עבור לתוכן
Levon Melik

נתב"ג

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים.

מצ"ב כמה תמונות מהיום בבוקר,היה מאוד שקט ופסטורלי :wink:

אני לא ארשום הערות מתחת לתמונות אבל אם יהיו שאלות,אשמח לענות בהמשך.

צפיה מהנה!

זה מה שנשאר.... :cry:

IMG_00791.jpg

IMG_00611.jpg

IMG_00621.jpg

IMG_00631.jpg

IMG_00641.jpg

IMG_00651.jpg

IMG_00661.jpg

IMG_00671.jpg

IMG_00681.jpg

IMG_00691.jpg

IMG_00701.jpg

IMG_00711.jpg

IMG_00721.jpg

IMG_00731.jpg

IMG_00741.jpg

IMG_00751.jpg

IMG_00761.jpg

IMG_00771.jpg

IMG_00781.jpg

IMG_00811.jpg

IMG_00821.jpg

IMG_00831.jpg

פורסם

תמונות יפות מאוד.

תגיד, לבון, יש סיבה אמיתית שהמאבטחת סימנה לי לא לצלם כשכבר הייתי בטרמינל 2 מחכה לתיקים ורציתי לצלם מהחלון את הזנבות של ארקיע ישראייר ואל על?

אחרי כן כשצילמתי את זה מהר היא אפילו התחילה לרדוף אחרי...

אין שם אפילו שלט שהצילום אסור!

פורסם

יובל הקבינה היא של 777-200 ולא של 747-400

תמונות פשוט מדהימות אני פשוט מת על התמונת שלך :lol: כל הכבוד:wink:

פורסם

תודה חברים,אני שמח שאהבתם :)

אורן,אנשים מצלמים חופשי ליד המטוס,אפילו עם מצלמות וידאו,נראה לי נפלת על מאבטחת מורעלת או חדשה או אולי היא התחילה את היום ברגל שמאל כי בדרך כלל כשיש BOARDING הבטחון נמצא ליד המטוס ולאף אחד לא מעניין בכלל שמצלמים.

הבור שבתמונה הראשונה, זה מה שנשאר מהמבנה שהיו בו גם גנרטור וגם מחסן חלקי חילוף של JET פרטי של איזה מיליונר :wink: .

חג שמח!

פורסם

יאללה איזה כיף זה חלום של כל אחד מאיתנו להיות שם כל היום ולראות את המטוסים בטח האל על שבהאנגר זזה שהיה לו נחיתת חרום קטנה באמסטרדם ותגיד לבון צובעים את הישראר 763 בבן גוריון?

פורסם
יאללה איזה כיף זה חלום של כל אחד מאיתנו להיות שם כל היום ולראות את המטוסים בטח האל על שבהאנגר זזה שהיה לו נחיתת חרום קטנה באמסטרדם ותגיד לבון צובעים את הישראר 763 בבן גוריון?

המטוס שבהנגר עובר ביקורת רגילה,לא ידוע לי על 763 של ישראייר,אולי צובעים אותו בבדק.

פורסם

לבון שאלה לי אליך....

היום הקשבתי לגישה ושמעתי ELY1703 (אני ממש לא סגור על הקולסיין כי זה היה טיפה מעורפל) והוא דיווח על נזילה במערכת הידראולית מספר אחד

ידוע לך מה קרה שם?

פורסם
לבון שאלה לי אליך....

היום הקשבתי לגישה ושמעתי ELY1703 (אני ממש לא סגור על הקולסיין כי זה היה טיפה מעורפל) והוא דיווח על נזילה במערכת הידראולית מספר אחד

ידוע לך מה קרה שם?

זהו נמאס לי שנה שעברה מטוס הכריז מצב חירום בגלל פגיעה בהידראוליקה מטוס אחר חזר לשדה כי ה A/P לא עבד והיה עוד משהו לדעתי, עכשיו 747-200 מכבה מנועים באמצע הטיסה וזה עכשיו? כל יום יש להם תקלה אחרת כך זה שהחברה מפסידה מקצצים בכל מה שרק אפשר תחשבו על זה... אני באלעל לא מתכוון לטוס עד שכל העניינים האלה יסתדרו = שלא יקצצו בMAINTANCE = שלא יסכנו את הנוסעים שלהם!

פורסם

חחחח אתה עובד בארקיע\ישראייר..?

סתם סתם ברור שיש עוד חברות אבל זה פשוט מדכא שהחברה הלאומית הפכה למשהו שאני לא רוצה לבטא אפילו זנה הפך פשוט למאפיה החברה הזו "רק טייסים של חיל אוויר"

יש לך מושג כמה זה מסבך לי תקריירה?!? LOL

פורסם

יפה מאוד לבון !

לא מאכזב כמובן :wink:

תמונות מדהימות וכרגיל שEBY מושך את תשומת ליבי :)

אגב, אני חושב ששאלתי אבל שכחתי, עם איזו מצלמה אתה מצלם ? (סורי אם באמת כבר שאלתי)

פורסם

עזבו טתכם מחברות חאפריות ישראליות :lol: טוסו רק ב Austrian airlines טסתי איתם לניו יורק עם עצירה בווינה פשוט מופלאים@!(שירות,אוכל,מטוסים,טייסים)

פורסם

קודם כל, התמונות מהממות וגורמות לי להתחיל לתכנן חופשה נוספת (מס' 8 ) לטורונטו. דבר שני, בקשר לתקלות, התחזוקה של אלעל בסדר גמור, ותעזבו אותם בשקט. הרבה חברות היו רוצות להיראות מבחינת תחזוקה כמוהן. הסיבה שאני לא טס עם אלעל זה המחירים. יום טוב לכולם ולילה טוב

פורסם

נו בשביל זה צריך משפחה שעובדת אלעל או יותר נכון פנסיונרים של אלעל, האישה 50% על מקום בטוח, הם עושים פאקים אתה צועק מעט, הופך למנהל המשמרת של נתב"ג את השולחן ובטיסה הבאה אתה טס על 100% הנחה ותודה שטסתם אלעל. :lol:

מבחינת טייסים הם שמים בכיס הקטנטן שלהם את כולם ומרגישים את זה בנחיתה.

רן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...