Matan Solomon פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 אכן, הייתה אחלה תנועה, לדעתי אחד המשמרות היחידות שבמשך שעתיים האוזניות היו עלי, אולי לא היה לחץ מטורף, אבל לרוב זה בא בגל אחד או שניים, הפעם כל המשמרת היו המראות ונחיתות... תודה לכל הפקחים והטייסים, אני נהנתי...
zmatan פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 היה נחמד למרות המשמרת הקצרצרה! מצטער על בעיות הקול למיניהן....אני עובד על זה :oops:
Omer Efrat פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 מאד יכול להיות שאני אגיע לפקח גם לזכר הזמן הפנוי שלום עומר מזמן לא ראינו אותך איש יקר. למען האמת, דווקא במקרה שלך הייתי מעדיף שתנצל את הזמן הפנוי ליצור תאימות בין ה- FSINN ובין ה- BB ככה שנוכל להתחיל לנצל את שתי התוכנות המעולות האלה יחד :wink: פשוט אני יודע שיש טייסים "מכורים" ל- FSINN (כמוני :oops: ) וקשה לנו מאד לחזור אחורה, אז פשוט מחכים. וחוץ מזה הבטחתם שלום גם לך משה יש קצת בעיות בעניין ה FSINN אבל בטיפול. חוץ מזה שיש עוד כמה פרוייקטים שרצים
danb2000 פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 היה יופי של תנועה ואחלה משמרת, אני יעדכן לגבי משמרת בסוף שבוע הבא.שבוע טוב. סיפתח נאה ומהנה נתתי בקטנה: הרצליה - ראש פינה. תודה לפקח הרצליה שהוציא אותי (צ'טער לא בדקתי מי זה - אולי עומר), ותודה לאיציק מר ת"א קונטרול על הפיקוח בנתיב ובנחיתה. ובעיקר תודה למי שהגה ויזם ולמי שבא לטוס. מקווה שימשיך לפחות כך אם לא יותר טוב. שבוע טוב לכולם
Ilan Nemirovski פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 כמו כן אני מצטרף ואומר תודה רבה לכול הפקחים היה לי ערב מהנה מאוד... עשיתי טיסה מאיסנבול לארץ... והיה פיקוח מעולה גם שם וגם פה אז שוב תודה... תודה מיוחדת לאיציק ולעוד מישו שהיה במגדל כשנחתתי THY5152 חח אז מי שזה תגיד והוסיף את שמך..
4X-CDA פורסם פברואר 10, 2007 דיווח פורסם פברואר 10, 2007 תודה רבה לכל הטייסים ובמיוחד לעשרה טייסים שעשו לי ולמגדל תנועות נהנתי לשייף את הרמה שלי בעוד כמה תנועה ובמיוחד בקצב תנועה שהיה היום ! מקווה לעוד כמה ימים כאלו, שיבוא עלינו כל יום כזה ! תודה רה שוב
Ilan Jonas פורסם פברואר 11, 2007 דיווח פורסם פברואר 11, 2007 זהו, עושה רושם שהסימולטור שלי חזר לחיים! עכשיו אוכל להצטרף לחגיגה ולנער את כל החלודה על הפקחים האומללים בעצתו של רן, הפתרון העיקרי לבעיה היה אכן ביטול ההייפרת'רדינג (לחלוטין). זה העלה לי עליה צנועה של 35FPS... כנראה שיש פשוט בעיה כלשהי בניצול התכונה הזו ע"י FS9 - שווה לכולם לנסות! שבוע טוב, אילן
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 11, 2007 דיווח פורסם פברואר 11, 2007 אתמול שבת פיקחתי על יורוקונטרול דרום וכשאיציק הגיע העברתי לו אותו והתחברתי על יורוקונטרול מזרח, ובכך כל עמדות יורוקונטרול פעלו ביחד ונתנו שירותים לכ-450 מטוסים. היו תנועות מישראל ואליה כולל הקבועים שרצים על האטלנטי. בסך הכל היה לי ניתוק אחד ב-ASRC בכל הערב שזה שיפור ניכר לעומת כמה ניתוקים בדקה בעבר. גם רמת הטייסים בערוץ היתה טובה בהרבה- כולם כמעט (5022 מהחטיבה לא ענה) היו בערוץ ופעלו היטב. בעמדת מזרח היו לי בו-זמנית מעל 50 מטוסים שזה עומס די ניכר בעיקר עקב צפיפותם באיזורים מסוימים, אין 3 שניות בלי הודעה בקשר, ולפני שאתה סוקר בפעם שלישית מטוס נתון אתה כבר מעביר אותו הלאה, כי תחתי פעלו יותר מחצי עמדות הסנטר.
