עבור לתוכן
Erez Savir

PMDG 747-400X שוחרר.

Recommended Posts

פורסם

במחיר מטורף של 60 יורו.אבל..

מי שקנה את ה744 לFS9 המטוס עולה "רק" 30 יורו,שזה סביר.

בנוסף,רשמו בפורום שכול השיפורים והתיקונים שעשו לFSX תוקנו גם ל2004(בניגוד לLDS שהפסיקו לעדכן את ה2004 שלהם)

www.precisionmanuals.com

פורסם

ב 60 ארו היתי מצפה ל SDK מלא...

אה כן ושלא ישימו עלי כלקוח ז**ן, בטח לא כשאני משלם להם 60 ארו...

פורסם

תרגיל המעבר מדולר ליורו היה שקוף ומכוער. אחד הדברים שקורים לאנשים / חברות מצליחים, הוא שתן שעולה לראש. בריטני היא דוגמא טובה, וכאן קיבלנו עוד אחת. אולי כוחות שוק- אי הצלחת FSX ביחד עם המחיר יחזירו אותם למציאות. אמנם לי יעלה רק 30 השנה, אך FSX מאופסן אצלי לעתיד הנראה לעין.

פורסם

נפלו על הראש, 340 ש"ח עבור תוסף זה כבר מאוד מוגזם, הבעיה היא שיהיו מספיק אנשים שישלמו את המחיר הזה וכך בעצם יתנו לגיטימציה ל PMDG ולחברות אחרות לדרוש מחירים גבוהים עבור תוסף ל FSX או ל FS9, אם הקהילה היתה מתארגנת והיו נמנעים מלקנות את התוסף עד ש PMDG תוריד את המחיר אז המסר היה ברור לכולם לא להגזים עם המחירים, איפה עופר עיני שצריך אותו?

8)

פורסם

לצערינו, יש מספיק דפוקים בשכל שירוצו לקנות.

כן המטוס הזה ממודל ברמה, אין ספק ולא היה לי ספק לרגע.

אבל על צורך בסיסי ביותר שלי הוא לא עונה ולכן הוא ישאר מחוץ להאנגר שלי (בטח במחיר

המופרז הנ"ל).

לשמחתינו, יש חברות שמקשיבות לצרכנים שלהם ומספקות לרוב את דרושתיהם

ובמחיר שפוי.

לשמחתי, ה 767 שלי עונה על כל הצרכים שלי ושל הקוקפיט שלי.

כמוכן יש רמיזות קלות לגבי Networked Gauges ... אם וכאשר אלו יצאו,

גם ב 100$ אני רוכש את המטוס הזה :D

פורסם

חבל על הזמן כמה שהם נהיו מטורפים.

זה בסך הכל אותו מטוס רק לFSX.

על זה לקחת 60 יורו או 30 יורו למי שרכש אותו לFS9?

מה קרה לתקופה שיצאו פאצים בחינם?

בכל אופן לדעתי PMDG קצת ידפקו מכמה דברים..

אחד מהם זה שFSX גם על מעבד Q6600 עם 4 ג'גיה זיכרון וג'יפורס 8800 GTX עדיין הסימולטור מגמגם,בטח שעם ה744 הוא עוד יותר יגמגם.

יש לי חבר שעם המפרט הזה קיבל ביחד עם סינרי של LAGO בערך 16 פריימים.

ככה שלדעתי PMDG מגזימה..גם מחיר מטורף וגם סימולטור שעם המפרט הכי חזק כיום נותם ביצועים מגמגמים ביותר.

פורסם

אבל על צורך בסיסי ביותר שלי הוא לא עונה ולכן הוא ישאר מחוץ להאנגר שלי (בטח במחיר

המופרז הנ"ל).

ובמחיר שפוי.

If you're willing to pay a 100 for your 767, how come paying 80 makes someone "Fu##ed up in their head"?

Don't get me wrong, I'm not a huge fan of PMDG , and I think Opher nailed it with his description but their products are good and they are very thorough with them.

My only beef with pmdg is they are ever so full of it.

@Matan

I honestly believe them when they say that large chucks of it had to be re-written from scratch. It's not as simple as you tend to think!!

If you're not willing to pay that much, don't buy, its as simple as that. Naming whatever price is their prerogative - you on the other hand can vote with your wallet.

