Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 לא בטוח שיהיה אפשר לתקן את מה שנהרס, לפי הפרסומים הנזק נעשה ע"י האקרים. חבל. חברים, כל מי שהעלה קבצים לשם מתבקש להכין אותם בהישג יד, ננסה למצוא מקום מרוכז חלופי לפחות ליוצרים שלנו. למישהו יש רעיון?
Gilad Brutman פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 חבל מאוד, אני מקווה מאוד שיצליחו לתקן את ההרס.
Doron_Angel פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 לא בטוח שיהיה אפשר לתקן את מה שנהרס, לפי הפרסומים הנזק נעשה ע"י האקרים.חבל. חברים, כל מי שהעלה קבצים לשם מתבקש להכין אותם בהישג יד, ננסה למצוא מקום מרוכז חלופי לפחות ליוצרים שלנו. למישהו יש רעיון? האם ניתן לאחסן את הקבצים הקשורים למדינתנו על השרת של ואטיל (במקום הלינק ל-AVSIM)? בברכה,
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2009 יש כרגע שתי אפשרויות שאנחנו רואים: 1. לראות אם יש את כל הקבצים (FS9 ו- FSX) קיימים באתרי סימולטור אחרים בהם מתפרסמים קבצים, כמו למשל Flightsim.com ואז כל מה שצריך הוא לשנות את ההפניות מאתר החטיבה לשם (דרך רב"ש) 2. אם יש קבצים שלא ניתן לסדר לפי סעיף 1 אפשר להעלות אותם לאתר אחר (אחרי אישור מהיוצרים) ולהפנות את הלינקים מאתר החטיבה לשם. עידו הציע את אתר עיט לצורך העניין, תודה רבה עידו. רק צריך מישהו שירכז את זה עכשיו ויסגור קצוות... מרק סידר לנו ביקור של אולימפיק בשבת, (כל הכבוד מרק!) כדאי שנהיה מוכנים לפני... יש מתנדב לקחת את הנושא הזה אליו?
Ido Rosenthal פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 לא נידבתי את אתר עיט לאחסון קבצים, אנחנו לא בית מלון ויש לנו מגבלות BANDWITH כך שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לפתוח אבסים ישראלי. אמרתי שאין לי בעיה לאחסן את הקבצים שצריך לארוע הזה בלבד וגם זה לא אידיאלי, אגב עכשיו שאני חושב על זה, לא ברור לי למה אתם לא יכולים לאחסן את זה על שרת VATIL.
Yarden Ben-Dor פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 מבחינתי יש לכם אור ירוק להעלות את כל הדברים שלי לאן שאתם רוצים
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2009 לא נידבתי את אתר עיט לאחסון קבצים, אנחנו לא בית מלון ויש לנו מגבלות BANDWITH כך שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לפתוח אבסים ישראלי. אמרתי שאין לי בעיה לאחסן את הקבצים שצריך לארוע הזה בלבד וגם זה לא אידיאלי, אגב עכשיו שאני חושב על זה, לא ברור לי למה אתם לא יכולים לאחסן את זה על שרת VATIL. אין בעיה עידו, תודה בכל אופן. כנראה שהיתה פה אי הבנה בינך ובין אדם או ביני ובין אדם. לא אמרנו שאנחנו לא יכולים, מסתכלים כרגע על כל האופציות ונחליט בהמשך על הטובה ביותר.
