Gadi L. פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 אני צובע לי בספריי ראסטות לפורים בחוץ כשלפתע אני רואה מסוק גדול מגיע מצפון בגובה 8 מעל גבעת אולגה. כשהוא התקרב כבר הבנתי שזה לא מסוק רגיל אלא Mi-8\17! יש למישהו מושג מה מסוק רוסי שנמצא בשימוש בחילות האוויר של רבות ממדינות ערב עושה בארץ? תודה!
Asaf Brietbard פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 או פלישה, או שראית אחד ממסוקי האו"ם הפעילים בלבנון כחלק מיוניפי"ל. תן לי לנחש - אופציה ב'.
David Bendavid פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 אופציה נוספת שהוא התבלבל או שהחיה"א קנה בסתר חדשים
אורח פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 אם כבר אז היום עבר מעלי מטוס שאני משער 707 וכמה מטוסי קרב טסו מאחוריו בצורת חץ, המטוס נע צפונה
almoghilel פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 חחחחחחחחחחחחחחח פאפפפפאםםםםם... חחחח סתם, כניראה יוניפיל
Idan Traub פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 משלוח אוזני אמן מכוח יוניפיל לפורים חחח סתם נשמע באמת כמו מסוק של כוח יוניפיל שהעביר או תרגל משהו .
תומר עינבר פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 כנראה זה היה הגאזל, דומה לו מאוד. ישנם שני mi-8 בארץ, מי שצריך לדעת איפה יודע..
Gadi L. פורסם מרץ 5, 2009 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2009 כנראה יוניפיל, לא ידעתי שיש להם מה לחפש בארץ... :? וכן, זה היה Mi-8, אי אפשר שלא לזהות את ההיפ. כשהייתי בטיול אופניים באיזור ניצנה ראיתי גאזל מיצרית ועוד אחת במוזיאון בחצרים... לא דומה בכלל למה שראיתי היום.
Yarden Antebi פורסם מרץ 5, 2009 דיווח פורסם מרץ 5, 2009 לא חייב יוניפיל, יכול להיות MFO, למרות שלדעתי יש להם רק בלאקהוקים, אבל אולי הגיע גם איזה MI8 אחד
Raz_G פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אכן מסוק של היוניפיל, המריא משדה דב בצהריים. הם מגיעים לביקור, כנראה היה שם איזה אח"מ כי הם נכנסו בשיירה ביטחונית כזאת...
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 גאזל דומה למי-8 כמו שווספה דומה לאלפא רומיאו. בשנות ה-70 ביצענו עמו משימות. הדבר המיוחד בו בעיני היה האחזקה- צריך בגף טכני רק דבר אחד, והוא טלפון למיכלית התדלוק, אמין מאוד. מי-8 אינו רק מסוק צבאי, נמכרו מאות רבות לגופים אזרחיים והוא נפוץ מאוד בכל רחבי העולם.
תומר עינבר פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 גאזל דומה למי-8 כמו שווספה דומה לאלפא רומיאו.בשנות ה-70 ביצענו עמו משימות. הדבר המיוחד בו בעיני היה האחזקה- צריך בגף טכני רק דבר אחד, והוא טלפון למיכלית התדלוק, אמין מאוד. מי-8 אינו רק מסוק צבאי, נמכרו מאות רבות לגופים אזרחיים והוא נפוץ מאוד בכל רחבי העולם. לאחר בדיקה קצרה בגוגל תמונות התברר שגאזל דומה ל-MI-8 כמו שג' יפית דומה לבר רפאלי. :mrgreen: יש איזה מסוק של כים ניר שדומה מאוד במבנהו למבנה של MI-8, לא זכור לי הדגם. עופר, יש לך איזו אהבה מיוחדת לאלפא שהזכרת אותה? :wink:
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אתה מתכוון לבולקו 105. כשתהיה לידם תבין למה לא דומים, לאחד יש גלגלים ולשני מגלשים, האחד קטן והשני גדול, המשותף הוא רוטור זנב גבוה. אהבה לאלפא אין לי, כי אצלי מכונית היא לא רק לכיף, צריכה להיות אמינה וזולה להפעלה. אני נוהג בפאסאט 2007 סטיישן הייליין 6 הילוכים גלגלי "17 170 כ"ס 22 ק"מ לליטר, טיפול כל 30,000. גאזל דומה למי-8 כמו שווספה דומה לאלפא רומיאו.בשנות ה-70 ביצענו עמו משימות. הדבר המיוחד בו בעיני היה האחזקה- צריך בגף טכני רק דבר אחד, והוא טלפון למיכלית התדלוק, אמין מאוד. מי-8 אינו רק מסוק צבאי, נמכרו מאות רבות לגופים אזרחיים והוא נפוץ מאוד בכל רחבי העולם. לאחר בדיקה קצרה בגוגל תמונות התברר שגאזל דומה ל-MI-8 כמו שג' יפית דומה לבר רפאלי. :mrgreen: יש איזה מסוק של כים ניר שדומה מאוד במבנהו למבנה של MI-8, לא זכור לי הדגם. עופר, יש לך איזו אהבה מיוחדת לאלפא שהזכרת אותה? :wink:
Ben Cohen פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אני חושב שתומר זיהה נקודת דמיון בכך שגוף המסוק עגלגל במקצת, מזכיר קפסולה שמחובר לה רוטור וזנב. כמובן שאין מה לשוות בקנ"מ.
תומר עינבר פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אני חושב שתומר זיהה נקודת דמיון בכך שגוף המסוק עגלגל במקצת, מזכיר קפסולה שמחובר לה רוטור וזנב.כמובן שאין מה לשוות בקנ"מ. אמת. ה"תחת" של המסוק, בדלת האחורית ( :-k ) היא עגלגלה, כמו במיל, זה כל ההבדל.
תומר עינבר פורסם מרץ 6, 2009 דיווח פורסם מרץ 6, 2009 אתה מתכוון לבולקו 105. כשתהיה לידם תבין למה לא דומים, לאחד יש גלגלים ולשני מגלשים, האחד קטן והשני גדול, המשותף הוא רוטור זנב גבוה.אהבה לאלפא אין לי, כי אצלי מכונית היא לא רק לכיף, צריכה להיות אמינה וזולה להפעלה. אני נוהג בפאסאט 2007 סטיישן הייליין 6 הילוכים גלגלי "17 170 כ"ס 22 ק"מ לליטר, טיפול כל 30,000. גאזל דומה למי-8 כמו שווספה דומה לאלפא רומיאו.בשנות ה-70 ביצענו עמו משימות. הדבר המיוחד בו בעיני היה האחזקה- צריך בגף טכני רק דבר אחד, והוא טלפון למיכלית התדלוק, אמין מאוד. מי-8 אינו רק מסוק צבאי, נמכרו מאות רבות לגופים אזרחיים והוא נפוץ מאוד בכל רחבי העולם. לאחר בדיקה קצרה בגוגל תמונות התברר שגאזל דומה ל-MI-8 כמו שג' יפית דומה לבר רפאלי. :mrgreen: יש איזה מסוק של כים ניר שדומה מאוד במבנהו למבנה של MI-8, לא זכור לי הדגם. עופר, יש לך איזו אהבה מיוחדת לאלפא שהזכרת אותה? :wink: אוי נו, מה אתם כבר מבינים..