AaronDagan פורסם נובמבר 15, 2007 דיווח פורסם נובמבר 15, 2007 מזל טוב, בריאות, אריכות ימים, נחת מהמשפחה, נחיתות חלקות בלי צולבת, שכחתי משהו?......לא חושב....... אחרי דברי חוכמה, חרוזי שירה ואמרי שפר שנכתבו לפניי, קטונתי ואשמח לצרף את חתימתי הצנועה. כל טוב ידידי, רן, בשאיפה לחזות ביצירה החדשה עוד בימינו......... :new-bday:
matan פורסם נובמבר 15, 2007 דיווח פורסם נובמבר 15, 2007 רן היקר,מי כמוני יודע כמה סבלנות ורצון יש לך לחטיבה הזאת.. פשוט בנאדם מדהים! מקווה שכל משאלותיך יתגשמו והמון המון בריאות! תודה רבה לך על כל העזרה והתמיכה שאתה תמיד מעניק לא משנה מתי ולא משנה באיזו צורה..
danb2000 פורסם נובמבר 15, 2007 דיווח פורסם נובמבר 15, 2007 רגע... מה זה אומר, שיומוללת דוחה TFC :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :new-bday:
אורח פורסם נובמבר 15, 2007 דיווח פורסם נובמבר 15, 2007 רגע... מה זה אומר,שיומוללת דוחה TFC :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :new-bday: שמע אם אתה פנוי להכין תדריך, סבבה שגר ואני יעלה אותו. MD לשמחתי ולצערכם לא יגיעו הערב
Itay Zecharia פורסם נובמבר 15, 2007 דיווח פורסם נובמבר 15, 2007 המון מזל טוב מכל הלב רן! תודה רבה על כל התמיכה שלך בכל.
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 מזל טוב רן עד 120!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Aviran פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 מזל"ט רנצ'וק!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
3Dvg פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 מה? גם לאנשים מבוגרים יש ימי הולדת? מזל טוב, זקן השבט! עד 120, אופס זה קרוב מדיי, 240... :mrgreen: אמן ואמן בעוד חודש וחצי אני חוזר (לפכות כך אני מקווה) להניע מנועים בתפוקה מלאה ב TFC אז אני יחזור להציק לכם עם שאלות קיטבג (אבל למה?!...) חצי שנה של חלודה, זה יותר מדיי זמן...לא כייף..=\ שוב מזל טוב, אני עדיין מחכה להזמנה למועדון האקסלוסיבי, או לפכות להרצת מנועים קטנה בקוקפיט הנפלא.... :wink:
אורח פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 מה? גם לאנשים מבוגרים יש ימי הולדת? מזל טוב, זקן השבט! עד 120, אופס זה קרוב מדיי, 240... :mrgreen: אמן ואמן בעוד חודש וחצי אני חוזר (לפכות כך אני מקווה) להניע מנועים בתפוקה מלאה ב TFC אז אני יחזור להציק לכם עם שאלות קיטבג (אבל למה?!...) חצי שנה של חלודה, זה יותר מדיי זמן...לא כייף..=\ שוב מזל טוב, אני עדיין מחכה להזמנה למועדון האקסלוסיבי, או לפכות להרצת מנועים קטנה בקוקפיט הנפלא.... :wink: מזל שלא 370 הזמנות ניתן לרכוש בקופות הדרן או בסוכנות הנסיעות ליפ הסעות בינלאומיות :mrgreen: שוב תודה לכל המברכים :wink:
3Dvg פורסם נובמבר 16, 2007 דיווח פורסם נובמבר 16, 2007 מה? גם לאנשים מבוגרים יש ימי הולדת? מזל טוב, זקן השבט! עד 120, אופס זה קרוב מדיי, 240... :mrgreen: אמן ואמן בעוד חודש וחצי אני חוזר (לפכות כך אני מקווה) להניע מנועים בתפוקה מלאה ב TFC אז אני יחזור להציק לכם עם שאלות קיטבג (אבל למה?!...) חצי שנה של חלודה, זה יותר מדיי זמן...לא כייף..=\ שוב מזל טוב, אני עדיין מחכה להזמנה למועדון האקסלוסיבי, או לפכות להרצת מנועים קטנה בקוקפיט הנפלא.... :wink: מזל שלא 370 שלא תגיד שאני לא מפרגן... חוץ מזה M מסנן אותי, R חש עלי......אולי D יענה לי.... מה אתם חושבים, שאני לא יודע איפה אתם בכל חמישי?!? :evilbat: ושלא תגידו שלא הוזהרתם! (למרות שליפ טיפה מאיים... :roll: )
crazyblat פורסם נובמבר 17, 2007 דיווח פורסם נובמבר 17, 2007 רן מזל טוב עד 120 הרבה אושר ועושר(בשביל הרישיון) בהצלחה בחיים
David Misha פורסם נובמבר 18, 2007 דיווח פורסם נובמבר 18, 2007 מה? גם לאנשים מבוגרים יש ימי הולדת? מזל טוב, זקן השבט! עד 120, אופס זה קרוב מדיי, 240... :mrgreen: אמן ואמן בעוד חודש וחצי אני חוזר (לפכות כך אני מקווה) להניע מנועים בתפוקה מלאה ב TFC אז אני יחזור להציק לכם עם שאלות קיטבג (אבל למה?!...) חצי שנה של חלודה, זה יותר מדיי זמן...לא כייף..=\ שוב מזל טוב, אני עדיין מחכה להזמנה למועדון האקסלוסיבי, או לפכות להרצת מנועים קטנה בקוקפיט הנפלא.... :wink: מזל שלא 370 שלא תגיד שאני לא מפרגן... חוץ מזה M מסנן אותי, R חש עלי......אולי D יענה לי.... מה אתם חושבים, שאני לא יודע איפה אתם בכל חמישי?!? :evilbat: ושלא תגידו שלא הוזהרתם! (למרות שליפ טיפה מאיים... :roll: ) אני לא מבין למה M מסנן ו R חש.. עקרונית הקוקפיט סגור למבקרים בשלב זה (רציני), בעיקר עקב התארגנות מחודשת לקוקפיט המשודרג. יהיה בסדר לפי ההודעות האחרונות והמשמחות מאוד בפורום בוני קוקפיטים יהיו בקרוב המון קוקפיטים בישראל..בנו בהמונכם :mrgreen: :mrgreen: ואז יהיו הרבה מועדונים אקסלוסיבים לבקר :wink: