Shai B פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 שלום לכולם, אני מדגיש שהחלק הבא לא חובה לקריאה [אני נותן לכם אישור לדלג], העיקר שתקראו את מה שבא אחריו. כותרת מוזרה אני יודע, אבל היא אומרת הכל - בעוד 15 יום אני עוזב את אילת [ה-19 לחודש] לטובת ת"א, ובעוד 19 יום [ה-23 לחודש] אני עוזב את הארץ לטובת ארגנטינה. הנושא הזה של הנסיעה עומד באוויר כבר די הרבה זמן, כך שבשבילי זו לא הפתעה גמורה כמו שהיא לרובכם [הרבה חדשים הגיעו בתקופה שלא הייתי הכי פעיל ככותב בפורום ככה שבכלל לא מכירים אותי אז נעים להכיר - אני שי מרטין 'בנגי' ביאנקי ], אך למרות שידעתי שהאפשרות קיימת זה לא פחות קל, וזה בעצם מאוד קשה. כמו שאני עוזב עיר, מדינה, אני גם עוזב חיים, שגרה, סביבה בה גדלתי, והכי קשה - אני עוזב חברים שקרובים לי באופן מיוחד ויחודי שקשה מאוד לתאר - כמו שאני עוזב תוכניות ופנטזיות עתידיות שהספקתי לפנטז עם אותם חברים, פנטזיות שמתחילות בתקופת בית ספר ומגיעות עד לפרישה. עברתי את החלק שלפי דעתי הוא הקשה יותר בכל העניין, שזה ההלם הראשוני, ההכרה במצב והתהליך הכואב להשלמה איתו. התהליך הזה באמת היה קשה כמו שהבטיחו לי בעלי נסיון, אבל עכשיו שהדברים יותר ברורים, ואני כבר שלם עם ההחלטה, אפשר להסתכל יותר קדימה, ולהיות אופטימיים, כי מה שנכון נכון - כל סוף מביא איתו משהו חדש, כל יום שנגמר מביא איתו בזריחה יום חדש. עכשיו שימו לב שבניגוד לסגירות מעגל כמו שנתיים בחטיבה, אני לא מביא פה זכרונות למיניהם מתקופתי בפורום כי אני בטוח במאה אחוז - שאמנם אני עובר מדינה והאפשרות לקשר פיזי והגעה למפגשים למיניהם וכו' עוזבת יחד איתי אבל השינוי היחידי מבחינת הקשר לחטיבה יהיה שרת אינטרנט. אז תהיו בטוחים שאצור קשר מהר וגם אשמור עליו, כי אם חושבים על זה - אם לכל סוף יש התחלה חדשה אז בעצם אין סוף. ועכשיו פרטים המעניינים יותר: [ ] העזיבה של אילת תהיה בטיסה לת"א. ב-23 נטוס מנתב"ג לברצלונה טיסה ELY393 על 752. בברצלונה נהיה 4 ימים, נסתובב וננקה את הראש לפני ההגעה לארגנטינה - נהיה במשחק של ברצלונה נגד אתלטיק בילבאו בקמפ נואו. ב-28 טסים בערב על איבריה A320 למדריד ברחאס, ובערך בחצות - A346 של איבריה לבואנוס איירס אסייסה [LLBG-LEBL-LEMD-SAEZ]. ועכשיו לנקודה השנייה שלי בהודעה הזאת - אני דורש לארגן מפגש כלשהו בזמן הקרוב - אין סיכוי שאני דורך רגל על המטוס בלי שהייתי במפגש אחרון איתכם לפני זה. לא איכפת לי - אם ניפגש לספוטינג או מפגש כדורגל או מה - אבל תנו רעיונות והצעות אני מבקש - זה מאוד חשוב לי . תודה רבה - ותזכרו תמיד תמיד את היתרון המשמעותי שיש לנו, אלה שהחיים האמיתיים שלהם נמצאים אי שם בשמיים - כמו שכל מה שעולה יורד, כל ירידה שתהיה לנו תמיד יהיה לנו לאן לעלות יאללה מכבי :?
Nimrod פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 שי, לא יצא לי ממש להכיר אותך ובכל זאת השארת בי רושם של בן אדם עוזר ואכפתי שנותן מעצמו הרבה למען אחרים, ואני באמת מאחל לך רק הצלחה בארגנטינה או לאן שתבחר ללכת. שמור על קשר אה
Ran Ben Shmuel פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 שי, לא אוכל לציין שהופתעתי במיוחד, אבל מאוד אתגעגע. עם זאת כמו שציינת אני בטוח שנשמור על קשר גם שתהיה בארגנטינה ואני מאוד מקווה שנפגש עוד לפני שתסע
Gadi L. פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 אני מכיר מקרוב את הנושא של עזיבת ארץ לטובת ארץ אחרת (במקרה גם ארגנטינה...) ואני מקווה שהמעבר יהיה לך קל ככל האפשר! :wink: בהצחלה שי...
