Elad Zeierman פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 בשעה 21:30 מטוס ראשון יוצא קראו את התדריך לעומק (גם כי הוא יפה) ושימו לב לפרטי נקודות המיפגש שימו לב יש מפה מלאה שמורידים מאבסים ומפה שאני חתכתי עם הנתיב כמה תזכורות: טיסה בגבהי ה "500" ביציאה מקלאס B\C במידה ויש פיקוח מעבירים סקווק ל 1200 שרת קול rw.liveatc.net/vatil טיסה נעימה http://www.tfc.rwy12.com/
AaronDagan פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 לכל החברים הצעירים, שלא יצא להם להכיר מקרוב את KCGX: מחר בערב, TFC ולדעתי גם כל החטיבה - מצדיעים לשדה הקטן שממנו צמח והתפתח היצור המדהים ששמו FSX וכל הגרסאות שקדמו לו במהלך השנים. השדה הקטן הזה גידל במשך 25 שנות "חברותו" בתוכנה של MS מאות דורות של טייסים וירטואליים בפוטנציה בכל העולם. כיום - עקב מאבק עיקש של עיריית שיקגו, האתר של השדה הפך להיות פארק לרווחת תושבי העיר. אנחנו - במסגרת TFC ואני בתוכם - חייבים הרבה לשדה KCGX, שבזכותו ובעזרתו פיתחנו את כישרינו התעופתיים וצימחנו כנפיים וירטואליות עם מאות T & G במטוסים שונים ומשונים. ממליץ מאד להכנס ללינק של TFC אצל אלעד למעלה ולנשום קצת היסטוריה. בנוסף, לאלה מכם אשר מצטרפים מחר בערב למטס: כנסו ל- AVSIM או ל- FLIGHTSIM.COM (קוד חופשי.....אין בעייה), תורידו ותתקינו את הקובץ MEIGS06.ZIP (כולל אפילו ILS ו-AFCAD ). שיהיה לכולם בכייף והנאה (אפילו קצת עצובה על תקופה שחלפה).
אורח פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 עם כל שנות הנסיון שלי ב FSים לדורותיהם, משום מה אני לא זוכר את השדה הזה בכלל :roll: מה שכן אני זוכר זה את אימוני ה ILS הראשונים שלי על המרובעים עם 744 ב KSFO
AaronDagan פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 רן, ידידי, לתגובה כמו זו שלך בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאני ממליץ לבני הדור הצעיר לקרוא ולהתרשם מאיפה צמח ה- FSX, ואיך נראו הגרסאות הראשונות של ה- FS ..... ועוד משהו חשוב: נכון שבגרסאות האחרונות של ה-FS השדה של KCGX נדחק הצידה ונהיה קצת לא רלבנטי לאור כל התוספים שפותחו ויצאו לשוק. אבל אני יכול להבטיח לך בבטחון מלא שאם תשאל 10 טייסים וירטואליים איפה הם התחילו את שעורי הטיסה הראשונים שלהם בסימולטור, לפחות 7-8- אם לא כולם - יאמרו MEIGS בנוסטלגייה........
