עבור לתוכן
Eyal Seminar

Online Day Meeting!- ***נדחה**

Recommended Posts

פורסם
עידו, עזוב אותך משטויות. כשתפסיק לחפש את הצוות בכל פיפס אני אוכל להתייחס ברצינות, כרגע קשה לי לסנן מה אתה אומר באמת ומה בשביל להתקיף. בעניין הזה נישאר כנראה חלוקים, וזה בסדר ולגיטימי.

רן, ברוך הבא למועדון המחפשים קונספירציות באוב :lol:

VATME היא VATGULF לשעבר. כמדומני, ישראל היא VATIL לפי כל הבדיקות האחרונות, והיא חטיבה נפרדת שהייתה קיימת לפני שחלמו על VATGULF, ME, CAF או NAF. הנה ההסבר:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=35477

זה שבצוות ואטאיל יושבים מספר אנשים לא ראויים לא קשור בכלל לסיפור הזה. אני דווקא חושב שחלקם אפילו באותה דעה כמו שלי בנוגע לסיפור הזה

פורסם

צוות VATIL עשה טעות אחת וזה שהוא פירסם באופן חד צדדי את הלוגו בלי שהמצרים יאשרו שהלוגו לא פוגע או יציעו לוגו משלהם.זה שאחרי זה במקום לבקש לשנות לוגו הם פוצצו את האירוע זה כבר משהו אחר.

פורסם

אני מציע לעצור פה.

כולם הבינו את כולם, לטעמי מיצינו.

מי שרוצה, יטוס למצרים, מי שלא , לא.

תעצרו פה , כי זה נהפך להיות שרשור לא יפה ולא מתאים.

הפעם את דעתי אני אשמור לעצמי.

פורסם

אין לי יותר מדי מה להגיד. אוהד ואלעד סיכמו יפה מאוד.

מה שמוצג בלוגו הוא עובדתי. הוא כמובן לא נעשה בזדון ואין בו שום כוונה לפגוע.

וגם אם נעזוב את זה, לפי ההתכתבות של וואהיב ואייל, הסיבה שבגללה ביקשו המצרים לדחות את האירוע היא לא אותה סיבה. את הסיבה האמיתית קיבלנו דיי במקרה מוואהיב.

אם לסכם את מה שקרה כאן, זה הפרה בוטה של חוקי ואטסים ואם אילן משה איציק ושות' תצאו מהראש הקטן אז זה ביטוי אנטישמי שאתם נתתם לו יד.

פורסם
זה שבצוות ואטאיל יושבים מספר אנשים לא ראויים לא קשור בכלל לסיפור הזה. אני דווקא חושב שחלקם אפילו באותה דעה כמו שלי בנוגע לסיפור הזה

ומי אתה שתשפוט מי ראוי ומי לא? בינתיים האדם שההתנהגות שלו ראויה להקרא "לא ראויה" בחטיבה זה אתה. קהילה שלמה נענשת בגלל שאתה החלטת ששני אנשי צוות בחטיבה הישראלית הם לא לרוחך ובעקבות זאת משכת את התרומה שלך לכל קהילת הסימולציה בעולם ע"י שהפכת קבצים (שלא על כולם יש לך זכויות) לבלתי זמינים. אתה גם חצוף וכפוי טובה, כי אותם "לא ראויים" דואגים לכסות לך את התחת כבר די הרבה זמן כדי לא להציף את ההתנהגות התינוקית שלך החוצה. אז לפני שאתה רומז על מישהו שהוא לא ראוי, תסתכל על עצמך בראי קצת, אולי תקבל שוק ותתבגר.

פורסם
צוות VATIL עשה טעות אחת וזה שהוא פירסם באופן חד צדדי את הלוגו בלי שהמצרים יאשרו שהלוגו לא פוגע או יציעו לוגו משלהם.זה שאחרי זה במקום לבקש לשנות לוגו הם פוצצו את האירוע זה כבר משהו אחר.

עם כל הכבוד, הם אישרו את הבאנר ואף פירסמו את האירוע באתר שלהם.

וגם ביקשו ממני לפרסם אותו בVATSIM, אבל לאחר יום הם שלחו הודעה שבה כתבו שצץ להם משהו דחוף ולכן הם לא יוכלו לארגן פיקוח לאירוע.

פורסם

וגם אם נעזוב את זה, לפי ההתכתבות של וואהיב ואייל, הסיבה שבגללה ביקשו המצרים לדחות את האירוע היא לא אותה סיבה. את הסיבה האמיתית קיבלנו דיי במקרה מוואהיב.

