Barak פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 ערב טוב רבותיי, לא באמת חשבתם שנשאיר אתכם ככה לבד בחגים, נכון ? אז לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה בעוד שבוע וחצי צוות אירועים יותר מגאה להציג : ONLINE DAY. האירוע, בתאריך ה-15.9, שיתחיל בשעה 10 בבוקר ויסתיים בחצות מקומי. פירוט ספציפי לגבי הפתעות יפורסם בהמשך השבוע. (ויש המון כאלה תאמינו לי) מה שכן, כמה נקודות שכבר עכשיו אפשר לפרסם : 1. הדגש הפעם על טיסות פנים-ארציות ולכן עמדות כמו פלוטו, דרום ומגדלים שונים (להוציא ב"ג) צפויות לפעול במשך רוב שעות היום. (בשאיפה לכל שעות היום) 2. לו"ז טיסות צבאיות יופץ לשירות חברי החטיבה + עמדות מגדל של בסיסי ח"א גם כן צפויות להיות מופעלות במהלך היום. 3. כמובן, נתב"ג יופעל עם פיקוח מלא לטובת טיסות בינ"ל ותנועה מבחוץ. לגבי פקחים, הודעה מסודרת תצא כאן בתחילת שבוע הבא, אז בינתיים תנוחו. זהו לבינתיים חברים, שווה לבדוק את השרשור כל יום לבדוק עדכונים והתפתחויות ! * אנחנו מתחילים גם במסורת תיבת פניות ציבור, ולכן כל מי שיש לו רעיון יישים שאפשר לעשותו באירוע יותר ממוזמן לשלוח לי כאן PM. http://www.vatil.org/vatil/Event/index.php בשם צוות ואטיל ואירועים, בהצלחה לכולנו !
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 מעולה ! כל הכבוד על ההשקעה. ותודה על העדכון.
crazyblat פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 טוב נו...בגלל שאני נכנס לIFS מיום חמישי הזה...אז מותר לי רק הקפות....טוב נו...לא נורא אחלה אירוע הולך להיות תודה לכל המארגנים
Aviran פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 אני יבוא להקפות אם יהיה מגדל!! גם אני!!! ואם יהיה מזל, אני גם אנווט!! (וגם אתה (כנראה) :roll: ) טוב נו...בגלל שאני נכנס לIFS מיום חמישי הזה...אז מותר לי רק הקפות....טוב נו...לא נורא אחלה אירוע הולך להיות תודה לכל המארגנים הכל בסדר? הייתי בטוח שסיימת את הקורס לפני יותר משנה.. אגב, כל הכבוד על הרעיון! בהצלחה בתוכנית! בברכה ,אבירן..
ארז שיפרון פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 \:D/ אני חייב להגיד שזה פשוט תענוג שיש כל כך הרבה אירועים!! בכל התקופה שאני טס לא היה ריכוז כזה של אירועים. כל הכבוד!
Niv Malin פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות. נשתמע!
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :|
Niv Malin פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 יאללה כל הקורא הודעה זאת ל"גהץ" את הסרבלים הכחולים ולהיות בכוננות.נשתמע! הכחולים?? :shock: כוננות טכני? :| כן כן יודע מה לצורך העניין אולי הלבנים יותר יעזרו..... (למרות שהם לא יסתדרו בלי הכחולים נכון איציק?!)
Nisim Shoval פורסם ספטמבר 4, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 כל הכבוד חברה. אני חושב שאפשר גם לארגן ארוע שבו נתאם עם פיקוח של מדינה שכנה כמו מיצרים, ירדן או לבנון כאשר טייסים מכל המדינות יטוסו במטס משותף של 2-3 וינחתו בנמלי התעופה הבין לאומיים במספר שעות לאורך היום... אז איך אמר ז'וז'ו - תחשבו על זה.
uvdude פורסם ספטמבר 4, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 כל הכבוד חברה. אני חושב שאפשר גם לארגן ארוע שבו נתאם עם פיקוח של מדינה שכנה כמו מיצרים, ירדן או לבנון כאשר טייסים מכל המדינות יטוסו במטס משותף של 2-3 וינחתו בנמלי התעופה הבין לאומיים במספר שעות לאורך היום...אז איך אמר ז'וז'ו - תחשבו על זה. אתה בהחלט צודק. אמנם לא מזמן היה אירוע עם החטיבה הירדנית החדשה - אבל אין שום סיבה שלא נארגן משהו מזרח-תיכוני משותף, כולל כל הFIRים באיזור - ניקוסיה, קהיר, תל אביב, עמאן. למה לא בעצם?
Barak פורסם ספטמבר 4, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 כל הכבוד חברה. אני חושב שאפשר גם לארגן ארוע שבו נתאם עם פיקוח של מדינה שכנה כמו מיצרים, ירדן או לבנון כאשר טייסים מכל המדינות יטוסו במטס משותף של 2-3 וינחתו בנמלי התעופה הבין לאומיים במספר שעות לאורך היום...אז איך אמר ז'וז'ו - תחשבו על זה. ערב מצוין ניסים, 1. עשינו כבר דבר כזה עם הירדנים לפני חודש וחצי. 2. אנחנו מתכננים לחזור על אותו קונספט עם מרחבים אחרים בתקופה הקרובה. לילה טוב לכולם ! הפתעה גדולה מצפה לכולנו בימים הקרובים, צפו לעדכונים !
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת! הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים
Barak פורסם ספטמבר 5, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף.
Or Netzer פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף. באמת? לא היינו עולים על זה לבד כשיש לך 3 שרוטים לשעבר שלנו שרוטים עוד יותר במציאות :wink:
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף. באמת? לא היינו עולים על זה לבד כשיש לך 3 שרוטים לשעבר שלנו שרוטים עוד יותר במציאות :wink: הבעיה ש2 מתוך ה3 שרוטים סוגרים שבת :|
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף. באמת? לא היינו עולים על זה לבד כשיש לך 3 שרוטים לשעבר שלנו שרוטים עוד יותר במציאות :wink: הבעיה ש2 מתוך ה3 שרוטים סוגרים שבת :| בשביל זה המציאו את האות גימל
Niv Malin פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 לקראת האירוע תצא הגרסה הראשונית של תל נוף לרשת!הגרסה תכלול AFCAD וטקסטורת קרקע + דפית קרקע של השדה ותתחבר אל הדפית באתר החטיבה מקווים שתהנו! ליאב נפש, רועי אקרמן, עומרי סודרי צוות היוצרים וגם מיותר לציין, שאחד ממגדלי ח"א שיפתחו באירוע הוא כמובן לא אחר מאשר תל-נוף. באמת? לא היינו עולים על זה לבד כשיש לך 3 שרוטים לשעבר שלנו שרוטים עוד יותר במציאות :wink: הבעיה ש2 מתוך ה3 שרוטים סוגרים שבת :| בשביל זה המציאו את האות גימל בשביל זה המציאו אותך.....