Erez Savir פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 אכן נוסטגליה,אני זוכר תמיד שהמראתי משם עם מסוק בFS98 וניסיתי לנחות על הגורדי שחקים ממול
אורח פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 רן, ידידי,לתגובה כמו זו שלך בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאני ממליץ לבני הדור הצעיר לקרוא ולהתרשם מאיפה צמח ה- FSX, ואיך נראו הגרסאות הראשונות של ה- FS ..... ועוד משהו חשוב: נכון שבגרסאות האחרונות של ה-FS השדה של KCGX נדחק הצידה ונהיה קצת לא רלבנטי לאור כל התוספים שפותחו ויצאו לשוק. אבל אני יכול להבטיח לך בבטחון מלא שאם תשאל 10 טייסים וירטואליים איפה הם התחילו את שעורי הטיסה הראשונים שלהם בסימולטור, לפחות 7-8- אם לא כולם - יאמרו MEIGS בנוסטלגייה........ אהרון, הסימולטור הראשון שלי היה ה FALCON הראשון. הסימולטור השני שלי היה הסימולטור הגדול של ה F16 בבסיס רמון אחרי זה הגיעו כל מיני אחרים. מ MS הראשון שלי היה FS95 אחריו 98, 2000 2002 ו 2004 כמובן. רסמי, לא זוכר את מיגז ... כניראה שאני לא הטיפוס של דיפולטים :wink: אין ספק שהוא נוסטלגיה, רק ציינתי עובדה שיש גם שדות שונים שטייסים התאמנו עליהם. כניראה שהחיבה שלי ל SFO היתה מספיק גדולה להתאמן שם
Elad Zeierman פורסם נובמבר 22, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 רן, ידידי,לתגובה כמו זו שלך בדיוק התכוונתי כשאמרתי שאני ממליץ לבני הדור הצעיר לקרוא ולהתרשם מאיפה צמח ה- FSX, ואיך נראו הגרסאות הראשונות של ה- FS ..... ועוד משהו חשוב: נכון שבגרסאות האחרונות של ה-FS השדה של KCGX נדחק הצידה ונהיה קצת לא רלבנטי לאור כל התוספים שפותחו ויצאו לשוק. אבל אני יכול להבטיח לך בבטחון מלא שאם תשאל 10 טייסים וירטואליים איפה הם התחילו את שעורי הטיסה הראשונים שלהם בסימולטור, לפחות 7-8- אם לא כולם - יאמרו MEIGS בנוסטלגייה........ אהרון, הסימולטור הראשון שלי היה ה FALCON הראשון. הסימולטור השני שלי היה הסימולטור הגדול של ה F16 בבסיס רמון אחרי זה הגיעו כל מיני אחרים. מ MS הראשון שלי היה FS95 אחריו 98, 2000 2002 ו 2004 כמובן. רסמי, לא זוכר את מיגז ... כניראה שאני לא הטיפוס של דיפולטים :wink: אין ספק שהוא נוסטלגיה, רק ציינתי עובדה שיש גם שדות שונים שטייסים התאמנו עליהם. כניראה שהחיבה שלי ל SFO היתה מספיק גדולה להתאמן שם אז כנראה נפלת בין הכיסאות...לא נורא סתכל בתמונה ששמתי מאיירליינר מה הבחור רשם בתאור
Izik Bakshi פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 גם אני זוכר את עצמי מתאמן שם, אכן שדה נוסטלגי.
Doron_Angel פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 גם אני התחלתי שם את טיסות המדמה של MS, גם על PC וגם על Macintosh... נוסטלגיה... :roll:
Elad Zeierman פורסם נובמבר 22, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 יאללה נוציא את הססנה 210 לסיבוב לפני הססנה תקטין את הג'מבו שבחתימה תודה :mrgreen:
אורח פורסם נובמבר 22, 2006 דיווח פורסם נובמבר 22, 2006 זה היה במשך שנים השדה הדיפולטי, אולי שינית את זה רן.... אני זוכר ממש בהתחלה שהייתי ממריא ממייז, טס למידווי ומשם לאוהיר וחזרה למייז, הייתי מתאמן ככה המון. אני אומנם הולך מחר SKY VIEW בלה גוורדיה, ובכל זאת מקנא בכם.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 KCGX הינו השדה הראשון שאני זוכר ב-FS, התחלתי עם FS1 במקינטוש סביב 1985 [נתתי אותו לאחרונה והוא עדיין עבד יפה. ב-1983 במקור המחשב שלי יצא עם דיסקט 400KB וללא דיסק קשיח, עוד לא המציאו כזה אז למחשב אישי. ב-128KB RAM שלו אפשר היה להריץ מעבד תמלילים, תוכנת ציור ושרטוט וגיליון אלקטרוני MULTIPLAN שקדם ל-EXCEL, בתחילה רק יישום בודד בו-זמנית]. נדמה לי כי FS יצא למקינטוש לפני הראשון של PC (היה לי באותה תקופה גם FALCON ולבסוף X-PLANE5). זוכר גם את המרובעים וה-T בגישה ב-SFO ו-OAK. עברתי ל-PC ב-FS2000PRO. זה היה במשך שנים השדה הדיפולטי, אולי שינית את זה רן....אני זוכר ממש בהתחלה שהייתי ממריא ממייז, טס למידווי ומשם לאוהיר וחזרה למייז, הייתי מתאמן ככה המון. אני אומנם הולך מחר SKY VIEW בלה גוורדיה, ובכל זאת מקנא בכם.