אם לסכם את מה שקרה כאן, זה הפרה בוטה של חוקי ואטסים ואם אילן משה איציק ושות' תצאו מהראש הקטן אז זה ביטוי אנטישמי שאתם נתתם לו יד.

נכון שלא נעשה מתוך כוונה לפגוע, אבל הוא פגע וגם זו עובדה. אתה לא תחליט לאחרים מה פוגע בהם ומה לא, והם לא יחליטו לך. חלק מהעניין של שיתוף פעולה הוא לשחות בעמק השווה ולא לנסות להראות כל הזמן למי יש יותר גדול - זה הכל. מי שחושב שהדרך שמשה נהג בה היא התקפלות, התרפסות וכו', פשוט סובל מרגשי נחיתות היסטריים. החזק מפסיק. החזק מתנצל. במקרה הזה החזק התנצל, והחזק השני קיבל את ההתנצלות ללא עוררין.

ההדים מסביב הם לא יותר מחולשה.

ולמען הסדר הטוב, אין כאן שום הפרה של חוקי ואטסים - לא מצידנו, לא מצידם ולא בטיח. רד מזה.

פורסם
מה שמוצג בלוגו הוא עובדתי.

יהב תסלח לי זה פשוט היתממות, במקרה הטוב. כולנו יודעים איפה אנחנו חיים ואיזו רגישות יש לדברים. אני בטוח שלמרות גילך, אתה זוכר בדיוק איך התחילה האינתיפאדה השניה לפני 7+ שנים.

אני בדעתו של מיקי שהשרשור הזה מיצה את עצמו ממזמן, ואפילו גלש לתחומים שבכלל לא רלוונטיים.

די, חפרנו את הנושא הזה מספיק.

פורסם
אוהד, חסכת לי לענות לוואהיב אני רק אוסיף משהו קטן.

מה שאמרתי על החינוך שלהם לא זרקתי סתם לאוויר, יצא לי לדבר עם לא מעט מצרים, לימודי ההסטוריה שלהם בקשר למה שקרה במזה"ת ב130 שנה האחרונות לוקה מאוד בחסר ומכאן בא כל הקושי שלהם לקבל אותנו, קושי שאתם לא רואים במקרה ההפוך. כמובן שיש יוצאי דופן בכל צד, אבל שורה תחתונה הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה, כמה ישראלים טסים לשארם וקהיר וכמה מצרים טסים לנתב"ג.

מי שלא רוצה אותנו אנחנו באמת שלא צריכים שיעשה לנו טובה משה יכול לקרוא לזה ילדותי כמה שהוא רוצה, ככה אני רואה את זה ומסתבר שאני לא לבד.

לא רוצה להסתבך פה עם כולם אבל אני חייב לתקן אותך קצת (ולא להצטרף חלילה לוויכוח שכבר יצא פה לגמרי מפרופורציות) גם לימודי ההיסטוריה שלנו פוסחים על כמה דברים... אם תרצה ותתעניין אוכל לספר לך כמה סיפורים מאד מעניינים על ההיסטוריה הלא מאד רחוקה של עם ישראל שלא קיימים בשום תכנית לימוד אבל בטח שלא על גבי הפורום. ובכלל עידו היסטוריה מעולם לא הייתה דבר אובייקטיבי.

פורסם

נכון שלא נעשה מתוך כוונה לפגוע, אבל הוא פגע וגם זו עובדה. אתה לא תחליט לאחרים מה פוגע בהם ומה לא, והם לא יחליטו לך. חלק מהעניין של שיתוף פעולה הוא לשחות בעמק השווה ולא לנסות להראות כל הזמן למי יש יותר גדול - זה הכל. מי שחושב שהדרך שמשה נהג בה היא התקפלות, התרפסות וכו', פשוט סובל מרגשי נחיתות היסטריים. החזק מפסיק. החזק מתנצל. במקרה הזה החזק התנצל, והחזק השני קיבל את ההתנצלות ללא עוררין.

ולמען הסדר הטוב, אין כאן שום הפרה של חוקי ואטסים - לא מצידנו, לא מצידם ולא בטיח. רד מזה.

אילן אני לא זוכר אותך ככה בפורום מאז ""המפץ הגדול"" :lol:

אתה יכול להסב את זה לימי מילואים 8)

פורסם

לגבי הפרה זאת דעתי, אבל אתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק, בסופו של דבר אין ספק מי מבין שנינו מכיר את החוקים יותר טוב.

אגב, החזק הוא גם זה שיודע לעמוד על האמת שלו ולומר את האמת גם אם זה יעליב את הצד השני. עם האמת צריך להתמודד.

