עבור לתוכן
yaakovbl1

חנות המזכרות של VATIL

Recommended Posts

פורסם

האם VATIL אינו די מכובד כדי להציע "מרצ'נדייז"?

"מרצ'נדייז" הם מוצרים נלווים לגוף שיש לו קבוצת תומכים נאמנה ומסורה.

לדוגמא, מכבי חיפה מוכרת המון דברים עם הלוגו שלה, החל ממאגים (כוסות לשתיה), המשך בחולצות T ובעצם כמעט כל דבר אחר.

אולי כדאי לשקול פינה באתר בה יוצגו מספר פריטים כמו חולצות T ועוד כמה דברים שאותם יוכל כל אחד לרכוש.

כמובן שעל כל פריט יוטבע לוגו יפה של החטיבה.

אני בטוח שיהיו הרבה חבר'ה שיהיה להם כיף להסתובב עם החולצה של החטיבה.

אני לא אכנס כאן לפרטי פרטים של יישום הרעיון. יש בחטיבה המון חבר'ה מוכשרים כך שאני בטוח שהישום יהיה piece of cake .

אז מה דעתכם?

פורסם

אהלן יעקוב

VATIL כגוף המשתייך ל VATSIM אסור להשתמש בטרות שלו לטובת רווח כספי לכן דברים מהסוג שהצעת לא מקובלים בצורתם.

לעומת זאת על מנת בכל זאת כדי שאנשים יוכלו להביע את השתייכותם ל VATIL במהלך ארועי חדרי הבקרה והסיורים האחרונים- אפשרנו לחברי החטיבה להזמין חולצות ולקנות אותם במחיר עלות- החולצות היו בהזמנה אישית לפי דרישת המזמין.

פורסם

היי אלעד,

הבנתי וזה די הגיוני.

אולי בכל זאת ניתן להציע במחירי עלות, כמובן, כמה דברים נוספים כמו:

מדבקות לרכב.

(יש המון מכוניות בישראל עם מדבקת "קלוב תעופה", איגוד הצלילה וכו' - כולם ללא כוונת רווח)

כובע מצחייה.

ואולי עוד משהו נוסף.

מצד שני, התעסקות עם כסף היא באמת נושא שיש לבחון בכובד ראש. מה שנקרא לא להכניס ראש בריא למיטה חולה

פורסם

מצד שני, התעסקות עם כסף היא באמת נושא שיש לבחון בכובד ראש. מה שנקרא לא להכניס ראש בריא למיטה חולה :wink:

זה בדיוק העניין מבחינת העלויות אני יכול להגיד לך שאין בעיה לצוות החטיבה לקיים את הנושא עם הפסד כספי מבחינתנו אבל זה משהו שלא נרצה להתעסק איתו- גם נושא החולצות הוא גבולי ואנחנו עושים אותו רק בארועים מיוחדים.

אגב נושא החולצות לראשונה עלה באחד החדרי הבקרה ובהם רק צוות הארוע קיבל חולצות אחר כך באה דרישה מצד חברי הטיבה לנושא אז החלטנו לאפשר זאת על בסיס הזמנה אישית בלבד בארועים שבאו אחר כך.

פורסם

כמו שאלעד אמר, לא עושים כלום למטרות רווח. מדבקות זה דווקא רעיון טוב ואפשר לארגן משהו אולי במחירי עלות, כל עוד מתועד שזה אכן במחיר העלות.

פורסם
כמו שאלעד אמר, לא עושים כלום למטרות רווח. מדבקות זה דווקא רעיון טוב ואפשר לארגן משהו אולי במחירי עלות, כל עוד מתועד שזה אכן במחיר העלות.

רעיון מצוין , אני אברר נושא עלות מדבקות לחדר הבקרה הקרוב.

לוגו יפה כבר יש לנו.

חולצות- מי שרוצה, אני מאמין שאלעד ידאג לזה גם הפעם.

פורסם
אני רוצה חלוק בית, פיג'מה, ונעלי בית תואמות (עם פונפונים) - הכל כמובן עם לוגו החטיבה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

אין בעיה על חשבון הבית גם חוטיני עם הלוגו הישן

פורסם
אני רוצה חלוק בית, פיג'מה, ונעלי בית תואמות (עם פונפונים) - הכל כמובן עם לוגו החטיבה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ספל קפה עם לוגו של החטיבה יספק אותי, לא להירדם בטרנסאטלנטית...

פורסם

האמת היא שזה הוצע לי בעבר ופסלתי את זה בגלל עניין הבירוקרטיה של VATSIM.

כיום ניתן לבחון כל מקרה לגופו.

דווקא מתאים לי לשים סיכת דש על המדים...

פורסם

קובי,את הרעיון הזה אני העלתי לך במייל לפני שנה +.

מה גם שהעלות עבורי הייתה "0" עגול.

כלומר חבר הסכים להכין לי 200 יחדות של סטקירים.

מה שהיה חסר לי מי שיכין את הלוגו.

לא נורא,לא בוכים על חתול שנשפך :lol:

פורסם

לדעתי רעיון מעולה.

מה שכן לגבי חולצות, אני אוכל לארגן כמות נכבדה של חולצות שרוול ארוך לחד"ב הקרוב.

החולצות מגיעות בכל הצבעים, ויש 3 סוגים: סווצ'ר רגיל, קנגורו (קפוצ'ון ללא רוכסן) ורוכסן עם קפוצ'ון.

את הלוגו אני אוכל לארגן גם, מאותו בית דפוס שאני אישית עובד איתו.

מבחינת עלויות, אני מאמין שהחולצה כולל ההדפס יהיו סביב מחיר החולצה הקצרה שחולקה בחד"ב הקודם. כך שהמחיר יתאים לכל כיס.

במידה והאחראים מעוניינים מוזמנים לפנות אליי.

פורסם

קובי,את הרעיון הזה אני העלתי לך במייל לפני שנה +.

מה גם שהעלות עבורי הייתה "0" עגול.

כלומר חבר הסכים להכין לי 200 יחדות של סטקירים.

מה שהיה חסר לי מי שיכין את הלוגו.

לא נורא,לא בוכים על חתול שנשפך :lol:

טוב מאוחר....

פורסם

רעיון מצויין ככה יהיה אפשרי לפתוח שרת נוסף על זה שכרגע האתר יושב עליו...לפתוח פה הורדות משלנו בלי להיות תלויים באתר avsim כמובן לעשות פירסום כי יש הרבה מאוד אנשים בארץ שטסים offline(בסימולטור) וטייסים אמיתיים שלא מכירים את החטיבה. עם הפרסום נוכל לקלוט את אותם האנשים ככה גם הבית הספר יגדל משמעותית.

זאת ההחלטה של ההנהלה כמובן לבצע את זה...ואני אהיה הראשון שאקנה את הסטיקר לאוטו:)

אני בהחלט תומך בהצעה

פורסם

I like all the ideas that were raised here. In order to limit the "balagan", we can all pre-order and then see how many units should be manufactured, take price proposals and then pay with the pre-order money.

The only problem I see is shipment.

פורסם
I like all the ideas that were raised here. In order to limit the "balagan", we can all pre-order and then see how many units should be manufactured, take price proposals and then pay with the pre-order money.

The only problem I see is shipment.

בקשר למשלוחה, מדינת ישראל קטנה ואפשר לעשות כמה "מרכזי חלוקה" כלומר אחד בדרום אחד בצפון אחד במרכז וכל מי שגר באזורים האלה יוכל לקחת מהמרכז קרוב אליו, אני לא חושב שתהיה בעייה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...