Elad Zeierman פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 אלדר סלע ניב מלין שיצטרפו לאלמוג סופית במוצ"ש ויחליפו את עידו שנמצא בתפקיד כבר שנתיים באותה הזדמנות תודה לעידו שביצע את תפקידו במסירות ובמקצועיות וניהל את הפורום יחד עם אלמוג לפני זה עם אסף למופת. בהצלחה לאלדר וניב אם אתם צריכים קב"ן לא תמצאו אחד כזה :wink: באותה הזדמנות תודה למי ששלח את המועמדות !
mickey lip פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 אלדר סלע ניב מלין שיצטרפו לאלמוג סופית במוצ"ש ויחליפו את עידו שנמצא בתפקיד כבר שנתיים באותה הזדמנות תודה לעידו שביצע את תפקידו במסירות ובמקצועיות וניהל את הפורום יחד עם אלמוג לפני זה עם אסף למופת. בהצלחה לאלדר וניב אם אתם צריכים קב"ן לא תמצאו אחד כזה :wink: באותה הזדמנות תודה למי ששלח את המועמדות ! בהצלחה חברים.
AsafSaar פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 תודה לעידו על תקופת ניהול מעולה ובהצלחה לחברה החדשים!!! :mrgreen:
Matan Solomon פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 בהצלחה!צוות צעיר במיוחד צעיר אבל לא פרייאר המון המון בהצלחה אנשים! אתם הולכים "להנות" :mrgreen: עידו תודה רבה על תרומה גדולה ואחלה ניהול פורום!
noamkn פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 תודה רבה לעידו על ההקשעה הרבה והניהול הטוב של הפורום! בהצלחה לניב ואלדר! אני בטוח שתצליחו ותעשו את התפקיד בצורה הטובה ביותר :!:
אורח פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 מר עידו רונזנטל, ד"ר ליפ ופרופ' פינקלס ממתינים לך בחדר הקבלה תודה עידו על תקופתך כמנהל פורום. זה היה לא קל אני יודע, אבל חלק מהעיניין :wink: אלדר וניב בהצלחה בתפקיד, תקבעו כבר עכישו תור אצל הקב"ן, יש שם המתנה ארוכה
אריק א. פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 ניב ואלדר, בהצלחה בניהול קליניקת ואטיל, ותבדקו איפה הארון עם האקמול :wink: ! לעידו, תודה על ניהול הפורום, נצל את הזמן שהתפנה להמשך פיתוח תרופות לחולי הסימולטור, וכמובן להמשך הלימודים!
Yoni פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 עידו, כולם יודעים כי בצעת את התפקיד במלוא האחריות והמסירות, בהצלחה בהמשך!!! לאחראי הפורום החדשים- מזל טוב! ותפקיד מהנה!
Moshe Bensal פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 תודה לעידו על הפעילות עד עכשיו, ובהצלחה לאלדר ויניב בתפקיד החדש.
Ben Cohen פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 קודם כל, כל הכבוד לעידו, אכן ניהול למופת. בהצלחה לאלדר וניב, אני בטוח שמצאתם את האנשים הנכונים.
Barak Palesznicki פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 לעידו - תודה רבה על התרומה שלך לניהול, עשית את העבודה בצורה מעולה! לחבר'ס החדשים...שיהיה רק בהצלחה, ותהנו מהירוק בשם
Ilan Jonas פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 עידו - המון תודה על התרומה הארוכה מזמנך ועל הטיפול המעולה בפורומים!
Izik Bakshi פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 עידו, תודה רבה על ההשקעה שלך בתקופת הניהול בפורום, נוסיף גם תודה על פועלך הרב בנושא הסינרים של FSX. בהצלחה לאלדר וניב
Shmulik Lin פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 לעידו, אני יודע כמה השקעת ותרמת...ראיתי בעיניי,כל הכבוד לך.. לאלדר וניב,הרבה הצלחה ,זה לא פשוט אבל מה שלא יהיה פשוט....פשוט לא יהיה
Ido Rosenthal פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 תודה לכולם על המילים החמות. אלדר וניב בהצלחה בתפקיד, אתם בהחלט ראויים לו
matan פורסם פברואר 1, 2008 דיווח פורסם פברואר 1, 2008 אלדר וניב היקרים שיהיה המון בהצלחה! עידוס המון תודה לך..היה לא מעט אקשן באותה תקופה ואני חייב להגיד,אתה תותח!
Eldar Sella פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 תודה רבה לכולכם על הברכות החמות, עכשיו תוסיפו שם לחתימה :wink:
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 מדוע צריך את כל התרופות? אנשי הפורום יכולים לכוון עצמם, לרשותם נהלים, כמו במטוס. אין צורך בבקר להפרדה כי לא צריך לפעול בנתיבי התנגשות. אלא אם התרבות דורשת זאת, ראה דרפור, קניה וכו', שם הגפרור מנהל את העניינים. איני מוצא לנכון להודות, אלא לאחל הצלחה לחדשים. אני מסתייג מסופרלטיבים שלא במקומם. זו תרבות זרה לי, אנו מוקפים בה. בוז לרייטינג.
ערן 339 פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 בהצלחה למנהלים החדשים! ובנוסף תודה רבה של עידו על ניהול למופת.
Aviran פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 בהצלחה לניב ואלדר בניהול החדש! יאללה חברים, תורידו שמות מהחתימה! עידו עזב! :roll: ותודה רבה לעידו על ניהול קפדני ומעולה