Shlomlux2 פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 טוב... עם כל ההומור והצחוקים שבזה (ובצחוקים אני מתכוון ליב"אות )... אנחנו צריכים לשים לעצמנו גבול, כי יותר מדי פרטים ואנשים נחשפו פה, מה שלא אמור להעשות :!: אני פונה למנהל הפורום לצנזר את השרשור הזה במקומות הנכונים :idea: נ.ב. *** מגדל תל-נוף זה אופי, ועוזרות בקר זה יופי (בחלקן), ושדה-דב כל היום אוכלים טופי (בבית) #נועם, צור איתי קשר במישני על ה4321, להשמע!
Elad Zeierman פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 טוב... עם כל ההומור והצחוקים שבזה (ובצחוקים אני מתכוון ליב"אות )...אנחנו צריכים לשים לעצמנו גבול, כי יותר מדי פרטים ואנשים נחשפו פה, מה שלא אמור להעשות :!: אני פונה למנהל הפורום לצנזר את השרשור הזה במקומות הנכונים :idea: נ.ב. *** מגדל תל-נוף זה אופי, ועוזרות בקר זה יופי (בחלקן), ושדה-דב כל היום אוכלים טופי (בבית) #נועם, צור איתי קשר במישני על ה4321, להשמע! שלומי אני לא קצין ביטחון שדה ולא אף אחד מצוות מנהלי הפורום או החטיבה ואין לי את היכולת להפעיל שיקול דעת מה טוב ומה לא טוב והאמת זה גם לא מעניין אותי גם אם פיתאום מישהו כאן ידווח איפה נמצא הכפתור האדום של הפצצה הגרעינית - לי אין את השיקול דעת כאן במידה ותגיע פניה מרשויות זו או אחרת לצנזר את הנאמר הנושא ייבדק בכל מקרה הנושא כאן הוא על אחריות הכותבים שמוסרים את המידע.
OmRI פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 במילים אחרות ניפצת לי ת'חלום להיות פקח טיסה בחיל עם ה97 המעצבן שלי קודם כל טל,גם אני גאה בך על ההישג. והנה...דלת אחת נסגרה בפנייך והשנייה נפתחה. אל תהסס,כי דלתות לא רק פותחים,גם נכנסים דרכן ורואים מה מחכה לנו שם ולך זה פיקוח טיסה. אז שיהיה בהצלחה מכל הלב! והמשך לעדכן! אור-אני מבין את התיסכול שחל בך בנוגע לניפוץ חלום אבל תתרום איפה שאתה הכי חושב שאתה יכול. 97 פותח בפנייך הרבה אני חושב...זה כמובן תלוי גם בקב"א שלך אך כמו כל בנאדם פה יש פה אנשים איכותיים מאוד שיכולים לתרום רבות ולא רק בצבא אלא גם בחיים. למעשה,ביום יום הם תורמים לנו. ואור עוד עצה קטנה...תפעל על מנת להגשים חלומותייך :wink: בהצלחה שיהיה לכולם!
Ilan Jonas פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 אין פה שום מידע מסווג לדעתי שלומי, אל תדאג :wink:
Shlomlux2 פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 אין פה שום מידע מסווג לדעתי שלומי, אל תדאג טוב, אז גם לי אין שום בעיה... פשוט אני לא רוצה שדברים פה יזרמו למידע שהוא באמת בגדל מסווג או משהו דומה :oops: שבוע טוב :mrgreen:
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 אל תדאג שלומי.. תאמין לי שכל מי שמשרת בתפקידים מסווגים יודע בדיוק מה מידע מסווג ומה לא.
tsh פורסם נובמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 תודה רבה רבה לכולם על הצ'אפחה בטוסיק להמשך הדרך שלי... וזהו,מקווה שאני אתגבר על ההדחה מהקורס ו...שבוע טוב
Or Netzer פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 תודה רבה רבה לכולם על הצ'אפחה בטוסיק להמשך הדרך שלי...וזהו,מקווה שאני אתגבר על ההדחה מהקורס ו...שבוע טוב הדרך הכי טובה. לך לנ"מ :!:
Amir Paz פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 גם לי מקרה דומה לפני שנה וחצי נפלתי מקורס מטיסי חוץ של כטב"מים. וביחידת המיון של חיל האויר ובבקו"ם שלחו אותי להיות אפסנאי בטענה שזה הדבר היחיד שיש להם (למרות שגם הם לא הבינו כ"כ למה הם הביאו לי את זה :roll: ). הגעתי ליחידה שלי, ועל היום הראשון ביקשתי מעבר- כמובן שלפיקוח טיסה :!: 4 חודשים של טפסים, פניה לאנשים וראיונות שונים קיבלו אותי לפיקוח טיסה, בלי מבחנים בלי כלום... בקורס עצמו (78) כמובן שהצגתי את הנושא של התעופה והפיקוח הוירטואלי, דבר שמאד עורר ענין. וכשהגעתי למגדל (תל-נוף) אמרו לי שהתלהבו מאד מעניין המזל"טים והפיקוח הוירטואלי שרשמו לי ברזומה וזה למה קיבלו אותי היום, יש לנו במגדל מחשב פרטי, וכמובן שיש בו פלייט סימולטור- ובגללי אנשים מאד מתחילים להתחבר לקטע הזה... ודי מתלהבים. אני די חושב הרבה זמן על איך לשלב את הפיקוח הצבאי עם הוירטואלי, בעניין של "סימולציות" פיקוח לפקחים בצבא, זה יכול לעזור ומאד לתרום, גם אם לפקחים שכבר במגדל וגם לכאלה שיהיה אפשר למיין אותם כבר כאן לפיקוח צבאי ולקבל את הטובים ביותר. (*** להבא- לא לחשוב שמות של רמ"דים למינהם... גם ככה זה עניין די רגיש!!!) אהלן שלומי דבר איתי בשביל אני יספר לך על כמה עמדות VRC/ASRC שהולכות להכנס במגדלים זה פרויקט שנבחן עכשיו - יש סיכוי טוב שזה יצליח. ושמו של הרמ"ד זה לא סודי ובכלל כל השירשור הזה.. (אל תדאג אני ע.קב"ט בבסיס שלי )