עבור לתוכן
Izik Bakshi

סיכום כנס חטיבה

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים, במילה אחת היה מעולה.

כולי מאושר מהכנס המדהים הזה, כל כך שמחתי לראות את כל מי שהגיע.

אז להלן כמה תודות חשובות, לאנשים שעמדו מאחורי הכנס הזה.

הראשון זה מר שמוליק לין, שכרגיל אירח אותנו בחום ואהבה שרק הוא יודע לתת, ואנחנו כמובן החזרנו לו בהפתעה עם מגן הוקרה 8) .

תודה למר מיקי ליפ, שנרתם בכל כוחו לטובת הכנס, והוא האיש שביחד עם שמוליק דאג לכם לאוכל שתייה ועוד הרבה דברים, אז תודה רבה מיקי כי בלעדי העזרה שלך היה מאוד מאוד קשה להרים את הכנס.

תודה לצבי רודס שעזר רבות באירגון התגים, ובכלל עזרה מסביב.

עוד תודות לעוד חברים שעזרו מסביב בדברים החשובים: לבן צוובנר על ניהול גזברות החטיבה :), למשה מזרחי על המקרן, לרן בן שמואל על המערכת הרשמה באתר, לאלעד זיירמן על העזרה עם המגנים, ולכל שאר צוות החטיבה שתמך ועזר מסביב בכל דבר.

תודה לצוות חלוץ שלנו: ניב מלין ואבשלום סעדון, ברוכי, אלמוג עטר, אור נצר, מתן מיכאלי, בן זוובנר ורן בן שמואל

זהו חברים, נשאר רק להגיד תודה לכם על שהגעת בנוכחות מרשימה והפכתם את הכנס להצלחה.

לידיעת כל המשתתפים, נשאר לנו קצת עודף מהכנס, משהו ברמה שאם ההינו מחזירים אז זה היה יוצא 2-3 שקל להחזיר לכל משתתף, במקום זה הוחלט שהכסף ישמש עבור קניית חולצות לחברי החטיבה שלקחו חלק בתחרות המיקרופון, ואם יש מישהו שבכל זאת רוצה החזר, הוא מוזמן לפנות אלי ולקבל.

עריכה ותוספת: תודה גם לתומר חיים, אילן יונש ואילן מרגלית על הרצאות מעניינות ביותר (לא זכרתי את כולם שכתבתי ב 2 בלילה.. 8) )

פורסם

הגיע הזמן לפגוש את כולם (והפעם כולם) וגם להקשיב להרצאות המעניינות, תודה רבה לכל המארגנים ולכל מי שלקח חלק ביום הזה, היה פשוט כיף :)

נתראה בפעם הבאה.

פורסם

כל פעם שיש כזה אירוע גם אני וגם יונש ועוד רבים מהוותיקים נדהמים הכימיה שיש אן בין כל פער הגילים לאותו תחביב .

בהחלט נהנתי תודה למיקי איציק וכמובן הבוס הגדול של חופי הרצליה - שמוליק לין שאחרי עונת רחצה עמוסה וכמה פריקים של תעופה בהחלט מגיע לו לנוח בחודשים הקרובים על מסכי המכ"ם שלנו :mrgreen:

פורסם

אחרי הרבה שנים של VATIL אני בהחלט ארשה לכולם ולי לאמר כי:

מאוד נהניתי לארח

אהבתי לראות את 3 הצעירים שהגיעו ב-14:00 לעזור

אהבתי לראות את העובדים שלי ...קונים ,מנקים,טורחים,מארגנים

אהבתי לראות את איציק מארגן את הכל,את מיקי צמוד אלי מהבוקר,הטלפונים,התיאומים,

המשלוח של הבחור מהסופר לחוף

אהבתי את חברי הצוות אשר תרמו להצלחת האירוע כל אחד בתחומו

את אילן מרגלית ששואל אותי בבוקר ..."שמוליק -מתי אתה רוצה שאני אגיע?"

את כל האנשים שמתנדבים להגיע לאלעל להדרכות-זה לא פשוט לבעלי משפחות שעובדים....

ואת כל מי שהגיע למרות שלא מרוויחים כסף מדבר שכזה ועוד באים מרחוק

רוח ההתנדבות פיעמה וחזק.....וזה יפה!

