עבור לתוכן
Eyal Seminar

אירוע לזכרו של נמרוד גרשוני/22.11.2008-17:30Z-20:00Z

Recommended Posts

פורסם

במוצ"ש הקרוב (22.11.2008) בשעה 19:30 מקומי, נקיים מטס לזכרו של נימרוד גרשוני ז"ל (שנהרג בתאונת מטוס לפני 4 שנים).

טיסתו האחרונה של נימרוד הייתה טיסת ניווט לחיפה לכן נתיב זה יהיה נתיב המטס עם שינוי קל-שהנתיב יעבור דרך VOR NAT סמוך למקום התרסקות המטוס.

המטס יצא מהרצליה כאשר מבצרה נמשיך ל VOR – NAT ומשם נחזור לנתיב הרגיל:

חדרה – פורדיס- עתלית – בת גלים ---נגיעה במסלול 34 של חיפה --- בת גלים ונמשיך במקביל לקו החוף בעומק של 2 מייל בים דרך –עתלית- פורדיס- אולגה- וינגייט –שפיים – הרצליה – נחיתה בשדה דוב.

המטס יחל מהשעה 19:30 ועד השעה 22:00 מקומי שלנו.

יהיה פיקוח מלא לאורך כל הדרך.

האירוע יהווה המשך לאירוע השבועי שלנו שהולך וצובר תאוצה. (האירוע השבועי שלנו מתחיל ב18:00)

שימו לב להערות והדגשים שאיציק מוסיף!

טיסה נעימה,

צוות אירועים.

האתר לזכרו של נמרוד:

http://www.vatil.org/vatil/nimrod/

פורסם

חברים, הדגש העיקרי לאירוע הוא שאנחנו מקווים לראות מחר נתיב מפוצץ מטוסים, ובעומס כמו בעומס יש להתאזר בסבלנות גדולה ולהקפיד על הפרדה, קשר עין וביצוע של הוראות פקח בזמן.

מיותר לציין שצוות החטיבה מצפה לראות את כולם באים ולוקחים חלק, זו דרך יפה לזכור את נמרוד ז"ל שעמל ויצר בחטיבה לטובת הכלל.

פורסם
אני לא מכיר אבל אגיע

אני מזכיר שלחניכי IFS אסור להתחבר בשלב זה לרשת ואטסים.

פורסם

היה פשוט מעולה!

פיקוח מקצועי מאוד, רק שקצת היה מעצבן הלחץ בשדה דוב שלא היה אפשר להשחיל מילה, וכמעט הייתי צריך ללכת סביב בגלל אנשים שמתברברים, אבל סה"כ היה מאוד מאוד כיף!

פורסם

היתה כמות תעבורה יפה ביותר, תודה וכל הכבוד למי שהגיע לקחת חלק.

הכמות היפה באירוע ובכלל הפעילות של החטיבה זו אחת מהמטרות שנמרוד שאף אליהם, ואני חושב שאפשר להיות ולהרגיש גאים שכולנו מגשימים זאת.

פורסם

אכן איציק צודק, הכמות תנועה היתה מטורפת ואיכותית , כמו שצריך.

לא זכיתי להכיר את נימרוד אבל הבנתי שהוא היה חלוצי הטייסים ושזאת היתה המטרה שלו , נראה לי שהגענו אליה חברים אבל תמיד יש עוד לאן לשאוף.

מקווה לעוד ארועים מוצלחים.

פורסם

עליתי לטיסה עם ה206 והסימולטור קרס בצומת השרון, אחר כך לקחתי את הדאש והיתה לו בעיה בDME, בכל זאת תודה לפקחים ולטייסם שבאו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...