rovenroven פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 בגלל שאבסים מוריד לי במהירויות מסחררות.כמעט חצי KB בשנייה ואני מאמין שיש עוד הרבה אנשים שזה מוריד להם ככה רציתי לדעת אם זה בסדר מבחינת היוצרים[שאני מאמין שרובם נמצאים פה] שאני אעלה את הסינרים לרפידשייר או פיילפילר או כל שרת אחסון אחר??המטרה היא לשפר את הנגישות לסינרים הישראלים.היוצרים[אלה שנמצאים פה] מאשרים?
rovenroven פורסם דצמבר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 זה שאין תגובה אומר שאף אחד מהיוצרים של הסינרים של ארץ הקודש לא נמצא פה?או שכולם פה ומאשרים/לא מאשרים?
Liav Nefesh פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 ראפידשייר זה לא משהו... צריך להמתין הרבה זמן בשביל משהו חינמי. יש לך את כל הסינרים של הארץ באתר של בית הספר לטיסה IFS אם אתה צריך להוריד סינרים מAVSIM מציע לך לעשות את זה בשעות הלילה... פחות עומס על השרתים.
Asaf Brietbard פורסם דצמבר 11, 2008 דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 ראובן, לדעתי הפנייה שלך כללית מדי. בדוק בכל קובץ שאתה רוצה להעלות מה כתובת היוצר ושלח מייל מרוכז אליהם, אני בטוח שיענו לך במהרה. דעתי בלבד...
Mark163 פורסם דצמבר 12, 2008 דיווח פורסם דצמבר 12, 2008 תעלה ל-MEGAUPLOAD או כל שרת אחר ותן למישהו שיוריד את הקובץ והוא יעלה ל-AVSIM ( כמוני )
אורח פורסם דצמבר 12, 2008 דיווח פורסם דצמבר 12, 2008 תעלה ל-MEGAUPLOAD או כל שרת אחר ותן למישהו שיוריד את הקובץ והוא יעלה ל-AVSIM ( כמוני ) רשום בפורש בכל קבצי הסינרים שיצרו לארץ לא לעלות לאתר את הסינרי בלי אישור מפורש מיוצר הסינרי.