עבור לתוכן
Yahav Barzilay

סיכום!!*אירוע התעופה הקלה של השנה: "פסטיעיט 2008"

Recommended Posts

פורסם

ראשית תודה על ההזזה בשבוע, זה אומר שכרגע רק בלתמ משפחתי ימנע ממני הגעה.

עידו כשאתה מתעורר דבר איתי :D

מויש כנ"ל :lol:

פורסם

שלום אני ועוד מישהו רוצים לארגן מטס פרטי בלי שום קשר לחיל האויר הוירטואלי..

א.האם זה הגיוני/בסדר מבחינת VIAF

ב.מה עושים(איך מתארגנים,האם זה בסדר,האם צריך כבר עכשיו ליהיות עם המארגנים של האירוע ותכנןן??)

פורסם
שלום אני ועוד מישהו רוצים לארגן מטס פרטי בלי שום קשר לחיל האויר הוירטואלי..

א.האם זה הגיוני/בסדר מבחינת VIAF

ב.מה עושים(איך מתארגנים,האם זה בסדר,האם צריך כבר עכשיו ליהיות עם המארגנים של האירוע ותכנןן??)

ודאי, שיהיה בהצלחה! אנחנו בטח לא נעצור אף אחד כאן. ח"א הוירטואלי בא רק לפקח על הפעילות בכדי שלא יהיו חריגות, ובכך עצם פעילות צבאית תהיה מורשית בארץ. כל עוד אתם לא עוברים את הגבול (תרתי משמע) - רק תהנו, זו המטרה.

פורסם

סליחה שאני שואל, אבל אולי תארגנו בסינרי עוגה?!

נופל בדיוק על המומולדת שלי ורק עכשיו אני שם לב :mrgreen:

אם אני אספיק להגיע זה יהיה אחלה.

בהצלחה באירוע!

פורסם
סליחה שאני שואל, אבל אולי תארגנו בסינרי עוגה?!

נופל בדיוק על המומולדת שלי ורק עכשיו אני שם לב :mrgreen:

אם אני אספיק להגיע זה יהיה אחלה.

בהצלחה באירוע!

טוב שלא הגזמת וביקשת מחיל האויר הוירטואלי מבנה שיהיה כתוב בו: מזל טוב לאסף! :lol:

פורסם

חברים על מנת להתחיל לתכנן את הלו"ז של האירוע אנחנו מבקשים מכל מובילי המטסים שעוד לא הגישו בקשה לשלוח אלינו בקשות מפורטות עד מחר אחה"צ!

עדכונים בהמשך...

תודה,

שבוע טוב.

פורסם
חברים על מנת להתחיל לתכנן את הלו"ז של האירוע אנחנו מבקשים מכל מובילי המטסים שעוד לא הגישו בקשה לשלוח אלינו בקשות מפורטות עד מחר אחה"צ!

עדכונים בהמשך...

תודה,

שבוע טוב.

לאיזה אימייל לשגר ?

פורסם

עדכונים בהמשך...

תודה,

שבוע טוב.

לאיזה אימייל לשגר ?

לשתי כתובות:

1. מר פז 8) : amirpaz1@bezeqint.net

2. אלי : YahavBZ@Gmail.com

תודה.

פורסם

מחיל האוויר הוירטואלי, נשלח אל עידו והוא אישר, ואמר לבצע תיאום עם גורמי הבקרה והפיקוח (כפי שזכור לי). יש צורך לשלוח גם אלייך?

פורסם
מחיל האוויר הוירטואלי, נשלח אל עידו והוא אישר, ואמר לבצע תיאום עם גורמי הבקרה והפיקוח (כפי שזכור לי). יש צורך לשלוח גם אלייך?

לא.

כתבתי בהודעה למעלה שכל מי שעוד לא שלח מתבקש לשלוח. מי ששלח הבקשות שמורות ויתואמו בימים הקרובים, בשאיפה שביום שלישי בערב נוציא לו"ז מסודר.

פורסם

לכל המשתתפים בפסטיעיט!

כולם מתבקשים לשרשר כאן בהמשך קישור למודל שאיתו יטוסו באירוע (כולל צביעות אם יש) על מנת שכולנו נהנה מההופעה!

ביום האירוע נעלה התקנה אוטומטית לכל המטוסים המשתתפים באירוע.

פורסם

אין לי ממש החלטה עם איזה מטוס אני אטוס אבל מצאתי מס' מודלים טובים יחסית שאחרים יכולים לטוס איתם.

לשרשר אותם בכל זאת או לא?

פורסם

אם אני בא אז אני בא עם הC172P של תומר. (בטוח שלכולם יש אותו) כי אני לא ממש יכול ללמוד עכשיו מטוס חדש כי אין לי את היוק (יש לי ג'ויסטיק אבל אני מעדיף לא לטוס איתו וה172 זה המטוס היחיד שאני יודע להטיס בצורה טובה)

בכל מקרה ללא קשר אלי הנה מס' מטוסי מיים, תיכנסו לקישור תבחרו את המטוס שאתם רוצים (אם יש) ותשרשרו פה באיזה מהם תטוסו:

http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search

תהנו!

נ.ב. מתי תפרסמו את הנהלים של היציאה והכניסה לשדה?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...