lalex פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 Dear Friends, With great sadness I bring you the news of the sudden passing away of our dear friend and VATIL member - Seev Kahan. His close friend Alon Smolarsky asked me to post this note here so that those of you who felt close to him and feel the need to pay homage to a guy who not only added his talent to the benefit of our community, but also helped with advice and made everything possible to further the message of a peaceful and desirable Israel worldwide. He went in peace, without any unnecessary pain and suffering and for that we all should be thankful. The burial service is at the Gderot Cemetery, tomorrow April 10th at 18:00. This is how he would have wanted us to remember him:
Ido Rosenthal פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 לא יאמן, יהי זכרו ברוך, תנחומי למשפחה :candle:
Izik Bakshi פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 יום עצוב, אני משתתף בצער המשפחה ושולח את תנחומי. פגשתי את זאב פעמים בודדות, איש יקר שבנה חלק לא קטן מהסינרים בארץ ובזכותו צפון הארץ, אזור המרכז ואזור ירושלים נראים מדהימים, כאב וצער רב אופפים אותי. יהי זכרו ברוך :candle:
Niv Malin פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 באמת שלא יאמן! ככה בלי שום הודעה מוקדמת..... אני לא הכרתי אישית את זאב, אבל אין בנאדם בחטיבה שלא שמע את השם הזה, בכל הקשור לבניית סינרי ולדאגה לשידרוג חווית הטיסה בסימולטור. יהי זכרו ברוך, תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. צער, כאב ותנחומים למשפחה. האדם השני שנכנס למשפחת השכול של וטיל... :cry: :candle: :candle: האתר שלו למי שלא הכיר: http://www.sk-flightsim.com
Ben Zwebner פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 יהי זכרו ברוך. אכן בשורות עצובות. תנחומי למשפחתו...
Barak Palesznicki פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 שקראתי את זה באמת לא האמנתי... למרות שלא יצא לי לפגוש אותו, הוא באמת תרם רבות לקהילה הזאת ולקהילת הסימרים בישראל עם הסינרים האיכותיים שלו. יהי זכרו ברוך...
zvi rodes פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 לא יאמן :cry: יהי זיכרו ברוך ,תנחומי למשפחתו,קשה לקרוא בשמו בעבר,אדם שתרומתו היתה גדולה ,חבל על איש יקר שהלך מאיתנו. :candle:
dani-manusis פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 בשורה קשה מאד תנחומי למשפחתה. יהי זכרו ברוך :candle:
Shireto Shahar פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 לא ייאמן, כל כך לא צפוי, אני גם לא הכרתי אותו, אבל כמובן ששמעתי עליו ועל התרומה שלו לקהילתנו. אני לא מצליח להוציא את זה מהראש עכשיו פשוט נורא. יהי זכרו ברוך.
Ilan Jonas פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 דרך צלחה חבר יקר, תהיה חסר לנו כאן. תודה על כל מה שעשית עבורנו, וכך חלק ממך ישאר איתנו תמיד. :candle: לחברים הצעירים שביננו ואשר לא זכו להכיר את זאב, נספר הכל בימים הקרובים.
Yarden Antebi פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 עצוב לראות את זה...אפילו שלא הכרתי אותו הגעתי כשהוא כתב פה מדי פעם ותמיד היה בנאדם נחמד שאהב לעזור לכולם... יהי זכרו ברוך.
אורח פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 יהי זכרו ברוך :candle: :cry: גם אני לא הכרתי אותו כל כך אבל תמיד רציתי להגיד לו תודה על הסינרים האיכותים שהוא בנה ועשה :cry:
Avi - 4X-KDF פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 תיראו מזה... באותו יום שיש לי יום הולדת... יהי זיכרו ברוך :candle: איש יקר.
אורח פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 God Speed חבר יקר, תחסר לנו מאוד. :candle: תנחומי למשפחה, שלא תדעו עוד צער. יהי זיכרך ברוך
saar23 פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 יהי זכרו ברוך :candle: תנחומי למשפחה האבלה. :cry:
Raz_G פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 בן אדם שתרם רבות למען הקהילה! יהי זכרו ברוך, תנחומי למשפחה. רז.
Shayt פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 הכרתי אותו ואף ביקרתי אותו בביתו כדי לראות את הקוקפיט החכם שהוא בנה לעצמו. אדם רב כשרונות אשר תרם המון לקהילה שלנו. תנחומי למשפחתו. שי
Almog Atar פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 תנחומי למשפחה, אכן איש יקר שיחסר לנו. יום עצוב..... יהי זכרו ברוך. :candle:
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 תרומתו לקהילה לא תישכח! יהיה זכרו ברוך :candle:
Avichai Koor פורסם אפריל 9, 2007 דיווח פורסם אפריל 9, 2007 מאוד מצער לשמוע כזה דבר... יהי זכרו ברוך :cry: