zmatan פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 שלום חברים! בתאריך ה-11/05/07 הושקה חבילת ההרחבה המצופה ל-FSX service pack 1 והיא ניתנת להורדה בקישור :http://www.fsinsider.com/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack1.aspx לפני ההורדה יש להירשם באופן קצר לאתר ולאחר מכן ניתן להוריד את החבילה. החבילה ניתנת להורדה לשתי החבילות הן לחבילת ה-Standard והן לחבילת ה-Premium. תהנו
אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 ניתן להוריד גם ללא הרשמה :wink: מי שמספיק לבדוק עוד היום, נשמח לעדכונים.
Barak Palesznicki פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 יש מצב שנתקין את FSX מחדש, תגיד מתן, אולי אתה יודע במקרה מה תיקנו\שיפרו הוסיפו? תודה רבה על הקישור!
Opher Ben Peretz פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 התרשמות ראשונית: כהערת פתיחה, טוב עשתה מיקרוסופט שהוציאה מהר (7 חודשים) אחרי יציאת הסימ' עדכון עקב הקשיים בהם נתקלו אנשים. כמו רוב החברות הגדולות, לא מקשיבים מספיק ליועצים ולבוחני ביטא- ההנהלה מורידה מדיניות ומשתיקה את רעשי העבודה הבריאים. התוצאה כאן היא לדעתי סימולטור בשלבי הריון. כישות מתפקדת- עדיין ללא רוח חיים לדעתי. מכאן על מחשב בינוני פלוס בן שנתיים. הורדה, התקנה והפעלה ראשונית: חלק, עלה מסך בחירת פרטי הגיחה. העלאת מטוס בתשלום גרמה מיידית לנפילת הסימ' לדסקטופ, ללא יכולת הפעלה חוזרת- נופל בשלבים ראשונים של הטעינה. מחיקת FSX.CFG מאפשרת לו לעלות מחדש, שואל על כל מודול שאינו של הסימ' האם להפעיל, ואם התשובה כן, האם להכניסו לרשימת מודולים מאושרים מבחינת המפעיל. תשובות כן ל-FSCOPILOT (לא ביטא) האחרון וגם ל-FSUIPC 4.06 הפילה אותו מיד. הפעלה אחרי מחיקת CFG חוזרת ומתן תשובות התקנה שליליות לשניהם מעלה את הסימ', הכל בדיפולט. מטוס דיפולטי פשוט בשדה דיפולטי נותן את 17 מסגרות לשניה (FR) שהסימ' קבע למחשב שלי. מטוס דיפולטי בנתב"ג 2006, לא רואים את מתקני השדה למעט מסלולים. העלאת כל פרטי סינרי לאמצע הטווח, מחיקת אפקטי מים רכבים וסירות ותעבורה נותן שדה יפה עם פרטים ב-11 FR. מסלול מרצד מעט ליד המטוס קרוב. מטוסי תוסף בתשלום: FT EMB145LR עובד. LEGACY פאנל משובש. A320 פאנל לא עובד, 8FR. לא בדקתי התקנתם המחודשת ובחינה מפורטת יותר של המודולים לטיסה ברשת בינתיים, אני כמעט לא נוגע בסימ' זה. תיהנו, או בעברית- אכלנו אותה.
gilad13 פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 עופר, כתבת על הביצועים החדשים אבל לא אמרת אם הבחנת בשינוי כלשהו בביצועים לעומת מקודם?
Opher Ben Peretz פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 כתבתי את החשוב- התוצאה. לא הבחנתי בשינוי במשך דקות שימוש. gilad13 כתב: עופר, כתבת על הביצועים החדשים אבל לא אמרת אם הבחנת בשינוי כלשהו בביצועים לעומת מקודם?
talkaplan פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 הורדתי, התקנתי.. ולא הבחנתי בשום שינוי... אולי שינוי לטובת הפריימים..
