Barak פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 ערב טוב רבותיי, לאחר הכנות לא מעטות, שעות של עבודה גם על האתר וגם על הסלוטים אנחנו יותר מגאים להציג בפניכם את עמוד האירוע ובעצם לפתוח את ההרשמה - בואו נראה כמה היענות תהיה ביום הראשון דבר אחד חשוב לפני הכל : האירוע כרגע מתפרסם אך ורק בפורום ואטיל ובכוונה לא בשום מקום אחר. הסיבה היא שחלק מהדברים לא גמורים ב-100%, ולכן אני מבקש מכל אחד ואחד מכם להשאיר את זה כרגע בגבולות המדינה, לתת לי פידבקים בפרטית לגבי דברים שעליתם עליהם ואם הכל יתנהל כשורה ביום ג' נפיץ בכל העולם כמו שצריך וכמו שאנחנו יודעים. * נא לשלוח דברים עקרונים ולא סוג מטוס/שעה כי את זה בדקנו כבר מספיק פעמים והכל נכון. כמה דגשים נוספים: 1. תזכרו שמטרת האירוע היא הדמייה של 100% ולכן מי שלוקח טיסות ב-6 בבוקר של יום ראשון, למשל, שיעשה זאת תחת ידיעה שהוא קם כי חבל סתם לקחת טיסות לאנשים אחרים שכן יקומו. 2. שימו לב לעמוד שדה דב, אנחנו נדמה אותו רק ביום שבת עקב כמות קטנה של טיסות ישראליות בב"ג, לא להתבייש לקחת ATR ולתור את הארץ כמובן מגדל ש"ד ודרום בהתאם.. 3. עמוד נוטאם כרגע די יבש וחסר מידע על אופן התפעול החדש ללא 12, לכן יש לקחת דברים בפרופורציות שם. בכל מקרה זה מיועד יותר לחבר'ה הזרים. 4. עמוד UPDATES יפורסם לקראת האירוע גג שבוע לפני ויהיו רשומים שם חניות בשדה ועוד עדכונים אחרים וחשובים שקשורים בלו"ז או בפן המבצעי. 5. טיסות אלעל - יהיה מרכז שליטה (כן כן גם ב-6 בבוקר) שישלח לטייסים דיספצ' מלא מס' שעות לפני ההמראה עם הכל (כולל רישומים) אז צפו למציאות מטורפת. כמובן, לא לשכוח לדווח אוף בלוק (הייתי חייב אלמוג..) זהו חברים, קחו טיסות באמת בכיף בואו ניקח את האירוע הזה לשמיים ונתחיל מסורת. שיבוצים לפיקוח יחלו שבוע הבא - מתאימים נא לפנות אלי או למתן בפרטית. כמה תודות קטנות לפני הפרסום כי זה באמת מגיע: רן - בונה האתר, השקיע שעות של עבודה. כל הכבוד באמת מעריך אותך המון. אלמוג, מתן וארז - יועצים לענייני אלעל ובכלל, תודה רבה. אסף, בן ומשה - צוות חטיבה לתפארת אתם, חכו נתחיל לפרסם בעולם ואז תראו מה זה עבודה עמרי סודרי - איזה באנר ואיזה תותח, אין מילים. חברים יקרים, ראשית דף התדמית ובסופו הלינק המיוחל, תהנו ושיהיה לנו המון המון בהצלחה !! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מחלקת האירועים של חטיבת VATIL, גאה להציג את אירוע ה REAL-OP הראשון בתולדות החטיבה ! אירוע REAL-OP ייחודי בעולם התעופה הוירטואלית, משום שהוא מדמה את התנועה האווירית הנכנסת והיוצאת מנמל תעופה. ההמראות והנחיתות במהלך האירוע יותאמו במדויק ללוח הטיסות האמיתי בשדה התעופה הבינלאומי של ישראל – נמל תעופה בן גוריון (ICAO: LLBG). בנוסף, ביומו הראשון של האירוע תהיה הדמייה של תנועה פנים ארצית משדה התעופה "שדה