עבור לתוכן
zvi rodes

ויברטור סוף הדרך

Recommended Posts

פורסם

לא ,לא על מה אתם חושבים עכשיו #-o אתמול בשעה טובה צרפתי אל חיי "חבר" שיעשה לי ריגושים בתחת ,לא ,לא [-X מה אתם חושבים שוב :-# מחולל הריגושים החדש שלי שמו בישראל "וסליחה על הביטוי (הבועט בתחת) דהיינו ButtKicker ,פרטים נוספים מה הדבר הזה עושה לבנאדם ראו בפורום תמיכה.אז נכנסים לתוך התא חוגרים חגורות עוברים צ'קליסט מתג ראשי ב-ON מסובבים מפתח ל-START והופ התחת מתחיל עם ויברציות ,זה טוב זה מגניב זה ראליסטי.

ממליץ בחום למי שרוצה לעלות בסולם הראליסטיות.

פורסם
זה מתאים לכל כיסא?
זה מתאים לכיסא משרדי ,דהינו כיסא בעל מוט קפיצי ,כיסא מאוד פופולרי ,חוזר שוב,פרטים מלאים בפורום תמיכה.לא מתאים לכיסא בעל 4 רגלים.
פורסם
אני לא צריך את זה אני מקבל הרבה יותר ריגושים כי אני יושב על הדיילת...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוקי בוקייייי תהיה לי בריא!

פורסם
אני לא צריך את זה אני מקבל הרבה יותר ריגושים כי אני יושב על הדיילת...

אתה יושב!!!!! על הדיילת? :shock:

מה שגם אני שואל!!! חחחחחחחחחחחחחחח

בוקי, הרבה בריאות חח :lol:

פורסם

לידידי היקר צבי רודס,

ראשית תתחדש ותהנה מהריגושים שלך בתחת, לא נראה לי

שבטיסות ארוכות זה ימשיך לרגש אותך עד הסוף.

בכל מקרה, אני מעדיף ריגושים במקומות אחרים,

לא לא, לא מה שאתה חושב, ריגושים בגב לדוגמה,

אחרי יום עבודה, אני בא לטוס, אז אני צריך איזה מסג' בגב.

העיקר, תהנה ותמשיך לשתף אותנו שנדע איך זה בטיסות ארוכות.

פורסם
לא ,לא על מה אתם חושבים עכשיו #-o אתמול בשעה טובה צרפתי אל חיי "חבר" שיעשה לי ריגושים בתחת ,לא ,לא [-X מה אתם חושבים שוב :-# מחולל הריגושים החדש שלי שמו בישראל "וסליחה על הביטוי (הבועט בתחת) דהיינו ButtKicker ,פרטים נוספים מה הדבר הזה עושה לבנאדם ראו בפורום תמיכה.אז נכנסים לתוך התא חוגרים חגורות עוברים צ'קליסט מתג ראשי ב-ON מסובבים מפתח ל-START והופ התחת מתחיל עם ויברציות ,זה טוב זה מגניב זה ראליסטי.

ממליץ בחום למי שרוצה לעלות בסולם הראליסטיות.

תתחדש ידידי היקר,

אכן חוויה מדליקה, שים לב שמכיוון שהכל עובד על בסיס הסאונד, אתה יכול לכוון עם המגבר את רמת התחושות ולדעתי גם את תדרי התנודות היותר אפקטיביים עבורך. במטוסים קלים זה ממש עובד טוב :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...