guyishai פורסם אפריל 4, 2004 דיווח פורסם אפריל 4, 2004 אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתרים שמסבירים על המערכות השונות והקשרים ביניהן זה יהיה נחמד מאוד (פשוט מבאס לעבור על כל הצ'קליסטים בלי להבין מה הפעולות שאתה עושה משנות ואת מה... :x ). תודה מראש, גיא.
guyishai פורסם אפריל 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2004 אף אחד לא יודע? טוב, אז אם רק מישהו יוכל להסביר לי מה זה ECS, IRS, BUS, ומשאבות הידרוליות? תודה.
Oren Geva פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 הכי פשוט - תוריד מדריך של DF737 או PIC 767 הם מסבירים את הכל בצורה מתודית ומסודרת. לגבי מה ששאלת - BUS הוא מערכת חשמלית, IRS זה מערכת ניווט אינרציאלית - ממנה ה-FMC מסיק איפה אתה נמצא, ו ECS - נראה לי שאתה מתכוון ל EICAS? בכל אופן EICAS זה Engine Indicating & Crew Alerting System מערכת התראות שמתריעה על תקלות שונות במטוס (נורות האזהרה למיניהן).
guyishai פורסם אפריל 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2004 לא, התכוונתי ל-ECS, אבל בכל מקרה אני אנסה את אחד מהמדריכים שציינת. ד"א השאלות שלי נובעות מהפאנל של ה-757 של לוני פיין, ובו ה-ECS נמצע על האובהד מצד ימין.
Oren Geva פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 אההה Environmental Control System בקיצור, מזגן
Levon Melik פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 אהההEnvironmental Control System בקיצור, מזגן גם דיחוס :wink: