עבור לתוכן
Shlomlux2

המפלצת הגיע!!! :)

Recommended Posts

פורסם

ובכן,

אחרי כמה חודשים שבהם הצקתי לכמה מחברי הפורום (יסלחו לי במיוחד רועי א, רועי ק, יניב ורן :oops: ),

אחרי כמה שנים שבהם בכיתי על מספר פריימים נמוך ביותר (יסלחו לי הפקחים מהאירועים :? ),

ואחרי כמה חודשי קבע (שניים ליתר דיוק 8) )...

רבותיי...

אני גאה להציג לכם את המפלצת החדשה שלי:

Q6600

Thermaltake V1

GIGABYTE GA-EX38-DS4

WD 500gb 7200rpm sataII

Corsair 2X2gb DHX twinX CL5

LG dvd-rw

Enermax chakra ubro 5001

LG dvd-rw

Thermaltake ToughPower 850w

(ה-750 יהיה במלאי רק עוד שבוע- אני חסר סבלנות).

וכמובן:

Sapphire ATI Radeon 3870X2 1gb

אז,

בינתיים אני מעכל מה יש לי בחדר :shock: ,

ואני מנסה להתקין את ה-XP64 (שכמו שנראה עד עכשיו, אפילו מייקרוסופט עצמה לא כ"כ תומכת בו) :| ...

ולסיום כמה תמונות בזק (בעזרת הפלאפון):

24032008001.jpg

24032008002.jpg

24032008.jpg

אשמח לקבל טיפים ל-XP64 או סתם טיפים והמלצות.

כמובן... צפו לעדכונים, עוד תמונות וכו' וכו' :mrgreen:

פורסם
  Yarden-ELY5 כתב:
סוף סוף!!

אני אצלי מחכה עד הקיץ שסדרה 9 של NVIDIA תצא ואז אני הולך להשקיע 10000 שקל למפלצת שלי :)

ראשית לשלומי, תתחדש ניראה משו משו המפלצת הזאת.

לגבי XP64 אין לי ניסיון, אבל יש לי קצת עם VISTA 64 ושם בינתיים לא נתקלתי בבעיות מעבר לזה שהיא משגעת אותי עם כל אפליקציה 32.

ה ATI מעט מפריע לי שם אבל שטויות , טעם וריח :wink:

ולירדן, ב 10K אני מעמיד מחשב שיריץ את FS19, אלה אם אתה הולך על מעד QX9650 או משהו בסגנון (דבר מיותר ביותר אגב), יהיה לך קשה מאוד להגיע לסכום הזה (טוב נו לא כלכך קשה :mrgreen: ).

פורסם

נראה תותח אמיתי מבוסס על "טעם וריח" של העדפות אישיות.

עצת חינם:

אם אתה לא רוצה שהמפלץ יעבוד על תקן "שואב אבק ביתי" - תרים אותו מהריצפה לעגלה או

משהו דומה.

שיהיה בהנאה ורוב נחת לך ולכל מי שיעיז להתקרב..........

פורסם

תודה תודה :lol:

לעזזל מיקרוסופט (סליחה תומר...):

מצד אחד XP64 "קליל" אבל עושה ה-מ-ו-ן בעיות,

מצד שני VISTA64 "כבד" אבל עושה פחות בעיות,

מצד שלישי 32BIT יגרמו לי להספיק איזה 500 מגה מה-RAM... לא חבל?

פורסם

רוב האנשים נאבקים באותה בעיה ידועה:)

רוב המערכות היום תומכות חומרתית ב 64BIT

אבל ויסטה היא פשוט גרועה וכבדה.. וגירסאת ה 64BIT של האיקס פי די גרועה בדרך אחרת.

אני לצערי ויתרתי על 800M !!! מה 4G שלי כי הXP מזהה רק 3.2 גיגה

אבל לטעמי האישי זה עדיף מאשר לעבור לוויסטה

בכל מקרה שלומי, אחלה מערכת.

תתחדש

פורסם

תתחדש בנאדם !!! 8)8)

4X-KNO כתב:
רוב האנשים נאבקים באותה בעיה ידועה:)

רוב המערכות היום תומכות חומרתית ב 64BIT

אבל ויסטה היא פשוט גרועה וכבדה.. וגירסאת ה 64BIT של האיקס פי די גרועה בדרך אחרת.

אני לצערי ויתרתי על 800M !!! מה 4G שלי כי הXP מזהה רק 3.2 גיגה

אבל לטעמי האישי זה עדיף מאשר לעבור לוויסטה

בכל מקרה שלומי, אחלה מערכת.

תתחדש

בדיוק מה שבאתי לכתוב מילה מילה, אל תתקין XP64 כי אתה עוד תצטער, זה מערכת מסריחה והרררבה פחות נתמכת מהVISTA, לא ברור בכלל למה היא קיימת ומה רוצים ממנה (ME?).

מצד שני גם לויסטה לא הייתי מתקרב, עם כל החסרונות לדעתי עדיף XP 32 כי יש הרבה יותר יתרונות.

