עבור לתוכן
Ilan Jonas

מנהל חדש לחטיבה - ברכות!

Recommended Posts

פורסם

לקובי ולצוות היוצא תודה על הכל

ולצוות הנכנס - בחירה טובה מאד נראה לי - שיהיה לכם בהצלחה

ובעקבות השינויים פה גם אני חוזר לפעילות אחרי חצי שנה שלא טסתי איתכם

כתוצאה ממעבר דירה ארוך יותר מידי

אז להתראות באויר

אריה הלפרין

פורסם

מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

אחרי יום מטורף גם בעבודה וגם בבית, סוף סוף מצאתי 5 דקות לברך את הבאים וההולכים.

קובי ולכל הצוות היוצא: תודה רבה על כל מה שעשיתם למען החטיבה. העליתם את קהילת VATSIM בישראל לרמה גבוהה. ההישג הגדול ביותר:הצלחתם לפרוץ את גבולות הוירטואל, ולהביא לשימוש ממשי ומציאותי של הסימולטור ומערך הבקרה הוירטואלי. - פרוייקט ואטייל - אלעל.

אתם צריכים להבין את גודל ההישג: בתור חניך טיסה ובהמשך כטייס פרטי ניסיתי לעניין אנשים מתחום התעופה האזרחית (האמיתית) כאן בישראל בסימולטור. התגובות היו בין סקפטיות לנזעמות (המדריך שלי). התייחסו לזה כאל משחק מחשב שלא רק שאינו מועיל, טענו שהוא אפילו מקלקל ומכניס הרגלים גרועים - יש בזה מן האמת, אבל עם לימוד מסודר ועם הכוונה נכונה מאנשים מנוסים, הסימולטור בהחלט כלי עזר חשוב. והיום זה כבר מקובל גם על אנשי התעופה האזרחית ובזכות קובי ושאר הצוות, גם על אנשי אלעל.

לתומר- אין אדם יותר מתאים לתפקיד. האיש שברמ"ח איבריו ושס"ה גידיו, חי חושב, חולם ומרגיש תעופה. והכל עם אהבה גדולה ומכל הלב. מה שVATIL צריכה זה איש כמוך כי הרי ההשקעה והמשאבים שנדרשים מ"רועה העדר" הזה הם עצומים - והתמורה היא רק בסיפוק שמקבלים מהתפקיד. רק מי שנותן את הלב והנשמה - יצליח.

תודה קובי בהצלחה בהמשך דרכך, בהצלחה תומר בתפקיד החדש.

ברוכי.

פורסם
מוטב מאוחר מאשר אף פעם

חכה חכה אתה לא אחרון, אני לא מאמין שרק עכשיו נכנסתי לפורום לראות... הייתי באטלנטה, עכשיו בסנט לואיס ובדרך לקנזס... מלא עבודה, וטוב שכך :D

תומר - מזל טוב ענקי, פירגון מכאן ועד FL490, בהצלחה :D .

קובי - המון תודה על קבלת הפנים ל- VATIL ועל היחס, מאד מעריך את התוצאות של VATIL בהנהגתך.

עופר - כשאני רואה את שמך ליד המילה הדרכה אני יכול ללכת לישון בשקט. בהצלחה ידידי.

Ran56 - שתהיה לי בריא, לא משנה צוות לא צוות, מההצקות שלי לא תברח. תודה רבה !

לכל הצוות היוצא - תודה רבה על הכל !

לכל החברים היקרים - תודה על התודות המפורטות שלכם, מצטרף לכל מילה בעיניים עצומות (תרתי משמע - כרגע קמתי)

חיבוקים ונשיקות :mrgreen:

פורסם

שבו בצד שניכם וקחו מספר :mrgreen: אני אחרון :!: :wink:

תודה רבה לצוות היוצא ברשות קובי - הכל כבר נאמר והכל נכון :!:

בהצלחה לתומר, עופר ושאר צוות הניהול הנכנס - הצלחתכם הצלחתינו :!: אעזור לכם (גם ללא טייטל רשמי) ככל שאוכל.

עלו והצליחו :!: :P

פורסם

לצוות היוצא המון תודה על שנים נפלאות.

ללא ספק העלתם את קרנה של vatil לרמה של גאווה אמיתית.

ובאשר לצוות הנכנס המון הצלחה בהמשך הדרך.

לתומר אין יותר ראוי ממך להמשיך ולהנהיג את החטיבה

ולעופר ...כל מילה מיותרת...נכס אמיתי.

תודה ובהצלחה.

פורסם

מהאתר של תומר שאבתי הרבה מאוד ידע והפקתי הנאה רבה, במיוחד מהסרטונים - בהצלחה תומר!!

עופר - ברכות רבות!! אני בטוח שיש לך כבר בקנה הרבה רעיונות.. :)

לצוות היוצא: מה אפשר להגיד? אין מילים..לו היה NBA בענף שלנו אני בטוח שהייתם נבחרים ראשונים בדראפט!

כל אחד מכם יכול וצריך להרגיש סיפוק על העשייה הנדירה! אני בטוח שאם יום אחד תספרו על על דברים שעשיתם, יחשבו אתכם מטורפים כי אי אפשר יהיה להאמין איזה דברים קרו בתקופה זו!

עד היום אני מתקשה להאמין שבא מישהו "עם פתק" מואטיל וטס לו ליעדו בתוך הקוקפיט כאילו היה מינימום פילגשו של מנכ"ל אל-על! :wink:

אני חושב שלמרות שהמסגרת היא וירטואלית, המעשים שנעשו לא יביישו אף רזומה ראוי לשמו!

כל טוב ולהתראות!

פורסם

בסימן טוב ובמזל טוב...... :lol:

ברכות ותודות לקובי ולצוות החטיבה היוצא על תרומתכם המבורכת לחטיבה ולהתפתחותה.

ברכות הצלחה לתומר חיים ולצוות הנכנס (ואלה שנשארים).

נאמר למעלה שכיום רשומים 423 חברים. ראו כמשימה ראשונה הכפלת מספר החברים....זה לא כל כך קשה ולא בלתי-ניתן להשגה...

כל טוב לכולכם.

פורסם

המון תודות לצוות היוצא על המאמץ וההשקעה בכל הפרוייקטים של החטיבה.

וכמובן בהצלחה לתומר ולצוות החדש, ומקווה שכל החטיבה תתמוך בהם למען הישגים עוד יותר גדולים שישאירו את ואטיל במקום המכובד שלנו בין קהילות התעופה הוירטואלית בעולם 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...