Danm פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 נו בשביל זה צריך משפחה שעובדת אלעל או יותר נכון פנסיונרים של אלעל, האישה 50% על מקום בטוח, הם עושים פאקים אתה צועק מעט, הופך למנהל המשמרת של נתב"ג את השולחן ובטיסה הבאה אתה טס על 100% הנחה ותודה שטסתם אלעל. מבחינת טייסים הם שמים בכיס הקטנטן שלהם את כולם ומרגישים את זה בנחיתה. רן. אין לי ספק שזה הכי טוב שהם היו בחיל אוויר שם יש דרישות בלתי אפשרות להשגה אגב אולי בטיסה רגילה לאתרגיש את זה אבל אם תקרה איזו שהיא תקלה טפו טפו טפו (אולי זה יעזור להם!) הטייסים של אלעל יטפלו בזה הכי טוב שאפשר
Itay Zecharia פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 תמונות ממש יפות לבון... כולנו מקנאים בעבודה שלך... :wink:
e_dor פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 א. הטייסים הישראלים הכי טובים וזו עובדה שכל הטייסים בעולם מכירים בה ומודים בה. ב. אי אפשר לקבוע את העובדה המצויינת ב-א' ע"פ נחיתות כי תמיד יש נחיתה שקצת מתפקששת. ג. דווקא בנושא תחזוקה אלעל לא משהו, טסתי בהם פעם אחת אומנם אבל ראיתי שהמטוס לא נראה הכי טוב והתקלות שקרו לאחרונה מדברות בעד עצמן. ד. אני חושב שמה שיעזור לחברה הזו עכשיו הכי מהכל זו הפרטה מיידית. ואם אלו הם האחים בורוביץ' אשר מחזיקים ברוב חברת "כנפיים" אשר בבעלותה "ארקיע" יהיה הכי טוב, הם יודעים לנהל עסק כמו שצריך - יאמר לזכותם.
GILG פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 דור, אתה מדבר שטויות! הטייסים הישראלים הם לא הכי טובים בעולם! זה טעות נפוצה לחשוב כך... אני יכול להבטיח לך שגם הקברניט של רויאל גורדנין יביא אותך בביטחה ליעדך...וינחת וימריא אפילו טוב יותר מהקברניט המתנשא והיהיר של אלעל :wink: וכמו כן בעולם שבו הכל עובד לפי מחשבים אז אפשר להגיד שאין טייסים גרועים ואין מטוסים גרועים הכל שאלה של תחזוקה! אני לא טס יותר באלעל גם בגלל המירים האסטרונומים סתם לדוגמא טיסה לניו יורק 1000 דולר ויותר וטיסה באוסטריין לניו יורק עם עצירה 630 דולר... בקיץ. ונ.ב- התחזוקה של מטוסי אלעל היא ממוצעת מינוס , תקלות כמו האחרונות מזכירות את ההתרסקות ב92 באמסטרדם!
Levon Melik פורסם מאי 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2004 התחזוקה של מטוסי אלעל היא ממוצעת מינוס , תקלות כמו האחרונות מזכירות את ההתרסקות ב92 באמסטרדם אתה מדבר שטויות! אם אתה לא יודע משהו,אל תפתח את הפה סתם!
Gal פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 כמה דברים. דבר ראשון ההתרסקות של ה742 באמסטרדאם הייתה בגלל טעות הולנדית במה שהם הכניסו למטוס ולא טעות של תיפעול או תחזוק. ודבר שני המחירים הם גם לפעמים כוללים ביטחון ועוד כמה דברים שאתה לא יודע. בנוסף אני אישית לא הולך לשלם לחברה אירופאית כדי לטוס לניו יורק (לא רק דעות פוליטיות).
