Ilan Jonas פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 שלום ל-423 חברי החטיבה (!), אני שמח להכריז רשמית על תומר חיים כמנהל החטיבה החדש שיכנס לתפקידו בתוך זמן קצר, עם סיום החפיפה. אני מניח שכולכם מכירים את תומר על תרומתו האדירה לקהילה והעזרה שרבים כל כך קיבלו ממנו ואין צורך להציג אותו בפניכם! אני מודה בשם ואטסים לקובי על תרומתו העצומה לחטיבה. המטרה שהעמדתי בפני קובי הייתה להרחיב את החטיבה וליצור פרוייקטים שיהיו מעבר לכל דמיון. קובי והצוות שלו עמדו במטרה הזו ושמו את ואטיל על המפה כאחת החטיבות המובילות ברשת מכל היבט שהוא. היום ואטיל היא שם דבר - מותג של ממש ואני גאה בכולכם על זה. המשימה העיקרית של תומר והצוות החדש תהיה להחזיר ולהגביר את חדוות הטיס והבקרה, ולתרגם את העליה במספר החברים בחטיבה לעליה ברמת הפעילות והמקצוענות. אני סמוך ובטוח שהצוות החדש יעמוד במשימה הזו, ומקווה שכולכם תעמדו מאחוריהם ותסייעו ככל שניתן. הצוות החדש נמצא בתהליכי גיבוש מתקדמים על-ידי תומר וסגניו - עופר בן פרץ (שיעמוד גם בראש מחלקת ההדרכה) ואלעד זיירמן, ואתם כבר תשמעו מהם הלאה. עם תום החפיפה נסכם ונודה לכל הצוות היוצא. בינתיים, תחשבו איך אתם יכולים לעזור :wink: שבוע טוב וחג שמח, אילן
moti פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 בהצלחה לצוות החדש! אני סמוך ובטוח שהם יעלו את החטיבה לגבהים גבוהים אפילו ממה שהגענו עד עכשיו.
Itay Zecharia פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 ברכות והמון מזל טוב! ותודה רבה על ההשקעה הרבה של קובי, הרבה פרוייקטים שקמו לא ישכחו לעולם, אחד מהם עם אלעל. שיהיה המון בהצלחה!!
Liav Nefesh פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 מזל טוב תומר!!!!!!! שיהיה לך המון הצלחה! אנחנו איתך!
Amir Paz פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 המון בהצלחה לצוות החדש :!: שבוע טוב לכולם וחג שמח!
alon_barnea פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 מזל טוב תומר ובהצלחה. The sky is The limit אלון
mickey lip פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 ברכות חמות לתומר על המינוי החדש, אני מאחל לך בהצלחה , תמשיך להצעיד את החטיבה קדימה. לקובי, תודה על תרומתך לחטיבה, תודה על קידום פורייקט השת"פ עם אלעל , ששם אותנו על המפה. אני מאחל לך בהצלחה בדרכך החדשה בחטיבה, אולי עכשיו יהיה לך יותר זמן לטוס.
Yahav Barzilay פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 ברכותי, תומר. אין ספק שזה הוא האיש המתאים ביותר, שיהיה לך בהצלחה תומר, כולנו מאחוריך כמובן, תודה גם לצוות היוצא. שבוע טוב.
Eyal Seminar פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 קובי, תודה רבה על התרומה שלך לחטיבה ובהצלחה בהמשך. תומר מזל טוב, אני בטוח שתקדם את החטיבה שלנו לעוד השגים מדהימים כמו שקובי עשה. בהצלחה :!: :wink:
matan פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 תומר,אני כ"כ גאה שקיבלת את התפקיד,הרווחת אותו בעשר אצבעות! תודה רבה לך על כל התרומה,הרצון לעזור,כל מה שפיתחת ובנית,כל הסבלנות והתסומת לב. אתה פשוט ענק,ואני מקווה שתצליח. איתך תמיד!
Izik Bakshi פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 ברכותי תומר! אני שמח ומאושר על הבחירה בך כמנהל החטיבה וגם על ההחלטה המבורכת שלך על כניסתו של עופר בן פרץ לתפקיד מנהל הדרכה ואלעד זיירמן שממשיך בצוות. תודה לצוות היוצא שההיתי שותפם לעשייה, ברכות לצוות הנכנס שמביא איתו רוח חדשה. בהצלחה!
