עבור לתוכן
Izik Bakshi

FRIENDLY FIR FRENZY - יום שבת 05/05/07 מ 17:00 עד 19:00

Recommended Posts

פורסם

אכן, הייתה אחלה תנועה, לדעתי אחד המשמרות היחידות שבמשך שעתיים האוזניות היו עלי, אולי לא היה לחץ מטורף, אבל לרוב זה בא בגל אחד או שניים, הפעם כל המשמרת היו המראות ונחיתות...

תודה לכל הפקחים והטייסים, אני נהנתי...

פורסם
מאד יכול להיות שאני אגיע לפקח גם לזכר הזמן הפנוי 8)

שלום עומר :D מזמן לא ראינו אותך איש יקר.

למען האמת, דווקא במקרה שלך הייתי מעדיף שתנצל את הזמן הפנוי ליצור תאימות בין ה- FSINN ובין ה- BB ככה שנוכל להתחיל לנצל את שתי התוכנות המעולות האלה יחד :lol: :wink:

פשוט אני יודע שיש טייסים "מכורים" ל- FSINN (כמוני :oops: ) וקשה לנו מאד לחזור אחורה, אז פשוט מחכים. וחוץ מזה הבטחתם :P

שלום גם לך משה :)

יש קצת בעיות בעניין ה FSINN אבל בטיפול.

חוץ מזה שיש עוד כמה פרוייקטים שרצים 8)

פורסם
היה יופי של תנועה ואחלה משמרת, אני יעדכן לגבי משמרת בסוף שבוע הבא.

שבוע טוב.

סיפתח נאה ומהנה :P

נתתי בקטנה: הרצליה - ראש פינה.

תודה לפקח הרצליה שהוציא אותי (צ'טער לא בדקתי מי זה - אולי עומר), ותודה לאיציק מר ת"א קונטרול על הפיקוח בנתיב ובנחיתה.

ובעיקר תודה למי שהגה ויזם ולמי שבא לטוס.

מקווה שימשיך לפחות כך אם לא יותר טוב.

שבוע טוב לכולם :P

פורסם

כמו כן אני מצטרף ואומר תודה רבה לכול הפקחים היה לי ערב מהנה מאוד...

עשיתי טיסה מאיסנבול לארץ...

והיה פיקוח מעולה גם שם וגם פה אז שוב תודה...

תודה מיוחדת לאיציק ולעוד מישו שהיה במגדל כשנחתתי :lol:

THY5152 חח אז מי שזה תגיד והוסיף את שמך.. :)

פורסם

תודה רבה לכל הטייסים ובמיוחד לעשרה טייסים שעשו לי ולמגדל תנועות נהנתי לשייף את הרמה שלי בעוד כמה תנועה ובמיוחד בקצב תנועה שהיה היום !

מקווה לעוד כמה ימים כאלו, שיבוא עלינו כל יום כזה !

תודה רה שוב 8)

פורסם

זהו, עושה רושם שהסימולטור שלי חזר לחיים! עכשיו אוכל להצטרף לחגיגה ולנער את כל החלודה על הפקחים האומללים :lol:

בעצתו של רן, הפתרון העיקרי לבעיה היה אכן ביטול ההייפרת'רדינג (לחלוטין). זה העלה לי עליה צנועה של 35FPS... כנראה שיש פשוט בעיה כלשהי בניצול התכונה הזו ע"י FS9 - שווה לכולם לנסות!

שבוע טוב,

אילן

פורסם

אתמול שבת פיקחתי על יורוקונטרול דרום וכשאיציק הגיע העברתי לו אותו והתחברתי על יורוקונטרול מזרח, ובכך כל עמדות יורוקונטרול פעלו ביחד ונתנו שירותים לכ-450 מטוסים. היו תנועות מישראל ואליה כולל הקבועים שרצים על האטלנטי. בסך הכל היה לי ניתוק אחד ב-ASRC בכל הערב שזה שיפור ניכר לעומת כמה ניתוקים בדקה בעבר. גם רמת הטייסים בערוץ היתה טובה בהרבה- כולם כמעט (5022 מהחטיבה לא ענה) היו בערוץ ופעלו היטב. בעמדת מזרח היו לי בו-זמנית מעל 50 מטוסים שזה עומס די ניכר בעיקר עקב צפיפותם באיזורים מסוימים, אין 3 שניות בלי הודעה בקשר, ולפני שאתה סוקר בפעם שלישית מטוס נתון אתה כבר מעביר אותו הלאה, כי תחתי פעלו יותר מחצי עמדות הסנטר.

פורסם

יונש, לחזור לטוס זה אומר גם לחזור לפקח... :lol:

אכן היה אתמול ערב יפה על יורוקונטרול, אני מאוד מקווה שמייק ימשיך ליזום שם ויהפוך זאת למסורת חדשה ביורוקונטרול.

ממשיכים עם האירוע השבועי גם בסוף שבוע הקרוב, עידכונים בקרוב בנושא השרשור.

פורסם

אם איציק, רן ואנוכי נתאם זאת, נוכל כך להגדיל את רצף הפיקוח מהאוקיאנוס האטלנטי ועד למימי הודו אם גם נפתח GULF_FSS. איציק רק תפרסם מראש וגם באנגלית כי יש לנו תמיכה במפרץ.

יונש, לחזור לטוס זה אומר גם לחזור לפקח... :lol:

אכן היה אתמול ערב יפה על יורוקונטרול, אני מאוד מקווה שמייק ימשיך ליזום שם ויהפוך זאת למסורת חדשה ביורוקונטרול.

ממשיכים עם האירוע השבועי גם בסוף שבוע הקרוב, עידכונים בקרוב בנושא השרשור.

פורסם
עודכנו זמנים לסוף שבוע הקרוב, פרטים בהודעה הראשונה בשרשור, ובגוף כותרת השרשור, שבוע טוב לכולם.

סחטיין איציק.

נראים טוב שני הסמיילים האלה אחד ליד השני בלוח של וואטסים :lol::lol:

כבוד :!: :wink:

פורסם
עודכנו זמנים לסוף שבוע הקרוב, פרטים בהודעה הראשונה בשרשור, ובגוף כותרת השרשור, שבוע טוב לכולם.

סחטיין איציק.

נראים טוב שני הסמיילים האלה אחד ליד השני בלוח של וואטסים :lol::lol:

כבוד :!: :wink:

הם נראים טוב בזכות הכישרון היפה שלך לעשות אותם כאלה יפים, תודה רבה דן. 8)

פורסם

להזכירכם ת"א יפתח ב1700 מקומי.

תבואו לטוס

פקח המעוניין בהשגחה על עמדה מסויימת מוזמן ליצור קשר בפרטי.

אני משגיח רק על בן אדם אחד לכן כל הקודם זוכה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...