עבור לתוכן
Eyal Seminar

Israel Online Day-כל יום שבת 17-21Z!

Recommended Posts

פורסם

ONLINEDAY.jpg

ערב טוב חברים,

צוות אירועים גאה יותר מתמיד להציג את האירוע השבועי שלנו-ONLINE DAY!

האירוע יחל כל יום שבת שבשבוע, בשעות 17:00-21:00Z,כלומר 19:00-23:00 מקומי שלנו.

מהיום תנסו לתכנן כמה שיותר את זמן הטיסות והפיקוח שלכם לימי שבת בשעות של האירוע.

אנחנו נפרסם את הONLINE DAY שלנו כמעט בכל מקום אפשרי, על מנת שכמה שיותר טייסים מחול יבואו לטוס בישראל בזמן הזה.

האירוע חל על כל ישראל, לא רק ב"ג, כלומר פקחים אל תעלו לפקח רק על ב"ג אלא תעלו על עוד בקרות כדי שיהיה לטייסים יותר אפשרויות טיסה.

אני חוזר ואומר שזה אירוע שבועי, לכן בואו נשמור עליו פעיל וכדי לעשות זאת אנחנו תלויים בכם (טייסים וגם פקחים), ככל שנפעיל את האירוע הזה הוא יתפוס תאוצה ויותר אנשים מחול ידעו ויבואו לטוס אצלינו בימי שבת.

אז חברים בואו נראה לVATSIM איזו חטיבה הכי פעילה!

שיהיו לנו ימי שבת עם הרבה טיסות בטוחות,

צוות אירועים.

פורסם

כל הכבוד אייל, מאז שבאת הפרחת חיים....

תנצלו את האירוע, לעסוקים שבינינו, זה הזמן לומר לאשה, לחברה ולכל אחד אחר שביום שבת מ6 עד 10 בלילה אתם עסוקים...

תעלו לטוס, תעלו לפקח, כל אחד על החלק הקטן שלו וכולנו כאימפריה :D

פורסם

אין אין אין עליכם יא חבריה

אייל אתה המועמד שלי לאיש השנה הווירטואלי... :wink: (סתם אבל כל הכבוד באמת)

מקווה לראות פיקוח גם בשדות הנידחים בצפון ובדרום ולא רק בTMA וההסטוריה מוכיחה שברגע שעולה פיקוח אז באים לטוס גם שם.

בכל מקרה אני אבוא לעשות בלאגן עם המטוס ריסוס

כולם להצטייד במסכות אב"כ...

פורסם

כמו שאתם ודאי רואים, אני לא מרבה להגיב אם אין בזה באמת טעם.

אבל באמת שאני חייב להגיד מילה טוב, כל הכבוד על המוטיבציה והתעוזה, חשוב מאוד בתקפיד הזה, ועד עכשיו אתה עושה עבודה נפלאה אייל.

גם הפעילות שלי ברשת לא בשמיים, אבל אני בהחלט אעשה מאמצים כדי לחזור לפעילות בקרוב מאוד, אולי אפילו לשבת הזו.

כל הכבוד, רק תמשיך כך.. 8)

פורסם

כל הכבוד על היוזמה!

מעבר לאירוע עבור הטייסים, מפגש שבועי כזה הוא כלי מצויין עבור הדרכת פקחים בכל מה שקשור לבחינה מעשית על העמדה.

מחלקת אירועים על הגל כמו שאומרים 8)

נתראה בשבת!

פורסם

נדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו יהיה תנועה ואפשר לארגן טיסות מחו"ץ לארץ או משהו כזה עם פיקוח פשוט נדיר, כל הכבוד ושוב פעם כל הכבוד! החטיבה עולה דרגה לדעתי.

פורסם

חברה כנסו לאתר של VATSIM, משמאל למטה כנסו ל-"Lets go Fly", ושם "Vatsim Event", ודווקא לא ראיתי שם בימי שבת את האירוע השבועי כמו שחטיבות אחרות עושות אז אם אתם יכולים לפרסם שם כי הרבה נכנסים לראות את האירועים השבועיים של חטיבות...

פורסם

כל הכבוד. הצעה קטנה היא לפתוח סלוטים ליום שבת ככה שהעסק יהפוך לממוסד יותר ומאורגן.

כלומר טייס כבר ביום ראשון יכול לקחת סלוט ליום שבת וככה לפקח פחות או יותר יהיה תמונה של כמה טיסיים הוא הולך לשחרר

פורסם
כל הכבוד. הצעה קטנה היא לפתוח סלוטים ליום שבת ככה שהעסק יהפוך לממוסד יותר ומאורגן.

כלומר טייס כבר ביום ראשון יכול לקחת סלוט ליום שבת וככה לפקח פחות או יותר יהיה תמונה של כמה טיסיים הוא הולך לשחרר

מיום ראשון ליום שבת הרבה דברים יכולים להתרחש.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...