עבור לתוכן
lalex

IT IS A SAD DAY TODAY!

Recommended Posts

פורסם

Dear Friends,

With great sadness I bring you the news of the sudden passing away of our dear friend and VATIL member - Seev Kahan.

His close friend Alon Smolarsky asked me to post this note here so that those of you who felt close to him and feel the need to pay homage to a guy who not only added his talent to the benefit of our community, but also helped with advice and made everything possible to further the message of a peaceful and desirable Israel worldwide.

He went in peace, without any unnecessary pain and suffering and for that we all should be thankful.

The burial service is at the Gderot Cemetery, tomorrow April 10th at

18:00.

This is how he would have wanted us to remember him:

zeevkahanvp6.jpg

פורסם

יום עצוב, אני משתתף בצער המשפחה ושולח את תנחומי.

פגשתי את זאב פעמים בודדות, איש יקר שבנה חלק לא קטן מהסינרים בארץ ובזכותו צפון הארץ, אזור המרכז ואזור ירושלים נראים מדהימים, כאב וצער רב אופפים אותי.

יהי זכרו ברוך :candle:

פורסם

באמת שלא יאמן!

:( ככה בלי שום הודעה מוקדמת.....

אני לא הכרתי אישית את זאב, אבל אין בנאדם בחטיבה שלא שמע את השם הזה,

בכל הקשור לבניית סינרי ולדאגה לשידרוג חווית הטיסה בסימולטור.

יהי זכרו ברוך, תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

צער, כאב ותנחומים למשפחה.

האדם השני שנכנס למשפחת השכול של וטיל... :cry:

:candle: :candle:

האתר שלו למי שלא הכיר:

http://www.sk-flightsim.com

פורסם

לא יאמן :cry: יהי זיכרו ברוך ,תנחומי למשפחתו,קשה לקרוא בשמו בעבר,אדם שתרומתו היתה גדולה ,חבל על איש יקר שהלך מאיתנו. :candle:

פורסם

דרך צלחה חבר יקר, תהיה חסר לנו כאן. תודה על כל מה שעשית עבורנו, וכך חלק ממך ישאר איתנו תמיד.

:candle:

לחברים הצעירים שביננו ואשר לא זכו להכיר את זאב, נספר הכל בימים הקרובים.

פורסם

יהי זכרו ברוך :candle: :cry: גם אני לא הכרתי אותו כל כך אבל תמיד רציתי להגיד לו תודה על הסינרים האיכותים שהוא בנה ועשה :cry:

פורסם

God Speed חבר יקר, תחסר לנו מאוד. :candle:

תנחומי למשפחה, שלא תדעו עוד צער.

יהי זיכרך ברוך

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...