×™×•× ×™ לומר פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 שוב שלום לכם ! מדבר יוני ואני חדש כאן אם לא שמתם לב - 4X-JNS . קודם כל - הרשו לי להגיד מילה טובה על העבודה האדירה שאתם עושים כאן ! אני משתמש ב FS מאז גירסה 5.0 זה 8 שנים בערך ולצערי רק ביום רביעי האחרון גיליתי את נפלאות ה VATSIM, וה VATIL, ו ISRAEL AIRLINES שלדעתי זה דבר מ-ד-ה-י-ם!!! כל הכבוד לחברה שעושים את עבודת הפקחים - מי יודע אולי אני גם אצטרף אליכם יום אחד! דבר שני- שמתי לב פה לאיזה מרירות כלפי החדשים ( שגם אני נמנה איתם) - אמנם לא נתקלתי בשום פקח ישראלי ביומיים שאני טס אבל יש לזה סיבה - אני טס בשעות הלילה המאוחרות! בכל מקרה פתרתי את בעיית הצ'ונגיות שלי בצורה מקורית- אני עושה שמות לפקחים בחו"ל. למשל אני טס הרבה באזור CHICAGO ו N.Y ושם אני עושה להם בעיות, מגמגם להם בקשר, מתקיל אותם בנחיתות חרום - חבל על הזמן ! תנסו - זה כיף להציק לפקחית (כן,כן) של CHICAGO CENTER או לפקח ההודי של WASHINGTON APPROACH. דבר נוסף -- הלינק שלכם של LLBG - או שכנראה זה אצלי - תקול - אני מקבל הודעה שחסרים קבצים לסינרי - למרות שהורדתי פעמיים את הקישור והתקנתי מילה במילה את הסינרי- אם למישהו יש עצות - קדימה! ודבר אחרון - האם יש לדרך לשנות את ה ATC DIRECTORY מבלי לצאת מה FS? מהסיבה הפשוטה שאמנם יש לי FS2002 אך המחשב איטי ובעייתי - ולכן בכל פעם שאני יוצא וחוזר ע"מ לשנות את תדר ה ATC - (אני יודע שאפשר דרך מכשירי הקשר במטוס - אך זה לא מחליף את RW) - וחוזר - אז יש בעיות עם הגרפיקה של המשחק - פתאום האדמה נהיית ריבועים של סגול וירוק וחוצמזה זה לוקח הרבה זמן - 2 דקות שהולכות לאיבוד מהמשחק. בכל מקרה - תודה על שהגעתם עד שורות אלו ... שיהיו לכולם טיסות מוצלחות - תודה מראש על התשובות ונתראה בשמחות--- ו שנה טובה!!! יוני
e717 פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 שלום יוני, קודם אני שמח שהכרת את VATSIM וכל הענפים הקשורים בזה אבל באנו לכאן להנות ולא כדי להציק לפקחים במדינות זרות זה גם פוגע בהם בגלל הלחץ האדיר שיש להם וגם לנו שזה מייצג את ישראל בעין רעה הייתי ממליץ שתפסיק ותטוס בכיף ותן כיף לאחרים במידה ואתה לא יודע דבר מה תוכל ליצור קשר איתי באיי סי. בקשר לATC DIRECTORY כשאתה נכנס למשחק אל תשחק אם מצב של מסך מלא תלחץ ALT+ENTER וזה יקטין לך לגודל של חלון גדול ואז המשחק לא יצא ויכנס.. שנה טובה לך ולכולם.
Oren Geva פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 או שתחפש קובץ בשם hostsb.dll - הוא מאפשר לך להריץ את ה SB בתוך החלון של הסימולטור. בכל מקרה באמת כדאי שתפסיק להציק לפקחים בחו"ל. אתה רק הורס לאחרים את החוויה, אתה גם עלול לגרום לחסימתך.
Levon Melik פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 אהלן יוני. תנסה להתקין תוספת שנקראת RWcontrol V1.1 זה עשוי לפתור את הבעיה שלך! ניתן להוריד אותה כאן: http://www.simviation.com/fs2002utilities_gen4.htm תהנה!
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 29, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2003 יוני שלום רב... אני לא שמעתי על שום מרירות של פקחים ישראלים לגבי הטייסים החדשים הדבר היחיד שאנחנו עושים זה קצת צועקים והכל במטרה טובה כדי לחנך אותם שיהיו טייסים יותר טובים, לכן אם נפגעת מאיזו שהוא פקח תבוא ותגיד ואנחנו ניתן את הדין. לגבי הטיסות שאתה עושה בשיקגו, ואטסים לא נועדה לשגע פקחים!, אתה יכול לטוס בחו"ל אבל אני ממליץ לבוא עם הדפיות של השדה ולהכיר אותו, אם תמשיך להציק לפקחים שם בלי סיבה רצינית אתה פשוט חטוף ניתוק מהרשת (דבר שכבר קרה). הפקחים בחו"ל דורשים מטייסים זרים דפיות והכרה בסיסית של המרחב, בדיוק כמו שאנחנו דורשים מטייס זר, אולם אנחנו כמו כל חטיבה אחרת משתדלים לתת לטייסים שלנו את מירב העזרה וללמד אותם הכל, וזה דבר שפקח בחו"ל כמעט ולא יתן לך מהסיבה הפשוטה שאתה לא שייך לחטיבה שלו, לכן אם אתה רוצה ללמוד לטוס יותר אנחנו פה כדי לעזור (אחד הדברים היפים בחטיבה שלנו הוא שאנשים עוזרים אחד לשני) לכן אתה מוזמן לטוס בחו"ל ואיפה שחפצה נפשך אבל תעשה זאת עם הידע המתאים, ואם חסר לך ידע אתה תמיד מוזמן לבוא ולשאול