עבור לתוכן
Ran Ben Shmuel

מזל טוב, קטין אחד פחות בחטיבה!

Recommended Posts

פורסם

אז ככה...

ביום זה מגיעות הרבה ברכות למתן מיכאלי - שמסיים תקופת צעירות של 18 שנים ויוצא היום רשמית ממעמד של קטין.

מתן, איש מקסים וחבר יקר, תמיד נמצא שם כשצריך אותו. בתקופה של קצת מעל שנה שאנחנו מכירים תמיד כיף לטוס איתך/תחת הפיקוח שלך, לפקח איתך/תחת ההשגחה שלך, ובתקופת הצוות גם בעבודה הקשורה לחטיבה.

וכמובן בכל דבר אישי אחר - תמיד יש עם מי לדבר, גם צחוקים וגם על דברים רציניים.

אז מה נותר לאחל לך בשנה האחרונה בבית ספר? הצלחה בלימודים כנראה לא רלוונטי לתקופה הקרובה.. אז רק המון בריאות ועושר, שיתגשמו כל משאלותייך (ונקרא כמה שיותר מהר על אלוף הארץ בבדמינטון.. :lol: ), המון טיסות בטוחות,

ובכלל הנאה מהזמן האחרון של תקופת הנעורים - ביומולדת הבא כבר צבא, אבל אני בטוח שבסוף גם שם עם הרצון שלך הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

עלה והצלח מכל הלב בכל המשימות הקרובות (והרחוקות) שלך (והקרובה ביותר כבר בשבת..)

:new-bday:

בהמון ידידות,

פורסם

אחח איזה כיף !!

אני רואה שרובכם מן הסתם מדברים על המישור האישי, אז אני דווקא בורח קצת למקצועי.

מתן הוא השותף שלי במחלקת אירועים כבר כמעט חצי שנה, אולי אפילו יותר.

הבן-אדם תרם, תורם ועוד יתרום המון למחלקה ולחטיבה בכלל גם בהיותו חבר צוות וגם בהיותו בקר מעולה.

מחלקת אירועים כמו שהיא היום לא הייתה יכולה להיות אפילו חצי ממה שהיא בלי מתן, וחשוב לי שכולם ידעו את זה בצורה הכי ברורה שיכולה להיות !

מתן, אני מאחל לך המון מזל טוב, שתגשים באמת כל משאלותיך ותעשה מה שאתה מוצא לנכון כי רק אתה יודע מה הכי נכון בשבילך.

מזל טוב ! :)

פורסם

באמת אחד האנשים האיכותיים בחטיבה!

גבר, הרבה מזל טוב, שתצליח בכל הדברים שרב"ש ניסה לרמוז, וגם בכל השאר,

תודה על תרומתך הכבירה!

ישר כח.

:new-bday:

פורסם

מזל טוב מיכאלי! שיהיה לך המון המון אושר ובריאות! אתה בנאדם מדהים והיה לי נעים להכיר אותך ולטוס איתך לפעמים!

פורסם

מזל טוב מיכאלי, המון בריאות ואושר ליום ההולדת והמון תודה על התרומה שלך בחטיבה באירועים וגם לא נשכח את תרומך הרבה בהדרכה.. :wink:

נגיד גם תודה על מה שאתה עוד עתיד לתרום, שיהיה במזל טוב 8) .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...