If I had any intention of using FSX I might have considered as I don't have the specific hardware "limitations" that Ran, for instance has.

P.S

Bet you they're going to hype their dial-a-flap feature on the MD11 as a first ever. We put it on the il62 two years ago, when they refused to believe that its possible...

פורסם

המופרז הנ"ל).

ובמחיר שפוי.

If you're willing to pay a 100 for your 767, how come paying 80 makes someone "Fu##ed up in their head"?

Don't get me wrong, I'm not a huge fan of PMDG , and I think Opher nailed it with his description but their products are good and they are very thorough with them.

..

קרא טוב, אמרתי 100$ לשעוני רשת עבור ה 76/75 :wink:

ואכן המטוסים שלהם וה 744 בפרט הם ברמה סופר גבוהה.

ישבתי עם מנהל צי 744 באלעל ועם המנהל הטכני שלהם והם קרעו לו את הצורה

בכל מיני מערכות ונתנו רק תשבוחות למטוס ולמידול המערכות שלו.

בקורס הנוכחי הדרכות קרקע על מערכות המטוס הודגמו ב MSFS9 + PMDG.

וכן אני מסכים הם Full of shit ללא ספק :lol:

גם LDS Full of shit אבל הקנדי כניראה מריח יותר טוב וגם יותר

נחמד לסביבה. :lol:

מיכאל, Dial a Flap ?? הסבר נמק ?

פורסם

עזבו זה פשוט טירוף!

קודם כל אני נגד שתוסף מסויים יעלה יותר מהסימולטור עצמו,

המחיר הכי גבוה לדעתי שאפשר לשלם לתוסף ותוסף טוב הוא גג 40$, ככה עד כמה שזכור לי יצא הLDS וקניתי אותו בכיף. PMDG פשוט יודעים לסחוט מאנשים כסף ברמות מטורפות.

כמו שיש בחו"ל חרם צרכנים, אני מאמין שגם אפשר ליישם דבר כזה כאן וככה הם יבינו שהם שמו מחיר אסטרונומי, משהו קטן בשיווק הם לא למדו, ככל שהמחיר שלהם יהיה נמוך יותר, ככה גם יקנו יותר.

חבל להם.. לא נורא.. אני אעבור לFSX רק בעוד שנה בערך כשלא תהיה ברירה, אז לפחות יהיו מחשבים שיוכלו לקחת מעמסה כזאת על הגב שלהם :)

פורסם

המופרז הנ"ל).

ובמחיר שפוי.

..

Dial a Flap is a rather simple idea, it basically means you can set your flaps to any angle you want rather than just fixed values like 5, 10 , 15 degrees etc.

The problem is , that FS dynamics are not designed for it. They allow your flaps to move through "stations" only.

In order to circumvent it you have to construct your own dynamics to run completely outside FS as a separate DLL. I don't know what PMDG did on the MD11, but that's how we've done it on the IL62 and I doubt they tackled it differently.

We had to do something similar for a 4th strut, in-air reverse or stabilators (mobile stabilizers) and many more.

FS dynamics definition files are a piece of crap that had not changed significantly since FS7 probably. It's light years behind X-Plane in that respect.

Sorry..I did miss that line in your post... :oops:

But, now its your turn..what are network gauges?

נחמד לסביבה.

Yeah, comes to think of it, it fairly sums up the difference between the US and Canada...in a nutshell ;)

פורסם

המופרז הנ"ל).

ובמחיר שפוי.

..

Dial a Flap is a rather simple idea, it basically means you can set your flaps to any angle you want rather than just fixed values like 5, 10 , 15 degrees etc.

The problem is , that FS dynamics are not designed for it. They allow your flaps to move through "stations" only.

In order to circumvent it you have to construct your own dynamics to run completely outside FS as a separate DLL. I don't know what PMDG did on the MD11, but that's how we've done it on the IL62 and I doubt they tackled it differently.

We had to do something similar for a 4th strut, in-air reverse or stabilators (mobile stabilizers) and many more.

FS dynamics definition files are a piece of crap that had not changed significantly since FS7 probably. It's light years behind X-Plane in that respect.

Sorry..I did miss that line in your post... :oops:

But, now its your turn..what are network gauges?

נחמד לסביבה.

