Yarden Antebi פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 אני מקווה שיהיה לי הרבה זמן לטוס...אני אחרוש ב IFR את כל הצפון בזמן שיהיה לי
mickey lip פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 Or - VATIL10 כתב: Izik Bakshi כתב: ציטוט רעיון שעלה לי - אם יש מישהו שמעוניין לטוס ב 15-20 אלף רגל מעל אזור הצפון ולצלם את "פקק" התנועה שיהיה על הנתיב זה יכול להיות מעניין קיבלתי את הרמז, 101 יקחו... אתה אדוני כבול לירושלים או קיי, אם לא יהיה שינוי אז הורדנו פ"מ לסגורה. איציק יחתום PF.
Izik Bakshi פורסם אפריל 27, 2007 דיווח פורסם אפריל 27, 2007 Mickey Lip כתב: Or - VATIL10 כתב: Izik Bakshi כתב: ציטוט רעיון שעלה לי - אם יש מישהו שמעוניין לטוס ב 15-20 אלף רגל מעל אזור הצפון ולצלם את "פקק" התנועה שיהיה על הנתיב זה יכול להיות מעניין קיבלתי את הרמז, 101 יקחו... אתה אדוני כבול לירושלים או קיי, אם לא יהיה שינוי אז הורדנו פ"מ לסגורה. איציק יחתום PF. אוף, עוד פעם פריסה לנבטים... :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 27, 2007 ר"פ הרצליה וב"ג נותרו פנויים קדימה פקחימוס.
Or Netzer פורסם אפריל 28, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2007 פקחים הרצליה ור"פ נותרו פנויים. שימו לב ההודעה על הערב פיקוח פורסמה גם בפורום VATSIM. http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?p=150056#150056 צפו לתנועה זרה. פקחים צפו לתנועה זרה שגם תטוס CVFR, ולכן היו מוכנים לתת וקטורים (בעיקר PLUTO וAPP).
אורח פורסם אפריל 28, 2007 דיווח פורסם אפריל 28, 2007 Or - VATIL10 כתב: פקחים הרצליה ור"פ נותרו פנויים.שימו לב ההודעה על הערב פיקוח פורסמה גם בפורום VATSIM. http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?p=150056#150056 צפו לתנועה זרה. פקחים צפו לתנועה זרה שגם תטוס CVFR, ולכן היו מוכנים לתת וקטורים (בעיקר PLUTO וAPP). שריין את הרצליה להשגחה
ראם אדם פורסם אפריל 28, 2007 דיווח פורסם אפריל 28, 2007 אני מאוד מאוד אשתדל לבוא! אני מתכוון לעשות טיסה עם לגים הלוך חזור ! אני יתחיל ממחוז מגוריי - ירושלים ומשם צפונה לראש פינה וחזרה! מה המטוס הכי כבד (לא צבאי חוץ מ"ראם" {כמובן רק אם ראם מתאים}) שטס בנתיב?
Or Netzer פורסם אפריל 28, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2007 ראם אדם כתב: אני מאוד מאוד אשתדל לבוא!אני מתכוון לעשות טיסה עם לגים הלוך חזור ! אני יתחיל ממחוז מגוריי - ירושלים ומשם צפונה לראש פינה וחזרה! מה המטוס הכי כבד (לא צבאי חוץ מ"ראם" {כמובן רק אם ראם מתאים}) שטס בנתיב? לפי מגבלות השדות תעופה.
Or Netzer פורסם אפריל 28, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2007 אוקיי LADYS AND LADYS.. הפקחים לאירוע על חיפה : ניב מלין על שדה דוב : אורן טרנר על פלוטו : אמיר (דני דין) פז על גישה בן גוריון : אלמוג (4X-ELD) אטר על מגדל ב"ג : אלעד (רוג'ר) זיירמן על הרצליה : מיקי (4X-CAU) ליפ על עמדת ת"א (כן מה חשבתם שנפקיר?) : רן (F1) פינקלס חסר לי ר"פ נא ליצור קשר בהקדם כל המעוניין.
Almog Atar פורסם אפריל 28, 2007 דיווח פורסם אפריל 28, 2007 אור, תתקן את השם משפחה שלי ל4X-ELD בלבד.. סתם סתם, זה עטר ולא אטר . ותוסיף לאדון רן (F1 פרארי שבברצלונה תראה אבק ממכונית כסופה שנוהג בה מישהו צעיר עם קסדה צהובה....) :roll:
Or Netzer פורסם אפריל 28, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2007 שימו לב חברים דחינו בשבוע עקב ל"ג בעומר 12 במאי 2007 אותן שעות. פקחים להודיע לי שינויים.
