Elad Zeierman פורסם דצמבר 6, 2007 דיווח פורסם דצמבר 6, 2007 כמו שראיתם פורסם נוטאם שסוגר את סיד 1 למשך הסופ"ש הנוטאם הנ"ל הוא בדוי ואינו קיים במציאות אבל תקף ומחייב כמו כל נוטאם עכשיו ההסבר: מחלקת מבצעים בשיתוף והתייעצות עם מחלקת הדרכה החלטנו לשבור את שיגרת העבודה בארץ לטובת תרגול של הליכים שלא תמיד נפוצים ע"ע סולין3, הדבר בא כשדרוג לאימון הטייסים שעשינו לפני יותר משנה. כאמור סיד דינה בסופ"ש הקרוב לא קיים אבל זה לא הכל מרגע כניסת הנוטאם עד יציאתו פקחי המכ"ם (גישה ומעלה) יכולים לשבור כל דבר בפרופיל התפעול הסטנדרטי המוכר של ב"ג ,זה כולל: מסלולי המראה + נחיתה- הליכים לא נפוצים ע"ע VOR30 + VOR 26 הוצאה והכנסה דרך נתיבים לא שגרתיים בהתאם למגבלות ולנהלים מתן הנחיות ליירוט רדיאלים במקום וקטורים. טיסות בהסט (OFF SET) CIRCLE TO LAND בקיצור תיהיו יצירתיים כאמור לדאוג לעדכן אטיס בהתאם ! טייסים: אתם יכולים לבקש כל הליך שבא לכם חוץ ממה שסותר את הנוטאם כמובן זה תלוי בשיקול פקח בהתאם לזרימת התנועה בשדה ובהתאם להליכים שבחר להפעיל. האינדיקציה שלכם שיש לכם שליטה בכלי אותו אתם מטיסים היא שלא הגעתם למצב שהפקח היה צריך להאכיל אתכם בווקטורים במקום הנחיה מסויימת שקיבלתם לכן תיהיו קשובים וטוסו עם דפיות- הסופ"ש הסוער יוסיף לכם תיבול. מקווה שתפיקו מיזה הרבה ותעלו לטוס\לפקח בהצלחה
Izik Bakshi פורסם דצמבר 6, 2007 דיווח פורסם דצמבר 6, 2007 אבקש להקפיד הקפדה יתרה על אתיס קולי נכון ומלא שמציין שיציאה מערבה רק על SOLIN 3, זה מאוד מאוד חשוב גם לטובת טייסים זרים. תהנו
uvdude פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 אחלה רעיון ואני אשמח להשתתף ביוזמה השוברת שגרה הזו
Zeev Bucki פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 רעיון מצויין שבקשתי אותו כבר ממזמן מהמנהלים וזה יתן לנו תרגול טוב! בוקי זאב:4X-MJB
Izik Bakshi פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 הנוטאם הנ"ל הוא בדוי ואינו קיים במציאות אבל תקף ומחייב כמו כל נוטאם אלעד, אל תסתיר מהם שהסיבה האמיתית היא שאני ואמיר עושים ניסוי טילים בפלמחים... :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 סוף סוף אפשר להשתמש בRFINDER בלי הEXCLUDE המעצבן הזה :mrgreen:
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 הנוטאם הנ"ל הוא בדוי ואינו קיים במציאות אבל תקף ומחייב כמו כל נוטאם אלעד, אל תסתיר מהם שהסיבה האמיתית היא שאני ואמיר עושים ניסוי טילים בפלמחים... :mrgreen: ניסוי טילים עאלק.... תגיד את זה איציק. הכנת צ'ולנט לשבת, אה? :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 הנוטאם הנ"ל הוא בדוי ואינו קיים במציאות אבל תקף ומחייב כמו כל נוטאם אלעד, אל תסתיר מהם שהסיבה האמיתית היא שאני ואמיר עושים ניסוי טילים בפלמחים... :mrgreen: ניסוי טילים עאלק.... תגיד את זה איציק. הכנת צ'ולנט לשבת, אה? :mrgreen: תפסת אותי
Ilan Nemirovski פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 ערב טוב ושבת שלום אה וגם חג שמח :wink: כול הכבוד על היוזמה הזאת יצאתי עכשיו מב"ג לפריז [AIZ741] על SOLIN3FS לאחר ההמראה התקשרו אלי יצאתי כולי מריכוז בעזרת פקח הגישה [אלעד זיירמן] נכנסתי שוב לריכוז יירטי והקשבתי להוראות הפקח וממש נהנתי מכול רגע,בהזדמנות תודה רבה לכול הפקחים שפיקחו עלי ממש הייתה הרגשה של מציאות,עוד משהו אני שלא תחשבו שמחלקת מבצעים משומעעמים וסתם עושים זאת כמו שכתוב למעלה המטרה זו ללמד ולבדוק את הטייסים ביירוט ושליטה על המטוס [אני כשקיבלתי את הטלפון בדיוק הייתי בהמראה ואשכרה איבדתי קצת שליטה על המטוס =\] קיצור חלאס לחפור שוב תודה לכול הפקחים וממש ממש היה כיף והכי מאתגר שאפשר,תודה ח'ברה.