Yeah, comes to think of it, it fairly sums up the difference between the US and Canada...in a nutshell ;)

Netwroked gauges בעצם אפשרות להפעיל את ה ה ND EHSI ושאר השעונים שיש למשל ב MIP של ה LDS ממחשבים אחרים ברשת.

כלומר במקום להעמיס על מחשב מסכן אחד הרבה כרטיסי מסך ושאר הקומבינוט.

מספר מחשבים חלשים ואחד חזק ל FS יריצו את כל המטוס.

משהו לקוקפיטאים שביניינו יהנו ממנו מאוד.

זה גם אם יעלה יותר מ 100$ גם יהיה שווה את זה... :wink:

פורסם
לא ייאמן, פשוט גניבה לאור היום, זה לא נורמאלי באמת לקחת 30 יורו על מוצר שכבר שילמת עליו 50 יורו, פשוט גנבים אלה :shock:

Nobody's a thief!!

If you can't/don't want to afford it - don't get it....they are not forcing you to pay a single penny...

Thieves are actually a part of the reason the prices are up - but they are not on PMDG's side of things....

פורסם
לא ייאמן, פשוט גניבה לאור היום, זה לא נורמאלי באמת לקחת 30 יורו על מוצר שכבר שילמת עליו 50 יורו, פשוט גנבים אלה :shock:

Nobody's a thief!!

If you can't/don't want to afford it - don't get it....they are not forcing you to pay a single penny...

Thieves are actually a part of the reason the prices are up - but they are not on PMDG's side of things....

מייקל ברור שהם לא באמת גנבים..סך הכל ברק צודק הם אוהבים כסף והכסף הזה לא מוצדק.

ברור שהוא לא יקנה את זה,כי זה פשוט לא שווה את המחירים האסטרונומיים האלה.

פורסם
ואחרי זה תוהים למה עסקי שיתוף הקבצים פורחים...

משפט לא במקום.

כמו לומר שלאור העובדה שהמשטרה לא מתפקדת במדינה כל אדם צריך לקחת את החוק לידיים.

אני בטוח גם שכשיגיע היום ואתה תיצור משהו במקום העבודה, ותדרוש עליו סכום כסף מסוים, יבואו אנשים, יגנבו ממך, ויגידו אחכ "בגלל שזה יקר".

תחשוב על זה.

פורסם

Nobody's a thief!!

מייקל ברור שהם לא באמת גנבים..סך הכל ברק צודק הם אוהבים כסף והכסף הזה לא מוצדק.

ברור שהוא לא יקנה את זה,כי זה פשוט לא שווה את המחירים האסטרונומיים האלה.

There's simply no need to whine about it. You find it expensive or inappropriately priced? - Don't buy...

פורסם

גם לגבות יותר מ 20$ למטוס ויותר מ 40 $ ל Scenery זה מאוד מוגזם,כל עניין התוספים לפלייט סימולטור הפך לבועה אחת גדולה,המחירים מנופחים מעבר לכל פרופורציה,נכון שיש חברות שמשקיעות הרבה זמן ומאמץ בפיתוח תוספים שונים-אבל רובם לא שווים אפילו חצי מהמחיר שבו הם נמכרים.

פורסם

משפט לא במקום.

אני בטוח גם שכשיגיע היום ואתה תיצור משהו במקום העבודה, ותדרוש עליו סכום כסף מסוים, יבואו אנשים, יגנבו ממך, ויגידו אחכ "בגלל שזה יקר".

תחשוב על זה.

לא התכוונתי שזה בסדר להוריד באופן לא חוקי בגלל המחיר. זה לא תירוץ למעשה לא חוקי.

צריך לחשוב חכם, מה שPMDG לא עשו. קח לדוגמא את הלהקה ש"מכרה" את הדיסק החדש שלה באינטרנט; הייתה אפשרות להוריד את הדיסק באיזה מחיר שתרצה, אפילו בחינם.

ההצלחה בניסוי נבעה משתי סיבות עיקריות:

1) העלויות פר עותק אלבום היו נמוכות חלקי כמה וכמה מבהוצאה רגילה היות ולא היו הוצאות עבור העתקת האלבום לתקליטורים, פרסום ושיווק.

