עבור לתוכן
Almog Atar

עדכונים וחדשות תעופה האמיתית - ישן

Recommended Posts

פורסם

א. על דפיות השדה (שלי מ- EAG) קיימת אזהרה שהמידע בהן אינו וודאי עקב מחסור בנתונים ב-AIP.

ב. אזהרה נוספת בדפיות השדה מזהירה לא לטעות בזיהוי בסיס ח"א ההודי HAKIMPET כשדה האזרחי.

ג. קשה לי להאמין כי KLM לא טסה עם ג'פסן במטוסים ובספרים. קשה לי להאמין כי ג'פסן מציגה שדה שנסגר לפני שנים כשדה פעיל.

ד. קשה לי להבין איך CHENNAI CENTER ראה תוכנית טיסה מוגשת לשדה שלא קיים ונתן לו קלירנס לשייט, אך בהודו זה אפשרי.

ה. יותר קשה לי להבין איך יורוקונטרול אישר מירשה לשדה שלא קיים, ואיך KLM הכינה תוכנית טיסה לשדה שלא קיים בנתוניה.

הייתי בודק את אמינות הסיפור ממקורות אחרים לפני לקיחתו כתיאור אמין של המקרה.

פורסם

אוקי סיפור באמת רציני טיסת 767 4XEAJ שיצא בשני בלילה לטורנטו המריא ובמהלך ההמראה צמיג שמאל אחורי התפוצץ ופגע בספוילרים הדברהתגלה שעתיים לפני נחיתה מבקרה בן גוריון למטוס בנתיים נוסעת שישבה ליד כנף שמאל קוראת לדיילת ומראה לה חור בגודל כדורגל בספוילר ומתכוננים לנחיתת חרום הנחיתה עוברת בשלום ואנג'ניר של קנדיאן חוטף שוק בזמן שהמטוס מפה את המסלול ביום חמישי המטוס תוקן והמריא ללא נוסעים ונחת ב2 בצהריים בארץ ד"א המטוס לא תוקן באופן מלא ולפני הטיסה במהלך בדיקת הכנף של הקצין ראשון התגלה תיקון לא מושלם של הכנף ומהנדס של אייר קנדה אישר את הטיסה בכל זאת. נס גדול ענק היה שם

פורסם
אוקי סיפור באמת רציני טיסת 767 4XEAJ שיצא בשני בלילה לטורנטו המריא ובמהלך ההמראה צמיג שמאל אחורי התפוצץ ופגע בספוילרים הדברהתגלה שעתיים לפני נחיתה מבקרה בן גוריון למטוס בנתיים נוסעת שישבה ליד כנף שמאל קוראת לדיילת ומראה לה חור בגודל כדורגל בספוילר ומתכוננים לנחיתת חרום הנחיתה עוברת בשלום ואנג'ניר של קנדיאן חוטף שוק בזמן שהמטוס מפה את המסלול ביום חמישי המטוס תוקן והמריא ללא נוסעים ונחת ב2 בצהריים בארץ ד"א המטוס לא תוקן באופן מלא ולפני הטיסה במהלך בדיקת הכנף של הקצין ראשון התגלה תיקון לא מושלם של הכנף ומהנדס של אייר קנדה אישר את הטיסה בכל זאת. נס גדול ענק היה שם

מאיפה המידע? יש קישור?

פורסם
א. על דפיות השדה (שלי מ- EAG) קיימת אזהרה שהמידע בהן אינו וודאי עקב מחסור בנתונים ב-AIP.

ב. אזהרה נוספת בדפיות השדה מזהירה לא לטעות בזיהוי בסיס ח"א ההודי HAKIMPET כשדה האזרחי.

ג. קשה לי להאמין כי KLM לא טסה עם ג'פסן במטוסים ובספרים. קשה לי להאמין כי ג'פסן מציגה שדה שנסגר לפני שנים כשדה פעיל.

ד. קשה לי להבין איך CHENNAI CENTER ראה תוכנית טיסה מוגשת לשדה שלא קיים ונתן לו קלירנס לשייט, אך בהודו זה אפשרי.

ה. יותר קשה לי להבין איך יורוקונטרול אישר מירשה לשדה שלא קיים, ואיך KLM הכינה תוכנית טיסה לשדה שלא קיים בנתוניה.

הייתי בודק את אמינות הסיפור ממקורות אחרים לפני לקיחתו כתיאור אמין של המקרה.

You are right, but however it was both on the site i posted and aswell on Yahoo Germany.

פורסם
פורסם בערוץ 10 ומשיחה עם קברניט אתמול בבוקר

תודה, מצאתי את הכתבה: http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 41&sid=126

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זהההההההההההההה????

בדרך כלל לא מבצעים נחיתות עם מדפים פגומים? אז מה הוא רוצה? שהמטוס ישאר באוויר לנצח? שהוא יעבור מעל שדה התעופה וזרועות ענקיות יתפסו אותו באוויר?! :lol:

פורסם

יצא לי לבקר בתחנת הכיבוי בנתב"ג בדיוק כשזה קרה. בתחילה היה חשש שהמטוס לא יכול לזוז, אך כעבור דקה הטייס הודיע שהוא ממשיך להסיע עצמאית.

הנזק = מספר מנורות מסלול פריקות שהוחלפו, אבל גם עיכובים ודחיות למספר מטוסי מטען ששרפו רזרבות על הקרקע (אני ראיתי את CAL וMNG נאלצים לחזור לתדלק) עקב עומס ממתינים לנחיתה.

פורסם
הוכרז מצב חרום בנתב"ג

סקנרים שלוף...

זה כנראה קונטיננטל, הוא עושה עכשיו הולד מעל סולין, לא ברור מה התקלה.

עדכונים בהמשך

פורסם

שמעתי את זה מההתחלה, קונטי אמרו לניקוסיה שיש להם כנראה תקלה ומבקשים לשמור FL210, אחרי כמה זמן הודיעו על תקלה במנוע ימין והם עוברים על צ'קליסטים והם יגידו לו עוד רגע אם הם חוזרים לנחיתה, אחרי זה הם הודיעו שמנוע ימין נמצא על IDLE ועל מכריזים חירום ומבקשים להתחיל לשפוך דלק ולחזור לנחיתה בב"ג.

פורסם

טייס מטוס אזרחי שטס באזור הקריות בניגוד להוראות הזדהה לאחר שמסוקים הוקפצו לעברו. בצה"ל חוששים מחדירת כלי טיס קלים של ארגוני הטרור מעזה ומלבנון.

הכתבה מוואלה.

http://news.walla.co.il/?w=//1264408

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...