Ido Rosenthal פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות). שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת
Omer Efrat פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 בהצלחה חבר'ה! איזה צעירים פעורים יא אללה (כמה זמן אני מחפש מישהו להגיד לו את זה חח)
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 בהצלחה חבר'ה!איזה צעירים פעורים יא אללה (כמה זמן אני מחפש מישהו להגיד לו את זה חח) מה זה זה ? :shock: עוד לא התגייסת וכבר שחררו אותך? מה קורה פה? יאללה :!: תשוחרר BB2 לאלתר :!: :mrgreen: בהצלחה למתגייסים החדשים
Omer Efrat פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 בהצלחה חבר'ה!איזה צעירים פעורים יא אללה (כמה זמן אני מחפש מישהו להגיד לו את זה חח) מה זה זה ? :shock: עוד לא התגייסת וכבר שחררו אותך? מה קורה פה? יאללה :!: תשוחרר BB2 לאלתר :!: :mrgreen: בהצלחה למתגייסים החדשים יצאתי חמשוש. לא מגיע לי?
Elad Zeierman פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 ועכשיו חידה למתגייסים החדשים מי כתב את הבית האחרון של הימנון 7, מתי ומה מסתתר בין שורות אותו בית אם אתם לא יודעים בשבוע הראשון של הטירונות לפני שתצאו פעם ראשונה הביתה יעשו לכם שיעור הימנון ותצטרכו לשיר למ"פ שלכם את ההימנון 15 פעמים כדי להראות כמה אתם רוצים הביתה וזה אגב בא אחרי שיעור סכין יפנית ועומר- אם איזה צב"ח ממסייעת 53 יראה מה אתה רושם בדבר הפז"מ שלך אז איך שתסיים מסלול יחכה לך בגדוד עמדה מיוחד שכתוב עליה "כן ישמור עומר עד הוותיקות נא להשקות מידי פעם" תזהר ...... בהצלחה חברים ושימרו על עצמכם
Ben Zwebner פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת למה? לום חש"ן קטן עליו... :wink: תביא איזה מוט פיתול או שתיים... ואם יש לך מקום בתיק, תביא גם הניע... :mrgreen: Good Luck guys!!!!
Elad Zeierman פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת למה? לום חש"ן קטן עליו... :wink: תביא איזה מוט פיתול או שתיים... ואם יש לך מקום בתיק, תביא גם הניע... :mrgreen: Good Luck guys!!!! הלו הלו מוטות פיתול תודה לאל אין במרכבה.... :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם נובמבר 23, 2006 דיווח פורסם נובמבר 23, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת למה? לום חש"ן קטן עליו... :wink: תביא איזה מוט פיתול או שתיים... ואם יש לך מקום בתיק, תביא גם הניע... :mrgreen: Good Luck guys!!!! הלו הלו מוטות פיתול תודה לאל אין במרכבה.... :mrgreen: אם אני זוכר נכון, לסימן 2 יש ול3 ו4 אין... בכל מקרה... 7 לא פוגעים ממטר 401 כבוד! די.... שנתיים עברו מאז השחרור והרעל עדיין כאן <---- מג"חניק גאה :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת למה? לום חש"ן קטן עליו... :wink: תביא איזה מוט פיתול או שתיים... ואם יש לך מקום בתיק, תביא גם הניע... :mrgreen: Good Luck guys!!!! הלו הלו מוטות פיתול תודה לאל אין במרכבה.... :mrgreen: אם אני זוכר נכון, לסימן 2 יש ול3 ו4 אין... בכל מקרה... 7 לא פוגעים ממטר 401 כבוד! די.... שנתיים עברו מאז השחרור והרעל עדיין כאן <---- מג"חניק גאה :mrgreen: אין בוודאת אבל יש מספיק צרות אחרות
×�פיק פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 401- 4 אפסים בטנק אחד! מג"ח, מג"ח סובארו עם תותח!!!! (תודה עידו :-P ) 7! את פלדה רוגשת 7! סער ברמה 7! את אדם על עשת את החטיבה!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 בהצלחה חברים, אני מאחל לכם שירות מהנה עד כמה שאפשר להיות מהנה בתוך טנק הכי חשוב שתשמרו על עצמכם, ותחזרו אלינו בריאים ושלמים כל סוף שבוע (רק שאתם לא תצאו כל סוף שבוע הביתה..... :mrgreen: ).
