Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 כמעט שנה עברה מאז שיצא לאור העולם FSX, לאחר יציאת FS9 בזמן הזה היו לנו עשרות סינרים לארץ, היה לנו את ה737 של PMDG, היה SB2 והקהילה שלנו הלכה וגדלה. סיקרן אותי לראות אצלנו בקהילה עד כמה FSX הוטמע, אם בכלל, בעיקר בשל ההודעות שמופיעות לפעמים בפורום תמיכה שלא זוכות לשום מענה. ועוד שאלה לדיון: למה לדעתכם התנופה של FS9 לא תפסה גם לFSX ?
saar23 פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 יש לי FSX על המחשב אבל אני לא משתמש בו. אני טס רק עם FS9 ולדעתי FSX לא תפס כמו FS9 בגלל שלא יצאו עוד סינרים,מטוסים ועוד כל מיני תוספות שיש לFS9. זאת דעתי. שבת שלום לכולם
אורח פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אבל עברה כבר כמעט שנה! הם קפצו מעל הפופיק, מיקרוסופט הפעם. הנטיה הזאת להוציא סימולטור שאף מחשב בן זמנו לא יכול להריץ בצורה נורמלית...
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 הייתה לי בטא שהיה ללה תוקף ל 3 חודשים- הספיק לי שהיא תיהיה מותקנת 20 דקות כדי להעיף אותה.
Nir Portal פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 רק FS9 מותקן אצלי. לדעתי הסיבה העיקרית שבגללה FSX לא תפס, היא דרישות החומרה המפלצתיות יחסית כדי שיהיה ניתן להריץ אותו ללא שום תוספים, ברמה שתאפשר חוויות טיסה נורמלית.
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 FS9 For Ever!!! או לחילופין עד שמיקרוסופט יתקנו את הטעות במחשבה הבסיסית שלכל אחד בעולם יש מחשבים מפלצתיים כמו להם. אין ספק שזאת הסיבה העיקרית ואפילו היחידה ש-FSX לא הצליח ולא מצליח כמו FS9.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 31, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 גם FS9 אבל היה מפלצתי, תחשבו, היום (4 שנים אחרי!) אנחנו עם מחשבים שמריצים אותו ברמה גבוהה. כשיצא FS9 הייתי עם AMD 2500+ כרטיס מסך רדאון 8500 ו512MB זיכרון, רק שנה אח"כ החלפתי כרטיס מסך, שנה אח"כ תוספת זיכרון לג'יגה. בקשר לסינרים, אומרים שהסינרים של השדות בארץ (ותכלס מה שחשוב לרוב האנשים פה זה רק נתב"ג) עובדים, מי שטס עם FSX יכול לתת לנו תשובה יותר מדוייקת לגבי הסינרים.
guy13 פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 טסתי כחודש עם הLDS בX והמחשב שלי לא מי יודע מה סחב, לדעתי מייקרוסופט מיהרו מדי בהוצאת הX יש לי דיסק של הX אבל כרגע חזרתי לFS9.
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 Elad - VATIL2 כתב: הייתה לי בטא שהיה ללה תוקף ל 3 חודשים- הספיק לי שהיא תיהיה מותקנת 20 דקות כדי להעיף אותה. בטח FS9.
ifs2003 פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אני מריץ את FSX ב 32 פרימים גם במקומות עמוסים, המפרט שלי הוא E6700 150GB RAPTOR 2GB DDR2 GeForce 6800 Ultra 256 MB. מודה לא בשמיים אבל עם עדכון SP1 זה מריץ אותו יפה מאוד. יש בFSX אמנם לא הרבה ייתרון אבל הבולט שבהם הוא ששדות התעופה קיבלו חיים, וזה עושה לי את זה. אני לא מדבר על יופי של הטקסטורה בפני עצמה ועוד יתרונות גראפיים אבל תאמינו שבסוף ימאס מFS2004 ולא תהיה ברירה אלה לעבור לFSX. [/u]
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אצלי מותקנות 2 הגירסאות כמובן שאני טס 99,9% מהזמן רק עם ה FS9 וזה כמו שאמרו כאן, שילוב של תוכנה שכן תומכת ברוב המחשבים, סינרים ותוספים שאין וכנראה גם לא יפותחו לFSX וכמובן VATSIM... אני יותר "משחק" בFSX, מה שטוב בו לפחות שיש גם משימות להעביר ת'זמן שלפעמים אין לטיסה מלאה...
