עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

VA MEETING ZURICH 2008 - תדריך ורשימת סלוטים בעמ' 5 !!

Recommended Posts

פורסם
חברים....אני מבקש לשים לב טוב טוב למטוסים מחוברים.

יש טייסים שמשתמשים בכל מיני תוכנות למיניהם. אני אחד מהם(FS PASSENGERS)

ואני באמת מבקש לשים לב ולפחות היום באירוע שכזה לבדוק דרך הVRC או דרך כלשהי מי מחובר בחניות ולא ליצור מצב של כפל מטוסים בחנייה. כי לחשוב שאחרי כיוון והכנסת כל הנתונים לFMC

ייתחבר מטוס וCrash...

למרות שאני לא בטוח שיהיה לי זמן אבל אני אנסה לשמור ROUTE מוכן.

בכל זאת, שימו לב, לפחות היום

תודה רבה שבת שלום ושיהיה אירוע מצויין.

אבי, תבטל את אופצית ההתנגשות עם מטוסים אחרים בסימולטור.

אי אפשר לצפות מכל טייס שיתחבר ל VRC ויבדוק היכן פנוי, זה נורמלי בעומס כזה שיקרו חיבורים אחד על השני, ומה שעושים זה פשוט זזים חניה שמגלים זאת.

בסימולטור האופציה מבוטלת אך בתוכנה אי אפשר לבטל את האופציה. (ניסיתי הרבה)

אבי לא כל הטייסים בארוע קוראים בשרשור הזה ובכלל יש טייסים שאפילו לא יודעים עליו, קח צעד קדימה ותיקח חניה שבדר"כ לא חונים בה וזה לא חייב להיות בטרמינל 3

פורסם

צילמתי 330 תמונות,לצערי את ה4 הראשונים שהמריאו פספסתי,אחרי זה צילמתי,התנתק לי,פיספסתי לפחות 3-4 המראות אבל אז חזרתי להמון המון המון המראות עד הTAXI של E5 וELY341[אני צריך ללכת,אם לא הייתי צריך ללכת בדחיפות הייתי נישאר עד הסוף]

עכשיו,איך לדעתכם כדי לי להעלות את התמונות?[[תמונה תמונה זה... ארוך:P]

אני חושב שכדי לשים את הכל בבראר,אבל 330 תמונות זה ממש בלאגן,כך שצריך לחשוב על משהו שיסדר את זה..

אולי אני ישים לכל מטוס תיקייה מהTAXI שלו וההמראה ותיקייה אחת שצילמתי את הטרמינל עם כל המטוסים,זה ייקח זמן אבל לא כמו להעלות תמונה תמונה.

אגב,לפני שאני יזוז,עמ' לפני רשמו פה שאנשים יסתכלו טוב טוב על חניות תפוסות וכו' וכו' ונתנו הכל הכל הכל כדי שלא תעשו את הטעות הזאת.

אבל:

ELY 212 היה בגייט בערך 10-15 דק',פתאום מתלבש עליו משום מקום ELY526 .

חבר'ה,קצת הקשבה,שימו לב לגייט תפוס ושימו לב לגייט פנוי.

אגב,הנוסעים של ELY212 נחנקו ואף 2 מהם היו צריכים לצאת מהמטוס המחוץ,בסופו של דבר המטוס לא עלה לאוויר,ודווקא כן.

פורסם

לא יודע אם שמתם לב אבל בטיסות בפועל LLBG הוא השדה ממנו המריאו הכי הרבה טיסות לציריך, עם יותר מ25 טיסות. אגב לידיעה, כרגע אנחנו בסקווק 6436, כלומר 36 סקווקים ליציאה, אז לא יודע לאן נעלמו עוד 11 טיסות :)

נתון מרשים בהחלט, כל הכבוד לכולם :lol:

פורסם

אבי יש אפשרות לבטל ל FSP את ה CRASH .. אחרת הטיסה הזאת היתה הולכת לפח אחרי שאיזה בחורצ'ית נחת על הגייט של (B5) כשאני מחובר שם קרוב ל 25 דקות.

בהזדמנות זו, תודה לכל הפקחים בב"ג על העבודה המצויינת ולאיציק על EURO :D

נקווה להמשך מצויין גם בזוריק.

