עבור לתוכן
Izik Bakshi

FRIENDLY FIR FRENZY - יום שבת 05/05/07 מ 17:00 עד 19:00

Recommended Posts

פורסם

ועל זה נאמר אמן :D:D

אחלה סופסוף משהו קבוע ויציב שכולנו נוכל רק להרוויח ולהנות ממנו!

שיהיו לנו רק סופש"ים שמחים של פיקוח ובהצלחה!

פורסם
מעולה מעולה

אני מקווה שלא תזניחו את האמצע שבוע אה ? :P

אני אפילו אשמח אם יהיה גם באמצע שבוע פיקוח אפילו לא להרבה זמן...... :lol:

ואם זה לא יראה כחוצפה ובבקשה אל תכעסו עליי יש לי בקשה קטנה מהפקחים המשובחים שלנו:

אם יהיה אפשר שלא רק בן גוריון יפעל וגם שדות קטנים ואזורי פיקוח כמו....חגב, פלוטו, אילת,

חיפה, שדה דוב??????? :lol::lol:

פורסם
מעולה מעולה

ואם זה לא יראה כחוצפה ובבקשה אל תכעסו עליי יש לי בקשה קטנה מהפקחים המשובחים שלנו:

אם יהיה אפשר שלא רק בן גוריון יפעל וגם שדות קטנים ואזורי פיקוח כמו....חגב, פלוטו, אילת,

מצטרף לבקשתו של ראם.

יש כבר קאדר שלם של פקחי קרקע, מגדל וגם APPROACH בנתב"ג. למה גם בסימולטור מזניחים את הפריפרייה?

פורסם
מעולה מעולה

מצטרף לבקשתו של ראם.

יש כבר קאדר שלם של פקחי קרקע, מגדל וגם APPROACH בנתב"ג. למה גם בסימולטור מזניחים את הפריפרייה?

למה תל אביב קונטרול נראה לך " רק בן גוריון"?!

הוא מחסה את כל הארץ! כל שדה שתמריא בארץ אתה תיהיה בקשר איתו כל עוד אין פיקוח אחר במקום... :!:

פורסם
מעולה מעולה

מצטרף לבקשתו של ראם.

למה תל אביב קונטרול נראה לך " רק בן גוריון"?!

הוא מחסה את כל הארץ! כל שדה שתמריא בארץ אתה תיהיה בקשר איתו כל עוד אין פיקוח אחר במקום... :!:

נראה לי שהוא יודע את זה...

הוא התכוון לדעתי לגבי פקחי מגדל, שלא עולים כל כך, ולרוב הפקחים שעולים זה הגישאים ש"ד ב"ג והרצליה...

פורסם

מהסיבה שהשדות האלה ממש משעממים... באים לך אולי שני טייסים בשעה אם אתה בר מזל באים אליך 4 :lol: לעומת ב"ג זה ממש מצחיק... בגלל זה אנשים מעדיפים לעלות ב"ג ולא חיפה או ר"פ...

פורסם

אוהד לקח לי את המילים מהפה. בתור אחד שהשקיע בהסמכות פיקוח 'שונות' דווקא בגלל הרצון להחיות את הצפון, וכרגע מוסמך פלוטו, אני יכול לומר שבמשמרת רגילה עוברים תחתי אולי 10 מטוסים, במשך כשעתיים שלוש.

תסכימו איתי שזה קצת "מייבש".

בקיצור, ביצה ותרנגולת.....

פורסם

אומנם אני לא פקח אבל:

חבר'ה (הטייסים) תנסו לחשוב על זה ככה- כל פעם שאתם חושבים לטוס ברשת את מעלים

את ה-SI ובודקים איפה יש פיקוח נכון?

אז כשפקחים רוצים לעלות לפקח הם גם פותחים את ה-SI לבדוק איפה יש הרבה תנועה.

סוג של הפוך על הפוך...

לכן אם נאמר אתם רוצים שיעלה מגדל חיפה לדוגמא, תיצרו הרבה תנועה לכיוון חיפה ואני בטוח

שמישהו יקלוט את זה בזמן הפיקוח (ה-FRENZY) ויעלה על מגדל חיפה.

אתם יודעים כמה זה לא כיף לטוס בלי פיקוח, תחשבו על הפקחים שעולים לפקח ואין להם אף

אחד במרחב שלהם. מבאס...

סתם מחשבה שעלתה לי

פורסם
אומנם אני לא פקח אבל:

חבר'ה (הטייסים) תנסו לחשוב על זה ככה- כל פעם שאתם חושבים לטוס ברשת את מעלים

את ה-SI ובודקים איפה יש פיקוח נכון?

אז כשפקחים רוצים לעלות לפקח הם גם פותחים את ה-SI לבדוק איפה יש הרבה תנועה.

סוג של הפוך על הפוך...

