Asaf Brietbard פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 מועדים לשמחה, עד אתמול לחיצה על הלוגו בצד ימין למעלה הביאה אותי לעמוד הראשי של הפורום (ואז הגלישה היתה פשוטה כדי להגיע ל"עמוד ראשי"). כרגע הוא מפנה לעמוד הכניסה לאתר, וזה קצת מפריע... סיבה מיוחדת ששונה?
Gilad Brutman פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 איציק אמר לי שזה בכוונה, לדעתי זה לא נוח, צריך להיות כפתור רענון נוח יותר.
Chen Cohen פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 אני תמיד הייתי מתרגז שזה לא מעביר לאתר הראשי... בכל עמוד שאתה נמצא יש בצד שמאל אפשרות לחזור אינדקס הפורמים או לפורום שאתה בתוכו מבחינתי, אני מודה על השינוי..
Izik Bakshi פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 למי שזוכר זה היה תמיד שהיה את הלוגו הישן, לחיצה עליו היתה מעבירה לאתר. איפה שהוא בדרך זה ירד, וזו היתה מטלה מהישיבת צוות לרן בן שמואל וכעת זה בוצע.
תומר עינבר פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 זה לא מפריע, להפך, זה תורם למשתמשי הפורום, אני תמיד חיפשתי דרך להגיע בלחיצה אחת לאתר עצמו דרך הפורום, עכשיו שלוגו עושה זאת, אני מאושר
Ido Rosenthal פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 למה מפריע? סוף סוף.... עד היום לא היתה שום דרך להגיע לאתר דרך הפורום בלחיצת כפתור אם אתם רוצים לחזור לעמוד הראשי תלחצו למעלה בצד שמאל על "אינדקס הפורומים של VATIL"
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 תיקון קטן לאיציק - גם בלוגו הקודם לחיצה הייתה מביאה לפורום. בישיבת צוות אחד הנושאים שעלה הוא החשיפה הרבה לפורום לעומת האתר וההחלטה שנתקבלה הייתה לבצע שינוי שהלוגו הגדול יפנה לאתר ולא לעמוד הראשי של הפורום. בכל עמוד בפורום ניתן לחזור לעמוד הראשי על ידי לחיצה על אינדקס הפורומים, אני אשקול להוסיף גם שהכותרת VATIL במרכז הפורום תפנה גם היא לעמוד הראשי של הפורומים. שינוי נוסף שבוצע הוא הוספת לינק לחברים חדשים במרכז הפורום. וכמובן חג שמח ומועדים לשמחה,
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 תודה האם אפשר לסדר את היישור של הלינק "אינדקס הפורומים של VATIL" (בצד שמאל) שיהיה LTR זה יהפוך את המשפט ליותר ברור וקל לניווט.
Yarin_l10 פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 עכשיו אני שם לב גם שיש למעלה קישור ישיר לאשכול עזרה לחדשים.. :roll:
Ido Rosenthal פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 תודה האם אפשר לסדר את היישור של הלינק "אינדקס הפורומים של VATIL" (בצד שמאל) שיהיה LTR זה יהפוך את המשפט ליותר ברור וקל לניווט. או שפשוט יהיה באנגלית: VATIL Index
FlightHut פורסם אפריל 13, 2009 דיווח פורסם אפריל 13, 2009 וואי לי זה סיבך אני לא אוהב ללחץ על ה"אינדקס הפורומים.." בגלל שזה מסובך עם העברית והיתי רגיל ללחוץ על הלוגו תעשו לוגו לא לחיץ ולמטה תעשו לאתר ואטיל, ולאינדקס הפורום
Yarin_l10 פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 תעשו שחצי מהלוגו זה לאתר הראשי וחצי ממנו זה לפורומים
Michael R פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 אפשר גם לשים לוגו קטן בצד שמאל למעלה מעל הBooked ATC שיהיה כתוב בו: "לאינדק הפורומים של ואטיל"
rovenroven פורסם אפריל 14, 2009 דיווח פורסם אפריל 14, 2009 אני משתע מיזה,מתוך הרגל אני תמיד לוחץ על זה ומגיע לאתר.