דב" בתל-אביב (ICAO: LLSD). האירוע יערך במהלך סוף השבוע 4-6 ,אוגוסט 2007. במהלך שעות האירוע יופעל מערך פיקוח מלא במרחב האווירי הישראלי: 4 אוג' – 0800-2359, 5 אוג' – 0000-0200, 0600-2359, 6 אוג' – 0000-0200. האירוע יתמקד בהדמיית התנועה האמיתית במרחב האווירי הישראלי בדגש על התנועה הבינלאומית הנכנסת והיוצאת לנמל התעופה בן-גוריון. מעבר לכך, הפעלת הפקחים והטייסים תחת אילוצי לוחות זמנים אמיתיים תביא לשדרוג היכולות המקצועיות ויכולת העמידה בלחצי העולם האמיתי. כל זאת, בד בבד עם חשיפת הפעילות העניפה בחטיבת VATIL בפני כלל טייסי VATSIM המוזמנים לטוס במהלך האירוע. לקראת האירוע יפורסם לוח סלוטים, אשר הותאם ללוח הטיסות האמיתי. טייסים המעוניינים להשתתף באירוע, יוכלו לבחור בטיסה הרצויה להם ולטוס אותה בזמן אמת. לוח הסלוטים נבנה עפ"י מידע שהוצא והוצלב ממקורות אמינים ומדויקים כמו אתר רשות שדות התעופה בישראל ואתרי אינטרנט של חברות התעופה הרלוונטיות, ומכיל קרוב ל-350 טיסות. בכדי לדמות את התנועה בצורה ריאליסטית, המשתתפים באירוע מתבקשים לדייק בכל הפרטים הקטנים: החל במספר הטיסה, אות הקריאה, שעת המראה והנחיתה וסוג המטוס. רשימות חניות לכל הטיסות תופיע מבעוד מועד באתר האירוע. מומלץ וחשוב להתעדכן באופן עצמאי בלוח החניות טרם ההתחברות. טיסות אל-על: במהלך האירוע, חברת התעופה הוירטואלית ELALVA (אשר משתתפת בהכנות לאירוע) תפעיל חדר שליטה אשר יפיץ מידע נוסף, עבור המטוסים אשר יטוסו תחת אות הקריאה שלה: נתיב טיסה, חישוב משקלים ודלקים עפ"י סוג המטוס, NOTAM's ולוח חניות אמיתיות ליעדים השונים. התקשורת תבוצע בזמן אמת, בתדר ייעודי אשר יפתח במיוחד לקראת האירוע. מחלקת אירועים ממליצה לבקר באתר האירוע, בו תוכלו למצוא מידע מפורט לגבי נהלי שדות התעופה אשר יופעלו באירוע, נהלי המרחב הישראלי ואופני הכניסה והיציאה משדות התעופה. בנוסף, יפורסמו קישורים לדפיות רלוונטיות וכמובן סינרים עדכניים. חשוב להזכיר שהתקנת הסינרי חשובה למניעת קונפליקטים בין מערכות מחשב המפעילות גרסאות ישנות של הסינרי. במידה וידרש ביטול טיסות לאחר רישום, יש לשלוח מייל המכיל את שם הטייס, מס' ואטסים, מס' טיסה, תאריך ושעת המראה/נחיתה ל-vatil6@vatil.org. בברכת אירוע מוצלח ופורה, מחלקת אירועים הקישור: http://www.vatil.org/vatil/RealOps/index.php
Matan Solomon פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 כל הכבוד ברק וכולם !!! קצת קשה להתחייב מעכשיו, אבל אני מבטיח להיות פעיל מאוד באירוע הזה הרבה A320 ו737 אתם תראו... וכמובן גם בפיקוח
Niv Malin פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 באמת כל הכבוד!!! הולך להיות אחד האירועים הטובים בהיסטוריה (הותיקה) של החטיבה ובכלל של ווטסים! שעות רבות הקדשתם לאירוע ואין ספק בכלל שיהיה לכם הרבה נחת. ב-ה-צ-ל-ח-ה-!
