uvdude פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 תודה לכל המארגנים על האירוע הזה שללא ספק נשמע מבטיח ביותר. אני בהחלט מגיע, ויש גם טרמפ לכל מי שמעוניין מצפון תל אביב, עם אופציה לעבור בתחנות רכבת ת"א אוניברסיטה או הרצליה.
אורח פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 יום שישי זה היום שעושים בו את המדורות בערב אם אני לא טועה, כל שנה מאז שנולדתי ואני זקן בעיר חולון מתקיימים לימודים בבוקר של ערב ל"ג בעומר.אני מניח שבשאר הערים זה ככה , כי זה לא יום של החזרת שביתה. טיפה היגיון , מדורות=אש וכפי שזכור לי בשבת לא מדליקים אש . ל"ג בעומר הוקדם ליום חמישי בערב מהסיבה שאסור להדליק אש בשבת, ערב ל"ג בעומר זה חמישי ובו, כרגיל, יש לימודים. יום שישי אמור להיות חופש.... איזה אידיוט אני!! וואלה וואלה דוב קואלה!! :mrgreen: אם צריכים עזרה אני גר בהרצליה אז אני מוכן לבוא קודם ולעזור. צודק! לא חשבתי על זה הייתי בטוח שביום שישי זה . בכל מקרה יש לי לימודים ביום שישי :cry:
Waheb פורסם מאי 15, 2008 דיווח פורסם מאי 15, 2008 אני מגיע עם רכב עובר דרך כפר סבא רעננה והרצליה ... בדרך חזרה אפשר להתגמש למי שאין איך לחזור .. יאלה ניפגש בשדה
Shachar Hzkelevich פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 תודה לכל המארגנים על האירוע הזה שללא ספק נשמע מבטיח ביותר.אני בהחלט מגיע, ויש גם טרמפ לכל מי שמעוניין מצפון תל אביב, עם אופציה לעבור בתחנות רכבת ת"א אוניברסיטה או הרצליה. אני מגיע בהחלט! יובל דבר איתי
Matan Solomon פורסם מאי 16, 2008 דיווח פורסם מאי 16, 2008 סוגר, אבל כל הכבוד על היוזמה, תהנו אנשים !!!! הגיע הזמן למשהו כזה בסגנון
matan פורסם מאי 17, 2008 דיווח פורסם מאי 17, 2008 רן בן שמואל,נרשמתי כבר לפני יומיים יש סיבה שלא קיבלתי אישור להרשמה?או שבדרך כלל לוקח כמה ימים עד שמאשרים?
Izik Bakshi פורסם מאי 17, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 17, 2008 רב"ש,נרשמתי כבר לפני יומיים יש סיבה שלא קיבלתי אישור להרשמה?או שבדרך כלל לוקח כמה ימים עד שמאשרים? אהלן, אישור ישלח בהמשך השבוע במייל איתו נרשמת.
AsafSaar פורסם מאי 17, 2008 דיווח פורסם מאי 17, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה. תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה!
noamkn פורסם מאי 17, 2008 דיווח פורסם מאי 17, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה.תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה! אסף, איפה 29 עוצר שם בדיוק? לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי
AsafSaar פורסם מאי 17, 2008 דיווח פורסם מאי 17, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה.תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה! אסף, איפה 29 עוצר שם בדיוק? לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי אפשר לרדת בשביב וללכת כ-900 מטרים בערך לשדה. בהצלחה!
אורח פורסם מאי 18, 2008 דיווח פורסם מאי 18, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה.תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה! אסף, איפה 29 עוצר שם בדיוק? לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי אפשר לרדת בשביב וללכת כ-900 מטרים בערך לשדה. בהצלחה! 900 מטר ??? שביב זה כניסה לבסיס שמאלי 29. תבדוק יש שם לפחות 2-3 ק"מ עדיף גבר לקחת אוטובוס שמגיע לגן רשל, יש תחנה מול הפיינל 29.