Ido Rosenthal פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 talkaplan כתב: הורדתי, התקנתי.. ולא הבחנתי בשום שינוי... אולי שינוי לטובת הפריימים.. לאיזה שינוי ציפית אם לא שיפור בפריימים ? שיוסיפו לך טאסות לגלגלים של הצסנה ????
Elad Levy פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 Ido Rosenthal כתב: talkaplan כתב: הורדתי, התקנתי.. ולא הבחנתי בשום שינוי... אולי שינוי לטובת הפריימים.. לאיזה שינוי ציפית אם לא שיפור בפריימים ? שיוסיפו לך טאסות לגלגלים של הצסנה ????[/quoteלמה לא עם הוא שלילם אהבתי..
rubi פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 השיפור הוא משמעותי זמן הטעינה התקצר בין 30% ל45% . עליה משמעותית בFPS ב45% 50% בדוק מודל הטיסה השתפר במיוחד בבראון58 ובביץ 350 [הם כבר לא "קופצים"בשאר המטוסים לא בדקתי עדיין] בבדיקה שבצעתי יש שימוש בריבוי ליבות של המעבד ולכן השיפור.. אז לכל הספקנים אכן יש שיפור דיי רציני . כרגע אני בהגדרות: SCENERY מקסימליות . הגדרות :AIRCRAFT מקסימליות מז"א :מקסימליות ואני מקבל 25 FPS
Eyal Seminar פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 rubi כתב: השיפור הוא משמעותי זמן הטעינה התקצר בין 30% ל45% .עליה משמעותית בFPS ב45% 50% בדוק מודל הטיסה השתפר במיוחד בבראון58 ובביץ 350 [הם כבר לא "קופצים"בשאר המטוסים לא בדקתי עדיין] בבדיקה שבצעתי יש שימוש בריבוי ליבות של המעבד ולכן השיפור.. אז לכל הספקנים אכן יש שיפור דיי רציני . כרגע אני בהגדרות: SCENERY מקסימליות . הגדרות :AIRCRAFT מקסימליות מז"א :מקסימליות ואני מקבל 25 FPS ומה המפרט?
Ido Rosenthal פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 רובי - בנוסף לשאלה של אייל, איפה אתה מקבל 25 פריימים, ועם איזה מטוס?
rubi פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 eyal.s כתב: rubi כתב: השיפור הוא משמעותי זמן הטעינה התקצר בין 30% ל45% .עליה משמעותית בFPS ב45% 50% בדוק מודל הטיסה השתפר במיוחד בבראון58 ובביץ 350 [הם כבר לא "קופצים"בשאר המטוסים לא בדקתי עדיין] בבדיקה שבצעתי יש שימוש בריבוי ליבות של המעבד ולכן השיפור.. אז לכל הספקנים אכן יש שיפור דיי רציני . כרגע אני בהגדרות: SCENERY מקסימליות . הגדרות :AIRCRAFT מקסימליות מז"א :מקסימליות ואני מקבל 25 FPS ומה המפרט? צודק :oops: מעבד:AMD 4600+ 4גיגה זכרון DDR2 רק חבל שWIN XP מזהה רק 3 כ.מסך GF7600GT ארדיסק :WD250GB X16 לוח אם : ASUS A2E
אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 לאומת רובי, לא מרגיש כלום מעבר לזה שעכשיו FSX עובד לי על שתי הליבות. 20 פריימים עם קפיצות. AI על 0 בכולם. הגדרות תצוגה בינוניות + אפק מים על High 2 בארץ עם כל הסינרים של FS9 , יש 20 פריימים יציבים. באזור NYC, המראה 4L ב JFK וטיסה למנהטן, טקסטורת הקרקע שם פשוט מדהימה. הפריימים מרצדים בין 17-20 מתוך הקוקפיט גם ב VC וגם בלי. במבט מבחוץ נפילה לאזור ה 12 עם קירטועים :| מפרט E6600 ,לוח של ASUS WS64 , 2G זכרון. ASUS 7950GT כל השאר לא רלוונטי. מטוס C206 של קרנדו. מבחינת זמני טעינה, יכול להיות שיש, לא משהו ששמתי לב לגבי יותר מידי. ברגע שאני מוסיף AI, יענו מכוניות שירות או מכוניות על הכביש, הפריים נופלים כמו F16 ללא מחשבי היגוי :x FSX השתמש ב !G זכרון במהלך הניסוי הקצר כ 10-15 דקות טיסה