Danm פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 כמה דברים.דבר ראשון ההתרסקות של ה742 באמסטרדאם הייתה בגלל טעות הולנדית במה שהם הכניסו למטוס ולא טעות של תיפעול או תחזוק. ודבר שני המחירים הם גם לפעמים כוללים ביטחון ועוד כמה דברים שאתה לא יודע. בנוסף אני אישית לא הולך לשלם לחברה אירופאית כדי לטוס לניו יורק (לא רק דעות פוליטיות). אתה יכול בבקשה לפרט? כאילו לפי מה שאני הבנתי המטוס המריא ובגובה 6000 רגל בערך מנוע מספר 3 (הכנף השמאלית) התנתק מגוף המטוס ומאוחר יותר כתוצאה מהנפילה של 3 נפל גם 4 שפגע בשליטה של המטוס בהנחיה שמה שכתבתי נכון אך זה בדיוק קשור להולנדים? הרי הPYLON או איך שקוראים לזה איבד משהו שם או משהו כזה ואני רק שואל על תתעצבנו
yuval_el פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 לפי מה שאני יודע זה לא היה קשור להולנדים... כל המטוסים (100\200\300- 747) באותה תקופה שהשתמשו במנועי P&W ו RR הייתה בעיה בברגים שחיברו את המנוע לכנף....בתאונה של אלעל הברגים השתחררו במנוע 3 והוא משך איתו את מנוע 4 . אותה תקלה דווחה מכמה חברות ובואינג הוציאה שידרוג למטוסים אלו.
GILG פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 התחזוקה של מטוסי אלעל היא ממוצעת מינוס , תקלות כמו האחרונות מזכירות את ההתרסקות ב92 באמסטרדם אתה מדבר שטויות! אם אתה לא יודע משהו,אל תפתח את הפה סתם! שמע אני לא מבין גדול כמוך בתחזוקה אבל אני יודע עובדות בסיסיות אני לא מדבר שטויות... מנועים מפסיקים לעבוד באמצע טיסה,טיסות שאני טסתי בהם נדחות בגלל בעיות טכניות... רק לפני שבועיים בערך מטוס 757 של אלעל אם אני לא טועה נחת בבן גוריון לאחר בעייה בגלגלים הקידמיים יכול להיות שאני טועה ...
Eliran-VFS1 פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 חברים אל תדאגו! אוטוטו יפריטו את אלעל ! אנחנו נקנה מניות והם יטפלו במטוסים!
Levon Melik פורסם מאי 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2004 אני מסכים איתך,תקלות קורות. תבין,מטוס זה מכניקה,ויכולות לקרות לו תקלות כמו לכל מנגנון מכני שאתה מכיר.אין דבר כזה שמטוס טס כמה שנים ולא יהיו לו תקלות.אם אחזקת מטוסים הכי טובה בעולם,אתה לא יכול לדעת מתי תבוא התקלה. ואם תסתכל על הסטטיסטיקה העולמית של התקלות שקורות באויר,אל על נמצאת במקום טוב יחסית לחברות גדולות עם שם עולמי.ההגדרה שלך "ממוצע-מינוס" נובעת מאי ידיעה וזה טעות להכשיל את המערך הטכני על סמך זה שהטיסה שלך נדחתה בגלל תקלה.
Itai Ganor פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 חברים אל תדאגו! אוטוטו יפריטו את אלעל ! אנחנו נקנה מניות והם יטפלו במטוסים! חכה ב2030 יהיה אירבאס ראשון לאל על
Gal פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 "חכה ב2030 יהיה אירבאס ראשון לאל על" חס וחלילה טפו טפו טפו. סתם אני לא חושב כך אבל לא משנה. לדעתי המקום הטוב ביותר לטיפול במטוסים הוא תע"א. צוות מאוד טוב ומאומן ברמה גבוהה מאוד. יש לי יומן של שלהם וראיתי שם שהם עושים כל כך הרבה עבודות על מטוסים של חברות זרוץ בנוסף לחברות המקומיות. תאמינו לי לנו יש מזל הבטיחות אצלנו היא משהו מאוד חזק.
