zvi rodes פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 שאלה שאלתית בתחום האוכל המוגש לצוות האוויר:מה לדעתכם יוגש לצוות האוויר בזמן הטיסה? 1.אוכל כשר למהדרין שיוצר בארץ ע"י חברה אחת. 2.אוכל כשר למהדרין שיוצר גם בארץ וגם בחו"ל. 3.אוכל כשר למהדרין המיוצר בשתי חברות שונות? 4.טייסים לא אוכלים כלל. 5.טייס אחד אוכל ,שני, שותה בלבד. אנא ציינו את מס' התשובה הנכונה ונמקו מדוע. נ.ב. שאלה זו מתייחסת לטיסות ארוכות.
אבישי פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 "רק אחד אוכל"(צ'רלי וחצי). יכול להיות שהוא יקבל איזה הרעלת קיבה(או כל דבר מזיק אחר באוכל) ואז יש את השני שיחפה עליו.
Eldar Sella פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 שאלה שאלתית בתחום האוכל המוגש לצוות האוויר:מה לדעתכם יוגש לצוות האוויר בזמן הטיסה?1.אוכל כשר למהדרין שיוצר בארץ ע"י חברה אחת. 2.אוכל כשר למהדרין שיוצר גם בארץ וגם בחו"ל. 3.אוכל כשר למהדרין המיוצר בשתי חברות שונות? 4.טייסים לא אוכלים כלל. 5.טייס אחד אוכל ,שני, שותה בלבד. אנא ציינו את מס' התשובה הנכונה ונמקו מדוע. נ.ב. שאלה זו מתייחסת לטיסות ארוכות. כשישבתי בקוקפיט בטיסה מלונדון לת"א (גם בזמן הארוחה), שני הטייסים אכלו אוכל רגיל לחלוטין ככה שהתשובה לדעתי היא 2.
Niv Malin פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 שאלה שאלתית בתחום האוכל המוגש לצוות האוויר:מה לדעתכם יוגש לצוות האוויר בזמן הטיסה?1.אוכל כשר למהדרין שיוצר בארץ ע"י חברה אחת. 2.אוכל כשר למהדרין שיוצר גם בארץ וגם בחו"ל. 3.אוכל כשר למהדרין המיוצר בשתי חברות שונות? 4.טייסים לא אוכלים כלל. 5.טייס אחד אוכל ,שני, שותה בלבד. אנא ציינו את מס' התשובה הנכונה ונמקו מדוע. נ.ב. שאלה זו מתייחסת לטיסות ארוכות. כשישבתי בקוקפיט בטיסה מלונדון לת"א (גם בזמן הארוחה), שני הטייסים אכלו אוכל רגיל לחלוטין ככה שהתשובה לדעתי היא 2. צבי, עם כל הכבוד אני לא מבין את מטרת השאלה, מכיוון שבכל מטוס/חברת תעופה (בכל אופן אלה שאני מכיר וגם במחשבה הגיונית) האוכל שמוגש לטייסים אינו מושקע במחשבה איך להגיש ומה, אלא פשוט מאוד מוגש על פי בקשת הטייס אוכל דומה לחלוטין לזה שמוגש בקבינה, או יותר נכון בקבינה הקידמית, או יותר מדויק לזה שמוגש בביזנס/פיירסט, כל טייס לפי בקשתו ותיאבונו.
Etai Charit פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 שאלה שאלתית בתחום האוכל המוגש לצוות האוויר:מה לדעתכם יוגש לצוות האוויר בזמן הטיסה?1.אוכל כשר למהדרין שיוצר בארץ ע"י חברה אחת. 2.אוכל כשר למהדרין שיוצר גם בארץ וגם בחו"ל. 3.אוכל כשר למהדרין המיוצר בשתי חברות שונות? 4.טייסים לא אוכלים כלל. 5.טייס אחד אוכל ,שני, שותה בלבד. אנא ציינו את מס' התשובה הנכונה ונמקו מדוע. נ.ב. שאלה זו מתייחסת לטיסות ארוכות. כשישבתי בקוקפיט בטיסה מלונדון לת"א (גם בזמן הארוחה), שני הטייסים אכלו אוכל רגיל לחלוטין ככה שהתשובה לדעתי היא 2. צבי, עם כל הכבוד אני לא מבין את מטרת השאלה, מכיוון שבכל מטוס/חברת תעופה (בכל אופן אלה שאני מכיר וגם במחשבה הגיונית) האוכל שמוגש לטייסים אינו מושקע במחשבה איך להגיש ומה, אלא פשוט מאוד מוגש על פי בקשת הטייס אוכל דומה לחלוטין לזה שמוגש בקבינה, או יותר נכון בקבינה הקידמית, או יותר מדויק לזה שמוגש בביזנס/פיירסט, כל טייס לפי בקשתו ותיאבונו. בכל טיסה יש מספר ארוחות מוקצב לנוסעים (ע"פ החלוקה למחלקות). אם נשארו ארוחות שמיועדות לנוסעים (מכל המחלקות), הצוות יכול לאכול אותן. אם אין - יש מנות צוות (צוות - דיילים וטייסים, אותו דבר לצורך העניין).
Or Netzer פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 שאלה שאלתית בתחום האוכל המוגש לצוות האוויר:מה לדעתכם יוגש לצוות האוויר בזמן הטיסה?1.אוכל כשר למהדרין שיוצר בארץ ע"י חברה אחת. 2.אוכל כשר למהדרין שיוצר גם בארץ וגם בחו"ל. 3.אוכל כשר למהדרין המיוצר בשתי חברות שונות? 4.טייסים לא אוכלים כלל. 5.טייס אחד אוכל ,שני, שותה בלבד. אנא ציינו את מס' התשובה הנכונה ונמקו מדוע. נ.ב. שאלה זו מתייחסת לטיסות ארוכות. בטיסה שלי עם ישראייר לסחיפהול הטייסים בלסו את המנות של הנוסעים כמו גדולים.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 צבי אתה חושב לעשות משלוחים בגלל השביתה ?
Or Netzer פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 צבי אתה חושב לעשות משלוחים בגלל השביתה ? חח ודווקא אוכל של טיסות? ואללק עדיף לו לשתות את הדלק באוטו, הקפה בטיסות והדלק אותו חוזק. והאוכל.. עזבו עדיף שלא נדבר.
mickey lip פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 כעקרון הצוות אוכל אוכל שונה. הכוונה, כל איש צוות אוכל אוכל שונה מהאיש צוות השני , זאת על מנת להבטיח שאם תהיה בעיה עם האוכל, וחלילה אחד הטייסים יחטוף הצמדה לשירותים, ישאר איש צוות אחד כשיר להנחית את האוירון. מה בדיוק הוא אוכל? מה זה משנה, קויאר הם לא מקבלים שם.
zvi rodes פורסם נובמבר 9, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 הידד,מיקי ליפ איש צוות האוויר על הקרקע ענה על שאלתי בצורה שלמה ומדויקת,אי לכך ובהתאם למסורת הנהוגה בקהילת טייסי הקרקע אתה מיקי מוזמן בהוד והדר לבקר בטכניון ולקבל על חשבוני את הארוחה הכשרה המגיעה לך ביושר על תשובתך,יישר כח מיקי :eating:
אורח פורסם נובמבר 9, 2007 דיווח פורסם נובמבר 9, 2007 זה לא מספיק טוב. מה עם הבעיה היא בקפה? בדמוי-חלב-פרווה? במיץ תפוזים?
אבישי פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 הידד,מיקי ליפ איש צוות האוויר על הקרקע ענה על שאלתי בצורה שלמה ומדויקת,אי לכך ובהתאם למסורת הנהוגה בקהילת טייסי הקרקע אתה מיקי מוזמן בהוד והדר לבקר בטכניון ולקבל על חשבוני את הארוחה הכשרה המגיעה לך ביושר על תשובתך,יישר כח מיקי :eating: ומה מספר התשובה בדיוק? :?
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 כזכור, השאלה היתה לגבי טיסות ארוכות. הטייס החלופי שנם לו מתעורר מהגניחות או ממצב האף וההטייה :mrgreen: ונשאר רעב. זה לא מספיק טוב.מה עם הבעיה היא בקפה? בדמוי-חלב-פרווה? במיץ תפוזים?
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אחלה חידון... תודה צבי. רק מה שלא הבנתי זה הקטע של הכשר למהדרין... וגם לא ציינת איזה השגחה. אבל מזכיר לי שאלה אחרת שהיתה רלוונטית לתקופה אחרת: מטוס צ'רטר מלא חסידי חב"ד בדרך לקבל דולר מקודש מהרבי. איזה סיכונים יש למטוס כאשר השמש קרובה לשקיעה או לזריחה?
Niv Malin פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אחלה חידון... תודה צבי.רק מה שלא הבנתי זה הקטע של הכשר למהדרין... וגם לא ציינת איזה השגחה. אבל מזכיר לי שאלה אחרת שהיתה רלוונטית לתקופה אחרת: מטוס צ'רטר מלא חסידי חב"ד בדרך לקבל דולר מקודש מהרבי. איזה סיכונים יש למטוס כאשר השמש קרובה לשקיעה או לזריחה? שמצב האף של המטוס יהיה דומה למצב האף של מעבורת בזמן שיגורה לחלל...
danb2000 פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אחלה חידון... תודה צבי.רק מה שלא הבנתי זה הקטע של הכשר למהדרין... וגם לא ציינת איזה השגחה. אבל מזכיר לי שאלה אחרת שהיתה רלוונטית לתקופה אחרת: מטוס צ'רטר מלא חסידי חב"ד בדרך לקבל דולר מקודש מהרבי. איזה סיכונים יש למטוס כאשר השמש קרובה לשקיעה או לזריחה? שינוי קיצוני ב-CG שיוצר חריגה ממעטפת המשקל ואיזון המותרת :?: :?: :?:
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 אחלה חידון... תודה צבי.רק מה שלא הבנתי זה הקטע של הכשר למהדרין... וגם לא ציינת איזה השגחה. אבל מזכיר לי שאלה אחרת שהיתה רלוונטית לתקופה אחרת: מטוס צ'רטר מלא חסידי חב"ד בדרך לקבל דולר מקודש מהרבי. איזה סיכונים יש למטוס כאשר השמש קרובה לשקיעה או לזריחה? שינוי קיצוני ב-CG שיוצר חריגה ממעטפת המשקל ואיזון המותרת :?: :?: :?: בקיצור מנחה וערבית (לא בקיא בנושא התפילות ושמותיהן)
ערן 339 פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 אחלה חידון... תודה צבי.רק מה שלא הבנתי זה הקטע של הכשר למהדרין... וגם לא ציינת איזה השגחה. אבל מזכיר לי שאלה אחרת שהיתה רלוונטית לתקופה אחרת: מטוס צ'רטר מלא חסידי חב"ד בדרך לקבל דולר מקודש מהרבי. איזה סיכונים יש למטוס כאשר השמש קרובה לשקיעה או לזריחה? שינוי קיצוני ב-CG שיוצר חריגה ממעטפת המשקל ואיזון המותרת :?: :?: :?: בקיצור מנחה וערבית (לא בקיא בנושא התפילות ושמותיהן) שחרית וערבית
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 מבחינה טכנית כולכם צדקתם... נטייה משונה של כל החסידים לנוע לירכתי המטוס לצורך תפילה. עלולה לשפיע באופן משמעותי על מיקום מרכז כובד ועל יציבות המטוס בציר העלרוד (וזה לא סתם קוריוז - היו דברים מעולם). מבחינת התפילות - כולכם טעיתם: :mrgreen: התשובה היא שחרית ומנחה. זריחה - שחרית - מנהג חסידים - להגיע לתפילת שמונה עשרה בתזמון מדוייק עם הנץ החמה (הרגע שהשמש מציצה). (ובמאמר מוסגר - תפילה עם הנץ במקומות ייחודיים כגון בכותל למשל או בצבא, בשטחי אימונים- כשרואים את השמש עולה עם ברכת "גאל ישראל" של החזן ותחילת שמונה עשרה חוויה מדהימה :!: ) מנחה - מתפללים סמוך לשקיעת החמה. ערבית - תשובה לא נכונה. זמנה משנראים לפחות שלשה כוכבים בשמיים = אחרי שיקעת החמה כשרב החושך כבר השתלט.
ערן 339 פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 שאלה :?: אם בימים קצת מוקדמים משלנו, היו מבצעים את השחרית בהיכל כלשהו, מקום ציבורי, לדוגמא בית-כנסת. איך ידעו את הדרך, הרי חושך גמור (לפני שקיעת החמה). שאלה רצינית, להתייחס ברצינות בבקשה
Etai Charit פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 שאלה :?: אם בימים קצת מוקדמים משלנו, היו מבצעים את השחרית בהיכל כלשהו, מקום ציבורי, לדוגמא בית-כנסת. איך ידעו את הדרך, הרי חושך גמור (לפני שקיעת החמה). שאלה רצינית, להתייחס ברצינות בבקשה שיעורי בית בשבילך. 1. אסוף את כמה מחבריך הקרובים. מספר מיטבי 3-5. 2. ארגנו מחצלת נוחה, כמו-כן, שתייה קלה, ערכת קפה, בירה קרה, בשר, פחמים וגריל (לא לשכוח זיפו וגפרורים). 3. סעו לחוף הים הקרוב לביתכם. 4. בלו שם החל מאחה"צ (קרוב לשקיעת החמה) ועד הצהריים למחרת. הנחיות נוספות: אין צורך בפנס. תתפלא איזה אור יש בלילה, שאיננו שמים לב אליו בגלל התאורה החזקה שאנו משתמשים בה ברחובות.
Itay Zecharia פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 ברוכי, אני חייב לנסות את החוויה הזו. אבל קודם אני צריך להתעורר בזמן (או לישון מוקדם...)
ערן 339 פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 שאלה :?: אם בימים קצת מוקדמים משלנו, היו מבצעים את השחרית בהיכל כלשהו, מקום ציבורי, לדוגמא בית-כנסת. איך ידעו את הדרך, הרי חושך גמור (לפני שקיעת החמה). שאלה רצינית, להתייחס ברצינות בבקשה שיעורי בית בשבילך. 1. אסוף את כמה מחבריך הקרובים. מספר מיטבי 3-5. 2. ארגנו מחצלת נוחה, כמו-כן, שתייה קלה, ערכת קפה, בירה קרה, בשר, פחמים וגריל (לא לשכוח זיפו וגפרורים). 3. סעו לחוף הים הקרוב לביתכם. 4. בלו שם החל מאחה"צ (קרוב לשקיעת החמה) ועד הצהריים למחרת. הנחיות נוספות: אין צורך בפנס. תתפלא איזה אור יש בלילה, שאיננו שמים לב אליו בגלל התאורה החזקה שאנו משתמשים בה ברחובות. לא ניסיתי בדיוק, אבל דומה :shock: :shock: :shock: אפשר ליראות בלילה חבל על הזמן, כנראה בגלל גרמי השמיים. ערן.