אורח פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 Atar Almog כתב: אור, תתקן את השם משפחה שלי ל4X-ELD בלבד..סתם סתם, זה עטר ולא אטר . ותוסיף לאדון רן (F1 פרארי שבברצלונה תראה אבק ממכונית כסופה שנוהג בה מישהו צעיר עם קסדה צהובה....) :roll: כל עוד זה לא ספרדי שעושה פרצופים של ילד בגן, מקובל עלי. יהיה קרב מעניין השנה בברצלונה ולמי שמעודכן או לא, שינו את תואי המסלול. יותר נכון הרסו את הפניה האחרונה בכניסה לישורת הראשית, עם איזה שיקן מעפן שכניראה איזה שיכור ספרדי ששור רדף אחריו תכנן... זוועה. לגבי שעות ות"א, נכון לרגע זה, אין כל בעיה.
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 Ran - VATIL6 כתב: Atar Almog כתב: אור, תתקן את השם משפחה שלי ל4X-ELD בלבד..סתם סתם, זה עטר ולא אטר . ותוסיף לאדון רן (F1 פרארי שבברצלונה תראה אבק ממכונית כסופה שנוהג בה מישהו צעיר עם קסדה צהובה....) :roll: כל עוד זה לא ספרדי שעושה פרצופים של ילד בגן, מקובל עלי. יהיה קרב מעניין השנה בברצלונה ולמי שמעודכן או לא, שינו את תואי המסלול. יותר נכון הרסו את הפניה האחרונה בכניסה לישורת הראשית, עם איזה שיקן מעפן שכניראה איזה שיכור ספרדי ששור רדף אחריו תכנן... זוועה. לגבי שעות ות"א, נכון לרגע זה, אין כל בעיה. כן שמעתי על השיקיין הזה שם, זה יהיה עוד נושא לחפירה של שני השדרים "החביבים" בועז שמוקפל ואלי אדידס. נכון, אני אוהד של אלונסו אבל המילטון ממש הפתיע ואני מתחיל לחבב אותו יותר ויותר, גם בגלל שהוא נוהג טוב וגם בגלל ההתנהגות שלו (לעומת השחצנות של אלונסו). אם שמת לב במסיבת עיתונאים במלזיה הוא התנצל בפני מאסה שעקף אותו (למרות שאין שום סיבה להתנצל), ממש אחלה גבר.....
Opher Ben Peretz פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 שלום, למען הגברת קריאות ואיכות המידע שבהודעות מסוג זה, אבקש מכל מי שמפרסם הודעה על אירוע צפוי, לכלול תאריכים ושעות מעודכנים בכותרת, מרגע שהוגדרו. אם לא ניתן לכלול בכותרת הכל, לכתוב את המשכה באותיות מודגשות בשורה הראשונה של אותה הודעה. תודה.
Or Netzer פורסם אפריל 29, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2007 opherben כתב: שלום, למען הגברת קריאות ואיכות המידע שבהודעות מסוג זה, אבקש מכל מי שמפרסם הודעה על אירוע צפוי, לכלול תאריכים ושעות מעודכנים בכותרת, מרגע שהוגדרו. אם לא ניתן לכלול בכותרת הכל, לכתוב את המשכה באותיות מודגשות בשורה הראשונה של אותה הודעה. תודה. נלקח לתשומת ליבי
AaronDagan פורסם אפריל 30, 2007 דיווח פורסם אפריל 30, 2007 תודתי לצוות החטיבה על הרעיון החשוב. אשתדל להגיע ולהראות נוכחות מכובדת.
Or Netzer פורסם מאי 3, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 3, 2007 פקחים - תודיעו לי לגבי שינוי שיבוץ לגבי שבת שבוע הבא. ע"מ לפנות מקום לפקחים שכן יכולים לפקחץ
zeev פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 כל הכבוד על ארגון המטס זאב וודאי היה גאה ומרוצה!! המון תודה(ומותר גם להתבדח..) :wink: המשפחה
Or Netzer פורסם מאי 12, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 12, 2007 חברים לא לשכוח להגיע היום רשימת הפקחים למי ששכח : על חיפה : ניב מלין על שדה דוב : אורן טרנר על פלוטו : אמיר (דני דין) פז על גישה בן גוריון : אלמוג (4X-ELD) אטר על מגדל ב"ג : אלעד (רוג'ר) זיירמן על הרצליה : מיקי (4X-CAU) ליפ על עמדת ת"א (כן מה חשבתם שנפקיר?) : רן (F1) פינקלס ר"פ : אלעד לוי. קרקע : ליאב נפש