Erez Savir פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 כול הכבוד לברק ולכול הצוות שעומד מאחורי האירוע הזה(נשמע כמו סיכום ) בהצלחה לכולם. "אל על 337 מבקרים,בוקר טוב"
Oran Terner פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 כל הכבוד =D> =D> =D> ברק וכל שאר הצוות שנתן יד בדבר הזה
Barak פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים עוד דבר קטן, ראיתי פשוט שמישהו לקח לופטהנזה אז דגש קטן. בואו ניקח אנחנו קודם כל את כל האלעלים, ישראייר, ארקיע וסאן דור. את הזרים נשאיר לזרים, מסכנים שישאר להם גם משהו
Eyal Seminar פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים עוד דבר קטן, ראיתי פשוט שמישהו לקח לופטהנזה אז דגש קטן.בואו ניקח אנחנו קודם כל את כל האלעלים, ישראייר, ארקיע וסאן דור. את הזרים נשאיר לזרים, מסכנים שישאר להם גם משהו אני לקחתי כי מישהו לקח לי את ELY316 בן...
Barak פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים עוד דבר קטן, ראיתי פשוט שמישהו לקח לופטהנזה אז דגש קטן.בואו ניקח אנחנו קודם כל את כל האלעלים, ישראייר, ארקיע וסאן דור. את הזרים נשאיר לזרים, מסכנים שישאר להם גם משהו אני לקחתי כי מישהו לקח לי את ELY316 בן... קח 007 או 011 מה קרה קצת אטלנטי לא יזיק לאף אחד, נכון אלמוג ? אם 744 לא הולך איתך טוב אז יש גם 737 ב-6 בבוקר זה בכלל כיף אפילו קלירנס יהיה פתוח יום ראשון בבוקר, דבר שעוד לא נראה מסיבת גן נעשה
Ben Bezalel פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים עוד דבר קטן, ראיתי פשוט שמישהו לקח לופטהנזה אז דגש קטן.בואו ניקח אנחנו קודם כל את כל האלעלים, ישראייר, ארקיע וסאן דור. את הזרים נשאיר לזרים, מסכנים שישאר להם גם משהו אני לקחתי כי מישהו לקח לי את ELY316 בן... קח 007 או 011 מה קרה קצת אטלנטי לא יזיק לאף אחד, נכון אלמוג ? אם 744 לא הולך איתך טוב אז יש גם 737 ב-6 בבוקר זה בכלל כיף אפילו קלירנס יהיה פתוח יום ראשון בבוקר, דבר שעוד לא נראה מסיבת גן נעשה חחחחחחחחחחחחחחחח לא נורא ברק יודע שתיכננתי על 315 כבר הרבההה זמןן.. לא נורא פעם הבאה תודה לכל מי שעזר ותמך כדי להרים את האירוע... =D>
Ilan Nemirovski פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 עבודה מצויינת! זה רק אני או שחכתם לשים את Sky? :mrgreen: ועוד משו לא הבנתי איך זה הולך אני מזמין את הסלוט,גם הלוך וגם חזור?...
Niv Malin פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 עבודה מצויינת! זה רק אני או שחכתם לשים את Sky? :mrgreen: ועוד משו לא הבנתי איך זה הולך אני מזמין את הסלוט,גם הלוך וגם חזור?... חיובי! ורצוי שכל מי שמזמין טיסה, גם יחזיר משמה את המטוס ולא ישאיר חורים....
Barak פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 עבודה מצויינת! זה רק אני או שחכתם לשים את Sky? :mrgreen: ועוד משו לא הבנתי איך זה הולך אני מזמין את הסלוט,גם הלוך וגם חזור?... חיובי! ורצוי שכל מי שמזמין טיסה, גם יחזיר משמה את המטוס ולא ישאיר חורים.... אתם לא מחויבים, אבל אל תהיו רעים...לקחתם את המטוס כבר לפריז, לא תחזירו אותו הביתה ? מה תשאירו אותו שם מסכן ? אנחנו נוסיף מחר 2 טיסות יומיות (הלוך-חזור) של SKY AIRLINES.
4X-STI פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 קבלו ח"ח על העבודה הטובה. באמת כל הכבוד הולך להיות אירוע מצויין. ברק בבקשה צור איתי קשר בMSN תודה.
Ilan Nemirovski פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אתם לא מחויבים, אבל אל תהיו רעים...לקחתם את המטוס כבר לפריז, לא תחזירו אותו הביתה ? מה תשאירו אותו שם מסכן ? אין SKY בשבת ובראשון - יש מספיק אונור במקום ואוו תודה על התשובה המהירה =] ואיי יש כולכך הרבה טיסות ואני רוצה את כולן :wink: . יהיו הדרכות לגבי המרכז שליטה של אלעל VA?
