עבור לתוכן
Asaf Brietbard

הצעה לפרוייקט - תוכניות טיסה מ/אל LLBG

Recommended Posts

פורסם

יצא לי (סוף סוף) לעשות טיסה ארוכה, בתור אלעל.

לקח לי זמן רב לחפש בכל מיני מקורות תוכנית טיסה אמיתית (כלומר ללא כניסה לשטחים אסורים, מדינות עויינות וכו') או דיספצ'ר מלא.

אני מבין שאלעל VA, כשיבוא והיום ויעדכנו את האתר והמערכת שלהם ישימו תוכניות טיסה, אבל כרגע חסרות המון תוכניות, וגם כך התוכניות מגיעות ללא דיספצ'ר.

אין לנו בכלל תוכניות טיסה כתובות ו"רשמיות" של ארקיע/ישראייר לחו"ל.

VROUTE נותן כיום מענה חלקי בלבד, ולא לכל היעדים של חברות תעופה אלו.

לכן, אני מציע למי שיש גישה לתוכניות טיסה אמיתיות, לסייע לחטיבה (אני בטוח שהרבה טסים "אמיתי" ורוצים תוכנית טיסה כזו...) להעלות אותן בצורה מרוכזת לפורום או ישירות ל VROUTE.

אם טעיתי ויש מאגר נסתר שכזה - סליחה, ואשמח לדעת איפה הוא.

תודה!

פורסם

לקח לי זמן רב לחפש בכל מיני מקורות תוכנית טיסה אמיתית (כלומר ללא כניסה לשטחים אסורים, מדינות עויינות וכו') או דיספצ'ר מלא.

אני מבין שאלעל VA, כשיבוא והיום ויעדכנו את האתר והמערכת שלהם ישימו תוכניות טיסה, אבל כרגע חסרות המון תוכניות, וגם כך התוכניות מגיעות ללא דיספצ'ר.אין לנו בכלל תוכניות טיסה כתובות ו"רשמיות" של ארקיע/ישראייר לחו"ל.

לכן, אני מציע למי שיש גישה לתוכניות טיסה אמיתיות, לסייע לחטיבה (אני בטוח שהרבה טסים "אמיתי" ורוצים תוכנית טיסה כזו...) להעלות אותן בצורה מרוכזת לפורום או ישירות ל VROUTE.

תודה!

תודה.

לאיזה יעד רצית תוכנית ?

יש לנו תוכניות טיסה לכל היעדים, תבדוק שוב.......

מגיע עם זה FF עם מידע רלוונטי שאתה צריך (כרגע ללא חישובי דלק ומשקלים), זה כולל חניות ביעדים ומזג אוויר.

פורסם

אני מבין שאלעל VA, כשיבוא והיום ויעדכנו את האתר והמערכת שלהם ישימו תוכניות טיסה, אבל כרגע חסרות המון תוכניות, וגם כך התוכניות מגיעות ללא דיספצ'ר.אין לנו בכלל תוכניות טיסה כתובות ו"רשמיות" של ארקיע/ישראייר לחו"ל.

תודה!

תודה.

לאיזה יעד רצית תוכנית ?

מגיע עם זה FF עם מידע רלוונטי שאתה צריך (כרגע ללא חישובי דלק ומשקלים), זה כולל חניות ביעדים ומזג אוויר.

VTBD

פורסם

תודה!

תודה.

לאיזה יעד רצית תוכנית ?

VTBD

זה לVTBS... אבל אני חושב שזה מתאים גם לVTBD...

(וגם אם אתה לא יודע אלעל טסים לVTBS אבל אני חושב שאתה כן יודע 8) )

TALMI2 SIVAK UJ10 LOT NALSO R650 SHM GIBAL DEDLI/N0463F350 DUNGU NABTA RASKA APDOS SB A451 PARIM TORBA IMRUB UB404 ODAKA/N0460F370 A451F ANGAL A451 BBB G450 AAU L301 DWI R468 TANEK

וחזור:

TANEK R468 DWI L301 SADUS L301 AAU G450 ORLID SUHIL VEDET DEMGO EGROV PARIM SB UV790 ULONI DEDLI GIBAL SILKA PASAM SHM R650 NALSO LOT UJ10 SIVAK

**עריכה**

עוד דבר אתה יכול להשתמש באתר של vataware... (הוא מראה את כל הטיסות שטסו ברשת והוא מראה את הנתיב איך ביצעו אותו גובה ואת הנתיב עצמו ועוד כמה דברים...

