David Bendavid פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 יש גם סיטואציות גרועות יותר... במרחב עמוס :wink: כן, חוויתי את זה באירוע של ציריך
Gregory Verba פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 היה נחמד מאוד. פיקוח מעולה אצלנו ופיקוח קצת פחות טוב אצל הטורקים. את פקח סנטר בקושי שמעו אך הוא גיבה את עצמו וכתב גם בטקסט.פקח גישה הביא אותי מאוחר מאוד (גבוהה מאוד ) ל ILS והלכתי מסביב.בהליכה מסביב בגובה 5000 רגל כמעט נכנס בי מטוס (לא שלנו ) , הגעתי לפיינל מיושר ל36R ובגובה כ2000 רגל מודיע מגדל שאני אנחת על 36L, מה שגרם לי לבטל מידית טייס אוטומטי ולעשות מייד גישה ידנית . קצת תמונות:
Yarden Antebi פורסם דצמבר 14, 2008 דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 באירוע הזה לא הייתי, אבל אני דווקא זוכר פיקוח מצוין של הטורקים פעם...אולי הלחץ לא עשה להם טוב
Eyal Seminar פורסם דצמבר 14, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2008 סיכום שלי לאירוע, למרות העמוס הגדול בקרקע בב"ג הפקחים הסתדרו יפה מאד. הסעתי אחרי 76 שהסיע על ה-M במהירות של 10-15GS... זה היה מאד מאד מאייש, אך לאחר 45 דקות מהתחברות לרשת המראתי. היה פיקוח עד ת"א ומשם ליוניקום, ניסיתי לארגן לנו גם יורו אבל בסוף הם לא עלו. היה אחלה פיקוח לאורך הנחיתה בניגוד לאחרים שחושבים אחרת לדעתי הפקחים הטורקים היו טובים מאד, הביאו אותי יפה מאד לILS36R. אבל כשאני הייתי מיוצב על הILS36R שאל אותי הפקח אם אני יכול לנחות על 36L, עניתי לו בחיוב ולקחתי ידני לראיה ל36L, הייתה אחלה נחיתה פינוי ולגייט. סך הכל היה אירוע מעולה, חוץ מזה שהפקחים שלנו התנתקו כבר 22:00 ואני מבין שלא הייתה להם הרבה תנועה אבל בכל זאת הגיעו לפחות 5 מטוסים מטורקיה והם נחתו ללא פיקוח. פעם הבאה בבקשה תחכו עד 23:00, ואם אתם לא יכולים אז תודיע לי, זה ממש לא פייר שהטייסים שלהם מצפים לפיקוח מלא אצלינו ואין אפילו קרקע. בנימה אופטימית האירוע היה מוצלח ביותר.