אם לחזור להתחלה, אז אולי עבירה על החוקים זה לא, אבל ביטוי אנטישמי (סמל מדינת ישראל והכיפה שנמצאת בירושלים שנמצאת בישראל) זה כן והסכמה לביטוי הזה באמצעות התגובה שלכם כן הייתה כאן. זה מה שמקומם.

פורסם
אלעד אתה לא בכיוון. הבאנר שעוצב נחזה (בטעות) להיות עם אמירה מתריסה, ולכן ה"פוליטיקה" הייתה בצד שלנו. המצרים נהגו בבגרות ובאחריות כדי למנוע הסלמה, כי גם אצלם יש עידואים ואבירנים ורנים ושאר מתלהמים לאומנים (שזה מה שקורה פה, מה לעשות) ולא שברו את הכלים. אני כמנהל האיזור מרוצה שיש לי הנהלות חכמות, בוגרות ואחראיות שידעו לעצור ולשפר כשצריך. רובכם המכריע אפילו עוד לא הבין איפה הייתה הבעיה עם הבאנר, אבל ממהר לנצל את ההזדמנות לנגח, כל אחד מסיבותיו.

מה שיפה בכל התקשקשות הזו זה שכל אחד ואחד מהמתלהמים כאן (עידו, רן, אלעד, אוהד וכו') היה יוצא מדעתו אם המצרים היו שמים איזה באנר שלא לרוחנו. אבל לנו הישראלים הרי מותר הכל, ורק אנחנו מבינים ורק אנחנו יודעים, לא? אם בעיננו הבאנר נהדר, מי המצרים האלה שיעזו בכלל להביע דעה?

הדברים פשוטים: מדובר כאן בשני עמים שונים. לכל אחד התרבות שלו, הדעות שלו, הסגנון שלו וכו'. עם אחד עיצב באנר שנראה לו מצוין. הסתבר שהבאנר הזה לא הולם בעיני העם השני. העם הראשון מתנצל על הטעות ומחליף באנר. זה ולא יותר מכך - משוגעים, תרדו מהגג!

אתם יודעים מה, אני יודע שעם הסגולה שלנו בטוח שההודים הם גזע עליון, אז תשוו את זה למצב שהיינו עושים אירוע עם החטיבה ההודית כשסטק בקר מדמם מככב על הבאנר. היה קורה אותו דבר, אף אחד לא היה בוכה. תחשבו לבד מה זה אומר.

לפי מה שמנהל מחלקת ארועים רושם הבאנר אושר אז בכל מקרה ההתנצלות מיותרת אבל זה לא מה שמשנה....מבחינה פוליטית אני יותר מזדהה עם מה שפוגע בהם מאשר לההגיע להקטנת ראש של " לא מעניין אותי הבאנר תמים"....בשורה התחתונה אירוע בוטל ממניעים פוליטים לא יודע איך זה "נעלם לך" מהעין או למה ע"פ השקפתך אני לאומן אפילו שהדיעות הפוליטיות שלי בכלל לא בכיוון....שיהיה במוצ"ש לא חסר לאיפה לטוס.

כמו שנכתב כאם הם צריכים אותנו יותר מאשר אנחנו אותם...רק בריאות.

פורסם

ומי אתה שתשפוט מי ראוי ומי לא? בינתיים האדם שההתנהגות שלו ראויה להקרא "לא ראויה" בחטיבה זה אתה. קהילה שלמה נענשת בגלל שאתה החלטת ששני אנשי צוות בחטיבה הישראלית הם לא לרוחך ובעקבות זאת משכת את התרומה שלך לכל קהילת הסימולציה בעולם ע"י שהפכת קבצים (שלא על כולם יש לך זכויות) לבלתי זמינים. אתה גם חצוף וכפוי טובה, כי אותם "לא ראויים" דואגים לכסות לך את התחת כבר די הרבה זמן כדי לא להציף את ההתנהגות התינוקית שלך החוצה. אז לפני שאתה רומז על מישהו שהוא לא ראוי, תסתכל על עצמך בראי קצת, אולי תקבל שוק ותתבגר.

מי שחוצפן פה זה אתה, חתיכת כפוי טובה. זה שאני נהנה להדליק אותך עם כל הסיפורים האלה לא קשור ללמה יש סינרי או אין סינרי, יש רק סיבה אחת למה אין סינרי ואת זה אתה יכול לשאול בעלים של 2 חנויות מחשבים שאני בהתכתבויות איתם כבר חצי שנה.

יודע מה אחרי תגובה כזו אולי באמת עדיף שאת הסינרים אשמור לעצמי... ואטאיל = יריקה בפרצוף לאנשים טובים.