אורח פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 באסה , התקנתי מחדש את הFSX עם הSP1 , עשיו אני לא רואה את השדות תעופה(טרמינלים) וגם כל פעם שאני יוצא ממשימה \ מטיסה המסך הופך לשחור, נשמעת המוזיקה ואיאפשר לצאת אלא אם כן עושים ריסטרטזה לא נגמר):
rubi פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 אכן לא ציינתי אזורים ,אז ככה: 25 FPS איי יון +ישראל . וכמו רן באזור NY וסיאטל איפה שיש "הרבה" אובייקטים אז הצניחה היא חופשית לאזור ה9-11FPS שוב זמן הטעינה שופר ,והפריימים עם האוטוגן שלפניכן היה גרוע. 20 FPS בסינרי החדש של TNCM גירסת FSX. רק שימו לב שיש אוכלי פריימים רצינים שזה רכבי השירות.וTRAFFICים והקילר הרציני זה האפקט של הLIGHT BLOOM :!:
Moshe Bensal פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 חברה איזה כיף לכם שהצלחתם להתקין מיידית, אצלי לאחר התקנת SP1, הסימ' לא הצליח לעלות, נפתח החלון הראשי למספר שניות ותיכף נסגר היישום. חשבתי תיכף להפציץ כאן עם שאלה, האם זה קורה גם לאחרים, אך כפי שנהוג כאן בפורום, ובכולם, צריך קודם לחפש בכל הפורומים אם יש לעוד מישהו את אותה בעיה, אחרת נקבל תשובה, תעשה חיפוש. בקיצור, למי שנתקל בתופעה הזו, הנה הלינק לפתרון, http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... 100a1ecdfa ובגדול, חייבים להסיר את ה-FSInn, לפני התקנת ה-SP1.
Eran Granola פורסם מאי 16, 2007 דיווח פורסם מאי 16, 2007 Opher - VATIL2 כתב: התרשמות ראשונית:...... כלל לא ניסיתי את FSX אבל על פי מה שכתבת, עופר, זה סימולטור למקצוענים של ממש. איפה כל המתחילים שקנו סימולטור ורוצים להתחיל ללמוד. אם זה הסימולטור הראשון שלהם, והם לא בקיאים בכל רזי המערכת והכיוונים העדינים, אבוי לרושם שהם יקבלו... תודה על הרשמים. וההערות. יש עוד למה לצפות... :roll:
אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 eran כתב: Opher - VATIL2 כתב: התרשמות ראשונית:...... כלל לא ניסיתי את FSX אבל על פי מה שכתבת, עופר, זה סימולטור למקצוענים של ממש. איפה כל המתחילים שקנו סימולטור ורוצים להתחיל ללמוד. אם זה הסימולטור הראשון שלהם, והם לא בקיאים בכל רזי המערכת והכיוונים העדינים, אבוי לרושם שהם יקבלו... תודה על הרשמים. וההערות. יש עוד למה לצפות... :roll: ב FSX אין שום כיוונון הגדרות שלא היה קיים קודם לכן . נכון שאנחנו כבר הרבה יותר מנוסים אחרי מספר FSים לדורותיהם ויודעים בדיוק את מה כדאי לנטרל כדי לקבל תגובות שפויות. המסכנה שלי כרגע היא, FSX ניראה טוב, מרגיש טוב רק חבל שהוא רוצח מחשבים (FS2000 1:1). אין לי מושג מה עבר להם בראש ולא רוצה לחשוב על אילו מחשבים הם עושים את הבדיקות שלהם. כמו שזה ניראה כרגע צריך לפחות E6700 או את ה X6800 או QX6800 כדי לקבל את מה שאנחנו באמרת רוצים להוציא מסימולטור כזה. קיצר, FS9 ימשיך לרוץ. נ.ב. מעניין אותי לראות אם למשהו יש מערכת עם כרטיס מסך יותר חזק מה 7950GT, כדי לדעת האם הוא יוצר את צואר הבקבוק.