Shachar Hzkelevich פורסם דצמבר 7, 2007 דיווח פורסם דצמבר 7, 2007 שמעו זה היה אחד הדברים המאתגרים שעשיתי לאחרונה ליירט רדיאלים עם 757 זיירמן תודה על הסיוט הזה ממליץ לכולם לעשות את זה זה נחמד ביותר חג שמח
moshe elbaz פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח רוצים לתת לו גישת VOR DME, העניין הוא לא במסלול. בכל מקרה לא שולחים לאלרוד בגובה 4, גובה 4 באלרוד זה מתכון להתאבדות.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 8, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח לא יודע איזה סיבובים עשו לך אבל במשמרת שלי שלחתי "סתם" מטוס להליכה סביב לצורך תרגול בכל מקרה אנשים סופ"ש שבירת שיגרה מסתיים אם נהנתם נשמח לעשות את זה מידי פעם עוד פעם זה יבוא באותה צורה של נוטאם בדוי כל שהו שבוע טוב לכולם
Eldar Sella פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 cats on the runway אלעד? היה מצוין אני בעד עוד נוטאמים כאלה פעם בכמה שבועות.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 8, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 cats on the runway אלעד? היה מצוין אני בעד עוד נוטאמים כאלה פעם בכמה שבועות. בהתחלה זה היה רוג'ר מרחרח על המסלול...חיפש את עצמו ועדיין לא מצא
moshe elbaz פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח רוצים לתת לו גישת VOR DME, העניין הוא לא במסלול. בכל מקרה לא שולחים לאלרוד בגובה 4, גובה 4 באלרוד זה מתכון להתאבדות. הכוונה אחרי אלרוד לתת כיוון לvor ולהנמיך גובה 4 אני לא יודע מי פיקח עלי בגישה אבל זה סתם סיבך את כל הפיינל. ללכת סביב זה משהו אחד אבל לקחת מטוס שנמצא בכיוון וגובה לסובב אותו סביב השדה כשאין שום תנועה לאותה נקודה באותו גובה??? נשמע לי כמו "לפני עיוור לא תיתן מכשול"
Elad Zeierman פורסם דצמבר 8, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח רוצים לתת לו גישת VOR DME, העניין הוא לא במסלול. בכל מקרה לא שולחים לאלרוד בגובה 4, גובה 4 באלרוד זה מתכון להתאבדות. הכוונה אחרי אלרוד לתת כיוון לvor ולהנמיך גובה 4 אני לא יודע מי פיקח עלי בגישה אבל זה סתם סיבך את כל הפיינל. ללכת סביב זה משהו אחד אבל לקחת מטוס שנמצא בכיוון וגובה לסובב אותו סביב השדה כשאין שום תנועה לאותה נקודה באותו גובה??? נשמע לי כמו "לפני עיוור לא תיתן מכשול" תכלס לגיטימי לחלוטין ההליך המלא מתחיל ב VOR ע"פ הספר מבצעים ב VOR ריתוק הפוכים כיוון ויוצאים להליך הפקח רצה שתעשה לצורך התרגול את ההליך לפי הספר. בתאוריה אפשר לתת גם למי שבא לנחיתה על 12 הליך מלא במקום STARIGHT IN מסירון. זה לא נהוג ולא יעיל אבל חוקי וזה היה כל הרעיון של הסופ"ש הזה. זה שסיבכו לך את הפיינל זה חלק מהרעיון של שבירת השיגרה ולכן אני נתן ח"ח לפקח שעשה את זה (ואין לי מושג מיהו) קח את זה בקלות :mrgreen:
Ran Ben Shmuel פורסם דצמבר 8, 2007 דיווח פורסם דצמבר 8, 2007 היוזמה עצמה מבורכת הענין הוא שבחלק האישי שלי זה היה מבלבל פתח בחוסר הבנה עם פקח באויר וקצת פגע בהנאה של הטיסה זה נחמד לשנות אבל לא צריך לסובב מטוסים בכוח באויר טייס שבא מכיוןן תלמי רוצים לתת לו 26 אל תסובב אותו חצי מדינה אלרוד גובה 4000 ונגמר סיפור . אין צורך לעשות ניסויים בבע"ח רוצים לתת לו גישת VOR DME, העניין הוא לא במסלול. בכל מקרה לא שולחים לאלרוד בגובה 4, גובה 4 באלרוד זה מתכון להתאבדות. הכוונה אחרי אלרוד לתת כיוון לvor ולהנמיך גובה 4 אני לא יודע מי פיקח עלי בגישה אבל זה סתם סיבך את כל הפיינל. ללכת סביב זה משהו אחד אבל לקחת מטוס שנמצא בכיוון וגובה לסובב אותו סביב השדה כשאין שום תנועה לאותה נקודה באותו גובה??? נשמע לי כמו "לפני עיוור לא תיתן מכשול" תכלס לגיטימי לחלוטין ההליך המלא מתחיל ב VOR ע"פ הספר מבצעים ב VOR ריתוק הפוכים כיוון ויוצאים להליך הפקח רצה שתעשה לצורך התרגול את ההליך לפי הספר. בתאוריה אפשר לתת גם למי שבא לנחיתה על 12 הליך מלא במקום STARIGHT IN מסירון. זה לא נהוג ולא יעיל אבל חוקי וזה היה כל הרעיון של הסופ"ש הזה. זה שסיבכו לך את הפיינל זה חלק מהרעיון של שבירת השיגרה ולכן אני נתן ח"ח לפקח שעשה את זה (ואין לי מושג מיהו) קח את זה בקלות :mrgreen: