Chen Cohen פורסם יוני 4, 2007 דיווח פורסם יוני 4, 2007 :new-bday: מזל טוב לשי(בנגי)ביאנקי!:new-bday: חוגג מחר 16 שנים! :bday: שי, אתה בן-אדם נפלא שעוזר, מחזק, מקשיב, ומשקיע בחנכיו. בזכותך הגעתי לרמה המקצועית שבה אני נמצא כיום. אתה זה שעזר והאמין בי מההתחלה, מטיסות בסיסיות ועד למורכבות. אתה משמש דוגמה מעולה לאחרים. תמיד כיף לדבר איתך, ובהצלחה בדרך החדשה שלך בארגנטינה יא cervezero :rainbowafro: :smilecolros: :smilecolros: מזל טוב!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: (אם אתם לא פותחים לאדם הזה לפחות 2 עמודים של ברכות..... :mrgreen: )
Oran Terner פורסם יוני 4, 2007 דיווח פורסם יוני 4, 2007 תודה שעזרת גם לי בתחילת דרכי! שיהיה הרבה מזל טוב!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :multi:
4X-CDA פורסם יוני 4, 2007 דיווח פורסם יוני 4, 2007 שי ביאנקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אח שלי תודה רבה על כל מה שעשיתה, הסברת, הצחקת, קרעת, ושהיית בזמן הנכון ובמקום הנכון (יותר נכון חדרים ב-TS :wink: ) מזל טוב ל-16 האביבים שלך ושיפגשנו דרכנו בביתך החדש :wink: אממ שי ? מה עם איזו תגובה קלה לכבוד ה-16 ? פנק אותה באיזה שמירה על הקשר. :wink: דניאל
Eldar Sella פורסם יוני 4, 2007 דיווח פורסם יוני 4, 2007 שי, המון מזל טוב! כבר בן 16? הכרתי אותך בן 13, בתחילת דרכנו בוואטיל ילד מצחיק נחמד וארגנטינאי :wink: 3 שנים עברו.. מהלימודים ביחד למשך שנתיים ויותר על ה 767, דרך בנגי סטייל, סטלעילה..בונפיל..חן..אלעל..וואו זה היה מזמן! ועכשיו כבר גדולים אה? מקווה שתיכנס למסנג'ר הרבה כמו פעם, תכתוב בפונט הכחול, ותהנה בארגנטינה, בירהER ותזכור שהבטחת לבוא לבקר אתה יודע מתי...
Ran Bonfil פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 מזל טוב שי!!! גם אני הכרתי אותך שהיית בן 14 :mrgreen: 16 זה כבר מכובד, תהנה מכל רגע בחיים, ושייהיה לך הרבה בהצלחה בדרך החדשה בארגנטינה! אל תשכח להתחבר למסנג'ר מידי פעם, ונדבר! המון מזל טוב, עד 120! :new-bday: רן בונפיל
Yahav Barzilay פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 מזל טוב בנאדם!! :bday: שיהיה לך בהצלחה שם, בארץ הרחוקה
Yarden Antebi פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 מזל טוב שי! איך אני זוכר כשרק התחלתי לדבר איתך..אחרי "טיסה" בב"ג עזרת לי להחנות את המטוס והזכרת לי שלא שמתי צ'ארלי...( http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... ght=#79106 ) אתה בנאדם שרוט תשאר כזה! =]