ha5mvo פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 Ran, The bottleneck is probably the cpu (and memory if you have less than 2 Gigs) Donno if my 1950 pro (512) is significantly better but my observation so far was that I can cranck up some sliders related to visual quality without a significant impact on the otherwise low frames. In other words, you can improve the visual quality somewhat but don't expect any miracles when it comes to performence. On Avsims forums there seem to be quite few who report a significant improvement with SP1 , however , they all have a top notch system.
אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 תגדיר TOP Notch Systems ? מעברי 4 ליבות ?? 2G זכרון 800Mhz עם קירור מספיק טוב ? לוח עם צ'יפסט אחרון ? FSB 1033... מעבד Core 2 Duo אמנם לא המטורף של אינטל אבל לכל הדעות מספיק טוב. אם מחשב כזה לא יכול להריץ סימולטור ברמה הכי גבוהה, משהו דפוק אצל המפתח. אני מריץ סימולטור מרוצים שאצל חובבי המרוצים הוירטואלים הוא המקביל של X PLANE ברמה הפיזיקלית עם גרפיקות שמשאירות את FSX הרחק מאחור. שם אני רץ על המחשב בלי למצמץ ועם גרפיקות על המקסימום, במרוץ און ליין עם עוד15 נהגים. יש לי אפשרות להתחיל להמהיר את המערכת, אבל אני לא מתכוון לעשות זאת.
אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 חפרתי עכשיו בשרשור הענק של SP1 בפורום של AVSIM. מה שאני אעשה, זה יעיף את FSX ונתקין מחדש עם SP1. אנשים עם מערכות זהות לשלי, קיבלו שיפורים מטורפים ביותר. למרות שראיתי הרבה שלקחו את המעבד שיש לי והמהירו אותו לרמות מפחידות ביותר (מ 2.4 ל 3.2G :shock: ). במהלך הסופ"ש נעשה ניסויים וניראה מה יצא.
Ido Rosenthal פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 Ran56 כתב: למרות שראיתי הרבה שלקחו את המעבד שיש לי והמהירו אותו לרמות מפחידות ביותר (מ 2.4 ל 3.2G :shock: ). כן כשקניתי את המחשב חבר שלי אמר לי שהE6600 ידוע ביכולת שלו לעבור המהרה מטורפת כשמשקיעים בקרור טוב
אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 Ido Rosenthal כתב: Ran56 כתב: למרות שראיתי הרבה שלקחו את המעבד שיש לי והמהירו אותו לרמות מפחידות ביותר (מ 2.4 ל 3.2G :shock: ). כן כשקניתי את המחשב אמרו חבר שלי אמר לי שהE6600 ידוע ביכולת שלו לעבור המהרה מטורפת כשמשקיעים בקרור טוב הקרור לא רק למעבד, זה לכל הלוח כולל צ'יפסט וזכרונות. אם מהירות ה BUS לא מסונכרנת, ניתן להמהיר רק את המעבד ללא הזכרונות וזה תלוי בלוח אם.
danb2000 פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 Ran56 כתב: אני מריץ סימולטור מרוצים שאצל חובבי המרוצים הוירטואלים הוא המקביל של X PLANE ברמה הפיזיקלית עם גרפיקות שמשאירות את FSX הרחק מאחור..... אלסי :mrgreen: - תן פרטים :!: