Koobe פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 לטובת טייסי שדה-דב הנאמנים ומישהו (זאב@אלכס@רוזנפלד?) יקח יוזמה ויהפוך את בנייני שכונת ל' ושאר סינרי שדה-דב למבני GMAX איכותיים? זה פשוט בלתי אפשר לטוס שם, הפריים-רייט בקאנטים והכל זוחל וזוועתי. אני קורא לכל נאמני טיסת ה-VFR - הרימו קולכם וזעקו אל השמיים למען נקבל פריים-רייט כמו שצריך ונוכל לנחות על 21 בלי קפיצות! ;-) חוצמזה - נראה לי שמיכלי הדלק במסוף גלילות "קצת" נשכחו בסינרי של תל-אביב. הכיצד נזהה את צומת הקאנטרי? ולקינוח - NOTAM חדש (אמיתי, לשם שינוי): כל שדות התעופה הצבאיים נקראים מעתה בקשר כשם שנקרא הבסיס, כלומר - לא עוד "תמרור" אלא שדה-דב. לא עוד "אגדה" אלא פלמחים, לא עוד "זבוב" אלא רמת-דוד... וכן הלאה. שמות היבאו"ת (פלוטו וחגב) נשארו ללא שינוי. הסוף לחסמב"ה על הקשר. ;-)
tsh פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 באמת הודעה משמחת לגבי השמות של השדות הצבאיים, ובאמת מומלץ שיוצרי הסינרי יענשו שדה דוב, ולא הייתי מתנגד ככה לאיזה שדה תימן חביב! (מותר לי לא ? חח בין הדרומיים היחידים כאן)
Oren Geva פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 מה אתה אומר! עוד מעט יגידו שק"מ במקום שמיר קורח משה! כל הכבוד לצה"ל! שמע, דורון, אצלי כל איזור ת"א נראה מצויין ומגיב מצויין. תוודא שיש לך א. את שדה דב האחרון של דוד רוזנפלד ב. את האובייקטים של תל אביב של זאב קאהן ואתה מנטרל בהם את קבצי עזריאלי, בורסה רמת גן ומגדל שלום ג. את אובייקטים ת"א של אלכס לורנס. ואז יהיה לך גם כל בנייני תל אביב ב GMAX, גם גלילות, גם שדה דב עדכני כולל בתי שכונה ל'. מה שאתה חייב להסיר (אם יש לך) זה הסנרי של איתי ארנון - NO HARD FEELINGS, איתי - סנרי זה אינו GMAX, הוא פותח הרבה לפני ימי ה GMAX והוא אכן פוגע בביצועים בצורה חזקה.
Koobe פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני מקווה שאני אכן משתמש בקבצים הנכונים, כי מרוב סינרי ששוחררו - החבר'ה די מבולבלים... הפגיעה בפריים רייט היא רק באיזור שדה-דב. את תל-אביב (לאנד-קלאס ואובייקטים) אני רואה מצוין, בלי שום בעיה. אבל כשאני ממריא / מגיע לאיזור שדה-דב, או אפילו רק HDG שדה-דב - זה מוריד לי לפחות 10 פריימים לשניה. שזה פאקינג הרבה! באיזו חבילה נמצא מסוף הדלק בגלילות? ובאותה הזדמנות - תוכל לכתוב את שמות הקבצים של החבילות הכי עדכניות לישראל? אני בטוח שזה יעשה סדר להרבה חברים. לדעתי - מישהו צריך לקום ולעשות PACKING של כל קבצי הסינרי העדכניים ואפילו איזה EXECUTABLE שיפרוס הכל לבד, כמו שצריך. כל הענין הזה עם הגרסאות החדשות ועשרות (רציני!) החבילות השונות - מאוד מאוד מקשה על מציאת הגרסה האחרונה, שהיא לאו דווקא הכי טובה. מישהו מרים את הכפפה?
Shayt פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 גם אצלי רק שדה דוב הורג את הפריימים. מישהוא מוכן לספק קישור לסינרי המעודכן ביותר שלו? ותודה למפתחים השונים כבר אמרנו שי
Levon Melik פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 כטייס כט"ר מושבע אני מסכים עם דורון מאוד קשה להקיף ב"בית" :cry:
Oren Geva פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 שדה דב האחרון הוא הקובץ sd_finel.zip מתאריך 9.11.03 תוסיפו על זה את העדכון israel_package.zip שדוד הוציא ב 3.1.04
lalex פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 Hi, I will release a new TLV scenery very soon. Some of the news is that it will have specific Autogen which will cover also the region surrounding Sde Dov. Basically this says that the buildings that you say are bothering you can now be removed. Ask the developer how that can be done. More about the scenery has been said at the group meeting at LLHA he last weekend ;-) Alex
Danm פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 חברה אני גר מול שדה דב (צפונית ללמד) אם אתם רוצים תמונות של הבית וכ'ו תודיעו לי... אני גר בערך באמצע של המסלול ממולו....
e_dor פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 חברה אני גר מול שדה דב (צפונית ללמד) אם אתם רוצים תמונות של הבית וכ'ו תודיעו לי... אני גר בערך באמצע של המסלול ממולו.... בלי קשר אני אשמח אם תראה תמונות משם
the pilot פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אני גר ממש ליד שדה דוב בשכונת ל',שני מטר ואני שם ואם אתם רוצים אבא שלי אוהב מאוד לצלם,זה התחביב שלו חוץ מהטיסה,אז אני יכול לסדר כמה תמונות . מקווה שעזרתי,
Itay Zecharia פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 ממש הודעה לעניין... אני לא מתקרב לשדה דוב רק בגלל הסיבה שזה נתקע לגמרי שם... אז יש מה לעשות בנידון? אורן, את הקבצים שלך יש לי... יונתן מיכאלי שלח לי. אבל את המחשב שלך אין לי... :?
Itai Ganor פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 פרוץ לו לבית וגנוב תמחשב שים לו פנטיום 2 במקום זה
Ido Rosenthal פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 למי שיש תמונות אני אשמח לקבל, צרו איתי קשר באי-מייל או במסנג'ר