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 האמת, FSX עוד לא הותקן על המחשב שלי אפילו פעם אחת, וזה מפני שלמרות "המים היפים" שיש בו, אין בו שום דבר חדש ששווה לעבור אליו בגללו, ועדיין שהמחשב שלי יזיע בשביל הגדרות בינוניות? :? עדיף הגדרות מקסימליות ב-FS9, כמה תוספים ואנחנו מגיעים לרמה של X. וזה באמת דיי מוזר מה שקורה, בתקופה הזו, ב-FS9 אחוז גדול של אנשים עבר אליו, ואילו עם ה-X זה לא קורה, בגלל השינוי המהותי שהיה בין FS9 לגירסא הקודמת? בגלל קצת הוצאת התוספים ל-FS9? בכל מקרה, אם אני כן אתקין FSX בחודשים הקרובים זה יהיה רק בגלל המשימות שיש שם, וודאי אמחק אותו יום אחרי זה שאסיים את המשימות :wink:
Ben Cohen פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 יש לי רק FS9 מותקן. אני חושב שFSX לא תפס עדיין גם בגלל שצריך מערכות מחשב חזקות, לאנשים פשוט אין כסף מיותר בבנק, וגם בגלל שאני לא חושב שהתוספים ורמת הסימולציה התקדמו כ"כ בסימולטור החדש (אפילו שלא יצא לי לשחק איתו) שיהיה שווה לשדרג. אני חושב שהגענו לרמה מספיקה עם FS9 מבחינה ויזואלית, כל התוספים הופכים את הסביבה למציאותית וחיה. לפחות לי זה מספיק. השלב הבא בסימולציה ביתית לדעתי הוא קוקפיט בייתי, ועובדה שלחלק מאיתנו כן יש, אבל לרובנו זה עדיין "חלום" רחוק.
אורח פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 לי יש את שניהם , אני משתמש בFSX בעיקר למשימות ולטיסות VFR , שמה הסינרים הדיפולטים ממש מושקעים ולא ראיתי צורך בשום סינרי , בכל מקרה הלנדקלאסים החינמים שיש באבסים ,נראים ממש טוב לFSX ,אבל כמובן שלפני כמה חודשים לא יכלתי להנות מזה , רק המחשב החדש מריץ אותו בין 15-25 פרימים בכל האזורים.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אני עדיין עם FS9, ועדיין אין תכנון לעבור ל FSX בזמן הקרוב. כמו שרבים רשמו פה אין ספק שהתנופה לא תפסה בגלל הדרישות המפלצתיות וחוסר סינרים, אבל לדעתי זה עניין של זמן, כי הטכלונוגיה של המחשבים תתקדם ובסוף עוד נגיע לימים ששימוש ב FS9 יראה מצחיק ולא כדאי בדיוק כמו להשתמש היום ב FS2002. אותי מעניין כיצד היציאה של SB4 תשפיע של FSX, כי כיום היכן שלא תבקרו ברשת, תמיד תראו יותר משתמשי SB3 מאשר FSINN. אגב מייקרוסופוט הבינו כבר את הקשר החשוב עם VATSIM, ומדי פעם בחדשות של הסימולטור FSX הם מפרסמים אירועי FLY IN ב VATSIM. ועוד דבר, לא מעט מן ההודעות שמתפרסמות בפורום תמיכה הם תוצאה של חברים ששולחים חברים לפורום הזה, שזה מבורך.
ראם אדם פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 לי מותקן FS9 לא רואה עדיין את הצורך לעבור אפילו לא הלכתי לקנות עדיין את הגריסא החדשה......חחח :shock:
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 31, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אפרופו לקנות, ראיתי שFS9 היום עולה 200 שקל באופיס דיפו, איפה עוד נשמע על משחק מחשב בן 4 שנים שעולה 200 שקל...