לכן אם נאמר אתם רוצים שיעלה מגדל חיפה לדוגמא, תיצרו הרבה תנועה לכיוון חיפה ואני בטוח

שמישהו יקלוט את זה בזמן הפיקוח (ה-FRENZY) ויעלה על מגדל חיפה.

אתם יודעים כמה זה לא כיף לטוס בלי פיקוח, תחשבו על הפקחים שעולים לפקח ואין להם אף

אחד במרחב שלהם. מבאס...

סתם מחשבה שעלתה לי

אין בכלל נגד הגישה הזאתי של לעלות לפקח איפה שיש תנועה או לחילופין לעלות לטוס רק איפה שיש פיקוח... זאתי כמו הגישה של ללכת למסעדה רק איפה שרואים שיש הרבה אנשים....

זאת ממש גישה מוטעית שהרבה זורמים לכיוונה, כי מה שקורה בפועל הוא, שהטייסים מחכים שהפקחים יעלו, והפקחים מחכים שהטייסים יעלו, ובסוף אף אחד לא מפקח ואף אחד לא טס. זה מה שיוצא. אני לא קורה מצב שלפני המשמרת אני מתלבט אם לעלות רק שאני רואה תנועה, אין מצב כזה, אני קודם עולה, ורק אחרי זמן מסוים פותח SI לראות אם יש משהו באופק, אבל עדיין נשאר את זמן המשמרת שלי ומחכה לתנועה שתבוא, ואותו הדבר בטיסה, אני מחליט לאן לטוס לא לפי אם יש פיקוח באותו זמן או אין, אלא לפי החלטה קודמת לאן לטוס. כמובן שגם גמישים כאשר רואה אירוע מסויים של הרבה פיקוח אני טס שם, או הרבה תנועה אני מפקח שם.

תחשבו על זה.....

פורסם

חברים, תל אביב מכסה את כל הארץ, פיקוח בכל הארץ ככה שאין סיבה להגיד אין פיקוח, אז נכון הרבה יותר כיף לטוס שיש גם מעבר קשר בין עמדות אבל זה עדיין לא סיבה מספיק טובה לא לבוא לטוס, ככה או ככה 99 אחוז שתראו עוד עמדות בנוסף לתל אביב, להזכירכם שגם גם קרקע שדה דוב נחשבת עמדת פיקוח.

לדעתי הדיונים מתחילים לחזור על עצמם כי זה נושא שדובר בעבר ושוב חוזר ועולה, עכשיו לשם שינוי יש לכולנו הזדמנות לא רק לדבר אלה גם לטוס/לפקח.

פורסם

"מכאן והלאה פחות דיבורים ויותר טיסות/פיקוח זה פשוט תלוי בכולנו, והרווח הוא כיף של כולם, ביום שבת הקרוב (3.2.07) תל אביב יעלה החל מהשעה 21:00 עד 23:00. "

פורסם

בוצע סקר שממנו רואים באופן ברור את הימים והזמנים שבו רובנו רוצים לפקח/לטוס, הימים והזמנים הם (זמן מקומי):

יום חמישי 21:00 עד 23:00.

יום שישי 17:00 עד 19:00 או 21:00 עד 23:00.

יום שבת 17:00 עד 19:00 או 21:00 עד 23:00

פורסם
בוצע סקר שממנו רואים באופן ברור את הימים והזמנים שבו רובנו רוצים לפקח/לטוס, הימים והזמנים הם (זמן מקומי):

יום חמישי 21:00 עד 23:00.

יום שישי 17:00 עד 19:00 או 21:00 עד 23:00.

יום שבת 17:00 עד 19:00 או 21:00 עד 23:00

כל זה נכון, אבל, לא הבנת את הכוונה, כל שבוע הפקח של תל אביב בוחר את אחד מהמועדים הנ"ל, ו"מכריז" על זאת בפורום.

השבוע התאריך הנבחר הוא שבת (מחר) כמו שמצויין למעלה.

פורסם
תודה ניב. ובכל מקרה אני חושב שחבל שחוץ ממגדל דב אף אחד לא עלה היום

הרצליה גם היה מחובר בסביבות השעה ו-10 דקות, הייתה תנועה יפה מאוד וחריגה של 4 מטוסים בהקפה, ועוד אחד לאזור אימונים.

פורסם
מאד יכול להיות שאני אגיע לפקח גם לזכר הזמן הפנוי 8)

שלום עומר :D מזמן לא ראינו אותך איש יקר.

למען האמת, דווקא במקרה שלך הייתי מעדיף שתנצל את הזמן הפנוי ליצור תאימות בין ה- FSINN ובין ה- BB ככה שנוכל להתחיל לנצל את שתי התוכנות המעולות האלה יחד :lol: :wink:

פשוט אני יודע שיש טייסים "מכורים" ל- FSINN (כמוני :oops: ) וקשה לנו מאד לחזור אחורה, אז פשוט מחכים. וחוץ מזה הבטחתם :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...