Eyal Seminar פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 כן כן אחרי הרבה זמן זה הגיע!!! וינדוס ויסטה: אתר הבית: http://www.microsoft.com/israel/windows/default.mspx והנה האתר של אופיס דיפו...: http://www.officedepot.co.il/(o3005quykfyffwna4d11zw45)/catalogFamily.aspx?ID=593607&CID=100 *אין לי שום קשר לאופיס דיפו אני רק ראיתי שהם היחידים שמוחרים בנתיים* מחירים באופיס: Windows, Vista Business Hebrew-₪ 1,798.99 שדרוג Windows, Vista Business Hebrew-₪ 1,198.99 Windows, Vista Ultimate Hebrew DVD-₪ 2,498.99 שדרוג Windows, Vista Ultimate Hebrew DVD-₪ 1,598.99 Windows, Vista Home Basic Hebrew-₪ 1,198.99 שדרוג Windows, Vista Home Basic Hebrew-₪ 648.99 Windows, Vista Home Premium Hebrew-₪ 1,498.99 שדרוג Windows, Vista Home Prem Hebrew-₪ 998.99 וסתם שאלה כדאי כבר בזמן הקרוב לשדרג או שכדי לחכות?
Izik Bakshi פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 אהלן אייל, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הבאה בנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358473,00.html מקווה שזה יעזור לך להחליט.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 אני אתמול נתקלתי בזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358473,00.html אם לסכם את מה שהם כתבו בשתי מילים אז זה: חכו קצת
Liav Nefesh פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 הם מטורפים?!!!! מי יקנה ווינדוס ב2000 שקל?!?! :?
Shireto Shahar פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 אני מסכים איתכם, המחירים לדעתי באמת בשחקים וכדאי לחכות. בנתיים נסתדר עם ה XP הישן והטוב. ד.א. מה חדש וטוב כל כך בגרסאה הזאת של ווינדוס? זאת אומרת מה כל כך מיוחד בגרסאה החדשה הזאת שעולה כל כך הרבה כסף?
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 הם מטורפים?!!!! מי יקנה ווינדוס ב2000 שקל?!?! :? 2000 שקל זה לעסקים, ז"א שהמתחרה שלך ירצה לקנות, IFS זה לא עסק :mrgreen:
Barak Palesznicki פורסם פברואר 1, 2007 דיווח פורסם פברואר 1, 2007 לי לא נראה שמחרים ירדו בקרוב, הרי ראו את XP, כבר קרוב ל-7 שנים בשוק ועדין עולה כמעט 500 בגרסאת OEM.
Yahav Barzilay פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 בידי הגירסא האחרונה לפני השחרור של ויסטה RTM. כרגע אני עובד איתה, ותכף אספר לכם על הדרך שבה הגעתי לפורום :mrgreen: קודם כל לויסטה יש דרישות משלו, למשל גירסאת הביזנס ואולטיייט לא עובדות אצלי- אני פשוט מקבל הודעה שהמערכת לא יכול להריץ את הווינדוס על החומרה שלי (כנראה בגלל התיישנות החומרה שלי). אז אני כרגע עובד על ה- HomePremium התרשמות שלי: בהחלט שווה! הווינדוס רץ בסדר גמור מבחינת משאבים, לוקח קצת מעל XP- לא יותר מדי. הגרסא שבידי להפתעתי אינה מפוצצת בבאגים כמו שהייתה XP בהתחלתה. כמות הבאגים כאן היא מזערית. כמובן שלא הכל תומך בווינדוס וזה אחד הדברים שיקחו זמן. אבל שורה תחתונה למי שמתלבט אם לקנות- שווה!!! אומנם יקח זמן עד שיצאו עדכונים וישומיים מתאימים אבל זה יקרה, ותאמינו לי שהווינדוס הזה שווה. על עיצוב אין מה לדבר, על פיצ'רים מיקרוסופט הוסיפו כאן מלא מלא דברים שימושיים וידידותיים במיוחד. מבחינת אבטחה אני יכול לומר לכם ממקור מוסמך שיש כאן קפיצת מדרגה, הווינדוס מאובטח בצורה פנטסטית, כמובן של ב-100% לכל דבר ימצאו האקרים למניהם פרצות, אבל הווינדוס מדווח על כל פעולה הכי קטנה שמבקשת לבצע פעולה כלשהי. לגבי הדרך שהגעתי לפורום: עוד דבר שפותח בצורה מדהימה בויסטה זה ה- Speech Rcognition. פשוט התאהבתי בדבר הזה, אחרי אימונים של חצי שעה פחות או יותר, אני מבצע כל פעולה בעזרת הקול בלי מקלדת ועכבר. אם זה לפתוח אינטרנט לדלג בין אפליקציות, להקליד לכתוב כתובת ללחוץ על קישור למחוק לפתוח ישומים כלשהם- הכל בקול וכמובן, מילה שהוא לא מבין כמו VATIL לדוגמא אני מאיית לו מקליט את המילה ומאותו רגע היא נכנסת ללקסיקון שלו והוא ידע מה לעשות כשאני אומר אותה. הגירסא של הווינדוס היא עוד ראשונית לכן כמובן יש עוד חורים פה ושם אבל תכלס- שווה.
guy13 פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 פשוט התאהבתי בדבר הזה, אחרי אימונים של חצי שעה פחות או יותר, אני מבצע כל פעולה בעזרת הקול בלי מקלדת ועכבר. אם זה לפתוח אינטרנט לדלג בין אפליקציות, להקליד לכתוב כתובת ללחוץ על קישור למחוק לפתוח ישומים כלשהם- הכל בקול וכמובן, מילה שהוא לא מבין כמו VATIL לדוגמא אני מאיית לו מקליט את המילה ומאותו רגע היא נכנסת ללקסיקון שלו והוא ידע מה לעשות כשאני אומר אותה. חח נשמע מגניב הפעולות בעזרת קול.. בברכה,
אבישי פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 נשמע מעולה יהב תודה רבה! אם אני מתקין את המערכת הזו במקום XP כל הדברים שבכונן D ישמרו נכון? זה בעצם כמו פרמוט של המחשב רק ששמים מערכת הפעלה חדשה?
Yahav Barzilay פורסם פברואר 2, 2007 דיווח פורסם פברואר 2, 2007 אגב, יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מציקה. יש התנגשות בין הויסטה המודם שלי וה-ICQ 5.1. כשאני מנסה להתחבר ל-ICQ 5.1 הוא שולח למודם חבילות שהמודם כנראה מזהה אותם כפקודה לעשות לעצמו ריסט וזה מה שקורה. עם XP זה לא קרה אז כנראה זו התנגשות ספציפית בין המודם שלי ה-ICQ 5.1 והויסטה. כרגע אני קצת סובל ומשתמש ב-2003b. אזזזז... למי שיש ICQ 6 אני אשמח מאוד מאוד מאוד אם יזמין אותי לבטא ואוכל לנסות להתחבר דרכו. (קצת לא קשור אבל זה באמת אחד הדברים המציקים)
רפאל פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 המחירים פשוט בשמיים (במלוא מובן המילה!) .נראה לי שכל החבר'ה בישראל יישארו עם XP הישן והטוב עוד כמה שנים (עוד בפיתוח וויסטה הצהירו על כך המוני ישראלים). בזמן שכל העולם ייעבור למערכת החדשה. המערכת לפי דעתי לא מתאימה לדרישות החומרה שמוכרים בארץ.