Eyal Seminar פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים עוד דבר קטן, ראיתי פשוט שמישהו לקח לופטהנזה אז דגש קטן.בואו ניקח אנחנו קודם כל את כל האלעלים, ישראייר, ארקיע וסאן דור. את הזרים נשאיר לזרים, מסכנים שישאר להם גם משהו אני לקחתי כי מישהו לקח לי את ELY316 בן... קח 007 או 011 מה קרה קצת אטלנטי לא יזיק לאף אחד, נכון אלמוג ? אם 744 לא הולך איתך טוב אז יש גם 737 ב-6 בבוקר זה בכלל כיף אפילו קלירנס יהיה פתוח יום ראשון בבוקר, דבר שעוד לא נראה מסיבת גן נעשה הבעיה היא שאני צריך ללמוד על טיסה מעל האטלנטי... אם יהיה עוד קורס על אטלנטי אני יקח לניו יורק... אלמוג יש מצב לעוד קורס לפני האירוע?
uvdude פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 כמה הערות א. תודה לכל הצוות המדהים שהרים ומרים את הדבר הזה - זה נראה אירוע בסדרי גודל מטורפים ב. יש כמה אי תאימויות בלוחות - למשל, אני לקחתי את הטיסה של סאן דור להרקליון בהלוך B738, אבל בחזור כתוב B752 (שאין לי על המחשב בלי שום קשר ולכן לא יכול לקחת) ג. בהצלחה לכולנו - זה נראה מדהים
Barak פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 כמה הערותא. תודה לכל הצוות המדהים שהרים ומרים את הדבר הזה - זה נראה אירוע בסדרי גודל מטורפים ב. יש כמה אי תאימויות בלוחות - למשל, אני לקחתי את הטיסה של סאן דור להרקליון בהלוך B738, אבל בחזור כתוב B752 (שאין לי על המחשב בלי שום קשר ולכן לא יכול לקחת) ג. בהצלחה לכולנו - זה נראה מדהים זה אכן 738 כנראה EKO ובכל מקרה תודה על ההערה יובל זה יתוקן ואתה יכול לקחת את הטיסה השניה גם. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- רבותיי שימו לב, למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם. חכו מה מחכה לכם אם חשבתם שהעמוד אירוע זה השיא אז HOLD YOUR HORSES !!!
Oran Terner פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------רבותיי שימו לב, למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם. חכו מה מחכה לכם אם חשבתם שהעמוד אירוע זה השיא אז HOLD YOUR HORSES !!! אין משהו אחר הרקולס F16/15 יותר נחמד או אפילו צוקיות?!
Yarden Antebi פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 אנשים רק שימו לב לדבר אחד זמני היציאה שמפורסמים פה (ובאותו עניין גם בלו"ז זמן אמת של ב"ג) אלה זמנים שבהם המטוס דוחף מהשער ולא שהמטוס באוויר.
Barak פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------רבותיי שימו לב, למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם. חכו מה מחכה לכם אם חשבתם שהעמוד אירוע זה השיא אז HOLD YOUR HORSES !!! אין משהו אחר הרקולס F16/15 יותר נחמד או אפילו צוקיות?! NEVER SAY NEVER - יותר מזה אני לא אומר כרגע.. אני צריך טייס 707 וטייס ינשוף. אנשים רק שימו לב לדבר אחד זמני היציאה שמפורסמים פה (ובאותו עניין גם בלו"ז זמן אמת של ב"ג) אלה זמנים שבהם המטוס דוחף מהשער ולא שהמטוס באוויר. ירדן - זה נכון ואני יוסיף שטיסות שיוצאות ב-6 למשל מבקשים קלירנס כבר ב-5:40 או גג 5:45.
Amir Paz פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------רבותיי שימו לב, למשימה חשובה באירוע מתבקשים לשלוח לי בפרטי הודעה אנשים שמקצועיים בהטסת 707 וינשופים - באמת מקצועיים, לא סתם. חכו מה מחכה לכם אם חשבתם שהעמוד אירוע זה השיא אז HOLD YOUR HORSES !!! אין משהו אחר הרקולס F16/15 יותר נחמד או אפילו צוקיות?! כמו שהגננת אומרת: "יש מספיק לכולם " עוד כמה ימים ותראו מה זו שריטה עמוקה באמת....