Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2008 דיווח פורסם מרץ 6, 2008 אהלן חברים, במוצאי שבת הקרובה תיערך בחינת גישה ב"ג, בשעה 2015. בואו בבקשה לסייע ולעזור לנבחן, ולהנות מפיקוח. לטובת הבחינה אני זקוק לפקח קרקע, ופקח נוסף שיהיה זמין לקחת מגדל הרצלייה/ש"ד/ב"ג לפי החלטת בוחן, בבקשה לתאם איתי בפרטי בלבד. בואו לטוס ולעזור לנבחן .
Or Netzer פורסם מרץ 7, 2008 דיווח פורסם מרץ 7, 2008 אהלן חברים,במוצאי שבת הקרובה תיערך בחינת גישה ב"ג, שעה מדוייקת תפורסם בהמשך. בואו בבקשה לסייע ולעזור לנבחן, ולהנות מפיקוח. לטובת הבחינה אני זקוק לפקח קרקע, ופקח נוסף שיהיה זמין לקחת מגדל הרצלייה/ש"ד/ב"ג לפי החלטת בוחן, בבקשה לתאם איתי בפרטי בלבד. בואו לטוס ולעזור לנבחן . תעשו את זה מוקדם שאני אוכל להגיעעעעעעעעעע סעמק מקוצרת :\
Matan Solomon פורסם מרץ 7, 2008 דיווח פורסם מרץ 7, 2008 בתקווה להספיק להתקין הכל עד אז... (אחרי פירמוט)
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2008 עדכון שעה בהמשך היום, המשיכו לעקוב :wink: .
Or Netzer פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 בהצלחה לנבחן לצערי לא אוכל להגיע אני חוזר מקוצרת :\
Avichai Koor פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 תנועה מעולה אבל יש לי סיכום אחד...שלא היתי אומר שהוא טוב תנועה מריצים לא מעכבים!
Ilan Jonas פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 תודה רבה למי שהגיע - לא הרבה הגיעו אבל לא רע בכלל. פעם היינו צריכים עזרה מחו"ל בשביל מבחנים ידידנו רן ב"ש עבר את הבחינה ומוסמך גישה - ברכות!! בהמשך נארגן עוד ערב עמוס אחד כדי לסמן וי גם על אופציית העומס, אבל ההסמכה שרירה וקיימת, ויש לנו פקח גישה חדש. שבוע טוב לכולם! אילן
zmatan פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 ברכות חמות למאושר החדש במועדון האקסקלוסיבי הזה!!! בהצלחה בהמשך!
uvdude פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 מזל טוב רן, לא היה סיבה להתרגש, כמו שאמרתי לך אכן היה תנועה נחמדה, במיוחד לי על הקרקע בתחילת המבחן. רק היה לי חסר קצת תנועה CVFR בשביל לגוון. סה"כ מאוד נהנתי... בהצלחה בהמשך רן!
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 אז תודה לכל הטייסים שבאו, לאילן על הבחינה והתחקיר המקצועיים, לאיציק על הקדשת מעט הזמן הפנוי שנשאר כשהוא חוזר ובאר שבע, ולמתן מיכאלי שעלה איתי בתקופה האחרונה בלי סוף גם כשלא הייתה תנועה בכלל ולא התייאש עד למבחן
Zeev Bucki פורסם מרץ 8, 2008 דיווח פורסם מרץ 8, 2008 ברכות חמות ממני והדיילת נהנתי לטוס עם הפיקוח שלך ! בוקי זאב:4X-MJB
Izik Bakshi פורסם מרץ 8, 2008 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2008 כל הכבוד רן! עכשיו מה שנשאר זה לאייש עמדת גישה לפחות פעמיים בשבוע :wink: ובהזדמנות זו אני מצטרף לתודה לאילן על העזרה והבחינה הערב. ולמתן מיכאלי שבמסגרת מחלקת הדרכה לקח על עצמו את רן כחניך. שבוע טוב חברים, ונחיתות בטוחות
bar levy פורסם מרץ 9, 2008 דיווח פורסם מרץ 9, 2008 מזל טוב רן היה כיף לסייע לך כמגדל תודה למתן סולומון על ההשגחה