שלום שלום

פורסם

כל מילה זהב :!: :!: :!:

למה ומה היה קורה אם זה היה הפוך כבר הייתם עם מטוסים עמוסים בדרך לשמה ולהראות להם

שאיתנו לא מתעסקים .

את הנעשה אין להשיב וגם כבר אין להשיב את הטעם הרע שיש פה ללא מעט חברי חטיבה בגלל כל ההתלהמות הזאת והחוסר הרצון להבין אפילו את הדעה או את רגשותיו של השני .

ואם זה היה איזה מטוס עם סמל של צלב מעל לכותל או מעל איזה קבר של צדיק ?

אז לה לתפוס תחת ולהגיד שלא יטוסו כי זה לא שהם לא יטוסו כי אתם לא תגידו למי לטוס ומי

לא ואם לא נוח לכם שהם טסים בקו ישראל מצרים אז יש לכם בעיה ותתמודדו .

הם טיפה יותר רגישים לדת אז מה .

כמו שאני לא יכנס להודו ויחזיק לי צלעות בקר ויאכל אותם באמצע הרחוב .

או ילך באמצע הרחוב עם ביסלי ביום כיפור . לא כי אני מאמין או לא כי יש מנהגים למקום ואני

רק חלק קטן מהמקום וצריך לכבד אותו .

ואנחנו לא בכינו את ה2000 שנה של שלטון נוכרי על א"י גם אנחנו לא בידיוק הינו תלית שכולה תכלת .

יש פה הזדמנות בכלל בארגון ואטסים העולמי לאחד עמים ותרבויות ולכן גם הרוב טסים פה ולא בשרתים ושאר המקומות וגם עושים טיסות מלבנון סוריה עם פיקוח מקומי שרואים מידי פעם .

עשינו טעות שהכנסנו מקום עם קשר דתי ישיר ושבאותה מידה יכלה להכנס לשם תמונה של מטוס בפניל ל12 או מעל לאילת .

לדעתי הלקחים הובנו למי שירצה לעצב באנר או סמל לארוע בעתיד ולדעתי גם פעם הבאה

אפשר להפנות זאת לחבר חטיבה אחרת שלא קשור ושטס ויודע על איזה אזור ושדות מדובר וככה לא יהיה שום יד של פוליטיקה או דת בדבר .

פורסם

מי שחוצפן פה זה אתה, חתיכת כפוי טובה. זה שאני נהנה להדליק אותך עם כל הסיפורים האלה לא קשור ללמה יש סינרי או אין סינרי, יש רק סיבה אחת למה אין סינרי ואת זה אתה יכול לשאול בעלים של 2 חנויות מחשבים שאני בהתכתבויות איתם כבר חצי שנה.

יודע מה אחרי תגובה כזו אולי באמת עדיף שאת הסינרים אשמור לעצמי... ואטאיל = יריקה בפרצוף לאנשים טובים.

שלום שלום

עידו תוריד הילוך בחיית דינק

את הסינרים הורדת מכל מקור אפשר בטענה שהם לא חוזרים עד שצוות VATIL יוחלף.

לפחות תעמוד מאחורי המילה שלך ואל תבלבל תמוח על מחשב חדש - חלאס!

לא לכולם יש גישה לפורום מפתחים אבל כבר עכשיו הכרזת שם שאתה חותך בגלל ההנהלה.

חטיבת VATIL מעדיפה קודם כל דרף ארץ, ורק ואחר כך אומנים.

גם אם אתה מפתח סינרי הכי טוב בעולם - תהיה קודם בן אדם.

אני מעדיף לטוס בסינרי דיפולטיבי של FS95 מאשר לשמוע שעידו הוריד את הסינרים שלו

עד שלא יחליפו את הצוות - מי צריך חבר חטיבה כזה.

אני מאוד כועס ולא בגלל השירשור על המצרים ומה שנאמר. אני כועס כי אתה הורדת את

הסינרים מכל מקור אפשרי בגלל שלא נראה לך - פשוט לא נראה לך שהצוות הוא צוות מתאים.

תבוא ותודה בזה. אבל אל תגיד דברים אחרים על מחשב ושטויות.

פורסם

חבר'ה זה כבר יצא מגבולות הדיון מה הפאקינג קשר לסינרי?

קיצר הדיון הזה ננעל

בהקשר לנושא הארוע עם מצריים מבחינתי לפחות העסק לא סוגר ונבדקים עוד כל מיני דברים בנושא

נפרסם בשרשיר חדש ברגע שיתאפשר.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...