ראם אדם פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 Ido Rosenthal כתב: אפרופו לקנות, ראיתי שFS9 היום עולה 200 שקל באופיס דיפו, איפה עוד נשמע על משחק מחשב בן 4 שנים שעולה 200 שקל... לעומת כשזה יצא בסוף שנת 2003 שעלה 315 ש"ח זה דיי זול לא? זה כמעט 41 אחוז פחות
Gadi L. פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 רק FS9 מותקן, אין לי כוונות לקנות מחשב חדש ומפלצתי שיחזיק את FSX בזמן הקרוב. חוץ מזה שאין הרבה תוספים שאני משתמש בהם שתומכים ב FSX, כל העסק כבד מדי. גם לדעתי FSX לא מביא מספיק חידושים כדי לקבל תנופה מתאימה.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 לי יש את שניהם, ואני טס רק עם ה-FS9 במיוחד ברשת, באוף ליין לפעמים ב-FSX לבדוק סינרים או מטוסים,
תומר עינבר פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 וואלה אני מאוכזב מה-FSX, הוא כבד מאוד! גם על המחשב ותופס מקום וגם הביצועים שלו, אני לא יודע איך ה-FS9 תפס כי אני התחלתי ישר איתו, לפי דעתי, מה שיהיה בעתיד כשהמחשבים יהיה חזקים דיו כדי לסחוב את הסימולטור הכבד הזה, יוכלו להשתמש ב-FSX כמו שאנחנו משתמשים ב-FS9 כיום.
spoty1 פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אז ככה: לפי דעתי הבעיה העיקרית של ה FSX היא לא רק בעיית ה FPS -..נכון,יש הבדלים קטנים בטיסה כמו מערבולות למשל,,לפי דעתי עם מיקרוסופט רוצים לראות באמת מעבר ל FSX הם חייבים להכניס בו כמה שינויים מהותיים,קודם כל,מודל הטיסה חייב להשתנות-למה אי אפשר לסחרר את המטוס?,למה לא מאפשרים לדמות מצבי חירום עם ה ATC ,ולמה כשאני טס ברוב המטוסים אין ממש הבדל ביניהם?,ולמה אין FMC במטוסים -כמו במציאות?אם מיקרוסופט חושבת שרק גרפיקה יותר יפה תגרום למעבר ל FSX הם טועים,כיום יש ל FS9 סינרים מדהימים כמעט לכל מקום בעולם,במקום להוציא חבילת הרחבה שרק תוסיף עוד מטוסים שנראים וטסים כמו אלה שיש עכשיו עדיף שיוסיפו למשחק עוד כמה פיצ'רים שיגרמו ליותר אנשים להעדיף אותו על פני ה FS9 ,אני בכל מקרה ,מעדיף את הFSX -כרגע המחשב שלי מצליח בקושי להחזיק 20 FPS כשאני טס במטוסי GA בשדות תעופה קטניםה,והאמת-אני נהנה מכל רגע,טס לי ב KATANA ,נהנה מאלסקה ומאירופה,אבל אני חושב שמיקרוסופט פיספסה בגדול עם המשחק הזה. עד שיצאו כרטיסי מסך שיכולים להראות את המשחק בצורה הטובה ביותר-הוא כבר יהיה מיושן.
guy13 פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 spoty1 כתב: אז ככה: לפי דעתי הבעיה העיקרית של ה FSX היא לא רק בעיית ה FPS -..נכון,יש הבדלים קטנים בטיסה כמו מערבולות למשל,,לפי דעתי עם מיקרוסופט רוצים לראות באמת מעבר ל FSX הם חייבים להכניס בו כמה שינויים מהותיים,קודם כל,מודל הטיסה חייב להשתנות-למה אי אפשר לסחרר את המטוס?,למה לא מאפשרים לדמות מצבי חירום עם ה ATC ,ולמה כשאני טס ברוב המטוסים אין ממש הבדל ביניהם?,ולמה אין FMC במטוסים -כמו במציאות?אם מיקרוסופט חושבת שרק גרפיקה יותר יפה תגרום למעבר ל FSX הם טועים,כיום יש ל FS9 סינרים מדהימים כמעט לכל מקום בעולם,במקום להוציא חבילת הרחבה שרק תוסיף עוד מטוסים שנראים וטסים כמו אלה שיש עכשיו עדיף שיוסיפו למשחק עוד כמה פיצ'רים שיגרמו ליותר אנשים להעדיף אותו על פני ה FS9 ,אני בכל מקרה ,מעדיף את הFSX -כרגע המחשב שלי מצליח בקושי להחזיק 20 FPS כשאני טס במטוסי GA בשדות תעופה קטניםה,והאמת-אני נהנה מכל רגע,טס לי ב KATANA ,נהנה מאלסקה ומאירופה,אבל אני חושב שמיקרוסופט פיספסה בגדול עם המשחק הזה. עד שיצאו כרטיסי מסך שיכולים להראות את המשחק בצורה הטובה ביותר-הוא כבר יהיה מיושן. לפי דעתי אתה צודק, אבל למה אין FMC ? כי זה חתיכת עבודה ומייקרוסופט לא ניראה לי שישבו ויתכנתו FMC לג'מבו ל73 ולאירבס (ואם כבר אז גם על המטוסי מנהלים) זה נכון שבX הנופים לVFR הדיפולט פי כמה וכמה יותר יפים , אבל בכל זאת - רוב הטייסים למיניהם לא רוצים לשבור את הראש עכשיו על שדרוג או קניית מחשב חדש לפי דעתי כמו שאמרת יש סינרים מדהימים ולX אין עוד כמעט כלום (מבחינת מטוסים/סינרים/תוספות).
