Itamar-ELY1 פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 טוב , אתחיל בכך שאציג את עצמי בפני החדשים בחטיבה שלא מכירים אותי לבטח.. קוראים לי איתמר ארג'ואן , ואני בין הראשונים בחטיבה זאת .. זמן קצר לאחר גיוסי לצבא נפלה החברה הוירטואלית שבה הייתי סגן מנכ"ל והיא EAAVA שעדיין ניתן לראות את הדף הראשי שלה מתנוסס לו כאן באתר של החטיבה. האתר נפל ואין אפשר לשחזר אותו , אז החלטתי בסודי סודות לקחת על עצמי משימה אדירה של בניית חברה חדשה שתיהיה מקצועית מאוד ותכיל את כל ותיקי התחביב וגם כן את החדשים שנמצאים ברמה הדומה. מה עשיתי בנוגע למשימה אתם שואלים ? ובכן , הלכתי וקניתי לי ספר בבערך 150 שקל בנושא ה PHP שהיא בעצם שפה שמאפשרת בניית אתר בית דינמי , משהו שכל חברה וירטואלית צריכה על מנת לתחזק את האתר שלה שמן הסתם משתנה כל דקה מכל נתון שמוזן לתוכו לגבי הטייסים וכדומה. אז ישבתי לי ולמדתי בצבא את כל הספר ודרכו ישבתי ובניתי לנו בית נפלא שימשיך להתפתח עם הזמן למשהו יותר גדול , יפה ומקצועי לטייסי החברה. אז כן , הגיע היום והיום ב 5/4/2004 , זהו יום הפתיחה הרשמי של החברה שלנו שנקראת , אלעל - נתיבי אויר וירטואליים לישראל. כתובתנו היא www.codworld.com/~codmods/elal כולכם מוזמנים לבקר את הבית החדש של מה שהיה פעם EAAVA והיום חוזר בגדול עם שם חדש , מנכ"ל חדש <-- וכמובן צוות חדש וטרי לגמרי עם רעיונות חדשים ויחודיים תהנו חברה... Itamar Arjuan - El-Al VA CEO VATSIM ID - 824186
OmriSoudry פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 אז לזה קובי התכוון בפורום של IAL כשהוא אמר שקמה מתחרה ל-IAL ועכשיו הם צריכים להתאמץ יותר...אתר יפה!
אורח פורסם אפריל 5, 2004 דיווח פורסם אפריל 5, 2004 ברוכים השבים (השווים :wink:). האתר ניראה פשוט מדהים, כל הכבוד על ההשקעה והעיצוב ממש ברמה. טיפון, להמנע מפריים בתוך פריים, זה יכול ליצור בלאגן. שיהיה לכם בהצלחה. רן.
Itamar-ELY1 פורסם אפריל 5, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2004 תודה באמת חברה אני חייב לציין שלברק פכט וירדן בן דור , חלק לא פחות שווה בהקמת החברה, אם זה נוגע לייעוץ , עזרה , בניית מטוסים לצי , עדכון לו"ז , יצירת הלו"ז בכלל מחדש ... וגם לעמית שרקי שעזר לא פחות בכל מה שנוגע למטען בכל מקרה , חג שמח וכשר ותהנו מהאתר חברה , בקרוב יהיו שם עוד דברים בדרך אגב לרן אין באתר פריים אחד
Barak פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 שלום לכל הנרשמים.. מספר דברים לי אליכם: 1. אנשים שימלאו טופס הרשמה וישאירו מבחן ריק, הם ימחקו ולא יוכלו לגשת שוב עד לאחר תקופה של חודש. 2. את המבחן עושים אך ורק באנגלית !! מבחן בעברית לא יבדק וימחק אוטומטית. אותו אחד יוכל לגשת שוב למבחן אחרי תקופה של שבועיים. תודה לכולם !
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 שלום לכל הנרשמים..מספר דברים לי אליכם: 1. אנשים שימלאו טופס הרשמה וישאירו מבחן ריק, הם ימחקו ולא יוכלו לגשת שוב עד לאחר תקופה של חודש. תודה לכולם ! היום בלילה כאילו בשעה 1 בבוקר נרשמתי! ואז שראיתי שיש מבחן אמרתי "מה עכשיו? אין לי ראש לזה " וסגרתי! אז זה אומר שאני מחוק? לא ידעתי ! יש איזה מועד ב' ? איזה אפשרות לתקן את זה! אם ההיתי יודע לא היתי משאיר מבחן ריק!
TDK פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 גם כשאני עשיתי את ההרשמה חשביתי שזב כמו בישראל אירלינס ואפשר לעשות מיבחן יותר מאוחר . מה אני צריך לעשות עכשיו :?:
guyishai פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 גם אני, 20 דקות לפני ליל הסדר נרשמתי ופתאום ראיתי שאני חייב לעשות מבחן, חבל שלא רשמתם את זה. נו טוב, ניגש שוב לבחינה בעוד שבועיים.
Barak פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 זהו מבחן קבלה.. אנו נשתדל להתחשב בנסיבות ולתת לפתור את המבחנים בעוד שבוע-שבוע וחצי. סביר להניח שאם המבחן עולה לכם על המסך אתם אמורים לעשות אותו באותו הרגע.. ברק