פורסם

שלומי לא ברור לי מה שאמרת, אבל בכל מיקרה, XP 32BIT מזהה עד 2500 מגבייט, 64BIT 4000 ומאלה, ועצם זה שהווינדוס לא כותב את הזיכרון באמת, זה ממש לא אומר שזה לא ינוצל, הוא ינוצל וחצי, זה כמו עם מעבדים רב ליבתיים, הווינדוס לא תומך בריבוי, אבל זה לא מה שיגרום לעבודות בווינדוס לעבוד כאילו רק ליבה אחת פועלת, וכן, בטוח שהזיכרונות מנוצלים בצורה יותר טובה כשהווינדוס מזהה את כולם

פורסם
  Avi - 4X-KDF כתב:
שלומי לא ברור לי מה שאמרת, אבל בכל מיקרה, XP 32BIT מזהה עד 2500 מגבייט, 64BIT 4000 ומאלה, ועצם זה שהווינדוס לא כותב את הזיכרון באמת, זה ממש לא אומר שזה לא ינוצל, הוא ינוצל וחצי, זה כמו עם מעבדים רב ליבתיים, הווינדוס לא תומך בריבוי, אבל זה לא מה שיגרום לעבודות בווינדוס לעבוד כאילו רק ליבה אחת פועלת, וכן, בטוח שהזיכרונות מנוצלים בצורה יותר טובה כשהווינדוס מזהה את כולם

מזהה בלי שום בעיה 4 G ועובד עם 4G, אבל מראה 3.8 או משהו כזה.

פורסם

מישהו יודע אם הבעיה שהיתה לויסטה בתחילת הדרך עם 70-80% ביצועים ביחס ל XP על אותה חומרה, עדיין קיימת?

מישהו אמר לי שכל הבעיות היו בתאימות דרייברים, ומאז הבעיה נפתרה ע"י דרייברים שנכתבו מחדש ע"י חברות החומרה. זה אמיתי?

תומר, אשמח גם לתגובה לא רשמית של המיקרוסופטים :wink:

פורסם
  Ran56 כתב:
  Yarden-ELY5 כתב:
סוף סוף!!

אני אצלי מחכה עד הקיץ שסדרה 9 של NVIDIA תצא ואז אני הולך להשקיע 10000 שקל למפלצת שלי :)

ראשית לשלומי, תתחדש ניראה משו משו המפלצת הזאת.

לגבי XP64 אין לי ניסיון, אבל יש לי קצת עם VISTA 64 ושם בינתיים לא נתקלתי בבעיות מעבר לזה שהיא משגעת אותי עם כל אפליקציה 32.

ה ATI מעט מפריע לי שם אבל שטויות , טעם וריח :wink:

ולירדן, ב 10K אני מעמיד מחשב שיריץ את FS19, אלה אם אתה הולך על מעד QX9650 או משהו בסגנון (דבר מיותר ביותר אגב), יהיה לך קשה מאוד להגיע לסכום הזה (טוב נו לא כלכך קשה :mrgreen: ).

לא משנה איזה סכום מקציבים, תמיד אפשר להתפרע! אני כבר הגעתי ל16K בבדיקת מפרט תאמין או לא!

אבל אני קובע לי רף של בערך 8-8.5 למחשב + מסך 19'' LCD נוסף עם 2MS GTG.. משהו כמו הסמסונג 931BF שיש לי כרגע.. אבל אני מחפש מסך יותר גדול משהו כמו 22'' אבל אין משהו שהוא לא WIDE.. כל המסכים של היום הם WIDE ושמעתי שהם עושים בעיות עם כל מיני אפליקציות..

קיצר התכנון הוא כזה: מחשב מפלצת שירים את FSX כמו FS98, ואת היורש שלו גם בצורה סבירה.

+ המחשב הישן, שיהפוך להיות מחשב תמיכה: כל התוכנות הנלוות לסימ ירוצו עליו ובמהלך טיסה אני אוכל לגלוש כמו בנאדם ולעשות המון שטויות ולהיות בטוח במשחב השני באמצע טיסה הוא לא יקרוס בגלל השטויות וההעמסות האלה שאני עושה :)

ואחרי זה יתווסף עוד לטפופ סביר ללימודים ואני מקבל סה"כ 3 מחשבים בחדר :lol:

פורסם

אסף, אני למען השם ממש לא מחסידי מיקרוסופט אבל לפי שמועות SP1 שיצא לויסטה, מי שמצליח להתקין אותו רוב הבעיות נפתרות:)

עריכה:

זה מצחיק שגם עם SP1 אולי, רק אולי, ויסטה מגיעה לרמת הביצועים של XP32

אני הייתי מעדיף לנצל את 3870 שלי על הסימולטור ולא על ה Aero של ויסטה

פורסם

When was the last time your Sim used more than 2 Gigs?

(shhh...don't tell anyone... but without a special patch even if you loaded it with god-knows-what, it can't handle more than 2)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...