Eyal Seminar פורסם אוקטובר 20, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2008 ערב טוב חברים, כל הפקחים וכל הטייסים מוזמנים לבוא לטוס ולפקח מחר (יום שלישי, מוצאי חג) בשעות 19-22 מקומי אצלינו. יש חלק גדול מהפקחים שהודיעו לי שהם יגיעו לפקח, אז חברה בואו נסגור את החופש עם טיסה רצינית ועם פיקוח מלא, כל טייס וכל פקח מוזמן לבוא. חג שמח, צוות אירועים.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 21, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 תודה רבה אייל, נודע לי מהסרביים שהיום מרחב Beograd יהיה מאוייש באופן מלא, טיסה לא ארוכה מדי ל- LYBE והם מזמינים אותנו כבר מלא פעמים :roll: מתאים לנו לארגן קבוצה לשם?
Yarden Antebi פורסם אוקטובר 21, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 אולי נטוס משם? נשמע לי אחלה איזה יאט
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 חברים, אתם מוזמנים לעשות איזו טיסה שבא לכם, העיקר לבוא להנות מהפיקוח אצלינו בארץ. אם הייתה לי הודעה מוקדמת על האירוע הייתי עושה מטס אבל בגלל שרק עכשיו ידעתי אז לא נעשה, אוליי פעם הבאה :wink: עוד דבר קטן תתכוננו לאמסטרדם!: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=23760 צוות אירועים יארגן לכם פיקוח בשעות מסוימות (להמראות), את השעות מדוייקות אני אתן בהמשך
Eyal Seminar פורסם אוקטובר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 חברה, הפקחים עלו אז קדימה בואו לטוס! טיסה נעימה!
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 21, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 תודה רבה אייל, נודע לי מהסרביים שהיום מרחב Beograd יהיה מאוייש באופן מלא, טיסה לא ארוכה מדי ל- LYBE והם מזמינים אותנו כבר מלא פעמים :roll:מתאים לנו לארגן קבוצה לשם? מתנצל על המידע הלא מדויק, החברים שם החליטו ברגע האחרון לא לעלות... בכל מקרה נתתי להם אימייל של אייל וביקשתי לתאם ישירות להבא המשך שבוע טוב
אורח פורסם אוקטובר 21, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2008 היה כיף, הייתי עם פלוטו עד DAVAR ומשם המשכתי ביוניקום עד לרנקה