yossilevy פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 פורסם: ראשון מרץ 18, 2007 11:52 pm נושא ההודעה: -------------------------------------------------------------------------------- איציק! צר לי לשמוע על עזיבתך. כנראה שזה היה הקש ששבר את גב הגמל. אולי צריך להחליף מספר אנשים בחטיבה אולי בחירות על מנת לעורר את החטיבה מתרדמת עמוקה של כמה שנים של חוסר פעילות חוסר אירועים וחוסר מפגשים. כל הותיקים ודאי זוכרים את כמות האירועים והמיני אירועים במוצאי שבת - לאן זה נעלם? מה הסיבה להפסקת הטיסות של כל כך הרבה חברים למרות שמצתרפים חדשים...חומר למחשבה הרבה תודה איציק על העזרה שעזרת לכולנו מתי שהיינו זקוקים לה אף פעם לא סרבת לעזור ישר כח. בכל אופן הצלחה בכל אשר תעשה מקוה שתחזור עם הנהלה חדשה לחטיבה. יוסי לוי
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק יקר, אין לי מושג מה מביא אדם כל כך חיובי ונקי כמוך לקום ולעזוב, אני מכבד את החלטתך ומקווה שהחטיבה באמת תלך לכיוון טוב מכל הסיפור הזה. יש מעט מאד מקומות שנותרו "חממות" של טוהר מידות ואתה מסמל עבורי חממה כזאת - של טוב לב, השקעה ותמימות אינסופית והכל נטו עבור התחביב והחטיבה. אז מה נשאר לי להגיד? אני באמת מקווה שהצעד שלך הוא רשמי בלבד, כי קשה לי לראות את החטיבה בלי התרומה שלך. בכל מקרה אשמח לטוס אתך, לטוס תחת הפיקוח שלך, וללמוד ממך גם בעתיד. תודה רבה על הכל עד היום, ותודה על החשבון קדימה. והכי חשוב - המון הצלחה, ושתהיה מאושר. תסתכל מה בנית במשך 7 שנות תחביב, ותחשוב על כל אותם אנשים שתרמת להם והשפעת על מהלך חייהם, כל הכבוד
Doron_Angel פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 וואו... :shock: איציק, אל תעלם לנו. אני מקווה כי עדין נתראה בשחקים הוירטואלים. תודה על התרומה ב-VATIL.
אריק א. פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק היקר, אני מאוד מצטער לשמוע על החלטתך לעזוב את צוות הניהול - אכן בור גדול נפער. אינני מכיר את כל אשר מתרחש ברקע ואשר הוביל אותך להחלטה זו, אך אני מצטרף לתקווה כי נשוב לראותך בצוות במהרה. אבל אם כבר "חופשה" - נצל אותה עד תום - כמו שעופר אמר. אני בטוח שיהיה לך זמן רב כעת להשקיע בתחומים רבים אשר "הוזנחו" עקב התפקיד וההשקעה הרבה שלך. (אבל כמובן שאנו לא מוותרים לך על ת"א קונטרול גם בפגרה...) ואל תדאג, מקומך שמור פה -ברגע שתהיה מוכן. בהוקרה, אריק
danb2000 פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 איציק ידידי - אם יש משהו שברור לי כשמש זה שאם לא היה מתמזל מזלי לעלות לטיסת הרשת הראשונה שלי מב"ג, לעשות את כל הטעויות האפשריות, תחת פיקוחך, ואז לקבל ממך הסבר ארוך סבלני בצורה ידידותית ומסבירת פנים מה לא היה בסדר ואיך צריך לתקן אין לי ספק שלא הייתי מגיע עד הלום. אתה היית קבלת הפנים שלי - ואין קבלת פנים יותר טובה מזו. נקודה. בחלוף הזמן הכרתי אותך את פועלך בחטיבה ואת האיכפתיות והמסירות שאתה מקדיש לנושא, ומעולם לא חדלתי להתפעל מכך. עם כל הצער שבדבר, אני מחזק אותך ומכבד את החלטתך. אין חבר חטיבה אני חושב שלא נגעת בליבו ואפשר להכביר עוד ועוד מילים על פועלך ועל רוחב ליבך, אבל כל המילים הללו בסופו של דבר מתגלמות למילה אחד בודדת שאומרת הכל: תודה!!!