BarakH פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 אני פגשתי את מייגס לפני בערך 20 שנה ב-FS2 על APPLE 2E (שני דיסקטים של 160K) עם בערך שני פריימים בשניה כאשר הסימולטור פותח עדיין על ידי ברוס ארטוויק והכיל גם משימות קרב של מלה"ע II. המעוניינים יכולים להוריד אמולטור של APPLE (חפשו את APPLEWIN) ולהשתעשע בגירסה הראשונה גם היום כאן: ftp://ftp.apple.asimov.net/pub/apple_II/images/games/simulation/
AaronDagan פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 אני פגשתי את מייגס לפני בערך 20 שנה ב-FS2 על APPLE 2E (שני דיסקטים של 160K) עם בערך שני פריימים בשניה כאשר הסימולטור פותח עדיין על ידי ברוס ארטוויק והכיל גם משימות קרב של מלה"ע II. המעוניינים יכולים להוריד אמולטור של APPLE (חפשו את APPLEWIN) ולהשתעשע בגירסה הראשונה גם היום כאן:ftp://ftp.apple.asimov.net/pub/apple_II/images/games/simulation/ ברק, אם כבר מדברים על נוסטלגייה...... החזרת אותי לשנת 1986, כאשר הייתי בשליחות בחו"ל ואז קניתי APPLE 2E לבן שלי כדי שיוכל להכין שעורים עבור ביה"ס האמריקאי בו למד.......אז גם קניתי את גרסת הדיסקטים של ברוס ארטוויק שאגב צורף ל-"HALL OF FAME" של MS. תודה ששיחזרת לי "רגע של היסטוריה", ולמען הסר ספק: לפני כמה שבועות התקנתי את גרסת 5.1....אין מילים כדי להשוות למה שיש לנו היום.....
Nadav פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 אח איזה נוסטלגיה! הכי זכור לי הנסיון שלי להטיס ססנה כטיסן. אני חושב שזו היתה אחת המשימות המאתגרות בFS 98. אם מישהו זוכר? כמו גם המשימה לנחות על נושאת מטוסים ליד סן פרנסיסקו... בכל מקרה-זה היה במיגס שריסקתי כמה ססנות תוך כדי נסיון להנחית אותן ב-tower view מוכר למישהו?
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 איזה נוסטלגיה. אני זוכר שבתחילת צעדי בתעופה האזרחית באתי לבדיקה רפואית אצל ד"ר אבינועם בר לב ,שהוא גם מדריך טיסה ומבעלי בית הספר לטיסה כנפי פז.(ניגוד אינטרסים?....) על הקיר מאחוריו היתה תמונה של מסלול מספר 04 וברקע מאחוריו מגדל גדול עם איקסים ואנטנות מלמעלה. מיד זיהיתי את המסלול כמסלול 04 במידווי ואת מיגדל סירס בשיקאגו. הד"ר היה המום ושאל מאיפה אני יודע בכלל מה זה מסלול 04, כשבעצם באתי רק לבדיקה רפואית לפני שאני בכלל מתחיל ללמוד טיסה.... ברוכי.