ובתור אחד מהמייסדים,אני נפעם כל פעם מחדש מההתלהבות של אילן יונש שמרצה על דיבור נכון כפקח,אלעל הוירטואלית,עיט ומעלליה וכל אחד שארגן משהו לכנס הזה את הרצינות ,האכפתיות ולעשות הכל למען אחרים למעשה וגם זה יפה..ויפה מאוד!

אני גאה מאוד מאוד על תפקוד כל החטיבה הזאת ובמיוחד הצעירים שהיום יודעים כי לא הכל גרוע

בארץ הזאת-יש גם קורטוב של מצוינות

אין הרבה דברים כאלו בארץ-שתדעו

כל עוד אני בחוף ובתפקיד זה,הכנסים יהיו אצלי,לכבוד היה לי לארח

גאה מאוד בכולכם! יצרנו משהו אחר!ביחד!

פורסם

היה פשוט מדהים! חייבים לעשות את זה לעיתים יותר קרובות!

אסף אני ראיתי שצילמת המון..מתי נוכל לראות את התמונות?

לדעתי צילמת מלא ואני כבר רואה את האנשים שלא באו כמו תומר ענבר למשל, סוף סוף רוצים לדעת את השמות ואיך האנשים נראים אז אני אשמח אם תעלה את התמונות האלה :mrgreen:

פורסם

ברכות לחברי החטיבה ולמארגני הכנס על מה שמצטייר מהתגובות ככנס מרשים ומהנה :!:

לצערי הנסיבות מנעו ממני להשתתף ואני מצטער על כך :cry:

בכל מקרה - מעבר לתודות שראוי כי יפורסמו כאן, אני כמי שלא השתתף הייתי שמח לדעת אם היו איזה שהן "הכרזות" או עידכונים ע"י מנהלי החטיבה / אזור, אשר רלוונטיים לחטיבה (ולפרוייקטים השונים הקשורים בה) בעתיד הקרוב / רחוק.

אם אפשר מעין עדכון קצר לטובת מי שנבצר ממנו להשתתף (ואני לא מתכוון כמובן לתקציר ההרצאות המקצועיות - את זה נשלים בהפסקה ממי שסיכם במחברת :mrgreen: רק עידכונים מנהליים אם יש כאלה).

תודה ושבת שלום :P

פורסם

מדהים,אין לי יותר מילים....

נהנתי מכול רגע לראות את כולם משוחחים תודה רבה לכול ואטיל שבאה

ולכול ואטיל שאירגנה תודה!

היה ממש כיף לראות את האנשים מאחורי ה744 בחניה בב"ג או את הצסנה בהרצליה

או הפקח של ת"א.

:wink: ההרצאה של אילן מרגלית והסברים לגבי הדיבור בקשר של אילן יונש היו מרתקים

ומעניינים,מכאן תודה ענקיתתת מאוד לשמוליק לין.!.

מה דעתכם על כנס פעמיים בשנה ?

היה כיף,שוב תודה לכולם.!.

פורסם

כל הכבוד!!!

מחיצות ופערי הגילאים הורדו, ומצאתי עצמי משוחח בהתלהבות עם בני גילי :wink: ועם אלו שיכולים להיות גם ילדי :) .

ערב מרתק ומהנה, אשר גם חיבר פנים לשמות...

תודה לאיציק, שמוליק, בן, צבי ועוד רביםוטובים שארגנו דאגו וגם (לא אופייני לקהל ישראלי) עמדו בלו"ז.

פורסם

טוב אז ככה,

ראשית היה מדהים. היה גם הרבה שחרור לחץ אחרי שבצוות בערך כל כמה דקות בדקנו תחזיות והסתכלנו בשמיים בלחץ שנאלץ לדחות :o (וכל הכבוד למיקי שהיה נחוש לגבי התחזית וגם צדק).

טלפונים וארגונים אחרונים כבר מהבוקר,

ב 13:00 אני ומתן בדרך לשם ואז מתברר לי ששכחתי את המעיל , אז חזרתי הביתה ורק אז יצאנו לשם, אספנו את ניב והגענו למקום. מיקי, שמוליק והעובדים שלו כבר הכינו הכל קומפלט והיה רק צריך לסדר את הכסאות, לגזור שמות, לארגן את המחשב, מסך תוויות והכל. אחד מגוזרי התוויות איבד שני שמות אז היה מזל שהכנתי ספייר :o

אז ראשית המון המון תודה למיקי ליפ, שמוליק לין והעובדים שעזרו.