dani-manusis פורסם מאי 18, 2008 דיווח פורסם מאי 18, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה.תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה! אסף, איפה 29 עוצר שם בדיוק? לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי אפשר לרדת בשביב וללכת כ-900 מטרים בערך לשדה. בהצלחה! 900 מטר ??? שביב זה כניסה לבסיס שמאלי 29. תבדוק יש שם לפחות 2-3 ק"מ עדיף גבר לקחת אוטובוס שמגיע לגן רשל, יש תחנה מול הפיינל 29. בכל פעם שאני מגיעה להרצליה (ואני מגיע הרבה) אני הולך ברגל מצומת כפר שמריהו ברגל עד הכניסה לשדה, לוקח לי בדיוק 10 דקות הליכה (במידה והמחסום של הפסי רכבת לא יורדים... ואז אני עומד 30 דקות :roll: )
dani-manusis פורסם מאי 18, 2008 דיווח פורסם מאי 18, 2008 שאלת תם: תהיה שם מספיק חנייה לכולם :?: חיובי. החניות מתחילות מ FNA והחניה שממול ועד החניה שנמצאת ליד חניות המטוסים. בהודעה הסופית והרשמית נפרסם את עניין החניות, בכל אופן, אני מבקש ממי שמגיעה עם רכב להחנות את הרכבים בצורה מסודרת וצמודה כדי שיהיה מקום לכל מי שמגיעה.
AsafSaar פורסם מאי 18, 2008 דיווח פורסם מאי 18, 2008 אני ממליץ לבאים מן הרכבת לקחת מונית הישר לשדה התעופה.תוכלו להתארגן בקבוצות ככה שיצא ששלושה יהיו במונית. לבאים באוטובוסים לתחנה המרכזית בהרצליה מומלץ משם לקחת קו 2 או 29 [שהוא רחוק יותר] וללכת ברגל. בכל מקרה חיפוש באתרי אינטרנט רק יחדדו לכם יותר את העניינים ויעזרו לכם להתמצאות. אפשר לפנות אלי לבקשת עזרה! אסף, איפה 29 עוצר שם בדיוק? לפרטים אתם מוזמנים לפנות אליי במסנג'ר או בפרטי אפשר לרדת בשביב וללכת כ-900 מטרים בערך לשדה. בהצלחה! 900 מטר ??? שביב זה כניסה לבסיס שמאלי 29. תבדוק יש שם לפחות 2-3 ק"מ עדיף גבר לקחת אוטובוס שמגיע לגן רשל, יש תחנה מול הפיינל 29. וואלה צודק. לא חשבתי על זה ככה. אבל הליכה משם באמת שלוקחת 5 דקות ותו לא. אותו האוטובוס הוא קו 2 לכל המעוניינים
Izik Bakshi פורסם מאי 18, 2008 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2008 טיסות חלו כמה שינויים בנושא, כל נושא הטיסות יעבור לאחריות גורם אחר, ככל הנראה תחת אגודת התעופה, או שתהיה התארגנות במקום עם הטייסים. מודגש כי הצוות כרגע מסיר את האחריות למחיר שננקב, אך אנו מאמינים שהוא לא ישתנה. לידיעתכם ואחריותכם (הטסים במטוסים).
Eyal Seminar פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 איציק, מהו התאריך האחרון שאפשר להירשם :?: אני עדיין לא סגור על זה שאני יוכל להגיע, כנראה שרק ביום רביעי אני אדע.
dani-manusis פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 איציק, מהו התאריך האחרון שאפשר להירשם :?: אני עדיין לא סגור על זה שאני יוכל להגיע, כנראה שרק ביום רביעי אני אדע. יום רביעי גם אפשר להרשם.
Idan Traub פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 טוב בגלל בלת"מ ענקי אני מטלבת איך להגיע או אוטובוסים / מוניות שרות או רכבת ומונית עכשיו למישהו יש איזה רעיון או מגיע מאזור השרון ועובר בצומת קדימה או בתחנת רכבת בהרצליה ?
Ran Ben Shmuel פורסם מאי 19, 2008 דיווח פורסם מאי 19, 2008 אני מזכיר שהמערכת מוחקת אוטומטית מי שנרשם עם פרטים לא מלאים - ככה שמי שיודע שהוא אחד מאלה יותר ממוזמן להרשם שוב עם הפרטים המלאים