Idan Traub פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 אם צריך אין לי בעיה להשתמש בחלק מהמקום שיש לי בRS
Tomer Haim פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 חברים, לעת עתה תשתמשו באכסון SKYDRIVE http://skydrive.live.com
אורח פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 מי שצריך כל הקבצים של LSA נמצאים על האחסון שלנו (באדיבות IFS )
Ido Rosenthal פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 מבדיקה זריזה, כל הסינרים של FS9 למעט הרצליה, אילת ונתב"ג (כולם של דויד רוזנפלד) והסינרים שלי (שאפשר למצוא באתר ISP) נמצאים ב- www.flightsim.com את מגידו של דויד רוזנפלד אפשר למצוא כמו תמיד באתר של תומר. בכלל לדעתי FLIGHTSIM בשנה האחרונה נעשה הרבה יותר רציני מAVSIM, יש שם אפשרויות חיפוש מתקדמות הרבה יותר מוצלחות (למשל אפשר לבחור שהחיפוש יתן רק מטוסים מלאים עם פאנל ומודל ולא רק צביעות או לחפש את המטוס המקורי שעשה היוצר שלו ולא גרסאות מחודשות שלו), שלא לדבר על קצב ההורדה שהרבה יותר גבוה. הם גם הורידו את ההגבלה של מספר המשתמשים המחוברים לאתר שהיתה פעם והאתר זוכר את שם המשתמש שלכם. בקיצור מה שאני אומר זה, אבסים זה פאסה...
אורח פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 הם גם העלו קבצים בלי רשות , משום מה יטבתה שיצרתי לFS9 שם, אין לי בעיה עם זה אבל שיבקשו אישור
Ido Rosenthal פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 הם גם העלו קבצים בלי רשות , משום מה יטבתה שיצרתי לFS9 שם, אין לי בעיה עם זה אבל שיבקשו אישור ממני דווקא ביקשו אישור, הכל תלוי במה שאתה רושם ברידמי
Yarden Antebi פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 מבדיקה זריזה, כל הסינרים של FS9 למעט הרצליה, אילת ונתב"ג (כולם של דויד רוזנפלד) והסינרים שלי (שאפשר למצוא באתר ISP) נמצאים ב- www.flightsim.comאת מגידו של דויד רוזנפלד אפשר למצוא כמו תמיד באתר של תומר. בכלל לדעתי FLIGHTSIM בשנה האחרונה נעשה הרבה יותר רציני מAVSIM, יש שם אפשרויות חיפוש מתקדמות הרבה יותר מוצלחות (למשל אפשר לבחור שהחיפוש יתן רק מטוסים מלאים עם פאנל ומודל ולא רק צביעות או לחפש את המטוס המקורי שעשה היוצר שלו ולא גרסאות מחודשות שלו), שלא לדבר על קצב ההורדה שהרבה יותר גבוה. הם גם הורידו את ההגבלה של מספר המשתמשים המחוברים לאתר שהיתה פעם והאתר זוכר את שם המשתמש שלכם. בקיצור מה שאני אומר זה, אבסים זה פאסה... אתה צודק, בזמן האחרון אווסים בכלל לא מוריד לי (בכלל לגמרי, אני לא מדבר על קילובייט אפילו) וכל מה שנשאר לי זה פלייטסים, מבחינת הורדה הוא באמת הרבה יותר טוב, רק הבעיה שלי שנגיד POSKY לא מעלים כלום ל פלייטסים ואצלם הכל נמצא באווסים ואני לא יכול להוריד כלום. יש יותר מדי דברים שעדיין "בלעדיים" לאווסים שלצערי אני לא מוצא בפלייטסים. אולי עכשיו זה ישתנה.
FlightHut פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 אני ממזמן שחכתי מאווסים פשוט שונא להוריד מהם בהורדה הראשונה שאני בא להוריד הIDM רושם לי שאי אפשר להוריד יותר מ3 באותו שרת :| הקטעים שהשתמשתי בהם היה רק בWOAI ועם מטוסים של POSKY...