ממליץ בחום:

http://www.vataware.com/airline.cfm?icao=ELY

פורסם

רעיון מעולה אסף, אני בעצמי הוספתי ועדכנתי כמעט 20 תוכניות טיסה בעיקר פנים ארצי כולל רקישורים לסינרי, ואת ההשפעה רואים, באירועים האחרונים מספר הזרים שטסו אילת ב"ג התחיל לגדול מאירוע לאירוע.

פורסם

תודה לכולם על הקישורים וההדרכה.

העקרון היה להקים מקום מסודר (קובץ? מסמך באתר VATIL?) עם כל התוכניות ה"רשמיות".

פשוט מאגר מידע זמין, אחיד וקריא בלי "לקפוץ" מכל מיני מקומות לכל מיני מקומות.

:)

פורסם
תודה לכולם על הקישורים וההדרכה.

העקרון היה להקים מקום מסודר (קובץ? מסמך באתר VATIL?) עם כל התוכניות ה"רשמיות".

פשוט מאגר מידע זמין, אחיד וקריא בלי "לקפוץ" מכל מיני מקומות לכל מיני מקומות.

:)

אין בעיה אני יעשה את הקובץ...

אני מאמין שזה יהיה מוכן היום או מחר.... 8)

פורסם
תודה רבה!

נעשה לו "בטא" באתר, ואם זה יהיה מוצלח (ברור שהוא יהיה מוצלח :)) , אפשר, איציק, להכניס אותו לאתר VATIL.....

מעולה, בנוסף גם נרחיב את המאגר של VROUTE לטובת טייסים זרים, אין ספק שזה משפיע לטובה.

אגב באתר החטיבה קים מאגר של נתיבים לטיסות פנים ארצי שהכין בזמנו אנטולי, גשו להורדה.

פורסם
תודה רבה!

נעשה לו "בטא" באתר, ואם זה יהיה מוצלח (ברור שהוא יהיה מוצלח :)) , אפשר, איציק, להכניס אותו לאתר VATIL.....

אסף אני עושה את זה כולל מספר טיסה, מטוס, וחנייה ביעד.

(כולל ארקיע,ישראייר).

פורסם

יש לי כמה תוכניות טיסה מהמגדל, אם אתם מעונינים אני אעלה אותם , אה וגם יש לי תצלומים של כמה מפות נתיבים באירופה...

פורסם

טוב לאחר הרבה מאד זמן חסר לי רק כמה תוכניות טיסה... של היעדים הבאים אשמח אם יש לי משיהו מהפורום תוכנית לשם ואני יוסיף אותה לקובץ... אני מאמין של כל הטסים לפולין יש כמה תוכניות שאני צריך אז בבקשה... זה בשביל כולנו 8)

(כעיקרון זה לא בעיה להכין את תוכניות טיסה למקומות הבאים אבל הם מקומות שלא הרבה טסים עליהם אבל בכל זאת אם למישהו יש איזה תוכנית טיסה אמיתית או תוכנית אחרת שבבקשה יעלה לפה....)

היעדים:

-תל אביב אודסה וחזור.

-חזור מ-בומביי/מומבאיי.

-תל אביב דנייפרוטברובסק וחזור.

-תל אביב מדריד וחזור.

תל אביב מינסק וחזור.

-תל אביב מרסיי וחזור.

-תל אביב סנט פרטקסבורג וחזור.

-תל אביב קראקוב וחזור.

תל אביב קאטוביץ וחזור.

-תל אביב טורינו וחזור.

תל אביב ורונה וחזור.

-תל אביב שטוטגרט וחזור.

-תל אביב לינץ וחזור.

-תל אביב סטוקהולם וחזור.

-תל אביב עמאן וחזור.

בבקשה למי שיש תוכניות שיכתב פה...

אבל אם אין לכם בעיה שאני יבנה תוכניות למקומות הבאים אז בבקשה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...