Itai Ganor פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 מה רע באיראבס? בגלל שהוא מיוצר בצרפת? אחלה מטוס טסתי איתו הרבה לחו"ל אל על משווקת יומנים לבתי ספר? :shock:
drorm16 פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 לא הבנתי דבר אחד במה לבון עובד שמותר לו להסתובב בין המטוסים ??? מה כל מי שעובד בנתב"ג יכול להסתובב בין המטוסים ולהיכנס למטוסים ככה סתם בישביל לצלם תמונות????
Oren Geva פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 חברים אל תדאגו! אוטוטו יפריטו את אלעל ! אנחנו נקנה מניות והם יטפלו במטוסים! דוקא בנושא הזה אני לא מסכים איתך. יש הרבה סיבות להפריט את אל על - כלכליות, מנהל לא תקין ועוד - בעיקר העובדה שהיא בבעלות המדינה ולא מעניינים אותה רווחים באמת גורמת להתנהגות לא רציונלית של החברה. אבל דוקא בנושא הבטיחות, נראה לי שכחברה בידיים פרטיות - אז מתחילים כל מיני שיקולים של לחסוך כאן ולחסוך שם. אז זה בטח לא יקרה מחר, אבל בעוד 10, 15, 20 שנה, כשרוב האנשים שעובדים שם היום יתחלפו כבר, והמנטליות בחברה תשתנה, אני חושש שאל על תהיה כמו כל חברה קפיטליסטית אחרת - דורסנית, ופוגענים, ותחתוך בבשר בשביל להגביר רווחיות.
e_dor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 א. יש לאלעל יומנים אבל היא לא משווקת אותם. ב. איירבאס מטוס מעולה. ג. תע"א מטפלת באופן סדיר וקבוע במטוסים של מ"ס חברות תעופה. ד. אין ספק שלאלעל לא היו בעבר הרבה תאונות אבל אם המצב יהיה כמו שעכשיו אז יכולה להגיע אחת (חס וחלילה, שלא יקרה לעולם !), צריך לפקוח את העניין ולהיזהר מאוד.
Eliran-VFS1 פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 חברים אל תדאגו! אוטוטו יפריטו את אלעל ! אנחנו נקנה מניות והם יטפלו במטוסים! דוקא בנושא הזה אני לא מסכים איתך. יש הרבה סיבות להפריט את אל על - כלכליות, מנהל לא תקין ועוד - בעיקר העובדה שהיא בבעלות המדינה ולא מעניינים אותה רווחים באמת גורמת להתנהגות לא רציונלית של החברה. אבל דוקא בנושא הבטיחות, נראה לי שכחברה בידיים פרטיות - אז מתחילים כל מיני שיקולים של לחסוך כאן ולחסוך שם. אז זה בטח לא יקרה מחר, אבל בעוד 10, 15, 20 שנה, כשרוב האנשים שעובדים שם היום יתחלפו כבר, והמנטליות בחברה תשתנה, אני חושש שאל על תהיה כמו כל חברה קפיטליסטית אחרת - דורסנית, ופוגענים, ותחתוך בבשר בשביל להגביר רווחיות. אני אכן מסכים איתך אבל חברה מיסחרית ש"נפגע" לה מטוס לא בהכרח תשאר קימת! לכן נראה שכדי שהם בכלל לא יפשטו רגל החברות עושות הכול כדי להרויח וגם לשמור על הבטיחות! ואל תשכח שחברות חושבות בצורה טובה יותר, יעילות ודברים כאלה כדי ליצור רווחים לעומת גופים ממשלתיים! לכן יש סיכוי שהם ירויחו לא דווקא על חשבון תחזוקה ובטיחות!
e_dor פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 חברות התעופה הזרות יכולות לגבור על אלעל בקלות ואלעל יודעים את זה, לכן הם מחזיקים את עצמם קצר ודואגים לא לרדת ברמה בשום מחיר. וההפרטה רק תחזק את העובדה הזו !