פורסם
חברים....אני מבקש לשים לב טוב טוב למטוסים מחוברים.

יש טייסים שמשתמשים בכל מיני תוכנות למיניהם. אני אחד מהם(FS PASSENGERS)

ואני באמת מבקש לשים לב ולפחות היום באירוע שכזה לבדוק דרך הVRC או דרך כלשהי מי מחובר בחניות ולא ליצור מצב של כפל מטוסים בחנייה. כי לחשוב שאחרי כיוון והכנסת כל הנתונים לFMC

ייתחבר מטוס וCrash...

למרות שאני לא בטוח שיהיה לי זמן אבל אני אנסה לשמור ROUTE מוכן.

בכל זאת, שימו לב, לפחות היום

תודה רבה שבת שלום ושיהיה אירוע מצויין.

אבי, תבטל את אופצית ההתנגשות עם מטוסים אחרים בסימולטור.

אי אפשר לצפות מכל טייס שיתחבר ל VRC ויבדוק היכן פנוי, זה נורמלי בעומס כזה שיקרו חיבורים אחד על השני, ומה שעושים זה פשוט זזים חניה שמגלים זאת.

בסימולטור האופציה מבוטלת אך בתוכנה אי אפשר לבטל את האופציה. (ניסיתי הרבה)

לפי ידעתי (ולא משימוש בתוכנה) יש אופציה לבטל את זה...

משתמשי FSPAX ?

אפשר אם עורכים ידנית את הקובץ קונפיגורציה - רק צריך קצת אומץ כי יש אזהרה בקובץ לא לשנות כלום "UNLESS YOU ARE CERTAINLY KNOW WHAT YOU ARE DOING" :lol:

פורסם

אני רוצה לעדכן ש-ELY352 (אני ) נחתתי נחיתת חרום בגלל שהפקח גישה שלך אותי לטיזי נבי

הם היו כל כך אדישים גם שאמרתי שהדלק הולך להגמר לי ועוד אחרי שהכרזי חרום הם היו עוד יותר אדישים זה מה הרטיס אותי

אבל העיקר שאף ישראלי לא נפגע במטוס וכולם נחתו בשלום חח בכללי היה ארוע מאוד נחמד ומוצלח בהצלחה לכולם

פורסם
לא יודע אם שמתם לב אבל בטיסות בפועל LLBG הוא השדה ממנו המריאו הכי הרבה טיסות לציריך, עם יותר מ25 טיסות. אגב לידיעה, כרגע אנחנו בסקווק 6436, כלומר 36 סקווקים ליציאה, אז לא יודע לאן נעלמו עוד 11 טיסות :)

ביורוקונטרול התחלתי עם 0500 ועכשיו כבר 0570... 8)

אוטוטו מתחיל מחזור סווק חדש.

פורסם

טל, אתה צודק בהחלט. הפיקוח לא היה בכלל על רמה, הם שלחו אותי לאני לא יודע איפה וממש עליי בגובה שלי היה נראה מטוס (GAE092) דבר שהפחיד אותי עוד יותר. לבסוף, עם קבלת רשות לILS, לצערי,בגלל כמות המטוסים והלאגים ובעיקר בגלל מחשבי הצולע קפא וקרס הסימולטור :cry:

מאחל אירועים טובים יותר ובהצלחה לכולם.

וכמעט שכחתי לציין- תודה רבה לאיציק בקשי על הפיקוח המעולה ביורוקונטרול!

פורסם

אוקי,צילמתי גם את הטיסה האחרונה-בין האחרונות שיצאו מLLBG,והיא כמובן ELY 357.

בסה"כ אחרי מיחזור רציני,234 תמונות,מה אתם מציעים לי לעשות?

פורסם

חח יפה אבל אמרתי שאת ה4 הראשונים לא השגתי,הלכתי אחרי בערך 25-7 מטוסים כך שגם פיספסתי כמה וגם יש תמונות של כולם ביחד[והרבה] וגם תקלות[וכמעט לא היו:P]

פורסם

אז איך נדפקה לכם הטיסה??

דווקא השבוע המחשב שלי נזכר להישרף!! לוח אמ הלך לעולמו

אז החלתטי לעלות עם המחשב נייד לטיסה ...

יופי .... חמש וחצי מתחבר לבן גוריון שש ועשרה ממריא מ30 מטפס 360 והולך לאכול...