2) האנשים שכן שילמו מחיר מסויים, "כיסו" בעצם על אלו שלא שילמו כלל. ותמיד היו את המעריצים ששילמו מחיר מלא ואף קנו "עותק כבוד" שנמכר במחיר נדיב ביותר.

מיכאל צודק בכך שאומר: "מי שיקר לו, שלא יקנה". אבל יש אנשים שכן רוצים את התוסף ולא ב60 יורו-מחיר גבוה מאוד לכל הדעות. לכן הם יפנו ל"חמור", ואז PMDG יתפלאו למה הם איבדו כמעט את כל הלקוחות שכן היו להם (לאו דווקא איבדו לטובת האימיול, זה יכול להיות גם עקרון של אותם קונים שעל תוסף 60 יורו לא משלמים).

פורסם
אבל יש אנשים שכן רוצים את התוסף ולא ב60 יורו-מחיר גבוה מאוד לכל הדעות. לכן הם יפנו ל"חמור",

You're wrong.

Those who resort to pirated software will d so even if it costs half or quarter its price

פורסם

מיכאל צודק בכך שאומר: "מי שיקר לו, שלא יקנה". אבל יש אנשים שכן רוצים את התוסף ולא ב60 יורו-מחיר גבוה מאוד לכל הדעות. לכן הם יפנו ל"חמור", ואז PMDG יתפלאו למה הם איבדו כמעט את כל הלקוחות שכן היו להם (לאו דווקא איבדו לטובת האימיול, זה יכול להיות גם עקרון של אותם קונים שעל תוסף 60 יורו לא משלמים).

אני מאוד רוצה מרצדס SLK חדשה וכסופה, אבל זה יקר לי מידי.

אהה אני יודע, בחניה של הסוכנות הראשית של מרצדס בת"א, יש הרבה כאלה.

אם לא ירגישו אם אני "אקח" אחת לעצמי.

יקר לך, אין כסף קנה, חרא קוראני או משהו שפוי יד שלישית מפסיכולוג.

פורסם

משפט לא במקום.

תחשוב על זה.

לא התכוונתי שזה בסדר להוריד באופן לא חוקי בגלל המחיר. זה לא תירוץ למעשה לא חוקי.

צריך לחשוב חכם, מה שPMDG לא עשו. קח לדוגמא את הלהקה ש"מכרה" את הדיסק החדש שלה באינטרנט; הייתה אפשרות להוריד את הדיסק באיזה מחיר שתרצה, אפילו בחינם.

ההצלחה בניסוי נבעה משתי סיבות עיקריות:

1) העלויות פר עותק אלבום היו נמוכות חלקי כמה וכמה מבהוצאה רגילה היות ולא היו הוצאות עבור העתקת האלבום לתקליטורים, פרסום ושיווק.

2) האנשים שכן שילמו מחיר מסויים, "כיסו" בעצם על אלו שלא שילמו כלל. ותמיד היו את המעריצים ששילמו מחיר מלא ואף קנו "עותק כבוד" שנמכר במחיר נדיב ביותר.

אני לא מסכים אתך.

האמריקאים (לפכות) יש להם מנטליות שונה, אני דיברתי עם כמה וכמה כאלה שאמרו שהם לא מוכנים להוריד את המוצר כי הם לא יהנו ממנו, וזה לא אותו דבר, הם פשות לא מוכנים, לא כול האמריקאים כך (כמו שלא כול הישראלים מורידים מהחמור) אבל מרבית הציבור שם שונה וזה מהווה נקודת פתיחה שונה, בישראל כמה לקוחות פוטנציאלים יש להם? 50? 100 והיתי נדיב....בארה"ב ובאירופה המצב שונה ומרבית האנשים שיושבים מאחורי המטוסים לא מרגישים בונח להוריד, אז אולי תראה פחות 744 באוויר הווירטואלי, אבל לא תראה יותר 744 גנובים.

רן, נכון גנבה זאת גנבה ולא משנה מה ואיך אני אנסח את זה אבל......הנגישות שונה, אם אתה תגנוב מרצדס אני בטוח שאתה לא תשן טוב בלילה, לעומת זאת אם תוריד איזה תוסף לסימולטור, זה לא יגרע משעות השינה שלך....וזאת הבעיה, וכן, יש אנשים (ולא חסר כאילו לצערי במדינה) שגונבים את המרצדס החדשה, וזה לא רק מרצדס....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...