Liav Nefesh פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 יאללה מה הולך פה?! אפיק, צעיר גאה! המון בהצלחה אחי! תהנה כמה שאפשר (וזה לא הרבה... ) תשמור על קשר ואל תיהיה מורעל מדי :wink: עוז (קוף) אברהמי! מקווה בשבילכם שתצאו באותה מחלקה כדי שתהנו כמה שיותר ושיהיה לך בהצלחה והמון חפשנות ותזכרו: החפשנות מנצחת!!!!!!!!!! אני רוצה להודות לשנכם על כל דקה שתרמתם ל IFS ועל כל ההשקעה וההתמדה אן לי מילים לתאר את הערכתי אל שנכם! תודה ושוב תודה והמון בהצלחה!!!! ממני ומצוות IFS
oz פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור אל תזכיר לי את זה ויותר גרוע שדווקא בשבוע הראשון של הגיוס שלי יש גם מכבי תל אביב וגם ליבורנו בן 401 של פעם זה לא 401 של היום בן דוד שלי שהיה קצין מ401 אמר לי להתרחק משם בעיקר בגלל המרכבות החדשות
אורח פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 להיות היום שיריונר זה כבר לא מה שהיה פעם אני מניח... ראו ערך מלחמת לבנון השניה, הורידו טנקים כמו ברווזים... בהצלחה על סימן 4, תחזרו אלינו בשלום.
OmriSoudry פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 בזויייייי הגיע הזמן, אה? אז קודם כל תודה על כל התמריצים והארגונים כדי להיפגש מתי שאפשר, ותודה ענקית על מה שעשית גם בעיט תעופה (מי שלא יודע, יש לי ווידוי, אפיק הוא מהוגי רעיון המירוץ!) וגם על כל התרומה שלך ב-IFS!! אז שיהיה לך המון המון בהצלחה, תעשה חיים (עד כמה שאפשר), והכי חשוב - שמור על עצמך. שמור על קשר, שמעת?? עומרי
Elad Zeierman פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 להיות היום שיריונר זה כבר לא מה שהיה פעם אני מניח...ראו ערך מלחמת לבנון השניה, הורידו טנקים כמו ברווזים... בהצלחה על סימן 4, תחזרו אלינו בשלום. מה שנכון נכון אל תיתנו למפקדים שלכם למכור לוקשים ששום דבר לא חודר אותו.....או שיתרצו לכם תרוצים למה חדר וכמה חדר.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 24, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 להיות היום שיריונר זה כבר לא מה שהיה פעם אני מניח...ראו ערך מלחמת לבנון השניה, הורידו טנקים כמו ברווזים... בהצלחה על סימן 4, תחזרו אלינו בשלום. מה שנכון נכון אל תיתנו למפקדים שלכם למכור לוקשים ששום דבר לא חודר אותו.....או שיתרצו לכם תרוצים למה חדר וכמה חדר. עדיף שלא תתנו לתקשורת להאכיל אותכם לוקשים.
×�פיק פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 קודם כל קובי אנחנו לא ניהיה על 4, לפחות אני מקווה לא להיות על הטנק הרקוב הזה:-) חטיבה 7 מפעילה מרכבה 2, ולשם אני בטח אגיע. תודה לכולם!!! נדבר בסוף שבוע הבא!
Or Netzer פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 שששששפשוף נעים חברים:] יש לכם הרבה שמן בשביל זה שם:]
אורח פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת כולם היום כוסיות בסדיר, לא? בכל אופן, כמו שאמרתי כבר לאפיק, ההמלצה שלי היא לחבק עמוד בבקו"ם בכל הכוח ולצעוק "לא מתפנה!" עד שיגררו אתכם למקום אחר! אבל אם אתם בכל זאת שם, אז קחו את זה בקלות, והעיקר תשמרו על עצמכם. חפיף, עוד 150 טפ"שים ואתם בחוץ. אם אתם לא יודעים בשבוע הראשון של הטירונות לפני שתצאו פעם ראשונה הביתה יעשו לכם שיעור הימנון ותצטרכו לשיר למ"פ שלכם את ההימנון 15 פעמים כדי להראות כמה אתם רוצים הביתה וזה אגב בא אחרי שיעור סכין יפנית נראה לך, אלעד? היום מפקדים הולכים לכלא עד דברים כאלה, אחרי שכל האמהות של כל החיילים מתקשרות למג"ד בסלולרי ומשם לנציב קבילות חיילים, כרמלה מנשה ואילנה דיין.