3Dvg פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אפשר לסכם את כול מהשאמרתם ב: "עלות מול תעולת" ה FSX פשות יקר מדיי מול התמורה שהוא נותן ועם כול הכבוד נראה לי שגרפיקה מקסימלית בFS9 יותר יפרה מגרפיקה בינונית ב FSX. אני אפילו לא טרחתי להתקין את הסימולטור, אני מריץ את 9 עם הגדרות מקסימליות והכול עם 30 פרמים ואני לא מוצא סיבה למה לרדת ל 3 פרמים בשביל שמיים יותר יפים.....(או מיים, אותו דבר, חסר חשיבות לגמרי) תכלס מה שמשנה זה מודלי הטיסה, וגם לזה דואגים התוספים ולא הסימולטור עצמו. עד שלא יהיה שינויי מהותי במידול המטוסים והוספת הראליזם בהטסה עצמה אין לי סיבה להחליף סימולטור, הגרפיקה ב FS9 מספיק טובה ואפילו יותרמזה כדיי להטיס מטוס במחשב
Doron_Angel פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 Ido Rosenthal כתב: כמעט שנה עברה מאז שיצא לאור העולם FSX, לאחר יציאת FS9 בזמן הזה היו לנו עשרות סינרים לארץ, היה לנו את ה737 של PMDG, היה SB2 והקהילה שלנו הלכה וגדלה.סיקרן אותי לראות אצלנו בקהילה עד כמה FSX הוטמע, אם בכלל, בעיקר בשל ההודעות שמופיעות לפעמים בפורום תמיכה שלא זוכות לשום מענה. ועוד שאלה לדיון: למה לדעתכם התנופה של FS9 לא תפסה גם לFSX ? יש לי את שניהם. FSX נראה יותר מציאותי ואין ספק כי MS השקיעו רבות בגרפיקה. אולם, למרות מאמרים שונים שקראתי והכרזות שונות "שהתעופפו" ברשת, ביצועי ה-FSX נחותים משמעותית מה-FS9. (המחשב אשר אותו אני מייעד לטיסה הינו מושקע ומכוונן, מריץ XP ללא תוספים זוללי זיכרון). נראה לי כי גם יצרנים התוספים ל-FS, מתמהמהים בהסבות מוצריהם וזו סיבה מדוע ה-FSX מוטמע בקצב איטי. צאחר ואינני מפתח מוצרים לעולמנו, אינני יודע במה כרוכה ההסבה ובאיזו השקעה מדובר. יתכן שלהסב את כל הסינרים של ישראל (ויספקו אותנו באיכויותהם - ביצועים וגרפיקה), המשמשים אותנו באופן שוטף, ידרשו עשרות/מאות שעות עבודה. האם המאמץ כדאי? (זכור לי כי השקעתי עשרות שעות עם זאב כאהן ז"ל בבדיקת ה-Landclass שלו, כאשר טסתי כאשר לצידימפת כרטא של כבישי ישראל...) בנוסף, בעולמנו הוירטואלי הדינמי, האם משתמשי FS9 יוכלו לטוס בעולם אחד עם משתמשי FSX בשקיפות מלאה? או שמה עולמות אלו יצטרכו להתנהל במקביל ובנפרד?... כך שלסיכום, לדעתי FSX יהיה בשימוש יותר כאשר: - FSX יעבוד באופן אופטימלי, על ציוד סביר ולא יקר תוך שמירה על יתרונות בגרפיקה שלו - יותר תוספים פופולרים יוסבו אליו - יהיו כלי הסבה אוטמטים של פיתוחים מה-FS9 ל-FSX - תאימות מלאה לטיסה ברשת עם FS9 בברכה, דורון