guyishai פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 לשדות תעופה הגדולים יש לפעמים קבצי Acrobat עם יותר מ-20 עמודים, וזה די מעצבן להדפיס כל פעם את כל הדפיות לשדה שטסים אליו. חוץ ממבט בשני מסכים יש עוד דרך להראות אותן בצורה נוחה בלי צורך להדפיס? אולי איזו תוכנה שפועלת בתוך הפלייט כמו ה-HostSB? תודה מראש. :wink:
Levon Melik פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 הכי נוח כשהדפית מול העיניים אבל יש גם תוכנה שנקראת Jeppesen Simcharts. היא עובדת ביחד עם הסימולטור ואתה רואה את עצמך על הדפית כמטוס קטנטן בצבע אדום. אפשר להוריד אותה חופשי ,מספיק לכתוב בכל מנוע חיפוש. בהצלחה!
hagay פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 הנה תוכנה שמציגה חלון קטן בתוך הסימולטור עם הדפיות. http://www.fsimzone.com/php/download.ph ... t&lid=1046 לא הצלחתי להפעיל אותה בגלל שאני לא חזק באנגלית, אם תצליח תודיע במילים פשוטות איך.
E.Z פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני פשוט מדפיס אותם לפני כל טיסה זה הכי נוח.... כדי שהמחשב יהיה פנוי רק לסימולטור ולא יוסתרו כל מיני דברים.
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני פועל בצורה אחרת אני שומר כול דף כתמונה בניפרד! ואז מדפדף דרך Acdcee בקלות מבלי לתקוע את המחשב! ולי יש מחשב מאוד מאוד חלש!
guyishai פורסם מרץ 31, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2004 1. הבנתי שה-SIMCharts בתשלום, לא? 2. התוכנה השנייה מראה רק תרשימי שדות תעופה, ע"פ הקבצי AFCAD, והבעיה שלי היא בעיקר בתרשימי הסיד והסטאר שגם ככה צריך לעשות המון פעולות אחרות בזמן שקוראים אותן. 3. אין לי בעיה עם צפיה בקבצים גדולים כי יש לי מחשב חזק, הבעיה היא פשוט להטיס בזמן task switch וצפייה בדפית שממלאת חלק מהמסך במצב שתיארתי למעלה.
E.Z פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני פועל בצורה אחרתאני שומר כול דף כתמונה בניפרד! ואז מדפדף דרך Acdcee בקלות מבלי לתקוע את המחשב! ולי יש מחשב מאוד מאוד חלש! זה לא העניין גם לי יש מחשב מאוד חזק אניפ שוט לא רוצה שמשהו יסתיר לי את התא טייס וכל מה שמסביב.
Izik Bakshi פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אכן ה SIM-CHART עולה כסף והכי ממולץ זה להדפיס כי ככה זה כמו באמיתי.
Oren Geva פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 הכי טוב, נכון ואמיתי זה להדפיס. ואם אין לך חשק להדפיס ה-כ-ל, תפעיל את הראש. תראה מאיפה אתה מגיע, ואיזה סיד או סטאר אתה מתכוון לבצע, ותדפיס רק מה שרלוונטי. תחשוב גם מה עלול לקרות אם המסלול בשימוש יהיה אחר, ותראה שאתה מוכן לכך. אבל בד"כ אין צורך להדפיס הכל. אם אתה טס לציריך, אז אתה לא צריך את הסידים! אתה הרי מגיע לשם. וכו'.
guyishai פורסם מרץ 31, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2004 טוב, אז אני מניח שאין מנוס מערימות דפים... אבל אם כבר מדפיסים אז עדיף להדפיס הכל במכה (אני מתכוון או את כל הסידים או את כל הסטארים, או את כל התרשימי קרקע וכו'), אחרת יש בלאגן. תודה לכולם.
Oren Geva פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 נכון עדיף הכל. רק אמרתי שאתה לא חייב הכל. אצלי אני גם מתייק ושומר אותם. יש לי שני קלסרים שמנים.
אורח פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 כמו לאורן גם לי יש קלסרים מלא דפיות כאשר כל שדה בניילון משלו כאשר השדות והמפות של הארץ מופרדרות מהשאר. כך קל למצא אותם בקלות. לגבי הדפסה מאוד תלוי בשדה, אם זה שדה שמפוצץ בדפיות, אני מדפיס את הדפיות שאני הולך להשתמש בהם ומחזיק על המחשב השני שלי את השאר, כך שאם תיהיה הפתעה אוכל תמיד להעלות אותם ולהתעדכן. עשיתי ניסוי ולהעלות את הדפיות על ה iPAQ אבל זה קטן מידי וממש לא נח, בטח שלא במהלך ביצוע START\SID לא מוכרים. מה שכן לטיסות CVFR זה יכול להיות לא רע בכלל. רן.
guyishai פורסם מרץ 31, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2004 גם לי כבר יש קלסר, אבל בינתיים יש בו רק את הדפיות של בן גוריון ועוד כל מיני צ'קליסטים של מטוסים. נו טוב, כל אחד צריך לגדול (ולהשמין)
Kobi David פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 באמת שאין כמו להדפיס את הדפיות הרלוונטיות ולצאת איתם. אחד הדברים שאנמי יותר אוהב לעשות, זה ללמוד את הליך הגישה בדרך ליעד חדש, ולאחר שברור לי על איזה מסלול אנחת, אני מתחיל לבחון את הדפיות של הקרקע, ולומד אותן בעל פה. כל אחד עושה את זה בצורה שנוחה לו.
E.Z פורסם מרץ 31, 2004 דיווח פורסם מרץ 31, 2004 אני מעבר להדפסת הדפיות גם מדפיס העתק של התוכנית טיסה בנוסףכדי להשווות מציאות לעומת תיכנון בדלק ועוד כל מני דברים. וכמו שאורן אמר אן לא רוצים להדפיס את הכל להפעיל את הראש בסופו של דבר שתכנסו לשדעה תגלו שאופציות הכניסה אליו מהכיוון שלכם דיי מוגבל ולא תיהיה לכם בעיה לבחור נתיב...
Itay Zecharia פורסם אפריל 1, 2004 דיווח פורסם אפריל 1, 2004 אני אישית גם מדפיס... אין טעם לחסוך בזה משום שזה מאוד נוח, וזה לא חד פעמי. בטוח שייצא לך להגיע לאותו אזור פעמים נוספות. כך ששמע לעצתי.
Or Netzer פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אני פשוט מדפיס אותם לפני כל טיסה זה הכי נוח.... כדי שהמחשב יהיה פנוי רק לסימולטור ולא יוסתרו כל מיני דברים. הכי פשוט.. אני יש לי קלסר עם מליון דפיות
Shmulik Lin פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 רבותיי באמיתי יש על ההגאים את הדפית הרלוונטית ולא באמיתי מדפיסים לפני לומדים ומבצעים על פי תיהנו
Almog Atar פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 דרך אגב לא קשור אבל ב777 של KLM הדפיות קרקע בתוך מחשבים בצד
tsh פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 של בן גוריוןם הדפסתי חתכתי מסביב שלא יהיה רקע לבן ואז ניילנתי ואז שמתי ספירלה כמו דפיות אמיתיות