Moshe Bensal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 איציק. הרבה אין לי מה להוסיף לכל מה שנאמר כאן, אני רק רוצה לאחל לך הצלחה בכל אשר תפנה, וכל מה שיש לך לעשות, יפה שעה אחת קודם, ונראה לי שאתה עושה זאת בזמן הנכון. מקווה להמשיך לשמוע את קולך ואת הנימוסים שלך שמרתקים כאן את כל חברי החטיבה, כפי שניתן לקרוא כאן בשירשור. ושוב, בהצלחה בהמשך דרכך.
Avi Cohen פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 איציק ידידי היקר. הטיסות שאני טס כבר למעלה משנתיים ברשת הם כולן נזקפות לזכותך. מי כמוך יודע על החששות שלי להכנס לרשת ומי כמוך יודע על העידוד והדחיפה שלך אליי לטוס ברשת. היום אני עושה את זה רק בזכותך. מקווה לראות אותך שוב על תל אביב סנטר ויורו קונטרול. מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם איש יקר שכמוך.
matan פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 איציק, תודה רבה לך על הכל! שעות על גבי שעות של תמיכה,עזרה ועידוד הגיע לסיומם. מה אני אגיד לך?שמח אני לא. אבל אני רוצה להודות לך על הכל,אתה ענק! בחיים אני לא אשכח איך התחברתי לראשונה כשאתה זה שהסברת לי איך ואפילו עלית לפקח עליי לכולם אתה נותן ונתת תחושה של חוסר פרוטקציות-כל אחד מקבל יחס מיוחד וכל אחד מתקבל בברכה לחטיבה ולואטסים בפרט. תודה רבה על הכל!
Niv Malin פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 שעות על גבי שעות של תמיכה,עזרה ועידוד הגיע לסיומם. ! מתן, וכל מי שחושב כמוהו, כנראה משהו לא הבנתם כראוי, איציק ממש ממש לא עוזב אותנו, הוא ממשיך לתפקד כמו שהיה, רק השינוי הוא שלא תחת VATIL5.....
Moshe Bensal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 ניב יש לי הרושם שאתה יודע משהו, ושומר זאת בסוד. האם אתה מתכוון לרמוז שהוא לא יתפקד כ-VATIL5 אלה כ- VATIL4 או VATIL3 או או, או שאולי עובר לניהול/הדרכה ב-IFS. בעצם מה זה משנה ? העיקר שיהיה לו בהצלחה לאן שיפנה.
אורח פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 ניביש לי הרושם שאתה יודע משהו, ושומר זאת בסוד. האם אתה מתכוון לרמוז שהוא לא יתפקד כ-VATIL5 אלה כ- VATIL4 או VATIL3 או או, או שאולי עובר לניהול/הדרכה ב-IFS. בעצם מה זה משנה ? העיקר שיהיה לו בהצלחה לאן שיפנה. מה יש להבין, איציק ביקש לסיים את תפקידו כחבר צוות הניהול של VATIL. הוא לא עוזב אותנו ולא ניראה לי שהוא יפסיק לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, לסייע לחברים להנות מהתחביב שלנו. רק בחייאת בלי הספדים, הבחור חי נושם ובועט (בדיוק באמצע :? ) ויש לו עוד הרבה מה לתת לחברי החטיבה. רן.
Niv Malin פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 ניביש לי הרושם שאתה יודע משהו, ושומר זאת בסוד. האם אתה מתכוון לרמוז שהוא לא יתפקד כ-VATIL5 אלה כ- VATIL4 או VATIL3 או או, או שאולי עובר לניהול/הדרכה ב-IFS. בעצם מה זה משנה ? העיקר שיהיה לו בהצלחה לאן שיפנה. מה יש להבין, איציק ביקש לסיים את תפקידו כחבר צוות הניהול של VATIL. הוא לא עוזב אותנו ולא ניראה לי שהוא יפסיק לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, לסייע לחברים להנות מהתחביב שלנו. רק בחייאת בלי הספדים, הבחור חי נושם ובועט (בדיוק באמצע :? ) ויש לו עוד הרבה מה לתת לחברי החטיבה. רן. בדיוק!! לא התכוונתי לרמוז שום דבר! הבנאדם איתנו ולא עוזב לשום מקום!!! זה מה שאמרתי אם מישהו לא הבין עדיין.