אחרי זה הגיעו עוד כמה אנשים שאיציק כבר כתב את שמותיהם, הגיעה משלחת הגזברים מירושלים ובקיצור סיימנו את כל ההכנות.

הכנס עצמו גם היה מעניין מאוד , מזג האוויר היה טוב עד בערך אמצע ההרצאה של אילן מרגלית שנאלצתי ללכת להביא את המעיל :S

האוכל היה סבבה לחלוטין (להבא רק גם בורקס פיצה בקשה :o ), ואחרי הכנס גם עוד איזה המבורגר. בקיצור ממש טוב :o

תודה לכל מי שטרח והגיע ונענה לטרטורי מערכת ההרשמה והפרוצדורות - לתלמידים בשביתה, למי שלקח חופש מהעבודה, לחיילים ולצה"ל ששחרר אותם (ואגב מזל טוב טל על סיום הקק"צ).

תודה לאילן ואילן, למי שבסוף עזר לפרק, לצבי על התגיות,

וכמובן לאיציק בקשי שניצל את כל זמני ההפסקה בשיעורים בבאר שבע כדי לוודא שאף אחד לא שוכח שום דבר .

לכל שאר הצוות - תומר שבסוף הצליח להגיע בדיוק בזמן, אלעד עם הלפטופ והתמונות (ותודה שבסוף ויתרת על המוסיקה הנוראית הזאת), משה על המקרן, ברוכי שהגיע עם המשלחת מירושלים, ברק שכבר ניצל את הכנס כדי להכין כמה הפתעות, מתן שכאמור בא איתי ועזר לארגן, בן הגזבר הראשי, אסף הצלם הראשי.

ואלמוג ואבשלום שלא שכחו את הסרטון של ELALVA, לעידו על ההצגה של עיט (ולעומר, יהב ואלדר שתמכו בו עם החולצות) - בקיצור אחלה אווירה.

וגם לעומרי כמובן שהיה מאוד לחוץ להגיע כמה שיותר בזמן, והגיע בדיוק בזמן כדי להקליט את להסריט את ההרצאה.

וגם לאור נצר על השילוט .

אני עדיין בבית בגלל הרגל אז כתבתי הרבה , אבל אולי בכל זאת שכחתי מישהו. אז אם שכחתי מישהו בתודות מתנצל מראש.

ואגב - נצל"ש - כל מי שצילם לא לחכות - פורום תמונות .

פורסם

הכנס הזה לא היה מבייש כל כנס אחר ,כדוגמת כנס הרצליה, בה מתכנסים ראשיי המשק והכלכלה בארץ ,הסיבה שהכנס שלנו יצא משובח ,נובעת אך ורק כי , צעירים,חיילים,מתבגרים ומבוגרים חשים את אותה תחושת המשפחתיות,אהבת התחביב החוצה כל גיל ,השייכות לאותו רעיון התעופה הוירטואלית ,שבעצם מדמה כמעט את התעופה האמיתית שבה גם ישנם טייסים שפער הגיל לא מהווה בעיה,היא אשר מלכדת אותנו לחטיבה אייכותית ופועל יוצא מכך האירוע שהיה אמש.

תודה למשפחת VATIL ,לכל העוסקים במלאכת האירגון וההפקה ,תודה לחברינו היקר מר אילן מרגלית שמצא זמן להגיע ולכבד אותנו בנוכחותו ,לכבוד הוא לנו,לשמוליק לין,אין מילים להודות לך על רוח הנתינה שלך ועל ההזדמנות שנתת לנו לקיים כנסים נוספים אצליך .תומר חיים מנהל החטיבה ולכל צוות ההנהלה ,הצלחתם להכניס לחטיבה חיים חדשים ותוססים בתקופה הקצרה בה אתם פועלים ,המשיכו להפתיע ולחדש .לבסוף אני פונה לכל חבר במשפחה ,עשו את המייטב ,בואו כולנו נדאג לקיים עד כמה שניתן יותר טיסות ברשת ,יותר פיקוח ,יותר מקצועיות,יותר כייף .להתראות בכנס "הרצלין" השלישי. =D>

פורסם

חברה, כל מה שרציתי לשבח על הכנס כבר נאמר,

אני מאד נהנתי לפגוש שוב (הייתי גם בכנס הראשון שהיה בחוף) את כל החברה הוותיקים

והחדשים שמאחורי המקרופונים, היה ממש כיף לשמוע את אילן מרגלית על החירומים שהוא עבר,

בקיצור היה מושלם.