Avichai Koor פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 אלה בנגי אתה עוזב אני בעד מפגש לא משנה מה אבל שיהיה טוב!!
zvi rodes פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 שי חבריינו היקר,אישית אינני מכירך ,אבל נראה כי נחסר לך,גם אתה תחסר לנו .אני מאחל לך הצלחה מעבר לגלובוס ,שמור על קשר איתנו ונסיעה טובה.
Izik Bakshi פורסם פברואר 4, 2007 דיווח פורסם פברואר 4, 2007 שי, אני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה ובבחירה הלא פשוטה. אני מאוד מקווה שיצא מפגש כללי של כל החטיבה עד לתאריך העזיבה שלך, כרגע איני יכול לפרט בדברים מאחר ושום דבר עדיין לא סגור אני ישמח לראות אותך חוזר לפקח גם אם זה מארגנטינה. שמור על עצמך, ושוב בהצלחה.
Ben Zwebner פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 וואלה שי "גירסטיין" בינכי :mrgreen: , שיהיה בהצלחה! פגשתי אותך כאשר נרשמת לפאן אם ותרת לנו המון בתחילת דרכה של הVA ועל כך המון תודה... נסיעה בטוחה, התחלות נעימות אבל כמו שאמרת, אין זה המקום להגיד "שלום" כי את האמת, גם כשאתה באילת הקשר היחיד שהיה/ יש לי איתך זה דרך הMSN והפורום. אם יארגנו מפגש אשתדל להיות שם כדי לאחל לך בהצלחה פנים מול פנים.
Zeev Bucki פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 לשי שלום! הספקתי להכיר אותך במפגש בלימודים על הLDS ואני מצד אחד מאוד מצטער שחומר אנושי טוב כמוך עוזב אותנו. מצד שני לאור מה שקורה בארץ בכל התחומים רק נסיגה אלימות פשע ושחיתות של המנהיגים אז אני מצדיק את הוריך בצעד זה. אני מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה. בוקי זאב :4X-MJB
4X-CDA פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, תודה רבה על כל העזרה שלך לחטיבה כולה ולי גם, שעזרת לי ללמוד את ה-767 כמו שצריך (בנוסף לחן) ושיתקנת שיבחת והצחקת כל הזמן, אני מאחל לך דרך צלחה בכל מעשייך והללואי יפגשו עוד דרכינו באחד הימים או אולי במפגש שיהיה. אז חבר, אל תתנתק מאיתנו, תמיד שמור על קשר :wink:
Roi Sarid פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, נורא הצטערתי לקרוא את הודעתך. מאד עצוב לי לשמוע שאתה עוזב. רציתי לאחל לך נסיעה טובה,שתכיר חברים חדשים,ואת כל מה שתאחל לעצמך. כפי שאמרת לכל סוף יש התחלה חדשה וכל יום שנגמר מביא עימו זריחה חדשה תאמין בזה כי זה באמת נכון ואתה לא תאמין עד כמה שזה נכון. לפני הנסיעה רציתי להמליץ לך על דבר חשוב שתיקח איתך לחו''ל" קח צרור מפתחות של אהבה,חברות,אושר,חיוך,אומץ,תקווה,אחריות,התלהבות,איזון,אורח רוח,עוצמה וסבלנות ותנסה להשתמש בכל המפתחות. שלך,רועי שריד.
falcon-11 פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 למרות שאני לא מכיר אותך אישית, חבל לראות חבר-קולגה עוזב. אני מכווה שהמעבר יהיה כמה שפחות קשה לך ולמשפחה. אולי תטוס איתנו שוב ביום מן הימים.
zmatan פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 בנגי שלנו! תמיד היית תומך ועוזר בכל הזמנים והיית שמה כשבאמת היו זקוקים לך. פקח לתפארת אין מה לומר ואחלה חבר! אני שמח שיצא לי להכיר אותך ומאחל לך כול טוב שיהיה לך במסע החדש שאתה מתחיל. אני מאוד מקווה שהוא ייעשה בצורה הקלה ביותר שתתאפשר ושתמיד תזכור לשמור על קשר! אז שמור על עצמך שמה ובהצלחה רבה בהמשך דרכייך! מתן מיכאלי.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 טיסה נעימה בנגי, אל תשכח לקחת מקלדת בעברית איתך :mrgreen:
Asaf Brietbard פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 הרבה בהצלחה, ואל תשכח - למרות CASA DE BRAZIL באילת - הסטייקים שם טובים פי 100. תבוא לבקר בחגים ובשבתות, וכמו שאומרים - קח את הבאסה בסבבה :mrgreen:
Matan Solomon פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 וואו שי, לא יצא לי להכיר אותך יותר מידי, אבל זה בטח לא קל... מאחל לך שתהיה לך אחלה טיסה, ואיך אמרת שכל סוף הוא התחלה חדשה, שיהיה הרבה הרבה בהצלחה בהתחלה החדשה !! ותשמור על קשר גם משם
Ben Bezalel פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, כשהגעתי הביתה היום לא האמנתי לזה שאתה עוזב, אני רוצה להודות לך על כל העזרה שנתת לי לא משנה באיזה נושא... אני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה שלך ובכל תהליך המעבר. כמו שאמרת בהודעה שלך לכל סוף יש התחלה חדשות,אז שיהיה לך הצלחה רבה בכל הדלתות שנפתחות לפניך עכשיו. אל תשכח לשמור על קשר...... נ.ב 1.תמונות מהטיסות 2.תמונות מהמשחק של ברצלונה! לגבי המפגש אני בעד לארגן משהו נחמד איזה ספוטניג נחמד או כל דבר אחר שיעלו פה....רק נתאם מראש!! ושוב שי עלה והצלח!!