Ben Cohen פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 כל הכבוד תומר, זה מגיע לך. אני מאחל לך ולצוותך בהצלחה בהמשך, גם אני סמוך ובטוח שאיתכם נגיע רחוק (וגבוה...) אני רוצה להודות לצוות היוצא, שבראשו עומד קובי. תודה רבה, אני שוב סמוך ובטוח שבלעדיכם לא היינו איפה שאנחנו נמצאים היום, אלא הרבה מתחת.
Meitar Lugasi פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 קובי- תודה על תרומתך בניהול החטיבה, ובמיוחד על התרומה בפרוייקט אל-על תומר- מזל טוב ובהצלחה :drinking:
Almog Atar פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 מזל טוב לתומר ולצוות החדש, שיהיה לכם בהצלחה בהנהגת החטיבה הזאת - אין לי ספק שתצליחו ! וכמובן תודה לצוות היוצא שהצליחו לעשות מעל ומעבר. תודה ובהצלחה !
Niv Malin פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 בהצלחה לתומר ולסגניו, שנדע עוד הרבה מאוד פעילויות פוריות ומרובות, ושהחטיבה שלנו תמשיך לבלוט לא רק בעולם הוירטואלי אלא גם במציאות! דרך צלחה.
zvi rodes פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 תודה רבה לצוות החטיבה אם סיום תפקידו ,ברכות חמות לתומר חיים על קבלת התפקיד החדש מי יתן ותוביל את החטיבה שלנו לפסגות חדשות ולהתחדשות,עופר בן פרץ להדרכה אין טוב ומתאים ממנו ,ותומר ,אל תפסיק להפתיע בתוספות,שיפורים,צביעות,המלצות על מטוס זה או אחר,צילומים וסרטים,דרך צלחה לואטיל המתחדשת.
אורח פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 אוי איזה חיוך יש לי על הפנים ראשית תודה ענקית לקובי, על כל פועלו למען החטיבה המדהימה שיש לנו. היו עליות היו מורדות, קצת חיכוכים, אבל ככה זה במקום שמרכז בתוכו הרבה אנשים והרבה דעות שונות ומשונות. תודה ענקית לך על שנתת לי את ההזדמנות לסייע ותרום למען פיתוח התחביב שלנו והחטיבה ובעיקר שנתת לי את העונג להיות חלק מפרויקט אלעל. השנה שבה נכחתי כמעט כל יום בפרויקט המדהים הזה, היתה אחת השנים היפות בחיי ותודה לך ולחטיבה עלכך. תודה לחברי הצוות על פועלם, אנשים חושבים שהתואר חבר צוות, זה עינין של מה בכך,טעות ענקית. במיוחד לנשואים עם המשפחות שבינינוץ לצערי בתקופה האחרונה לא יכולתי לתת את המקסימום שרציתי, עיניני משפחה ובעיקר עבודה מנעו ממני ואני מתנצל בפני החברים , אם לא תמיד זכיתם לטיפול מידי. ברכות חמות ולבביות לתומר חיים, אחרי שלמדתי להכיר אותך הבנתי כמה תפור עליך התפקיד. אין לי כל ספק שתצליח בו ותיקח את החטיבה שלנו לשיאים חדשים. בהצלחה לך ולצוות החדש וכמובן שאשמח לעזור ככול שהזמן ירשה לי. עוד שתי תודות לסיום. הראשונה למר אילן יונש, שבזכותו התחלטי לפקח והגעתי לתפקידים שונים בחטיבה. האש הלוהטת שדוחפת ומכוונת את VATIL לכיוונים הנכונים. ואחרונה אחרונה חיביבה, לכם חברי החטיבה. מה שווה צוות לתפארת המדינה, ללא חברי חטיבה מדהימים שלמענם שווה היה כל המאמץ השעות ואף כספים שיצאו ורק כדי להביא את התחביב שלנו ל As Real As it can be. תודה לכם . יאללה אור עכשיו שה VATIL יורד לי מהשם ו Ran56 חוזר לעסק ... בוא ניתן להם בראש, כמה באזים ככה מעל ב"ג...
Ilan Jonas פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 רגע כפרה עליך, עוד אין צוות חדש מלא, אתה עוד בפנים
אורח פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 רגע כפרה עליך, עוד אין צוות חדש מלא, אתה עוד בפנים מה אין שליש על התנהגות טובה ? :snipersmile: :2gunfire: :drinking:
Elad Zeierman פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 רגע כפרה עליך, עוד אין צוות חדש מלא, אתה עוד בפנים מה אין שליש על התנהגות טובה ? :snipersmile: :2gunfire: :drinking: יש...אבל איפה ההתנהגות הטובה :mrgreen: ?