גם אני רוצה להודות לכל המארגנים ולכל המשתתפים, ומקווה לעוד כנסים כאלה,

מישהו הזכיר שאפשר לעשות פעמיים בשנה, גם אני בעד, ואפשר בהסכמת שמוליק כמובן,

פעם לפני העונה, ופעם אחרי העונה, נראה לי שלא צריכה להיות בעייה, ואנו רק נרויח ונהנה מזה.

פורסם

במילה אחת, היה מושלם!

אחרי כל המפות הסינומפטיות, ה-METARים וכו'... שהוציא ברוכי לבדיקת מזג האויר, העננים התפזרו, השמש נשארה במרכז השמיים והכל היה מוכן וערוך לכנס, תומר נכנס באיחור אופנתי (טוב נו סלב או לא סלב.... :) ) ואפשר היה להתחיל, הדיונים וההרצאות (אילן ואילן, תומר, עידו נציג עיט, שמוליק) היו מרתקים, והיה נחמד לראות את כל החטיבה בזמן שעובר מטוס מעלינו בדרך ל-TALMI או לש"ד מסתכלים למעלה ביחד.... :lol:

בקיצור מחכה לכנס הבא, נהנתי מכל רגע!

פורסם

חברים יקרים תודה רבה לכולם. למי שהיה שותף להכנות וגם לכל מי שהגיע.

אני מתנצל יום שישי יש לי יציקה על הראש ואין לי זמן לסיכום יותר מעמיק.

אבל לפני שכל ה"נשמות הטובות" יורדים עלי לגבי מז"א,

אני רוצה להזכיר מה שכתבתי.

,תחזית ל -18 שעות:

2007/10/17 15:40

TAF LLBG 171540Z 171818 02012KT 9000 SCT035 BKN080

TEMPO 1818 9000 -RA SCT030 BKN050 PROB40

TEMPO 1818 VRB20G35KT 8000 TSRA SCT030CB BKN050

BECMG 0608 18012KT

BECMG 1012 34015KT

מיודענו אפיק ים סוף קפץ לביקור.

הבחור מתאפיין באופי לא יציב ולא צפוי.

הכל יכול להיות.

תופעות הקשורות לאפיק ים סוף יכולות לנוע בין חמסין עם רוחות מזרחיות ועד לסופות רעמים חזקות ופתאומיות.

תניילנו ציוד יקר ונקווה שיהיה בסדר.

אני לא מרגיש שום צורך להתנצל או להגיד טעיתי.

כמו שכתבתי יכול להיות גשם, יכול להיות חמסין. מי שרוצה להתעמק בתופעה: זה תלוי במיקום השקע ביחס אלינו. מערבית, או מזרחית. במקרה של אתמול האפיק מרכז השקע היה מעל מצרים ולכן גרם לרוחות מזרחיות וחמסין אצלנו. זה יכול היה להשתנות בתוך שעות, כמו שאמר החזאי העירקי בזהו זה פעם למי שזוכר" "השקע חמקמק..."

ובכלל.. "למה מי אתם??? "... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

שבת שלום.

פורסם

תודה רבה VATIL !

תודה לכל המארגנים על אירוע מרתק ותודה מיוחדת לשמוליק על הקצאת המקום והאירוח.

דובר כבר על הכימיה הקיימת בין החברים למרות פער הגילאים. אכן, זו גדולתו של תחביב שמאחד החל מבני נוער ועד חברים בגיל הפרישה .

לכבוד היה לי להתארח בצל קורתו של שמוליק ולהאזין להרצאות המרתקות בחברתכם.

תודה על הכל !

המשיכו במסורת זו !

פורסם

תודה

אומנם פיספסתי את הכנס ולא יכולתי להגיע , אבל שמחתי לקרוא את התגובות ולצפות בתמונות שמעידים על הצלחה גדולה. כל הכבוד לחטיבה שממשיכה להרשים והגיע להישגים נכבדים. אני גאה להיות חבר בחטיבה!

תודה רבה על המגן, זה מאד מרגש.

תודה 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...