Elad Zeierman פורסם נובמבר 24, 2006 דיווח פורסם נובמבר 24, 2006 עז אברהמי ואפיק ברק מתגייסים ביום ראשון (כנראה) לחטיבה 7 המהוללת (פחחחח כוסיות).שיהיה לכם המון המון בהצלחה קקות עוז, עכשיו תראה איך זה לאכול את הלב כשחיפה משחקת באירופה ואותך מתזזים כמו חמור יאללה ברעל, אפיק תביא לי איזה לום חש"ן למזכרת כולם היום כוסיות בסדיר, לא? בכל אופן, כמו שאמרתי כבר לאפיק, ההמלצה שלי היא לחבק עמוד בבקו"ם בכל הכוח ולצעוק "לא מתפנה!" עד שיגררו אתכם למקום אחר! אבל אם אתם בכל זאת שם, אז קחו את זה בקלות, והעיקר תשמרו על עצמכם. חפיף, עוד 150 טפ"שים ואתם בחוץ. אם אתם לא יודעים בשבוע הראשון של הטירונות לפני שתצאו פעם ראשונה הביתה יעשו לכם שיעור הימנון ותצטרכו לשיר למ"פ שלכם את ההימנון 15 פעמים כדי להראות כמה אתם רוצים הביתה וזה אגב בא אחרי שיעור סכין יפנית נראה לך, אלעד? היום מפקדים הולכים לכלא עד דברים כאלה, אחרי שכל האמהות של כל החיילים מתקשרות למג"ד בסלולרי ומשם לנציב קבילות חיילים, כרמלה מנשה ואילנה דיין. שיעור הימנון קיים בקשר לכמה הם ישירו אותו אצלינו שרו כמה פעמים טובות ואני כבר שייך לתקופה שלכל חייל מוגדר קילומטראז' שאסור לו לעבור ביום וכמובן קיים הדבר הדפוק הזה שנקרא סרגל מאמצים.
אורח פורסם נובמבר 25, 2006 דיווח פורסם נובמבר 25, 2006 שיהיה בהצלחה לשיריונרים החדשים והעיקר שימרו על עצמיכם ותחזרו במהרה אלינו. תשמעו לעצות חבריכם למילואים, הם יודעים מה שהם אומרים. מה שחשוב זה לא מה אתם עושים בסדיר, אלה מה תעשו במילואים... איזה כיף שאני לא צריך להכנס יותר לפחיות השימורים האלה ... אפילו לא למתקן אותם :mrgreen:
oz פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 ח'ברה חזרתי היום לשישי הראשון שלי בצבא מה אני יגיד לכם 7 את החטיבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין פשוט 7 חטיבה מדהימה! וכמובן שאני הגעתי אליה! אפיק המעפן הלך ל188 בוז....
Raz Gueta פורסם דצמבר 1, 2006 דיווח פורסם דצמבר 1, 2006 חבורת צפל"דים פיסטונים!~ אני אמנם לא שריונר אבל טירונות עשיתי עם בביסל"ש עם מפקדים וסגל שריונרים מרובעים ומקובעים!, איזה עם יא אללה... בכל אופן, כמו שאומרים, מיליארד זבובים לא טועים, ביסל"ש האמא של החרא של מקום!. כמה חיכיתי להגיע את זה, אבל בזמן שאני ממריא או נוחת פעמיים בשבוע בעובדה, אני עובר מעל המטווחים המצ'וקמקים של המקום הבזוי הזה....חחח סתם חבר'ה, שיהיה המון בהצלחה, תלמדו לחרבן בקסדה ותבינו כמה השריונרים זה עם, חתיכת עם של אנשים טובים (רובם) ומאוד מסויימים... בהצלחה!.