Shlomlux2 פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 סוף סוף יצא לי להתכבד בטיסת TFC כשרה למהדרין. ללא ספק חוויה שונה, חזק ואמץ... אני ממשיך :mrgreen:
Amit Doron פורסם ינואר 1, 2009 דיווח פורסם ינואר 1, 2009 הייתה טיסה מעולה! היה כיף לשמוע שוב בערוץ קול של הTFC,שירים ושערים בקרוב
Yoav Hahamo פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 אומנם לא טסתי עם כולם, אבל טסתי ביום שישי את הטיסה, היה מעולה!
danb2000 פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 וואי וואי וואי מיקי תראה מה עשית :!: הבאת את כל השכונה הבאת.... עכשיו יהיה פה ברדק, יהיו בלגנים, יהיה רעש ולכלוך בחדר מדרגות, ולא יתנו לישון בצהריים :!: למה היינו צריכים את זה - אתה והפה הגדול שלך סתתתתאאאאםםםםם :!: :!: :!: בא'נה זה היה כולה טיסה שבועית של כמה משוגעים שבהיותם אנשים מבוגרים (אבל לא בוגרים :wink: ) שצריכים גם לנהל חיים, קריירה, משפחה, הקציבו לעצמם לילה בשבוע כדי לשכוח מהכל ולטוס - ותראו מה נהיה מזה: מפלצת :!: :!: :!: . שמעו זה די מדהים - כשאני רואה את רשימת המשתתפים מאתמול ואת כל ההודעות בטופיק הזה אני לא יכול שלא להתפעם. אמנם לא הייתי מדור המייסדים אבל מהר מאד אחרי שהצטרפתי התמכרתי והתחלתי לחיות מחמישי לחמישי - אם לשפוט לפי הטיסה הראשונה ב-2.0 אז כנראה שעוד קבוצה לא מבוטלת של "צעירים" נשרטה אתמול ויהיה מי שישא את הלפיד הלאה ויקח את TFC לשיאים חדשים :!: אני עכשיו בפאזה קצת שונה בחיים ולא בטוח שמתאים לי ה"חיילות" הזאת של לדפוק נוכחות כל שבוע, אבל בטוח שאבוא לטוס מדי פעם ואולי אפילו "אתן בראש" פעם עם איזה תדריך או הכנת טיסות "ספיישל" פה ושם - כמנהגי בעבר. אז ברכת ברוכים הבאים - לכל החדשים וברכת ברוכים השבים - לכל הישנים :wink: שיהיה לכולם בכיף אללה TFC 2.0 מי היה מאמין :!: :!:
mickey lip פורסם ינואר 2, 2009 מחבר דיווח פורסם ינואר 2, 2009 אני? לא עשיתי כלום. רן הכין תסובלקי איזה כיף היה אתמול לחזור לטיסה רישמית של TFC. תודה לרן ודורון על ערב נפלא ותודה לכל מי שבא לטוס איתנו. שנאמר:" כל המרבה הרי זה משובח". לי אישית TFC זה תירוץ לטוס עם PM או PF , כי בשוטף זה לא כל כך יוצא. מי שלא טס ככה, לעולם לא יבין זאת......
AaronDagan פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 שלום לכולם, אחרי כל "המחמאות ודברי ההלל" של דן, מה עוד יש לומר? סתאאאאאאם...... אני מאמין במשפט שאומר "כל דרך ארוכה מתחילה בצעד קטן קדימה" (שוב פעם הסינים האלה.... ). ההתחלה מבטיחה, הנוכחות מדהימה ומצביעה על כוונות ורצון לשיתוף מצד הצעירים, ואנחנו - "הזקנים" - מוליכים בראש העדר.....לא אישי כמובן. ניסים עשה - כרגיל - עבודה יוצאת מהכלל בשיגורים יחד עם ה-GRND W (שכחתי את השם סליחה) - והיוונים: נו, מה ניתן עוד לומר עליהם - בטח מסטולים.......הפסידו חוויה...... לא הצלחתי לשמוע על ערוץ TFC, כנראה בעייה אצלי. נתגבר. הצעה לסדר: אני מבין שההתרגשות רבה וכולם רוצים לצאת ביחד כשיש פיקוח, סבלנות לא תזיק. יש זמן ומקום לכולם. הלוואי שימשיך ככה..... לסיכום השבוע - תודה למיקי והיה כייף. שבת שלום.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 מזל טוב ל- TFC2 ליציאה לדרך החדשה, בהצלחה, ואשתדל להצטרף ככל שניתן... אגב, תזכורת קטנה - בטיסה מערבה הגובה זוגי לכולם, כולל לטייסי אז"מים :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 מקווה מאוד להגיע לטיסה הבאה, ה 012 האלה סיוט...
Doron_Angel פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 שמעתם על הדקה ה-90? אז ככה עשה אתמול מיקי, ו-4 שעות לפני ה-Boarding התקשר אלי, ואמר כי יש מקום בטיסה אלעל 232 לרודוס, ולא רק שיש מקום, אלא במושב האחורי בתא הטיס... \:D/ אז כשהוא יושב במושב השמאלי, ורן משמש כקצין הראשון, וברקע נשמעים קולות הצוות של ה-737-800 בטיסת אלעל, כאשר הם מדריכים את יתר הנוסעים באשר להוראות הבטיחות, המראנו מערבה... מיקי ורן עבדו על פי כל נוהלי ההתנהגות וההטסה של אלעל, כולל הכנת ספר החירום ל-737 (תודה לאל שלא היה צורך בשימוש בו), בעבודת צוות טובה. לי, כנוסע מזדמן, זה נראה ממש כאילו הם עם אלפי שעות טיסה יחד. כיף לא נורמלי ותודה על החוויה!!!
moshe elbaz פורסם ינואר 2, 2009 דיווח פורסם ינואר 2, 2009 ניסים עשה - כרגיל - עבודה יוצאת מהכלל בשיגורים יחד עם ה-GRND W (שכחתי את השם סליחה) - והיוונים: נו, מה ניתן עוד לומר עליהם - בטח מסטולים.......הפסידו חוויה...... שבת שלום. לא סולח היה כיף הלוואי שיצא לי לפקח כשתחזרו עוד המון זמן
Yakov Kraus פורסם ינואר 3, 2009 דיווח פורסם ינואר 3, 2009 אני מצטרף לברכות לאור פתיחת המסע. לאור אילוצים שונים נאלצתי לצאת בשעה 10. על מנת לצמצם את הזמן החלטתי לטוס בLEARJET הדיפולתי. כך לחסוך זמן בהכנת המטוס במקום FMC לנווט באופן קונווציאלי. למרות שאני לא אוהב לנווט מעל הים הגעתי אחד לפני האחרון לרודוס. בהצלחה לכולם
Arie Halperin פורסם ינואר 4, 2009 דיווח פורסם ינואר 4, 2009 שלום לכולם לא ידעתי שמתחילים רק היום ראיתי את השירשור אני אצטרף כמובן מזל טוב לכולם ובהצלחה