היה טוב היה טעים חוזר למחשב והכל תקועע!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אחד האנשים הכי מבואסים שיש מאותו רגע!

אז לכל מי שכן טס שיהייה נחיתות בטוחות ותייצגו אותנו כמו שצריך :!:

פורסם

אחד הארועים הכיפים ביותר שנראו!!!!

פיקוח מקצועי ביותר בין אם הצד שלנו ובין אם הצד של השוויצרים.

הרפתקתי: שיצרתי קשר עם מינכן עם ה744 הופיעה לי הודעה שהדלק עומד לאזול. התסכלתי במיכלים והיה מספיק ... 18 %. התעלמתי מההודעה. ופתאום מנוע 1 ו4 כבו. קיבלתי דום לב אבל הפקח הנחמד הציע לי לנחות במינכן והסכמתי. לאחר עזרה מבר לוי (תודה רבה בר!!! הצלת אותי) המנועים חזרו לחיים וביקשתי לחזור לנתיב. טיפסתי חזרה ואז התחיל העומס האמיתי.

ציריך ראדאר-20 מטוסים על הערוץ. דיבור של שתי שניות מקסימום מכל אחד.

עוברים לציריך ארוויאל-עומס לא יתואר. נכנסים לריתוקים שבו באינבאונד יש שני מטוסים עם הפרדה של 1000 רגל ואותו דבר באאוטבאונד.

אחרי ריתוק מוציאים אותנו שלושים מייל מהשדה לדחיסה בפיינל.

פונים שמאלה מיירטים ILS (מספר שש לנחיתה :lol: :mrgreen: )

נחיתה מוצלחת. מפנים לחנייה.

ממש כייף ואני מודה לכל מי שעלה לפקח! תענוג של ארוע. שירבו בהמשך!

פורסם
אוקי,צילמתי גם את הטיסה האחרונה-בין האחרונות שיצאו מLLBG,והיא כמובן ELY 357.

בסה"כ אחרי מיחזור רציני,234 תמונות,מה אתם מציעים לי לעשות?

להשאיר מקסימום 3 מהתמונות הכי טובות של כל מטוס :wink:

פורסם

אל תשכח שבכל מחזור חסר לך המספרים 8 ו9 ככה שסקווק 6436 לא אומר 36 טיסות 8)

לגבי כל אלה שנגמר להם הדלק, הזהרתי על מראש כמה וכמה פעמים שתיקחו אקסטרה דלק יותר, אני עם ה737 תיכננתי להגיע עם 4.8 טון (כן אני יודע שזה המון - בכוונה) ובסופו של דבר בבלוק הייתי עם 3 טון, בערך 8-9 הולדים מעל AMIKI (אם לא יותר) ועוד טיול בהרים עם הבקר FINAL.

הודעת סיכום בקרוב.

**כל אלה שצילמו תמונות נא לאחד את הכל בשירשור אחד בפורום תמונות, בנוסף אם צילמתם כמות מטורפת של תמונות נשמח אם תסננו ולא תעלו 200 תמונות :mrgreen: **

פורסם
היה מעולה, חוץ מהפקח MUNICH והAPP בציריך שדיי אכזבו הרבה מהטייסים.

סך הכל היה בסדר :).

מה כבר יכל לעשות לך הפקח של מינכן ?

בינתיים הוא מסדר לשויצרי את המטוסים בערמה יפה ומסודרת.

פורסם

הייתי אל על 310- בין אותם אנשים שפשוט לא הצליחו לנחות...אחרי 3 הולדים באמיקי...סוף סוף נתנו לי להמשיך...פתאום הfmc התחיל להשתגע..אחרי 3 נסיונות להחזיר אותו לקדמותו....הוא פשוט קרס...ביקשתי מapp וקטורים לILS14...נתן לי וקטורים...אבל בגלל עומס....הוא פשוט שכח ממני...הגעתי כבר לILS פתאום הוא נותן לי כיוון שונה לגמרי...ופשוט זרק אותי מחוץ לראדר שלו...אחרי שניסיתי ליצור איתו קשר...לא ענה...בנתיים אני מאבד 2 מנועים...ונגמר הדלק...כיביתי את הסימולטור מרוב עצבים....באסה רצח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...