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2007 יונש, לחזור לטוס זה אומר גם לחזור לפקח... אכן היה אתמול ערב יפה על יורוקונטרול, אני מאוד מקווה שמייק ימשיך ליזום שם ויהפוך זאת למסורת חדשה ביורוקונטרול. ממשיכים עם האירוע השבועי גם בסוף שבוע הקרוב, עידכונים בקרוב בנושא השרשור.
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 11, 2007 דיווח פורסם פברואר 11, 2007 אם איציק, רן ואנוכי נתאם זאת, נוכל כך להגדיל את רצף הפיקוח מהאוקיאנוס האטלנטי ועד למימי הודו אם גם נפתח GULF_FSS. איציק רק תפרסם מראש וגם באנגלית כי יש לנו תמיכה במפרץ. יונש, לחזור לטוס זה אומר גם לחזור לפקח... אכן היה אתמול ערב יפה על יורוקונטרול, אני מאוד מקווה שמייק ימשיך ליזום שם ויהפוך זאת למסורת חדשה ביורוקונטרול. ממשיכים עם האירוע השבועי גם בסוף שבוע הקרוב, עידכונים בקרוב בנושא השרשור.
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2007 בהחלט רעיון טוב, אני ישתדל כמה שיותר מוקדם, אתמול זו היתה התארגנות תוך פחות מ 12 שעות בפורום שלהם.
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2007 עודכנו זמנים לסוף שבוע הקרוב, פרטים בהודעה הראשונה בשרשור, ובגוף כותרת השרשור, שבוע טוב לכולם.
danb2000 פורסם פברואר 11, 2007 דיווח פורסם פברואר 11, 2007 עודכנו זמנים לסוף שבוע הקרוב, פרטים בהודעה הראשונה בשרשור, ובגוף כותרת השרשור, שבוע טוב לכולם. סחטיין איציק. נראים טוב שני הסמיילים האלה אחד ליד השני בלוח של וואטסים כבוד :!: :wink:
Izik Bakshi פורסם פברואר 13, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 13, 2007 עודכנו זמנים לסוף שבוע הקרוב, פרטים בהודעה הראשונה בשרשור, ובגוף כותרת השרשור, שבוע טוב לכולם. סחטיין איציק. נראים טוב שני הסמיילים האלה אחד ליד השני בלוח של וואטסים כבוד :!: :wink: הם נראים טוב בזכות הכישרון היפה שלך לעשות אותם כאלה יפים, תודה רבה דן.
Or Netzer פורסם פברואר 16, 2007 דיווח פורסם פברואר 16, 2007 להזכירכם ת"א יפתח ב1700 מקומי. תבואו לטוס פקח המעוניין בהשגחה על עמדה מסויימת מוזמן ליצור קשר בפרטי. אני משגיח רק על בן אדם אחד לכן כל הקודם זוכה.
Or Netzer פורסם פברואר 16, 2007 דיווח פורסם פברואר 16, 2007 חברימוס, יהיה ראש פינה אז לא לבאס וזה גם אומר שההשגחה נתפסה.. עידו תכין סבון..
Izik Bakshi פורסם מרץ 13, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2007 עודכנו שעות לסוף שבוע הקרוב, פרטים בכותרת השרשור ובתחילת השרשור.
Izik Bakshi פורסם מרץ 20, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2007 עודכנו שעות לסוף שבוע הקרוב, פרטים בכותרת השרשור ובתחילת השרשור.
Yarden Antebi פורסם מרץ 23, 2007 דיווח פורסם מרץ 23, 2007 אם מישהו מסכים להשגיח עלי מחר אני אשמח לעלות לשעתיים האלה
Matan Solomon פורסם מרץ 23, 2007 דיווח פורסם מרץ 23, 2007 אם מישהו מסכים להשגיח עלי מחר אני אשמח לעלות לשעתיים האלה אם למושגח מותר להשגיח אז עלי
Yarden Antebi פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 אין לך מושג כמה זמן לקח לי לקלוט את מה שכתבת פה..
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 שבוע טוב, נראה שלא שמנו לב כי זמן הפיקוח המתוכנן נופל על משחק הכדורגל. אם אראה שאין תנועה אבין ופשוט לא יהיה ת"א, תהיינה עוד הזדמנויות לכך, ערב נעים!
Izik Bakshi פורסם מרץ 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2007 עודכנו שעות לסוף שבוע הקרוב, פרטים בכותרת השרשור ובתחילת השרשור, השעות בלוגו הם לפי שעון קיץ באדיבות דן בלאושטיין.