David Rosenfeld פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 אני מארגן את "היצירות" שלי ולהעלות לקראת מוצ"ש או לFLIGHTSIM ו\או לאתר שתומר ציין http://skydrive.live.com דוד רוזנפלד
Moshe Mizrahi פורסם מאי 13, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2009 אני מארגן את "היצירות" שלי ולהעלות לקראת מוצ"ש או לFLIGHTSIM ו\או לאתר שתומר צייןhttp://skydrive.live.com דוד רוזנפלד תודה רבה דוד
Yarden Antebi פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 אני מארגן את "היצירות" שלי ולהעלות לקראת מוצ"ש או לFLIGHTSIM ו\או לאתר שתומר צייןhttp://skydrive.live.com דוד רוזנפלד עדיף לפלייטסים
Ido Rosenthal פורסם מאי 13, 2009 דיווח פורסם מאי 13, 2009 מבדיקה זריזה, כל הסינרים של FS9 למעט הרצליה, אילת ונתב"ג (כולם של דויד רוזנפלד) והסינרים שלי (שאפשר למצוא באתר ISP) נמצאים ב- www.flightsim.comאת מגידו של דויד רוזנפלד אפשר למצוא כמו תמיד באתר של תומר. בכלל לדעתי FLIGHTSIM בשנה האחרונה נעשה הרבה יותר רציני מAVSIM, יש שם אפשרויות חיפוש מתקדמות הרבה יותר מוצלחות (למשל אפשר לבחור שהחיפוש יתן רק מטוסים מלאים עם פאנל ומודל ולא רק צביעות או לחפש את המטוס המקורי שעשה היוצר שלו ולא גרסאות מחודשות שלו), שלא לדבר על קצב ההורדה שהרבה יותר גבוה. הם גם הורידו את ההגבלה של מספר המשתמשים המחוברים לאתר שהיתה פעם והאתר זוכר את שם המשתמש שלכם. בקיצור מה שאני אומר זה, אבסים זה פאסה... אתה צודק, בזמן האחרון אווסים בכלל לא מוריד לי (בכלל לגמרי, אני לא מדבר על קילובייט אפילו) וכל מה שנשאר לי זה פלייטסים, מבחינת הורדה הוא באמת הרבה יותר טוב, רק הבעיה שלי שנגיד POSKY לא מעלים כלום ל פלייטסים ואצלם הכל נמצא באווסים ואני לא יכול להוריד כלום. יש יותר מדי דברים שעדיין "בלעדיים" לאווסים שלצערי אני לא מוצא בפלייטסים. אולי עכשיו זה ישתנה. יש גם דברים שלהפך.. בלעדיים ל-FLIGHTSIM. אגב אי אפשר להוריד את POSKY מהאתר שלהם?
AaronDagan פורסם מאי 14, 2009 דיווח פורסם מאי 14, 2009 1. חבל על AVSIM אבל מצד שני בתקופה האחרונה - למשל חצי השנה האחרונה - הורגש שהם מפשלים ולא עומדים בקצב. גם של ההורדות וגם הפורמט הבסיסי שהתיישן, שלא לדבר על ארגון מסד הקבצים, ממשק משתמש שלא התחדש כבר כמה שנים וכדומה. 2. אני אישית מחזיק מאד מ-FLTSIM כבר שנים רבות, וגם מוכן לשלם בחפץ לב את דמי המנוי שלהם כדי לקבל קצב הורדות הרבה יותר מהיר מאשר מתחבר אקראי, כמו רובנו.... בחודשים האחרונים הם שיפרו מאד את ממשק המשתמש והרחיבו את אופציות החיפוש במאגר שלהם. נזכיר גם את כל המאמרים והמבחנים המאד יסודיים למיניהם על מוצרים חדשים שבשוק (למרות שלפעמים יש לי תחושה שהמאמרים האלה "מוזמנים"...) 3. לדויד ר. - מצפה מאד לראות בפועל את היצירות שלך לאחר ובעקבות המפגש הקודם שלנו. יש למה לצפות, תאמינו לי !!!
Moshe Mizrahi פורסם מאי 14, 2009 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2009 יש למה לצפות, תאמינו לי !!! אהרון תאמין לי שמצפים
Opher Ben Peretz פורסם מאי 14, 2009 דיווח פורסם מאי 14, 2009 http://linux.myalbemarle.org/forums/viewforum.php?f=32