4X-CDA פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 איציק, קראתי את ההודעה שלך באותו דקה שפירסמת אותה ולא רציתי להגיב. אמרתי אולי הוא רק עוזב זמנית, אז לא הגבתי. כשראיתי שאתה באמת עוזב את מחלקת ההדרכות, הייתי המום, כי לא רציתי לדעת שאיציק בקשי האיש הנפלא העוזר והתומך עוזב את ההדרכה והעזרה כמו שהוא תמיד רצה. תודה רבה על הכל איציק, קידמת אותי רבות ! תודה
Ilan Nemirovski פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 הלב אומר תודה... :cry: עלה והצליח נקווה לראותך כאן עוד הרבה שלום חבר.
Yarden Antebi פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 הלב אומר תודה... :cry: עלה והצליח נקווה לראותך כאן עוד הרבה שלום חבר. אנשים, הוא לא עוזב!!! תבינו את זה, הוא רק עוזב את ההנלה של ואטיל! ובכלל, מזו התגובה הזאת? אתה כותב לו כאילו הוא חס וחלילה מת.
Barak Palesznicki פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 כנראה שהגיע הזמן, זה לא אומר שאיציק יעלם לגמרי, אני בטוח שהוא ימשיך לתרום לחטיבה, רק ממעד של חבר רגיל, ולא כחבר בצוות מנהלים.
Izik Bakshi פורסם מרץ 19, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2007 את תרומתי ועזרתי אמשיך לתת לחברי החטיבה חברים, הדגשתי חלק מההודעה שוב כדי שלא יהיו אי הבנות, המסנגר תמיד למטה למי שצריך, תודה לכולם.
Ran Bonfil פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 איציק, אין לי דבר להוסיף אחרי מה שכולם כתבו בשרשור, גם בשבילי היית קבלת הפנים הראשונה לואטיל, ואני בטוח שעוד הרבה חדשים יזכו לקבלת הפנים החמה ממך. חבל לי שאתה עוזב את ההנהלה, כי בזכותך הרבה דברים טובים קרו כאן, אך כמובן שאנחנו לא נפרדים ממך, לכן אין צורך בדרמטיות, כי איציק ישאר איציק תודה לך על הכל בתוך מנהל עד עתה!
Ido Rosenthal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 שלום חבר. תגיד לי אתה שפוי ? מה נסגר איתכם אנשים, קצת פרופורציות.
Eldar Sella פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 מבחינתי הדיון הזה הוא הזדמנות נוספת להגיד לך תודה שאתה כאן בוואטיל, כי כל עוד אתה לא עוזב את החטיבה אז המצב טוב כל הכבוד על התרומה ועל העזרה ותמשיך ככה
Ilan Nemirovski פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אוקי הבנתי חברה תרשמו לכם אצלי בהבנה 0 אז בכול זאת איציק שוב תודה... עידו לדעתי המילה שפוי קצת קשה מדי [ז"א הקזמת אבל עשה כרצונך] :? וכול השאר אבל לפי ההודעות שכתבתם באמת חשבתי שאיציק עוזב לגמרי אז כנראה שלא...
Avi Cohen פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 הקיצר איציק אחי אני יום שישי בערב יוצא מבן גוריון ל...עדיין לא יודע. אז קח אותי בחשבון אחי זקוק לפיקוח דחוף.
תומר עינבר פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 איציק...איציק... אצלי תמיד תיהיה בלב המדריך האישי שלי. תודה על הכל! מקווה שלא תעלם לנו...
mickey lip פורסם מרץ 20, 2007 דיווח פורסם מרץ 20, 2007 חברים , נראה לי שהבנו את הפואנטה. כולנו אוהבים ומוקירים את איציק ופועלו למען החטיבה. איציק בחר בדרך חדשה, זכותו, וכולנו מאחלים לו בהצלחה. אין טעם להמשיך את השירשור הזה לאין סוף , כי הוא מתחיל לאבד את הטעם. אני מציע שנעצור פה. זה מתחיל להרגיש לי כמו מסטיק שאיבד את הטעם.