Ben Cohen פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, מה להגיד. חבל לי שאתה עוזב, אני זוכר איך הכרנו לראשונה כשניסית להסביר לי קצת על ה767, מאז לא עבר הרבה ואתה כבר עוזב. אני רק מקווה שתגיע בשלום ליעדך, תתאקלם מהר ותצליח. אני מקווה גם שנצליח להתגבר על הפרשי השעות וכן לדבר. נהיה בקשר. ביי.
dani-manusis פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, אני מאחל לך רק את הטוב שבעולם ובכל מקום בעולם. אני בטוח שתקלט מעולה בכל מקום ובכל מצב. שיהיה לך הרבה הרבה הרבה בהצלחה במהלך הזה. כמו שקדמו לי כבר, אתה באמת אדם זהב שאוהב לעזור, להסביר, ללמד ולהצחיק (במיוחד בכל מיני יציאות מוזרות ב MSN :wink: ) מה עוד נותר לומר? שוב פעם בהצלחה לך וכמובן כמו שעידו אמר, מקלדת בעברית הדבר הראשון שצריך להכנס למזוודה .
Ran Bonfil פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 שי, את הסיפור שאתה עוזב לארגנטינה כבר סיפרת לי לפני הרבה זמן, אבל הנה זה כבר 15 יום לפני... אני מכיר אותך מאז שנכנסתי לחטיבה, ותמיד היה לי כיף לדבר איתך, אני מאחל לך הרבה בהצלחה בארגנטינה, שייתגשמו כל משאלותיך, ותמיד תזכור את ישראל, הבית :wink: אל תשכח כמובן מקלדת בעברית, אני מניח שבתקופה הראשונה לא ייצא לנו ממש לדבר אבל אחר כך כבר בטוח שכן D: יש לך מספר ימים בת"א שנוכל להיפגש בהם, 19-22 לחודש (יום שני עד חמישי עוד שבועיים), אז חבר'ה, אתם יכולים גם לומר איזה יום הכי נוח לכם, ונוכל לארגן מפגש.. אז שייהיה בהצלחה, וניפגש
Yahav Barzilay פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 בנגי- שי, האיש והסטלה... בתור אחד שליווה אותך מלפני ההתחלה שלך כאן בחטיבה וואלה אני יודע אתה אחד האנשים הנחמדים בחטיבה הזו וואלה אני לא מצטער לרגע על הצירוף מקרים המוזר הזה של שליחת הכתובת של VATIL ממני אליך בעקיפין. בכל מקרה, לא יודע למה לכל השרשור הזה יש אווירה דכאונית, אני קצת אקטע אותה, כי בכל זאת כמו שאמרת ההבדל הראשי פה הוא החלפה של שרת אינטרנט. אז אחי, תמצא לך שם אחלה של חיים במדינת כוסיות הזאת :mrgreen: תעשה חיים וואלה מי יתן והחיים שלך ושל המשפחה שלך שם יהיו מאושרים.... אל תשכח איך שאתה מגיע לכתוב כאן בפורום (כמו שעידו אמר לא לשכוח מקלדת בעברית), ואנחנו נשמח לשמוע.. האמת יש לי עוד את התמונה מהספוטינג והכל בקיץ באילת, אחח איזה ימים.. :mrgreen: יאללה תעשה חיים, ואל תשכח אותנו, יהב.
Itay Zecharia פורסם פברואר 5, 2007 דיווח פורסם פברואר 5, 2007 צעד לא קל בחיים, הצלח בכל דרך שתלך :!: נסיעה טובה.
David Aronovich פורסם פברואר 6, 2007 דיווח פורסם פברואר 6, 2007 שי! שתיהיה לך דרך צלחה ותזכור תמיד שכל סוף הוא התחלה חדשה יצא לי להכיר אותך בסיור האחרון באל על ואתה ממש אחלה בנדאם, האמנם חבל לאבד אדם כמוך, שתרם רבות בעזרה לחברים פה בחטיבה (כן כן גם לי...), אבל היי..... כל אחד והשיקולים שלו ואם הוריך החליטו לעזוב כנראה שהם שקלו את זה טוב טוב. בקיצור נסיעה טובה! ושנשמע ממך במסינג'ר ואפילו בפיקוח
Yahav Barzilay פורסם פברואר 6, 2007 דיווח פורסם פברואר 6, 2007 האמנם חבל לאבד אדם כמוך, :shock: תרגע הבנאדם כולה מחליף שרת באינטרנט..